lich-king
کاربر سایت
من دوم راهنمایی که بودم یه بنده خدایی که یه سال از ما کوچکتر بود اندازه جوون 20 ساله ریش داشت.این هم قضیش مثل همونه:d
دروود
رفقا بنده یه چند وقتیه از دیدن مداوم انیمه محرومم اما با اینحال میخواستم ببینم
چند سال پیش یه نسخه سینمایی از فاینال فانتزی اومد بنام نجات کودکان
که حتی هنوزم از لحاظ کیفیت و خوش ساخت بودن میشه ازش یاد کرد البته از نظر شخص بنده
میخواستم ببینم تو این سبک و اتمسفر و صدالبته سطح کیفی کار میتونین از همین عنوان فاینال فانتزی بهم معرفی کنین یا از عنوان های دیگه
شاد یاشا
وان پیسسلام دوستان برای دیدن ناروتو کدوم رو شروع کنم؟ اخه دوتا ناروتو هست
طراحیش خوب به نظر میرسه، بشینین ببینین و اگه خوب بود به ما هم بگین!این ارسلان هم نصفش کار مانگاکای فول متال هستا البته فقط طراحیش :d (مشخصه البته از همین پوستر هم )
ولی خوب،با این حال خودتون رو آماده ی دیدنش کنید
اون Gin no Saji هم ببینید
این هم از دست رفت! فقط سینا مونده که بره سراغ Naruto و One Piece!سلام دوستان برای دیدن ناروتو کدوم رو شروع کنم؟ اخه دوتا ناروتو هست
ارسلان کیه دیگه؟این ارسلان هم نصفش کار مانگاکای فول متال هستا البته فقط طراحیش :d (مشخصه البته از همین پوستر هم )
ولی خوب،با این حال خودتون رو آماده ی دیدنش کنید
اون Gin no Saji هم ببینید
من بمیرم حاضر نیستم اینا رو ببینم ولی خب تو که رفتی سمت مانگا بعید نیست همین روزا خبرش بیاد ناروتو و وان پیس هم شروع کردی!!این هم از دست رفت! فقط سینا مونده که بره سراغ Naruto و One Piece!
باز گفت! من دیدم اینا حالا حالاها نمیخوان ادامه Attack on Titan رو بسازن، نشستم مانگاش رو خوندم که اگه زبونم لال افتادم مُردم، قبلش بفهمم توی AoT چی میشه! الآن هم خیلی وقته ولش کردم، انقدر ماشاالله طراحی هاش افتضاح و زشت هست که نمیشه تحملش کرد!من بمیرم حاضر نیستم اینا رو ببینم ولی خب تو که رفتی سمت مانگا بعید نیست همین روزا خبرش بیاد ناروتو و وان پیس هم شروع کردی!!
دو پست بالاتر حسن نوشته و عکسش رو گذاشتهارسلان کیه دیگه؟
من بمیرم حاضر نیستم اینا رو ببینم ولی خب تو که رفتی سمت مانگا بعید نیست همین روزا خبرش بیاد ناروتو و وان پیس هم شروع کردی!!
تو بشین وان پیس بخون طراحی های زمان ناصرالدین شاهش، یک سر و گردن از شینگکی بهتره! الانم که خودت دیدی و اعتراف کردی طراحیش چقدر خوفهباز گفت! من دیدم اینا حالا حالاها نمیخوان ادامه Attack on Titan رو بسازن، نشستم مانگاش رو خوندم که اگه زبونم لال افتادم مُردم، قبلش بفهمم توی AoT چی میشه! الآن هم خیلی وقته ولش کردم، انقدر ماشاالله طراحی هاش افتضاح و زشت هست که نمیشه تحملش کرد!
ناروتو رو تا قسمت 135 ببین، شیپودن رو هم به نظرم به جاش بشین مانگا رو بخونسلام دوستان برای دیدن ناروتو کدوم رو شروع کنم؟ اخه دوتا ناروتو هست
لول من هنوز نمیخوام شروع کنم و هنوز هانتر رو تموم نکردم دوستم میخواست بره تو کار دانلود که ازم پرسیداین هم از دست رفت! فقط سینا مونده که بره سراغ Naruto و One Piece!
مخالفم! :dناروتو رو تا قسمت 135 ببین، شیپودن رو هم به نظرم به جاش بشین مانگا رو بخون
عذاب وجدان؟ بعد از معتاد کردن یک نفر،قهقه بزن و خودت رو برای اون دنیا آماده کنلول من هنوز نمیخوام شروع کنم و هنوز هانتر رو تموم نکردم دوستم میخواست بره تو کار دانلود که ازم پرسید
امروز تو دانشگاه با دوستم ، یکی دیگه رو به دنیای انیمه وارد کردیم از دو نفر تو دانشگاه شدیم سه نفر خیلی تاثیر گذار بود البته طرف رو معتاد کردیم عذاب وجدان دارم
تو بشین چیهایافورو ببین بشین 5 قسمت اولش رو ببین ، اگه خوشت نیومد بزن تو گوش من
کاور انیمه Arslan Senki که زمان پخشش هم قبلآ گفتم بهار هستش و جدآ کار خوش ساختی به نظر میرسه و امیدوارم هرچه زودتر این فصل ناامید کننده تموم شه فصل بهار شروع بشه :d