Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آیا هنوز هم گناهکارانی تو این تاپیک هستن که Steins;Gate ندیده‌اند؟ همانا شما به عذابی دردناک دچار خواهید شد! در آن نشانه هاییست برای اهل تفکر.
پ.ن:
﴿وَالَّذِينَ كَذَّبُواْ بِاَشتاینز جِیتِنا وَاسْتَكْبَرُواْ عَنْهَا أُوْلََئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ﴾

این در مورد همون امیر ارسلان خودمونه؟ :دی
بلی! :d

به به.
اون بانوی پاکدامن اون گوشه چه نور افشانی می کنه:دی

به به
به به
به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردی! :-" :d

آیا هنوز هم گناهکارانی تو این تاپیک هستن که Steins;Gate ندیده‌اند؟ همانا شما به عذابی دردناک دچار خواهید شد! در آن نشانه هاییست برای اهل تفکر.
پ.ن:
﴿وَالَّذِينَ كَذَّبُواْ بِاَشتاینز جِیتِنا وَاسْتَكْبَرُواْ عَنْهَا أُوْلََئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ﴾
فکر نمیکنم کسی باشه که چنین خبطی انجام داده باشه:-"

این در مورد همون امیر ارسلان خودمونه؟ :دی
بله همونه:d
In the prosperous kingdom of Pars lies the Royal Capital of Ecbatana, a city of splendor and wonder, ruled by the undefeated and fearsome King Andragoras. Arslan is the young and curious prince of Pars who, despite his best efforts, doesn't seem to have what it takes to be a proper king like his father.

At the age of 14, Arslan goes to his first battle and loses everything as the blood-soaked mist of war gives way to scorching flames, bringing him to face the demise of his once glorious kingdom. However, it is Arslan's destiny to be a ruler, and despite the trials that face him, he must now embark on a journey to reclaim his fallen kingdom

مخالفم! :d
تا اون مبارزه ی خفن و ... خفن ترین آرک ناروتو! و کلا خفن ترین بدمن های دنیا! و ... ! بشینه انیمه رو ببینه! :d اصلا اون آهنگ اون گروه، یا رئیسشون....وواااااااااای! وحشتناک خفنه :(( وحشتناک :((
بشینید شیپودن رو ببینید همچین موهاتون سیخ بشه! >:) :d
بعدش رو میتونه مانگا بخونه...یا اصلا بره سراغ پروژه ی بعدی:-" (با کمی اغراق :-" ) آها تا همین جا هم که گفتم،بشینه فیلرها رو هم ببینه! چون خدایی تا اونجا چیزای خوبی هم بینشون پیدا میشد! :d
شد من یه بار یه چی بگم و تو مخالفت نکنی؟:)) این آهنگ و اون تیکه های مورد علاقه اش رو بعد ازتموم کردن مانگا هم میشه جدا دید:d
آقا اصلا چرا نظر یکی از ناروتو فن های ازلی و مدیر بخش ناروتو (استکبار) رو نپرسیم؟:-"

شد من یه بار یه چی بگم و تو مخالفت نکنی؟:)) این آهنگ و اون تیکه های مورد علاقه اش رو بعد ازتموم کردن مانگا هم میشه جدا دید:d
آقا اصلا چرا نظر یکی از ناروتو فن های ازلی و مدیر بخش ناروتو (استکبار) رو نپرسیم؟:-"
>:) >:) >:)
به همون دلیلی که تو میای مخالفت میکنی:-" !
نه دیگه بار دوم اون حس رو نمیده:-" ناروتو هم که شیپودن تا اون بخش حداقل از همه نظر عالی بود! :d سقوطش (مخصوصا انیمه:-" ) از اونجا به بعد شروع شد! :-"

استکبار با من موافقه...شاید...:-" ... چند وقت پیش داشتیم یادی میکردیم از آهنگ ها و مبارزات ناروتو :-" :d

سلام
آقا چی ببینم ؟ :دی
اگر فصلی پیشنهاد میدید تکلیفش روشن شده باشه . آنگوئینگ نمیخوام .
در طی دو شب اخیر، 246مگ دانلود نمودم!
:bighug:
به به!
:x
دیال آپ داری ؟ :دی من از دیروز ظهر تا الان تقریباً 17 گیگ دانلود کردم :دی

سلام
آقا چی ببینم ؟ :دی
اگر فصلی پیشنهاد میدید تکلیفش روشن شده باشه . آنگوئینگ نمیخوام .

دیال آپ داری ؟ :دی من از دیروز ظهر تا الان تقریباً 17 گیگ دانلود کردم :دی
از همین لیست و لیست قبلیه نظرسنجی انتخاب کن خودت دیگه:-"
No Game , No Life رو یادم نیست دیدی...ولی شاید خوشت بیاد:-"
---
فکر کنم دایال آپ بود بیشتر دانلود میکرد! :-" کلا دانلود شبانه ترکیده:| 1 روز خوبه،چند روز خوب نیست:| ببینم امشب وضعیت چطور میشه:-" :(

سلام
از همین لیست و لیست قبلیه نظرسنجی انتخاب کن خودت دیگه
:-"
No Game , No Life رو یادم نیست دیدی...ولی شاید خوشت بیاد
:-"
حوصله ندارم چک کنم ببینم چی هستن . خودت توضیح مختصر بده . عکسم نمیخواد :دی
اون No Game ... ورزشیه ؟ اگر هست به کارم نمیاد . اصلاً خوشم نمیاد .

سلام

حوصله ندارم چک کنم ببینم چی هستن . خودت توضیح مختصر بده . عکسم نمیخواد :دی
اون No Game ... ورزشیه ؟ اگر هست به کارم نمیاد . اصلاً خوشم نمیاد .
نه این کلش یکیه :-" :d
در مورد 2تا گیمر حرفه ای(بسیار بسیار بسیار حرفه ای:-" ) میباشد که اینا هم سفر میکنند به دنیای بازی ها! البته اینبار به خواست خودشون:-"
انیمه جذابیه به نظرم! اکشن و اینا هم نیست! ولی کمی اچی هم داره:-"

از انیمه های بالا، Zankyou no Terror و Magi رو دیدی؟ :-"

ماگی که در جریانش هستی یحتمل:-" ، شونن،استفاده از داستان های هزار و یک شب ، فعلا دو فصل اومده و یحتمل تا X سال دیگه ادامه داره،برای ما شونن بین ها چیز خوبیه! :d
Zankyou no Terror هم در مورد 2تا جوون(نوجوان! :-" ) هست که بمب گذاری میکنند تو شهر و ... ، دلیل این کاراشون مشخص نیست دقیقا! به نظرم بعد از باراکامون، بهترین تابستون بود:-"
Barakamon رو که دیگه 100% دیدی؟ :-"

این که همش میپرسم به خاطر حافظه ی داغونمه ها:(( :-"

سلام
نه این کلش یکیه :-" :d
در مورد 2تا گیمر حرفه ای(بسیار بسیار بسیار حرفه ای:-" ) میباشد که اینا هم سفر میکنند به دنیای بازی ها! البته اینبار به خواست خودشون:-"
انیمه جذابیه به نظرم! اکشن و اینا هم نیست! ولی کمی اچی هم داره:-"

از انیمه های بالا، Zankyou no Terror و Magi رو دیدی؟ :-"

ماگی که در جریانش هستی یحتمل:-" ، شونن،استفاده از داستان های هزار و یک شب ، فعلا دو فصل اومده و یحتمل تا X سال دیگه ادامه داره،برای ما شونن بین ها چیز خوبیه! :d
Zankyou no Terror هم در مورد 2تا جوون(نوجوان! :-" ) هست که بمب گذاری میکنند تو شهر و ... ، دلیل این کاراشون مشخص نیست دقیقا! به نظرم بعد از باراکامون، بهترین تابستون بود:-"
Barakamon رو که دیگه 100% دیدی؟ :-"

این که همش میپرسم به خاطر حافظه ی داغونمه ها:(( :-"
همه رو مثل شیر ندیدم :دی
دانلود میکنم ببینم بدرد میخورن یا نه .
احسنت بر تو .

به به.
اون بانوی پاکدامن اون گوشه چه نور افشانی می کنه:دی

به به
به به

مثل اینکه این یکی مورد توجه دوستان قرار گرفته یه جندتا طراحی کاراکتر انیمه هم ازش هست که پیوست میکنم خودتون ببینید :d

--------------------------------------
الان قسمت 19 World Trigger رو میدیدم چقدر خوبه این انیمه :d

Attachments

• news_xlarge_arslan_chara1.jpg
    news_xlarge_arslan_chara1.jpg
    29.9 KB · مشاهده: 49
  • sn_00000002.jpg
    sn_00000002.jpg
    29.6 KB · مشاهده: 27
  • sn_00000003.jpg
    sn_00000003.jpg
    27.1 KB · مشاهده: 23
  • sn_00000018.jpg
    sn_00000018.jpg
    33.6 KB · مشاهده: 19
>:) >:) >:)
به همون دلیلی که تو میای مخالفت میکنی:-" !
نه دیگه بار دوم اون حس رو نمیده:-" ناروتو هم که شیپودن تا اون بخش حداقل از همه نظر عالی بود! :d سقوطش (مخصوصا انیمه:-" ) از اونجا به بعد شروع شد! :-"

استکبار با من موافقه...شاید...:-" ... چند وقت پیش داشتیم یادی میکردیم از آهنگ ها و مبارزات ناروتو :-" :d
من صرفا جهت کسب رضای خدا مخالفت میکنم;;):p
کجا شیپودن از همه نظر عالی بود؟ من سر آرک اولش چند بار موقع تماشا خوابم برد:> البته شاید به این خاطر بوده باشه که آخر شب ها نگاش میکردم ولی بازم نسبت به ناروتو افت کرده بود، چون سر اون خوابم نمیرد:d (استدلال رو حال کردی یا نه:))) از نظر گرافیک هم که:-"
Kamui1.PNG

منگکیو شارینگان کاکاشی رو حتی اگه با ابزار Spin Blur فوتوشاپ هم درست کرده بودن، بازم بهتر از این در میومد:|
حال و حوصله ی دوباره گیر دادن به کش اومدن های زیاد و فلش بک های فراوانش رو هم ندارم:d (در باب کش اومدنش همین بس که یه بار ساکورا داشت سه ثانیه رو شمارش میکرد و این سه ثانیه دقیقا دو قسمت طول کشید:>)
یه مشکل شخصی هم باهاش داشتم و اونم این بود زیرنویس هاش از قسمت 30 و خورده ای به بعد برای من مشکل داشتن و من خیلی شیک با نسخه ی خام و با از استفاده از معلومات خیلی ناچیزم از زبان ژاپنی انیمه میدیدم:> و صد البته چیزی هم متوجه نمیشدم:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or