Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این قسمت عالی بود! :x بحث انتقام هم همیشه جذابه و خون آدم رو به جوش میاره! :-"

به شدت منتظر قسمت بعد هستم...! :(( ...قسمت بعد میترکونند! >:) :x
به نظرم بهترین قسمت های انیمه تا الان...و شاید تا آخرش بشه:-" :d
---
همون 39 ثانیه ی اول زد نابودمون کرد :( ، محمدعلی باید جوابگو باشه:-" یه قسمت انرژی مثبت زودتر بهمون برسون :(

قسمتای قبلم همین اندینگ بود؟ عجب! :-" خیلی با اندینگ حال کردم:x مثل همیشه،این اندینگ هم عالی بود! :x بس دوست داشتنی:x
گرچه اندینگ 4ـم (فکر کنم 4ـم بود دیگه:-" ) رو هنوزم بهترین اندینگ میدونم:-"

اُلگا هم که رسما از روش شهرزاد(1001شب) اسکی رفت نامرد ! :-"
---

تهش بود این بشر! =)) =))
اون فلش بک هایی هم که در مورد سال اولی ها زد به جا بود:( ، خدایی اینا به چه امیدی بازی میکنند؟ :| سال اولشون که سوخت میشه کلا...سال دوم که سال آخری ها رفتن،ممکنه فرصتی گیرشون بیاد! اونم اگر باز چندتا مثل کوروکو و کاگامی ظهور نکنند یکهو :| :-"
ولی خوب...باز یکیشون یه فرصتی گیرش اومد،باشد که بقیه هم چنین فرصت هایی گیرشون بیاد و ناکام از دنیا نرن:-"

این قسمت هم خوب بود! و همچنان میگم از مسابقه ی قبلی خیلی سرتر بود :p :-"

موتور برگ برنده ها هم که روشن شده! ببینیم چه میکنند >:) گرچه آخرش یه جوری میشه که سیرین به خاطر مصدومیت حریف برنده میشه :|

آها این آئومینه و واکنش دختره(حافظه یاری نمیکنه:-" ) هم عالی بود =))

آخرین ویرایش:
آقا من بین این گزینه ها کدوم رو اول ببینم؟

Code Geass
Darker Than Black
Ergo Proxy
Fate ⁄ Zero
Kill la Kill (2013)
Knights of Sidonia (2014)

من خودم از انیم هایی که تم فلسفی یا سیاسی دارن خوشم میاد بیشتر. هرچی کمتر علمی تخیلی من بیشتر خوشم میاد. و اینکه تم سای فای رو خیلی دوست دارم.

به نظر من:

Code Geass
اول ببین چون تموم شده و خیالت راحته.
بعد کیل لا کیل رو ببین که سم Code Geass رو از تنت خارج کنه :دی اون فیت زیرو رو هم نبین. :دی
همین فصل جدیدش رو که پاییز اومد رو بشین ببین و بعد برو فصل قبلی (پارسال) رو ببین.
بعد برو سیدونای نو کیشی رو ببین و صبر کن سیزن دو اش هم بیاد اون رو هم بزن تنگش و عشق کن.
در انتها هم ارگو رو نبین به کل :دی

اه اه تو این آرک Water 7 داره حالم از Robin بهم میخوره مسخره

روبین تا آخر این آرک تو دیواره حتی توی مانگا :دی
نمی خوام بگم بی جهت ترین، اما یکی از گل های سر سبر بی جهت ترین کاراکتر های وان پیسه :دی

به نظر من:

Code Geass
اول ببین چون تموم شده و خیالت راحته.
بعد کیل لا کیل رو ببین که سم Code Geass رو از تنت خارج کنه :دی اون فیت زیرو رو هم نبین. :دی
همین فصل جدیدش رو که پاییز اومد رو بشین ببین و بعد برو فصل قبلی (پارسال) رو ببین.
بعد برو سیدونای نو کیشی رو ببین و صبر کن سیزن دو اش هم بیاد اون رو هم بزن تنگش و عشق کن.
در انتها هم ارگو رو نبین به کل :دی

نمی خوام بگم بی جهت ترین، اما یکی از گل های سر سبر بی جهت ترین کاراکتر های وان پیسه :دی

خوب دو موضوع مهم!:دی سک CG چیه؟:دی یعنی کلا فازش چیه؟ دوم اینکه چرا ارگو پراکسی رو نبینم؟!:دی

موافقم اون جذبه ای که روبین تو ارک اراباستا داشت از اون جا به بعد تموم میشه تا شروع نیمه دوم وان پیس مخصوصا تو این اخرین ارک مربوط به مانگا نقش موثری بازی کرد :d

خوب دو موضوع مهم!:دی سک CG چیه؟:دی یعنی کلا فازش چیه؟ دوم اینکه چرا ارگو پراکسی رو نبینم؟!:دی

فانتزی-تاریخی تخیلی- علمی تخیلی- اکشن- تریلر- درام- ساینس فانتزی :دی
داستانش خیلی خوبه، شخصیت پردازی و روند داستانی خوبی هم داره. در کل توصیه میشه همه این انیمه رو ببین. فکر نکنم کسی بدش بیاد. یا بی تفاوت رد میشن یا عاشقش میشن، اما بدشون نمیاد.
ارگو سلیقه ای به نظرم به شدت.
یعنی من اصلاً باهاش حال نکردم. یه خلاصه داستانش رو برو توی MAL بخون یه چندتا هم از نقدای ملت رو اونجا بخون. میبینی که قشنگ دو دسته ای ـه نظرات. یا حال نکردن یا ذوب شدن توی کار :دی

موافقم اون جذبه ای که روبین تو ارک اراباستا داشت از اون جا به بعد تموم میشه تا شروع نیمه دوم وان پیس مخصوصا تو این اخرین ارک مربوط به مانگا نقش موثری بازی کرد :d

اونجا هم جذبه نداشت :دی بانو روبین حتی فن سرویس درست هم نمیده :دی تو این آرک آخر هم به زور توی چپتر های اخیر مانگا بهش یه جایی دادن تا طرفداراش راضی باشن :دی و الا می شد همون نقش رو هم بهش نداد :دی

سلام
داستانش خیلی خوبه، شخصیت پردازی و روند داستانی خوبی هم داره. در کل توصیه میشه همه این انیمه رو ببین. فکر نکنم کسی بدش بیاد. یا بی تفاوت رد میشن یا عاشقش میشن، اما بدشون نمیاد.
اینا رو درباره Code Geass گفتی ؟!
به ممدعلی لگو نظرات منو دربارش برات نقل کنه . خودت اون موقعه تو غار بودی و نخوندی نظرمو :دی

سلام

اینا رو درباره Code Geass گفتی ؟!
به ممدعلی لگو نظرات منو دربارش برات نقل کنه . خودت اون موقعه تو غار بودی و نخوندی نظرمو :دی
تو بدت اومد!؟:-/
خوشت نیومد ولی بدت هم نیومد! حداقل نمره هات به فصل ها ( 6 و 8 اگه اتشابه نکنم!:دی) که اینو نشون میده:دی

====
ماکان Fate/Zero رو هم ببین حرف صادق رو گوش نکن:دی
Kill la Kill رو هم نبین از من میشنوی:دی

سلام
تو بدت اومد!؟
:-/
خوشت نیومد ولی بدت هم نیومد! حداقل نمره هات به فصل ها ( 6 و 8 اگه اتشابه نکنم!
:biggrin1:
) که اینو نشون میده
نمره اونجوری دادم چون انیمه خوش ساخت و سطح بالایی بود به هر حال .
ولی باگ داستانی زیاد داشت و البته منم به هیچ وجه ازش خوشم نیومد .
فصل اول رو که همینجا گفتم خیلی اذیتم کرد . بعدش که فصل دوم رو دیدم اومدم گفتم نظرمو تا حدودی نسبت به قبل ملایم کرد ولی همچنان مشکل دارم باهاش .
به طور کلی من به کسی توصیش نمیکنم و اگر هم این کارو بکنم رو حفره های عظیم داستانیش تأکید میکنم و در کنارش این رو هم میگم که از نظر تکنیکی خیلی خوش ساخت و سطح بالاست .
-----
@
Cloud Strife
اینا رو کلاً ول کن . سلیقشون تو در و دیواره
biggrin1.gif
بشین Gosick ببین اگر ندیدی تا حالا . تضمین میدم که هر چقدرم سر بنای قبلیت دلت باهام ناصاف باشه ، به خاطر این پیشنهادم دلت صاف میشه
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
attack on titan
چقدر قشنگه!1 قسمت دیدم حیفم اومد 1080 نبینم!
souleater و code geas و neon genesis evangelion هم تو لیستن:d
البته نصفه nge رو دیدم....
fulmetal alchemist brotherhood هم شاهکاره خداییش!
الانم اخرایی gintama م....

ماکان Fate/Zero رو هم ببین حرف صادق رو گوش نکن
Kill la Kill رو هم نبین از من میشنوی:biggrin1:​

همه اینها توی سلکشنی هست که آریا لطف کرده بهم داده!:دی در نهایت همشون رو خواهم دید. الان بحث سر اولویت هست!:دی بعد من نکته نظر سنجی های من اینه که هرکدوم کمترین نمره رو بیاره و کمتر پیشنهاد بشه اول دیده میشه!:دی

شین Gosick ببین اگر ندیدی تا حالا . تضمین میدم که هر چقدرم سر بنای قبلیت دلت باهام ناصاف باشه ، به خاطر این پیشنهادم دلت صاف میشه

باید ببینم اینو آریا برام ریخته یا نه!:دی ضمن اینکه من اصلا دلم باهات ناصاف نیست!:دی البته در اینکه منو نامردی بن کردی که شکی نیست!:دی

Full Metal Alchimist را امشب تموم کردم واقعا زیبا بود و به بهترین نحو تموم شد جلمه های پایانی دو قسمت اخرش واقعا تاثیر گزار بود =d>=d>=d>=d>
پیش به سوی Saint Gate ببینم چی تو چنته داره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or