امیر حسین میدونه من خودم طرفدار سه اتشیه وان پیسم ولی باید قبول کرد روبین یکی از بی روح ترین کارکتر های وان پیسه البته به نظر من مشکلی نیست اما بعضی مواقع این خونسردی زیادیش میره رو اعصاب ! :d
وااااااااییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
قسمت چهارم attack چقدر قشنگ بود
حالا بایدصبر کنم قسمت 5 دی ال بشه
من چرا تازه شروعش کردم
یعنی دو روزه رسما اپنینگ اتک ان تایتان و فول متال الکمیست رفته رو صدر پلی لیستم!واقعا زیبان
همه اینها توی سلکشنی هست که آریا لطف کرده بهم داده! در نهایت همشون رو خواهم دید. الان بحث سر اولویت هست! بعد من نکته نظر سنجی های من اینه که هرکدوم کمترین نمره رو بیاره و کمتر پیشنهاد بشه اول دیده میشه!
باید ببینم اینو آریا برام ریخته یا نه! ضمن اینکه من اصلا دلم باهات ناصاف نیست! البته در اینکه منو نامردی بن کردی که شکی نیست!
پیشنهادات رو ول کن و اول برو ارگو رو ببین.
خود به خود بقیه رو نمی بینی. چون باید دوباره از اول ببینیش تا یه کم بیشتر ماجرا رو درک کنی
بعد برو CG رو ببین.
بعد KlK رو ببین که یه مقدار هم فاز چت مغزی ژاپنی رو هم داشته باشی.
Sidonia رو هم توی عید تموم کن که فصل دومش رو آنگوئینگ کنی.
آخرش هم با F.Z قضیه رو جمع کن تا آماده دیدن Gosick بشی
------
آخ آخ آخ تو هم از پرهام زخم خوردی؟
نامرد تا حالا سه بار منُ بن کرده. دور و بر 400-500 تا هم پست هام رو پاک کرده
خب چند روز پیش بالاخره دست از تنبلی برداشتم و دوباره شروع کردم به انیمه دیدن از شانس خیلی خوبم اولین انیمه ای هم که کارم رو باهاش شروع کردم Baby Steps بود خداییش حیفم اومد بعد از دیدن همچین انیمه زیبایی چیزی ازش توی تاپیک نگم، خصوصا که فصل بعدش هم قراره همین بهار منتشر بشه.
خب همونطوری که از عکسش پیداست انیمه ورزشی و در مورد تنیسه. من خودم تا قبل از این انیمه ورزشی ندیده بودم (اگر Gin No Saji رو حساب نکنیم) ولی حتی برای منی که تازه به این سبک وارد شدم هم نبوغ Baby Steps کاملا مشخص بود. برعکس انیمه های دیگه ای که تا الان توی سایر سبک ها دیدم که شخصیت اصلی در مواقع نیاز هزار و یک فن و تکنیک جدید از توی جیبش میکشه بیرون، توی Baby Steps روند رشد شخصیت ها کاملا طبیعی و قابل باوره. شاید بزرگترین جذابیت انیمه برای من همین موضوع بود که انیمه به هوش بیننده توهین نمیکرد و شخصیت ها توش کیلویی پیشرفت نمیکردن.
در کنار این، یکی دیگه از بزرگترین دستاوردهای Baby Steps از دید من نداشتن هیچ شخصیت روی اعصابی بود. خداییش هر چقدر هم که من از انیمه هایی مثل Fate/Zero، K, P-P و... خوشم میاد، بازم نمیتونم منکر این بشم که تقریبا همشون توی یه برهه زمانی خاص یه شخصیت روی اعصاب دارن که همیشه انگیزه ات رو برای ادامه دادن انیمه کم میکنه. خوشبختانه Baby Steps دومین انیمه ای بود که برای من هیچ شخصیت روی اعصابی نداشت و بخاطر همین موضوع به معنای واقعی کلمه از تک تک لحظات انیمه لذت بردم. (تنها انیمه ای که قبل از این تونسته بود به همچین موفقیتی دست پیدا کنه Gin No Saji بود، خب حداقل بین اینایی که من دیدم )
موضوع بعدیی که به نظرم واقعا نمیشه در موردش حرف نزد (و بخاطر این موفقیت باید به استدیوی سازنده و مانگاکا تبریک گفت) جذابیت بسیار بالای مسابقات تنیس در طول انیمه است. مهم نیست مسابقه توی کدوم تورنمنت برگزار میشه، مهم نیست حربف اچیرو کیه، مهم نیست درجه حساسیت مسابقه چقدره.... تمام مسابقات تنیس در Baby Steps به طرز وحشتناکی جذاب هستند. من هرچی در این مورد بگم بازم کمه، موقع شروع انیمه حتی فکرش رو هم نمیکردم که دیدن یه مسابقه تنیس میتونه اینقدر برام جذاب باشه که باعث بشه از وقت خواب خودم بزنم تا فقط بتونم یکی دو قسمت دیگه انیمه رو ادامه بدم.
آخرین موضوعی هم که لازم میدونم یکم در موردش بگم روند پیشروی داستانه که بازم به نظرم در این مورد Baby Steps خیلی خیلی خوب عمل کرده. داستان نه خیلی کند پیش میره که حوصله بیننده رو سر ببره و باعث بشه بخواد دراپش کنه، و نه اینقدر سریع جلو میره که آدم گیج بشه و کنترل داستان از دستش خارج بشه. به نظرم بالانس خیلی خیلی خوبی توی رشد داستان Baby Steps وجود داره که بعضی از مانگاکا ها *سرفه* نائوشی کومی *سرفه* واقعا میتونند از این کار خیلی چیزا یاد بگیرن
بخوام خلاصه اش کنم، شدیدا، شدیدا توصیه میکنم اگر Baby Steps رو ندیدید همین الان دانلودش رو شروع کنید. مطمئن باشید یه انیمه فراموش نشدنی در انتظارتونه.
Bonus Point: انیمه هیچگونه Fan Service یا بخش های ایچی هم نداره پس افرادی که از اینجور موارد زیاد خوششون نمیاد هم میتونند با خیال راحت Baby Steps رو ببینند.(بازم دقیقا مثل Gin No Saji ) راستی داشت یادم میرفت، Opening و Ending انیمه هم خیلی خیلی خوبند، خصوصا اپنینگ که بشخصه بدجوری ازش خوشم اومد
بنده هم به عنوان عضو کوچکی از جامعه طرفداران وان پیس معتقدم نقش روبین تا اینجا حداقل 70% فن سرویس بوده :d
البته اگه یه روزی روزگاری یه ارک تو وان پیس درباره اون ارتش انقلابی که حرفش هست بدن، می تونه نقش مهمی داشته باشه :d
ولی تا اون موقع... :d
خوب محض منحرف کردن تاپیک
اینا رو یکی از دوستان برای انیمه کمدی معرفی کرده، کسی دیدشون?
Danshi Koukousei No Nichijou
Love Lab
Hyakko
Sabagebou
School Rumble
Servant X Service
Tsuritama
همه اینها توی سلکشنی هست که آریا لطف کرده بهم داده! در نهایت همشون رو خواهم دید. الان بحث سر اولویت هست! بعد من نکته نظر سنجی های من اینه که هرکدوم کمترین نمره رو بیاره و کمتر پیشنهاد بشه اول دیده میشه!
باید ببینم اینو آریا برام ریخته یا نه! ضمن اینکه من اصلا دلم باهات ناصاف نیست! البته در اینکه منو نامردی بن کردی که شکی نیست!
بنظر من همه اینهارو ول کن پاشو برو اون فولدر فیلمهایی که برات ریختم و ببین :d
Gosick هم فکر کنم ریختم تا اونجا که حافظه نیمبندم یاری میکنه!
--------------------------------
کلاً خوبی این تاپیک اینه که در عین اینکه همه باهم رفیقن ولی سلیقهها در سطح تیم ملی متفاوته!
بیا لیست کل انیمههایی که برات ریختم و اینجا بزار تا بچهها برات ردهبندی کنن و به عمق فاجعه (اختلاف سلیقه) پی ببری.
خلیل-ساما که تو فازه بدبختی و نابودی و افسردگیه... @Police _ 110
محمدعلی فیلسوفه تاپیکه... @Ooops
محمدعلی استکبار All Aroundه و همه چی میبینه! @m.a.t
امیر آکیبا تو کاره صلح جهانی و عشقه کارهای گوگولیه! [MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
پرهام کلاًٌ اعصاب نداره، به همه هم اول Gosick و پیشنهاد میده!! @parham_safa
حسن معلم ورزشه تاپیکو و متخصص دیدن انیمههای ورزشیه! [MENTION=19301]emperor 69[/MENTION]
فرشاد تو حالته Who give a F*ck و ندیدن انیمههای معروفه... @NoctisSasuke
بردیا متخصص دیدن انیمههای Creepyه! [MENTION=64767]BARDI YA[/MENTION]
محسن تا آخرین قطره خون گینتاما فنه! [MENTION=91311]lich-king[/MENTION]
مسلم فقط تو کاره گیر دادنه! [MENTION=32710]ce7en44[/MENTION]
آرش متخصص تفسیر Opening انیمههاست! @pkarash
صادق غایبه تاپیکه! @slipkboy
شهاب همیشه تو حالته Super Saiyanه. @Trunks
داوود ناروتو Freakه! @Naruto
آریا تازه وارده باادبه تاپیکه... [MENTION=101]Dinosaur[/MENTION]
سینا موجودی ناشناخته است که انیمه با دوبله انگلیسی میبینه!!!!! @TCSCELL
منم که نخوده تاپیکم...
باقی دوستان هم هستن ولی من دیگه نصفه شبی مغزم نمیکشه! :d
حالا تو اگه واقعاً فکر میکنی که پیشنهاد این جماعت از جمله خودم به سلیقت نزدیکه، بسماله... لیست همه انیمههایی که ندیدیو بزار تا برات ترتیببندی کنیم و یاتاقان بزنی! :d
خب چند روز پیش بالاخره دست از تنبلی برداشتم و دوباره شروع کردم به انیمه دیدن از شانس خیلی خوبم اولین انیمه ای هم که کارم رو باهاش شروع کردم Baby Steps بود خداییش حیفم اومد بعد از دیدن همچین انیمه زیبایی چیزی ازش توی تاپیک نگم، خصوصا که فصل بعدش هم قراره همین بهار منتشر بشه.
خب همونطوری که از عکسش پیداست انیمه ورزشی و در مورد تنیسه. من خودم تا قبل از این انیمه ورزشی ندیده بودم (اگر Gin No Saji رو حساب نکنیم) ولی حتی برای منی که تازه به این سبک وارد شدم هم نبوغ Baby Steps کاملا مشخص بود. برعکس انیمه های دیگه ای که تا الان توی سایر سبک ها دیدم که شخصیت اصلی در مواقع نیاز هزار و یک فن و تکنیک جدید از توی جیبش میکشه بیرون، توی Baby Steps روند رشد شخصیت ها کاملا طبیعی و قابل باوره. شاید بزرگترین جذابیت انیمه برای من همین موضوع بود که انیمه به هوش بیننده توهین نمیکرد و شخصیت ها توش کیلویی پیشرفت نمیکردن.
در کنار این، یکی دیگه از بزرگترین دستاوردهای Baby Steps از دید من نداشتن هیچ شخصیت روی اعصابی بود. خداییش هر چقدر هم که من از انیمه هایی مثل Fate/Zero، K, P-P و... خوشم میاد، بازم نمیتونم منکر این بشم که تقریبا همشون توی یه برهه زمانی خاص یه شخصیت روی اعصاب دارن که همیشه انگیزه ات رو برای ادامه دادن انیمه کم میکنه. خوشبختانه Baby Steps دومین انیمه ای بود که برای من هیچ شخصیت روی اعصابی نداشت و بخاطر همین موضوع به معنای واقعی کلمه از تک تک لحظات انیمه لذت بردم. (تنها انیمه ای که قبل از این تونسته بود به همچین موفقیتی دست پیدا کنه Gin No Saji بود، خب حداقل بین اینایی که من دیدم )
موضوع بعدیی که به نظرم واقعا نمیشه در موردش حرف نزد (و بخاطر این موفقیت باید به استدیوی سازنده و مانگاکا تبریک گفت) جذابیت بسیار بالای مسابقات تنیس در طول انیمه است. مهم نیست مسابقه توی کدوم تورنمنت برگزار میشه، مهم نیست حربف اچیرو کیه، مهم نیست درجه حساسیت مسابقه چقدره.... تمام مسابقات تنیس در Baby Steps به طرز وحشتناکی جذاب هستند. من هرچی در این مورد بگم بازم کمه، موقع شروع انیمه حتی فکرش رو هم نمیکردم که دیدن یه مسابقه تنیس میتونه اینقدر برام جذاب باشه که باعث بشه از وقت خواب خودم بزنم تا فقط بتونم یکی دو قسمت دیگه انیمه رو ادامه بدم.
آخرین موضوعی هم که لازم میدونم یکم در موردش بگم روند پیشروی داستانه که بازم به نظرم در این مورد Baby Steps خیلی خیلی خوب عمل کرده. داستان نه خیلی کند پیش میره که حوصله بیننده رو سر ببره و باعث بشه بخواد دراپش کنه، و نه اینقدر سریع جلو میره که آدم گیج بشه و کنترل داستان از دستش خارج بشه. به نظرم بالانس خیلی خیلی خوبی توی رشد داستان Baby Steps وجود داره که بعضی از مانگاکا ها *سرفه* نائوشی کومی *سرفه* واقعا میتونند از این کار خیلی چیزا یاد بگیرن
بخوام خلاصه اش کنم، شدیدا، شدیدا توصیه میکنم اگر Baby Steps رو ندیدید همین الان دانلودش رو شروع کنید. مطمئن باشید یه انیمه فراموش نشدنی در انتظارتونه.
Bonus Point: انیمه هیچگونه Fan Service یا بخش های ایچی هم نداره پس افرادی که از اینجور موارد زیاد خوششون نمیاد هم میتونند با خیال راحت Baby Steps رو ببینند.(بازم دقیقا مثل Gin No Saji ) راستی داشت یادم میرفت، Opening و Ending انیمه هم خیلی خیلی خوبند، خصوصا اپنینگ که بشخصه بدجوری ازش خوشم اومد
کاملا موافقم اصلا گذر زمان تو این انیمه حس نکردم به قدری عالی درست کرده بودن این انیمه رو از هر لحاظ داستان پیشرفت کاراکتر و.... بهترین انیمه ورزشی که تا حالا دیدم!! الا دارم Diamond no Ace رو دنبال میکنم که از خیلی جهات به Baby Steps شبیهه فصل دوم هرکدوم هم بهار میاد فکر کنم!!
@parham_safa
این چاله چوله هایه code geass رو بگو تا برات برطرف کنیم:d خدایش انیمه به این سطح بالایی رو چطور دلت میاد بکوبی از اون بدتر به کسی پیشنهاد ندی!!؟من 4 بار دیدم هر بار یه چیزه جدید از انیمه و داستان ایناش فهمیدم!!داستان این انیمه مخصوصا پایانش یکی از بهتریناست!!