Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بنظر من همه اینهارو ول کن پاشو برو اون فولدر فیلمهایی که برات ریختم و ببین :d
Gosick هم فکر کنم ریختم تا اونجا که حافظه نیم‌بندم یاری میکنه!

--------------------------------

کلاً خوبی این تاپیک اینه که در عین اینکه همه باهم رفیقن ولی سلیقه‌ها در سطح تیم ملی متفاوته!
بیا لیست کل انیمه‌هایی که برات ریختم و اینجا بزار تا بچه‌ها برات رده‌بندی کنن و به عمق فاجعه (اختلاف سلیقه) پی ببری.

خلیل-ساما که تو فازه بدبختی و نابودی و افسردگیه... @Police _ 110
محمد‌علی فیلسوفه تاپیکه... @Ooops
محمد‌علی استکبار All Around‍ه و همه چی میبینه! @m.a.t
امیر آکیبا تو کاره صلح جهانی و عشقه کارهای گوگولیه! @Akiba
پرهام کلاًٌ اعصاب نداره، به همه هم اول Gosick و پیشنهاد میده!! @parham_safa
حسن معلم ورزشه تاپیکو و متخصص دیدن انیمه‌های ورزشیه! @emperor 69
فرشاد تو حالته Who give a F*ck و ندیدن انیمه‌های معروفه... @NoctisSasuke
بردیا متخصص دیدن انیمه‌های Creepy‍ه! @BARDI YA
محسن تا آخرین قطره خون گینتاما فنه! @lich-king
مسلم فقط تو کاره گیر دادنه! @ce7en44
آرش متخصص تفسیر Opening انیمه‌هاست! @pkarash
صادق غایبه تاپیکه! @slipkboy
شهاب همیشه تو حالته Super Saiyan‍ه. @Trunks
داوود ناروتو Freak‍ه! @Naruto
آریا تازه‌ وارده باادبه تاپیکه... @Dinosaur
سینا موجودی ناشناخته‌ است که انیمه با دوبله انگلیسی میبینه!!!!! @TCSCELL
منم که نخوده تاپیکم...
باقی دوستان هم هستن ولی من دیگه نصفه شبی مغزم نمیکشه! :d

حالا تو اگه واقعاً فکر میکنی که پیشنهاد این جماعت از جمله خودم به سلیقت نزدیکه، بسم‌اله... لیست همه انیمه‌هایی که ندیدیو بزار تا برات ترتیب‌بندی کنیم و یاتاقان بزنی! :d

--------------------------------
@Akiba
حرص نخور... حقیقت همیشه مثل ک*نه خیار تلخه! :d

من یکی که وقت نمیکنم گوسیک رو ببینم
ولی الحمدالله به واسطه فعّالیت کم ام تو این جا خیلی سلایقم معلوم نیست(گرچه کاملاً شبیه محسن ـه :| )
وگرنه معلوم نود چی پشت سر من مینوشتی :|

ممنون بابت توصیه های دوستان :دی Death Parade رو شروع کردم، 3 قسمت ازش دیدم، تا اینجاش که باحال بوده :دی یحتمل بعدش هم میرم سروقت F/SN تا به قول صادق شرش رو بکنم :دی بعد از اون هم یا Log Horizon یا Tokyo Ghoul :دی

من به آریا گفتم 3 قسمت ببینه و نهایتا هم بعد 3 قسمت با شکل و شمایل دراز (!) کاراکتر ها کنار اومد!:دی
البته فکر کنم هممون بدونیم دلیل اصلی کنار اومدنش بعد قسمت 3 چی بود!;) :دی :دی
:|
اگه این دلیل باشه که ......:|

خیلی سعی کردم عکس رو با قوانین انجمن هماهنگ کنم :دی دقت کنید دوباره عکس رو شطرنجی کردم :دی:دی اگه خلاف هست لطفا عکس رو بردارید ناظم های محترم :دی
بازم بعد از قسمت 3 چیز خاصی منو جذب انیمه نمیکنه
yahoo_7.gif
biggrin1.gif

اخه یهو این میاد ، اون میره ! یکی دستگیر میشه ، یکی ازاد ! یکی میمیره ، یکی زنده میممونه و ..... همه همینطوری الکی:دی:|

آخرین ویرایش:

خیلی سعی کردم عکس رو با قوانین انجمن هماهنگ کنم :دی دقت کنید دوباره عکس رو شطرنجی کردم :دی:دی اگه خلاف هست لطفا عکس رو بردارید ناظم های محترم :دی
بازم بعد از قسمت 3 چیز خاصی منو جذب انیمه نمیکنه :-/ :biggrin1:
اخه یهو این میاد ، اون میره ! یکی دستگیر میشه ، یکی ازاد ! یکی میمیره ، یکی زنده میممونه و ..... همه همینطوری الکی:دی:|
:دی
ادامه بده قشنگ میشه:دی

بازم بعد از قسمت 3 چیز خاصی منو جذب انیمه نمیکنه :-/ :biggrin1:
جلوتر بهتر میشه ولی خب اگه تا اینجای کار از کلیات و حس حال انیمه خوشت نیومده تا آخرش هم ازش خوشت نمیاد :دی از من میشنوی یه 4-5 قسمت دیگه ازش ببین، اگه دیدی هنوزم بهت حال نمیده بیخیالش شو :دی

خود منم یکی از اوناییم که CG رو تا آخر دیدم ولی خیلی باهاش حال نکردم. برای من CG صرفا یه انیمه خوب بود، نه بیشتر، نه کمتر. (مثل DN)

احتمالا به خاطر قیافه ها و جو مدرسه ایشه :دی منم از قسمت 5 بالاتر نمی تونم برم :دی

جلوتر بهتر میشه ولی خب اگه تا اینجای کار از کلیات و حس حال انیمه خوشت نیومده تا آخرش هم ازش خوشت نمیاد :دی از من میشنوی یه 4-5 قسمت دیگه ازش ببین، اگه دیدی هنوزم بهت حال نمیده بیخیالش شو :دی

خود منم یکی از اوناییم که CG رو تا آخر دیدم ولی خیلی باهاش حال نکردم. برای من CG صرفا یه انیمه خوب بود، نه بیشتر، نه کمتر. (مثل DN)
به خاطر جو مدرسه ایش نیست! به خاطر این هست که همه چی خیلی خیلی سریع پیش میره! اصلا نمیتونم به خودم بقبولونم :دی:| در مورد طراحی هم آره زیاد خوشم نیومد:دی عین خیار دراز هستن:دی و از لباس دو سه نفر خوشم اومد
میتونم بگم تنها چیزی که منو ترغیب میکنه که ادامه بدم اینه
که مثلا منشا اون قدرت خاص چیه! و اون خواهر مهربون لولوش:دی اسمش نانالی بود که دلم براش خیلی سوخت! :(
ولی اصلا هر چی انیمه خواست تو قسمت اول و دوم جنگیدن و اینا رو به رخ بکشه من اینطوری بودم =>:-/:|:| 8-||-)
اخه وقتی هدف کاراکتر اصلی نجات ژاپن و بیرون اومدن از یوغ استکبار !:دی هست اولش باید بیشتر رو این مانور میداد که فلان و اینا! یا مثلا کشتن مردم توسط نظامی ها هم تو قسمت دوم باید یه ذره بهتر میبود اخه که مثلا دل ادم رو جریحه دار کنه! خیلی کم بود :دی یه چیز دیگه هم این هست که " همه از خدا خواسته هست !:دی" یعنی تروریست ها از اون ربات ها نداشتن یهو لولوش بهشون داد ! ، لولوش داشت پیروز میشد باز یهو این ربات جدید اومد وسط کار و مثلا خیلی مارو تحت تاثیر نحوه جنگش قرار داد! |-)8-| و .......

سلام

چیزی که من تو صفحات قبل دیدم ، هفتپلکو :دی شدنت بود :دی
سخت در اشتباهی! :d یا حداقل من احساس میکنم بلایی سرم نیمده >:) >:) >:)
هنوزم میگم،همین که خفن ترین آرک وان پیس، حول محور روبین بود براتون کافیه >:)
+ به بانوی آینده ی زورو ساما هم توهین نکنید:| بعدا خودتون پشیمون میشید:-"

هرکی هم با بانو روبین مشکل داره، انشاالله گیر یه سوناده مثل ساکورا بیفته:-" و توی انیمه ها هم از دخترهای بسیار خوبی مثل ساکورا لذت ببرید:p

سلام

بر هر گیمری واجبه که اینو ببینه :دی کارشم به شدت درسته .

نبین آقا . نبین .
یه جاهایی اینقدر خر فرض کرده ببینده رو که خودمونم باورمون میشه خریم :دی
با این پست 100% موافقم، و با پست صادق تقریبا 90% مخالفم! :| یعنی غیر از DP کلا توی هیچ موردی موافق نیستم:-"

اون A.Z هم که ...مسخره اندر مسخرست:-" یعنی توی شونن ها اگر ناکاما پاور یه اصل باشه! که چیز بس ضایعیه، و اگر FT هم که خدای ناکاما پاوره رو با A.Z مقایسه کنیم، این ناکاما پاورها صد رحمت دارن به ایناهو پاور! :|
A.Z فقط آهنگاش خوبه! :d و مبارزه هاش...اونم به شرط اینکه به عنوان یه کلیپ یا AMV اکشن بهش نگاه کنی:-" نه یک انیمه ی داستانی:-" :|
فعلا فصل دومش دراپ شده...تا ببینم کی برم طرفش:-" :|
---

آثار ترکوندن پیکا رو دیدید>:) همه کف کرده بودن، من هم که دیگه به معنای واقعی کلمه کف کرده بودم:-" (البته از اول آرم همین وضعیته=)) )
فلش بک زورو ساما! :x دیدن میهاوک! >:)
و ... مشخص شدن دلیل اینکه چرا انقدر زورو گولاخ شده توی این 2 سال! =))
تا به هاکی مسلط نمیشد،خبری از ساکه نبوده =)) =)) دلیل از این بیشتر برای فشار اوردن به خودش؟ =)) اینم مثل سانجی،جهنمی رو تجربه کرده ها:))

اون بلامی هم به سلامتی ترکید:| لوفی باید زودتر از اینا میزد تو پوز این دیوانه :|

کوالا بدبخت کجا گیر افتاده:-" سابو هم که دوره...ولی به نظرم خودش رو میرسونه:-" به لوفی هم هیچ امیدی ندارم(و نمیخوامم:-" ) دوفلا رو بزنه! یعنی عمرا در حد دوفلا باشه! حالا با هر ناکاما پاوری که میخواد بیاد:-" اونجا اگر سابو به کمکش نیاد، یا بیگ مام قفس رو نشکونه و وارد نشه، یا کوالا یکهو قدرتی نزنه، یا همینطور لاو جونش رو برای لوفی فدا نکنه...یا هم وارد مبارزه نشه، عمرا جلوی دوفلا غلطی نمیکنه و خار و خفیف میشه:-" سابو هم اگر بیاد که تربول تو یک ضربه حسابش رو میرسه...همینطور که دیدیم به آتیش خیلی حساسه...الانم که سابو...:-"
کلا همین رسیدن سابو از هرچیزی محتمل تره...حالا اونجا دیگه ضربه ی آخر رو لوفی بزنه به دوفلا باهاش کنار میام:-" ولی الان عمرا! :d

و ... بخش خوب و بد ماجرا! >:) قبل از اومدن چپتر مطمئن بودم صفحه ی آخر اتفاقی میفته که شوکه ـمون میکنه!!! و پایینش مینویسه هفته ی بعد مانگا نداریم! :| اصلا شک نداشتم توی این مورد! که جفتش اتفاق افتاده،با غلظت بیشتر :|
لاو مرده؟ عمرا! :| امکان نداره باور کنم! :-" این بشر دکتره،حتما یک غلطی کرده با خودش که نبضش برای مدتی بایسته، یا کلا خودش رو به مردن زده:-" :|
اما از مردنش حمایت میکنم :| هنوزم رو اعصابمه که توی نظرسنجی دوم شده:| میخوام سر به تنش نباشه نامرد:-" :-" :-" :d

فقط کی میتونه تا دو هفته دیگه صبر کنه :((
---
این یارو تروله، گویا میخواد جا پای گینتوکی بزاره! :-" مردک یه کارش رو مثل آدم انجام نمیده! به هیچ حرفیش نمیشه اعتماد کرد=)) چند چپتر پیش داشت الکی با نگهبان میجنگید ... =)) =))
خوشم میاد ازش:-" حیف که تو فاگ ـه :|

آخر این چپتر هم که یکی از کاراکترهای محبوبم ، آکراپتور،اومد! >:) ببینم چی تو چنته داره:-" اون پرنس و دختره هم به نظرم این قیافه ی جدیشون صرفا ترول سیو باشه! و چپتر بعد برن تو فاز ترس و مسخره بازی:))
امیدوارم زودتر بقیه هم جمع بشن! :-" (راک! >:) )

این راشل هم کاش به درک واصل میشد:( حیف دستمون بهش نمیرسه! برای به خفت کشیدن این بشر،همه ی امیدم به *** میباشد! :((
ملت غیور تاپیک،نمیخواید ToG بخونید؟ :-" ضرر کردینا :| :d
بعد میگن آکیبا هرچی میشه میگه وان پیس ببینید و بخونید :( خوب نمیرید سراغ بقیه ی پیشنهادها :((

آخرین ویرایش:
آثار ترکوندن پیکا رو دیدید>:) همه کف کرده بودن، من هم که دیگه به معنای واقعی کلمه کف کرده بودم:-" (البته از اول آرم همین وضعیته=)) )
فلش بک زورو ساما! :x دیدن میهاوک! >:)
و ... مشخص شدن دلیل اینکه چرا انقدر زورو گولاخ شده توی این 2 سال! =))
تا به هاکی مسلط نمیشد،خبری از ساکه نبوده =)) =)) دلیل از این بیشتر برای فشار اوردن به خودش؟ =)) اینم مثل سانجی،جهنمی رو تجربه کرده ها:))

اون بلامی هم به سلامتی ترکید:| لوفی باید زودتر از اینا میزد تو پوز این دیوانه :|

کوالا بدبخت کجا گیر افتاده:-" سابو هم که دوره...ولی به نظرم خودش رو میرسونه:-" به لوفی هم هیچ امیدی ندارم(و نمیخوامم:-" ) دوفلا رو بزنه! یعنی عمرا در حد دوفلا باشه! حالا با هر ناکاما پاوری که میخواد بیاد:-" اونجا اگر سابو به کمکش نیاد، یا بیگ مام قفس رو نشکونه و وارد نشه، یا کوالا یکهو قدرتی نزنه، یا همینطور لاو جونش رو برای لوفی فدا نکنه...یا هم وارد مبارزه نشه، عمرا جلوی دوفلا غلطی نمیکنه و خار و خفیف میشه:-" سابو هم اگر بیاد که تربول تو یک ضربه حسابش رو میرسه...همینطور که دیدیم به آتیش خیلی حساسه...الانم که سابو...:-"
کلا همین رسیدن سابو از هرچیزی محتمل تره...حالا اونجا دیگه ضربه ی آخر رو لوفی بزنه به دوفلا باهاش کنار میام:-" ولی الان عمرا! :d

و ... بخش خوب و بد ماجرا! >:) قبل از اومدن چپتر مطمئن بودم صفحه ی آخر اتفاقی میفته که شوکه ـمون میکنه!!! و پایینش مینویسه هفته ی بعد مانگا نداریم! :| اصلا شک نداشتم توی این مورد! که جفتش اتفاق افتاده،با غلظت بیشتر :|
لاو مرده؟ عمرا! :| امکان نداره باور کنم! :-" این بشر دکتره،حتما یک غلطی کرده با خودش که نبضش برای مدتی بایسته، یا کلا خودش رو به مردن زده:-" :|
اما از مردنش حمایت میکنم :| هنوزم رو اعصابمه که توی نظرسنجی دوم شده:| میخوام سر به تنش نباشه نامرد:-" :-" :-" :d

فقط کی میتونه تا دو هفته دیگه صبر کنه :((
---
این یارو تروله، گویا میخواد جا پای گینتوکی بزاره! :-" مردک یه کارش رو مثل آدم انجام نمیده! به هیچ حرفیش نمیشه اعتماد کرد=)) چند چپتر پیش داشت الکی با نگهبان میجنگید ... =)) =))
خوشم میاد ازش:-" حیف که تو فاگ ـه :|

آخر این چپتر هم که یکی از کاراکترهای محبوبم ، آکراپتور،اومد! >:) ببینم چی تو چنته داره:-" اون پرنس و دختره هم به نظرم این قیافه ی جدیشون صرفا ترول سیو باشه! و چپتر بعد برن تو فاز ترس و مسخره بازی:))
امیدوارم زودتر بقیه هم جمع بشن! :-" (راک! >:) )

این راشل هم کاش به درک واصل میشد:( حیف دستمون بهش نمیرسه! برای به خفت کشیدن این بشر،همه ی امیدم به *** میباشد! :((
ملت غیور تاپیک،نمیخواید ToG بخونید؟ :-" ضرر کردینا :| :d
بعد میگن آکیبا هرچی میشه میگه وان پیس ببینید و بخونید :( خوب نمیرید سراغ بقیه ی پیشنهادها :((

در مورد برج خدا و راشل :

یعنی یکی از کثیف ترین و لجن ترین شخصیت هایی که تا حالا دیدم و خودش به شخصه هیچ ... نیست و همش اویزون این و اونه و امیدوارم تا اخر داستان نخواد یه هدف نگهش داره به زودی با غلتک از روش رد شن:d

سلام
من از همین تریبون خیلی خیرخواهانه و ... انیمه بسیار زیبا و غیره Barakamon رو به سینا پیشنهاد میدم .
خوشحالم خوشت اومده ! :d :bighug:
ولی این سینا ... :| .... من بهش امیدی ندارم به شخصه :-" :d ولی به آریا امید دارم خوشش بیاد:-" فعلا دارم Usagi Drop رو بهش پیشنهاد میدم :d گرچه مطمئنم بازم نمیبینه،ومثلا میره همین Barakamon رو میبینه! :d (البته اینم انیمه ی خیلی دوست داشتنییه! :x همینم ببینه من راضیم:-" )

---
[MENTION=19301]emperor 69[/MENTION]
کاملا تایید میشه! :|
---
به به! این قسمت بس دوست داشتنی بود و حال ما رو بهتر کرد! :d
محمدعلی:bighug: ببین چه کردی من بعد دو قرن پست خلیل رو توی AW دیدم:-" :d

فوکا چه بزرگ شده بود :x :d و این موتا هنوز عزب مونده:-" برا خودش اونیزوکاییه! (بدتر از اونه البته =)) اون 22 سالش بود نه +30 سال:-" :| )

یه چیزه کی حرص من یکی رو در میاره اینکه راشل چی داره این همه ادم گولاخ افتادن دنبالش؟:| فقط یه لبخند ملیح میزنه به ادم که از 100 فحش بدتر!! امیدوار تو این قطار جهنمی بیوقته یه گوشه بمیره.....
الا دارم یه مانهوای چینی رو دنبال می کنم که از هر نظر داستان شخصیت و... حرف نداره!!It's brilliant:d یه چنتا تصویر انتخاب کردم ار مانگا فقط ببنید طراحیش چقدر عالیه!! 100 برابر ناروتو و... ارزش تمام صفحات مانهوا هم رنگیه! داستانش هم اساطیری!!فقط بهتون پیشنهاد میکنم یه 10 قسمت از این مانهوا رو بخونید اصلا بعدش نمی تونید خودتون رو واسه دیدین قسمت های بعدی نگه دارید بازم میگم فوق العاده است!!!!!!
شخصیت اصلی منهوا
280

عموی کاراکتر اصلی که بدجور قویه!!

این هم کاراکتر محبوبم Ni Tian Er Xing سپهسالار نیرو های تاریکی

این هم تیان دشمن شخصیت اول و یجورای زئوس خودمون از نظر قدرت اینا

zamdcbpgf2tpe8jvikgg.jpg

پ.ن : برای خودش دونقطه Dـی هستا! :d :x

@parham_safa
خدایی چجوری روی سینا حساب کردی؟ :-" موندم بهش بگیم برو Usagi Drop ببین،قراره چه عکسی از رین چان بزاره! =))

---
@humanaga
بالاخره یه چی درست حسابی معرفی کردی و بی خیال من و مکا شدیا :p :d
روش فکر میکنم:-" ولی خوب...یه سری چیزا رو شروع کردم و به هفتگی نرسیدم،یا توی برنامه هستن:-"
ضحاک هم که داره:-" ، توی این عکسایی که گذاشتی هم به نظر میاد کاراکتر محبوبت،کاراکتر محبوبم بشه:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or