soltanmasoud
کاربر سایت

این فشنگ چی هم خوب تبلیغ میشه هادو صفحه ـست که پست اول رو گرفته
![]()
:d
---
@NoctisSasuke
باشد که در بقیه ی موارد هم سرت بخوره به سنگ و به اشتباهت پی ببری![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

.بعدش هم برای بالانس شدن Asura رو دیدم که زد کلاً هرچی خوشی بود رو پروند:d.الان هم cowboy bebop رو شروع کردم فقط بگم این انیمه عالیه
.اصلاً واسه خودش دنیاییه.پر از ارجاع به فرهنگ عامه ست و اونجاهایی که رو متوجه میشی خیلی بهت حال میده:d.
( تا 6دیدم
)

من هیچ وقت اشتباه نمیکنم :d اگرم منظورت روبینه که دارم کم کم از موقعیت " بدم میاد " تبدیل میشه به تنفر :d گروه به این خفنی روبین توش حکم هویج داشته تا الان XD
هنوزم میگم اون قسمتا اون بحث کردنا سر یه کشتی مسخره بود و هست -___-
) وقتی بهت دست دادهه، یعنی خودتم میدکنی اشتباه کردی
حتی اگر نخوای قبولش کنی
) اون فیلرای یکی دو قسمتی به لعنت خدا هم نمی ارزن! 
پایه ای با [MENTION=31999]Akiba[/MENTION] و [MENTION=68802]NoctisSasuke[/MENTION] بریم روستا پی دام داری و کشاورزی...؟!:dخوب هر دو فصل Gin no Saji تموم شد
واقعا عالی بود. هم داستان، هم شخصیت پردازی، هم موسیقی، و خلاصه همه چی. واقعا حیف و صد حیف که بیشتر نبود
مرسی از دوستان (فگ گنم آقا امیر بود :d ) برای معرفیش![]()
پایه ای با [MENTION=31999]Akiba[/MENTION] و [MENTION=68802]NoctisSasuke[/MENTION] بریم روستا پی دام داری و کشاورزی...؟!:d
به به! به به!
:dاون ساحل و این حرفا که بله....مخصوصا با حضور ماتسوموتو حتما دیدن داره!سلام
اونا هم اکثراً فن سرویس هستن و باز ارزش دیدن دارن
کلاً بلیچ تعداد اپیزودهاشم جوریه که ارزش پرتی دادن نداره . همه رو ببین .
بلیچ تقریبا میشه گفت همه ی قسمت هاش رو غیر از 2-3تا که این بشر حضور داشت رو ندیدم! بس که بی مزه و رو اعصاب بود

به به! به به!![]()
همیشه خوش خبر باشی :d
@m.a.t ، پاشو بیا به محسن مژدگونی بده:d
- - -ویرایش - - -
اون ساحل و این حرفا که بله....مخصوصا با حضور ماتسوموتو حتما دیدن داره!:d
ولی یه سری قسمت در مورد اون شعبده باز خل و چله و اینا بود،که اصلا باهاشون حال نمیکردمبلیچ تقریبا میشه گفت همه ی قسمت هاش رو غیر از 2-3تا که این بشر حضور داشت رو ندیدم! بس که بی مزه و رو اعصاب بود
![]()
![]()

من اینطرف رو زودتر اونطرف چک کردم :dمرد، خودم این خبر رو اون ور بهت دادم. حالا بیام مژدگونی بدم. اصلاً خودت تو باید به من و محسن مژدگونی بدی![]()
زشته مژدگونی ندیا
ولی به هر حال سر منشا آشنایی ما باهاش تویی! پس باید جوابگو باشی

برو یقه محمدعلی رو بگیر که به من معرفیش کردهامیر تو به من مانگا رو معرفی کردی پس تو باید به من مژده گونی بدی![]()