Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب هر دو فصل Gin no Saji تموم شد :(
واقعا عالی بود. هم داستان، هم شخصیت پردازی، هم موسیقی، و خلاصه همه چی. واقعا حیف و صد حیف که بیشتر نبود :((
مرسی از دوستان (فگ گنم آقا امیر بود :d ) برای معرفیش ;)

این فشنگ چی هم خوب تبلیغ میشه ها :-" دو صفحه ـست که پست اول رو گرفته:-" >:) :d
---
@NoctisSasuke
باشد که در بقیه ی موارد هم سرت بخوره به سنگ و به اشتباهت پی ببری :| :| :| :| :|

من هیچ وقت اشتباه نمیکنم :d اگرم منظورت روبینه که دارم کم کم از موقعیت " بدم میاد " تبدیل میشه به تنفر :d گروه به این خفنی روبین توش حکم هویج داشته تا الان XD

هنوزم میگم اون قسمتا اون بحث کردنا سر یه کشتی مسخره بود و هست -___-

آخرین ویرایش:
سلام.خب دوستان در راستای پیشنهادات دوستان باراکامون-قاشق نقره ای فصل 1و2 رو دیدم فقط میتونم بگم عال بودن این دوتا:x=)).بعدش هم برای بالانس شدن Asura رو دیدم که زد کلاً هرچی خوشی بود رو پروند:d.الان هم cowboy bebop رو شروع کردم فقط بگم این انیمه عالیه:x.اصلاً واسه خودش دنیاییه.پر از ارجاع به فرهنگ عامه ست و اونجاهایی که رو متوجه میشی خیلی بهت حال میده:d.
y7iklt09ikqho8r0r0g2.jpg

آخرین ویرایش:
دیشب نشستم چندتا انیمه دیدم، که آخریش Baby Steps بود...انقدر حال داد که اگر درسم مهم نبوو و باز هم انیمه داشتم، مینشستم میدیدم و نمیرفتم دانشگاه :|
حیف که هم سیالات داشتم، هم کلا 2قسمت دیگه فقط داشتم :( ( تا 6دیدم :-" )
در مورد انیمه هم توی این 6قسمت فقط این رو بگم که کاملا مخالف کوروکو هستش:-" :دی اما این هم بس لذت بخشه:-"

پ.ن: من انیمه ورزشی نمیدیدم مثلا:-" :-" :-"

من هیچ وقت اشتباه نمیکنم :d اگرم منظورت روبینه که دارم کم کم از موقعیت " بدم میاد " تبدیل میشه به تنفر :d گروه به این خفنی روبین توش حکم هویج داشته تا الان XD

هنوزم میگم اون قسمتا اون بحث کردنا سر یه کشتی مسخره بود و هست -___-

اگر اون قسمتا مسخره بود، قاعدتا نباید اون حالات معنوی( :p ) وقتی بهت دست دادهه، یعنی خودتم میدکنی اشتباه کردی >:) حتی اگر نخوای قبولش کنی:دی

---
[MENTION=85636]ShahryR[/MENTION]
اون فیلرایی که طولانی هستن خوبن!!! (+20 قسمت:-" ) اون فیلرای یکی دو قسمتی به لعنت خدا هم نمی ارزن! :-"

سلام
اون فیلرایی که طولانی هستن خوبن!!! (+20 قسمت
:-"
) اون فیلرای یکی دو قسمتی به لعنت خدا هم نمی ارزن!
:-"
اونا هم اکثراً فن سرویس هستن و باز ارزش دیدن دارن :دی
کلاً بلیچ تعداد اپیزودهاشم جوریه که ارزش پرتی دادن نداره . همه رو ببین .

خوب هر دو فصل Gin no Saji تموم شد :(
واقعا عالی بود. هم داستان، هم شخصیت پردازی، هم موسیقی، و خلاصه همه چی. واقعا حیف و صد حیف که بیشتر نبود :((
مرسی از دوستان (فگ گنم آقا امیر بود :d ) برای معرفیش ;)
پایه ای با [MENTION=31999]Akiba[/MENTION] و [MENTION=68802]NoctisSasuke[/MENTION] بریم روستا پی دام داری و کشاورزی...؟!:d

پایه ای با [MENTION=31999]Akiba[/MENTION] و [MENTION=68802]NoctisSasuke[/MENTION] بریم روستا پی دام داری و کشاورزی...؟!:d

والا از شما چه پنهون بنده تجربه این کارا رو دارم، و میتونم تضمین کنم ساعت 4 صبح با انرژی برای انجام کارای مزرعه بیدار شدن رو همونقدر حقیقی یافتم که تعریف Sangoko Basara از تاریخ ژاپن رو :d
بازم اختیار با خودتونه، خوش میگذره در کل :d

@Akiba
خوشحال باش که مانگای One-Punch Man قراره انیمه بشه!:d
به به! به به! :x
همیشه خوش خبر باشی :d
[MENTION=547]m.a.t[/MENTION] ، پاشو بیا به محسن مژدگونی بده:-" :d

- - -ویرایش - - -

سلام

اونا هم اکثراً فن سرویس هستن و باز ارزش دیدن دارن :دی
کلاً بلیچ تعداد اپیزودهاشم جوریه که ارزش پرتی دادن نداره . همه رو ببین .
اون ساحل و این حرفا که بله....مخصوصا با حضور ماتسوموتو حتما دیدن داره! :-" :d
ولی یه سری قسمت در مورد اون شعبده باز خل و چله و اینا بود،که اصلا باهاشون حال نمیکردم:| بلیچ تقریبا میشه گفت همه ی قسمت هاش رو غیر از 2-3تا که این بشر حضور داشت رو ندیدم! بس که بی مزه و رو اعصاب بود:| :-"

به به! به به! :x
همیشه خوش خبر باشی :d
@m.a.t ، پاشو بیا به محسن مژدگونی بده:-" :d

- - -ویرایش - - -

اون ساحل و این حرفا که بله....مخصوصا با حضور ماتسوموتو حتما دیدن داره! :-" :d
ولی یه سری قسمت در مورد اون شعبده باز خل و چله و اینا بود،که اصلا باهاشون حال نمیکردم:| بلیچ تقریبا میشه گفت همه ی قسمت هاش رو غیر از 2-3تا که این بشر حضور داشت رو ندیدم! بس که بی مزه و رو اعصاب بود:| :-"

مرد، خودم این خبر رو اون ور بهت دادم. حالا بیام مژدگونی بدم. اصلاً خودت تو باید به من و محسن مژدگونی بدی:>

مرد، خودم این خبر رو اون ور بهت دادم. حالا بیام مژدگونی بدم. اصلاً خودت تو باید به من و محسن مژدگونی بدی:>
من اینطرف رو زودتر اونطرف چک کردم :d :-"
+ به عنوان بزرگ مانگای کچل خان،بالاخره باید یک حرکتی بری:-" زشته مژدگونی ندیا:-"
حالا چیکاره ی مانگای کچل خانی برای خود منم سؤاله:-" ولی به هر حال سر منشا آشنایی ما باهاش تویی! پس باید جوابگو باشی:)) :-"
---
امیر تو به من مانگا رو معرفی کردی پس تو باید به من مژده گونی بدی:-"
برو یقه محمدعلی رو بگیر که به من معرفیش کرده :)) :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or