Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
@parham_safa @Akiba

images_(1).jpg

:-&
این نارو یکی از شیرینترین شخصیتاییه که تو انیمه ها دیدم .
خود انیمه هم از اون انیمه هاییه که با دوبلش بیشتر از خودش حال کردم .
نیتمم اصلاً خیرخواهانه نبود . چون پر بود از این فیس بازیا بهت پیشنهادش کردم :دی

[MENTION=41]parham_safa[/MENTION]
الان 4 روز دیگه بیام از این آشغالی که معرفی کردی حرف بزنم عین قضیه Kill la Kill میای میگی "کی!؟ من!؟ من خودم اصلا از این خوشم نیومده!"8-| :دی
این Ergo Proxy‌ رو شروع کردم. عجب چیزیه! ایکاش قبل از بقیه اینو میدیدم! فکر میکنم بالاخره Evangelion یه رقیب پیدا کرده!:دی
چند قسمت دیدی به همچین نتیجه ای رسیدی؟:دی
من تقریبا 5-6 ماه پیش کامل دانلودش کردم قسمت اول رو تا وسطاش دیدم به دلایل نامشخصی ادامه ندادم تا الان:دی

@parham_safa
الان 4 روز دیگه بیام از این آشغالی که معرفی کردی حرف بزنم عین قضیه Kill la Kill میای میگی "کی!؟ من!؟ من خودم اصلا از این خوشم نیومده!"8-| :دی

باراکامون؟! آشغال؟! :crying1:
+
من از این تریبون برای بار صدم درخواست بن ایشون رو دارم،مدیریت لطفا رسیدگی کنن...

@parham_safa

من عکس میزارم برا اینه که کامل در عکس حس و حال منو متوجه بشین :d و اینکه کلا با متن نمیشه چیزی گفت بهش :|

- - -ویرایش - - -

بالاخره آرک Water 7 رو تموم کردم Bwuaaaahhhhhhhhh چقدر طول کشید دیگه داشتم روانی میشدم XD

منو ببخش Merry :(( منو ببخش که چند صفحه پیش چیزایی دربارت گفتم که نباید میگفتم :((

تاحالا به خاطر یه کشتی گریه نکرده بودم :(

Merrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :((

اصلا صحنه آتیش زدنش نابودم کرد با اون جمله هایی که مری گفت و اون صحبتایی که لوفی کرد :((

شخصیت محبوب دلها تو این آرک هم کسی نبود جز Sogeking :))

ایشالله سینا خان هدایت میشنo:-)
-------------
اون به کنار....من موندم چطوری تو نظرسنجی بهترین انیمه های 2014 اسم انیمه Kill la Kill میاد :|
نه دقیقاً چرا؟؟؟
کی این نظرسنجیو چیده؟؟:|
----ویرایش-------
حالا که دارم دقّت میکنم اسم فصل دوّم کوروکو و فصل اوّل لاگ هوریزون هم هست!!!
خو مگه اینا مال 2013 نیستن؟؟

آخرین ویرایش:
چند قسمت دیدی به همچین نتیجه ای رسیدی؟
:biggrin1:
من تقریبا 5-6 ماه پیش کامل دانلودش کردم قسمت اول رو تا وسطاش دیدم به دلایل نامشخصی ادامه ندادم تا الان:biggrin1:​

البته چون تو Evangelion رو هم به علت سایزش ندیدی کلا نباید داخال آمار حساب بشی!:دی

این Ergo کلا یه سیس خاصی داره. من تا قسمت 4 دیشب دیدم. اما از همون شروعش که با یه شعر میکلانژ استارت میخورد فهمیدم خوشم میاد ازش!:دی بالاخره هرکسی یه سلیقه ای داره, من شخصا فانتزیس و کندی و اینا خوشم نمیاد. هرچی سای فای باشه، تم فلسفی سیاسی داشته باشه من بیشتر خوشم میاد.

ایشالله سینا خان هدایت میشنo:-)
-------------
اون به کنار....من موندم چطوری تو نظرسنجی بهترین انیمه های 2014 اسم انیمه Kill la Kill میاد :|
نه دقیقاً چرا؟؟؟
کی این نظرسنجیو چیده؟؟:|
----ویرایش-------
حالا که دارم دقّت میکنم اسم فصل دوّم کوروکو و فصل اوّل لاگ هوریزون هم هست!!!
خو مگه اینا مال 2013 نیستن؟؟

دلیلش تو صفحه ی 793تاپیک گفته شده

این قسمت Shigatsu Wa Kimi No Usoعالی بود:xعالی.

بعد چند قسمت که تمرکزش روی شخصیت های فرعی بود.
این قسمت همش در مورد آریما و سوباکی بود. من خودم بشخصه زوج آریما وسوباکی :xرو بیشتر از زوج آریما وکایوری دوست دارم.
اخرش هم خیلی غم انگیز بود:((بیچاره کوسی تا میخواست هم چی براش درست بشه کایوری حالش بد شد.
من که امیدی به این که Happy Ending تموم بشه ندارم:-s بنظرم از الان باید خودمون رو برای مراسم ختم آماده کنیم=(( :((

موهاش:))=))
آپلود عکس » مشاهده تصویر » S-K-U_E20_HD_AW-jojo kocholo[17-56-36].JPG

از نگاش معلومه که چقدر غمگین=((
آپلود عکس » مشاهده تصویر » S-K-U_E20_HD_AW-jojo kocholo[18-09-50].JPG

:((:((
آپلود عکس » مشاهده تصویر » S-K-U_E20_HD_AW-jojo kocholo[18-10-10].JPG

آخرین ویرایش:
لطفا اگه توی عکس ها مورد اخلاقی و یا خلاف قوانین بود، به جای پاک کردن کل پست یه تذکر در حد نیم خط بدین تا همون یه عکس رو پاک کنم. اگه هم کلا گذاشتن اینجور عکس ها خلاف قوانینه، حداقل توصیح بدین که چرا؟
با تشکر از کادر مدیریتی انجمن@};-
پ.ن: این دفعه توی اسپویلر نذاشتم که شامل قوانین اسپویلر هم نشه.

پوسترهای انیمه ای

اگه یه منهوا با داستان خیلی اساطیری و مرد افکن و عجیب میگردین حتمن برید Feng Shen Ji یا به فارسی فشنگ چی :دی رو بخونید!
تمام رنگی، اکشن بالا و خفن!

این فشنگ چی هم خوب تبلیغ میشه ها :-" دو صفحه ـست که پست اول رو گرفته:-" >:) :d
---
[MENTION=68802]NoctisSasuke[/MENTION]
باشد که در بقیه ی موارد هم سرت بخوره به سنگ و به اشتباهت پی ببری :| :| :| :| :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or