NoctisSasuke
کاربر سایت
اساتید مجرب (!) نظرشون در مورد D.Gray-man چیه؟ از پلاتش خوشم اومد با عکساش هم حال کردمنظر دوستان مونده فقط!
یه کم هم جو گرفته میخوام Hunter X Hunter شروع کنم!!گفتم اینجا بگم شاید یکی پشیمونم کرد!
![]()
ببین دست گذاشتی رو Top 2 من فقط بگم ببینیش بیای بگی "این چی بود حالم بهم خورد" و این حرفا جدا میزنم کل این تاپیکو یه جا با خاک یکسان میکنما :d دوتا انیمه هستن که رتبه 1 و 2 من هستن و به هیچ وجه انیمه ای جاشون رو نمیگیره یکی Gintama یکی این حالا انیمه بهتر از D.G-M هست اما به دلیل علاقه شخصی هیچ وقت از جایگاه دوم تکون نمیخوره :d گینتاما هم بهتر ازش پیدا شدن امکان نداره (فکت صادره از خودم)
![](/proxy.php?image=http%3A%2F%2F8pic.ir%2Fimages%2F2tr7shikrfblfog1uqtk.jpg&hash=52f4e74ed7e400cb50e13fe272ebef5d)
(اینی که میخوام بگم اسپویل نیست تو قسمت 1 نشون میده و برا معرفی انیمه هست)
نمیدونم حالا داستانش رو خوندی یا نه اما راجع به یه پسری به نام Allenئه که میخواد عضو یه گروه exorcist بشه حالا این بچه شاگرد یکی از خفن ترین و مادر بگرید ترین اعضای همین گروهه :d
اینجوریم نیست که هرکسی دلش خواست بره اونجا. کسایی میتونن برن که قدرتایی دارن که میتونه تو نابود کردن دشمنا (آکوما) بهشون کمک کنه
این 2 خط توضیح کاملا داغون منه که چون میترسم بیشتر بگم اسپویل بشه نمیگم :d
البته مهم ترین چیزی که میخوام بگم اینه: اگه فقط میخوای انیمه رو ببینی برات یه انیمه کاملا معمولیه. ولی اگه میخوای بعد از انیمه مانگا رو هم دنبال کنی اونجا میفهمی یکی از بهترین چیزای موجود تو کره زمینه :d چون به نظر خودمم انیمش خوبه اما چیز خفنی نیست ولی مانگاش حرف نداره
نمیدونم کیا تا الان متوجه شدن اما من اولویتم تو هرچی چه انیمه چه بازی چه مانگا شخصیتای اصلی و البته شخصیتای منفیه بعد از اینا تازه میشه داستان. که تو D.G-M همه اینا تا حد خفنی رضایت بخشه. شخصیتای اصلی فوق العاده دوست داشتنی (خود آلن یکی از دوست داشتنی ترین کاراکترای این سریه ) خود آلن استادش رئیس جایی که هست هم گروهیاش همه باحالن.
شخصیت منفیای وحشتناک باحال کلا این شخصیت منفیا هستن که به داستان و کل جو انیمه یا بازی هیجان میدن که تو این یکی از بهترین گروه های منفیی که تاحالا دیدم رو داره (شایدم بهترین. الان حضور ذهن ندارم بگم بهتر از اینا هم بوده یا نه) داستان هم بهت بگم تو خودت رو بکش انیمه رو ببین که 103 قسمته اما داستان تازه از 90 به اینور شروع میشه به گفتن :d یعنی قبلشم داستان رو میگه اما از 90 به اینور یه چیزای نشون میده که نابودت میکنه و اینکه برا ادامش حتما باید مانگا رو بخونی
حالا خوندن مانگا تنها بدبختی نیست بدبختی بزرگتر اینه که مانگا هم دیگه نمیاد
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
مانگا رو هم تو بدترین جای ممکن ول کرده
![20 :(( :((](/styles/default/xenforo/smilies/meep/20.gif)
خلاصه اینکه اگرم رفتی و دیدی اومدی گفتی این چی بود مزخرف بود و این حرفا بدون که من ساکت نمیمونم (-___-)
در ضمن یه فکت مهم که فک کنم بیشتریا موافق باشن باهام هم صادر کنم:
هر کاراکتر مو سفید یا خیلی روشن (نقره ای و این حرفا نه بلوند) رو دیدی به طور اوتومات بدون کاراکتر خیلی باحالیه :d خیلی خیلی خیلی کم پیش میاد که خلافش ثابت بشه XD
و هر کاراکتر پسری رو دیدی که موهاش قهوه ایه به طور اوتومات حالت ازش بهم بخوره بهتره مخصوصا اگه معشوقش یه دختر مو صورتی باشه یعنی ترکیب پسر مو قهوه ای با دختر مو صورتی هرجایی من دیدم بدترین چیزای عمرم بوده