Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اخه یه مقدار اینترنت مفت گیرم اومده، میخوام الان هرچی هست دانلود کنم بعدا نگاه کنم :d (به قدری که حتی گذاشتم SAO دانلود بشه :| )
اتفاقا دقایقی پیش فصل اول باکا تموم شد :d
هم خودش عالی بود هم اونی که زیرنویسشو نوشته بود اهل حال بود، کلا خاطرات دبیرستان زنده شد برام :))

در این مواقع وقتی نمیدونستی چیکار کنی و نت زیاد داشتی ولی باید سریع میدانلودیدی بزن همشونو نسخه بلوری دانلود کن :d من الان رو چندتا انیمه این کارو کردم خیلی حال میده XD

این باکا اصلا عشق منه شونصد بار تاحالا دیدم :d هر چند وقت یه بارم بازم میرم سراغش :d فصل دومشم حتما ببین که منفجر میشی :d

بحث انیمه کمدی و ... شد :d
امروز گفتم دوباره چندتا از قسمت های باراکامون رو ببینم،ایپزود 3 عالی بود :lol:
+
Detroit Metal City هم 2 قسمت ازش دیدم خیلی خوب بود :d بقیه انیمه هایی هم که دوستان معرفی کردن رفت برا دانلود .... :| :d
+
GTO رو کسی ندیده حتما بگیره :d

یه نگاهی به Appleseed کردم، سه تا فیلم ازش بود...ترتیب ـشون به همون صورت زمان پخششونه دیگه!؟
داستان رو هوا ول نمیشه که؟!
یه خط در موردش میگی.

من appleseed 3 ر. هنوز ندیدم. انم بخاطر آرت استایلش هست که هر دفعه سعی میکنم ببینمش میخوره تو ذوقم و بیخیال میشم. اما بدون شک قسمت دومش یکی از بهترین انیم-فیلم هایی هست که میتونی توی عمرت ببینی. من خودم فن FF هستم و دیگه نیازی به توضیح نداره. اپل سید 2 انقدر خوبه که حتی از AC هم بیشتر دوستش دارم! البته برای اینگه از اپل سید 2 لذت ببری حتما باید قسمت اول رو ببینی.

دوستان کسی میدونه از کجا میتونم نسخه بدون سانســور Tokyo Ghoul رو دانلود کنم؟ ممنون میشم اگه لینک یا آدرس سایتش رو برام پ.خ کنید.

Edit: بیخیال، خودم پیداش کردم :دی

آخرین ویرایش:
مرسی از همه
Ben-to
Kimi to boku
Sora no otoshimono
رفتن تو لیست :x
بالاخره یکی Kimi to Boku گرفت! :(( :x

دوستان کسی میدونه از کجا میتونم نسخه بدون سانســور Tokyo Ghoul رو دانلود کنم؟ ممنون میشم اگه لینک یا آدرس سایتش رو برام پ.خ کنید.

Edit: بیخیال، خودم پیداش کردم :دی
آخه توکیو غول...:| اصلا باهاش کنار نمیام:-"
راستی علاوه بر این لیست بلند بالایی که امشب گفتی رفتن تو لیست، اون Kimi to Bokuـی که قرن ها پیش بهت گفته بودم رو چه کردی؟ :-"

---
آقا چه وضعشه! یک هفتست میخوام Shigatsu ببینم، موقعیتش پیش نمیاد که شاید لازم بشه برم توی Abr Bahari Mode :| هرچی صبر میکنیم ملت خاموشی بزنند،نمیزنند :| (حالا این هیچی! من اوردر رو قراره چجوری بازی کنم :| :| :| قرص خواب آور باید گیر بیارم:-" )
سه قسمت Log Horizon ترجمش اومد :x به به! یکیش رو داشتم و نشستم دیدم،ولی دوتای دیگه...باید بزنم دانلود! :-"

آخه توکیو غول...:| اصلا باهاش کنار نمیام:-"
راستی علاوه بر این لیست بلند بالایی که امشب گفتی رفتن تو لیست، اون Kimi to Bokuـی که قرن ها پیش بهت گفته بودم رو چه کردی؟ :-"
همینه که هست :|:d

این کدوم بود؟ :-" اگر اون خنده داره است که میگفتی چندتا رفیق گیمر قاطی اند و خیلی دیوونه بازی در میارن... میخواستم دانلودش کنم ولی اسمش یادم رفته بود برای همین بیخیالش شدم :-" :دی

همینه که هست :|:d

این کدوم بود؟ :-" اگر اون خنده داره است که میگفتی چندتا رفیق گیمر قاطی اند و خیلی دیوونه بازی در میارن... میخواستم دانلودش کنم ولی اسمش یادم رفته بود برای همین بیخیالش شدم :-" :دی
حداقل اون Parasyte به این خوبی هم توی لیستت بزار آدم حرص نخوره :| :-"

خوب الان که اسمش رو یادت اومد،دریابش:-" و اینکه در مورد چندتا گیر نیست:-" چندتا پسر دبیرستانی هستن،یکی از این قسمت ها در مورد گیمرشون و مشکلات مالی یک گیمر!!! میباشد:-" :d
ولی عالیه! برای من چنین انیمه ی پسرونه ی پاکی واقعا عالیه! :-" :x به شدت با طنزش حال میکنم! :x

حداقل اون Parasyte به این خوبی هم توی لیستت بزار آدم حرص نخوره :| :-"

خوب الان که اسمش رو یادت اومد،دریابش:-" و اینکه در مورد چندتا گیر نیست:-" چندتا پسر دبیرستانی هستن،یکی از این قسمت ها در مورد گیمرشون و مشکلات مالی یک گیمر!!! میباشد:-" :d
ولی عالیه! برای من چنین انیمه ی پسرونه ی پاکی واقعا عالیه! :-" :x به شدت با طنزش حال میکنم! :x

نمیدونم این چیه :-"

یه قرن پیش در موردش بهم گفتی، همین یه ذره هم که یادم مونده خودش خیلیه :-" اتفاقا پستای بالایی رو خوندم و گرفتمش :دی فقط اینکه کی ببینمش دیگه مشخص نیست :-" خودت که در جریان لیست هستی :-"

اخه یه مقدار اینترنت مفت گیرم اومده، میخوام الان هرچی هست دانلود کنم بعدا نگاه کنم :d (به قدری که حتی گذاشتم SAO دانلود بشه :| )
اتفاقا دقایقی پیش فصل اول باکا تموم شد :d
هم خودش عالی بود هم اونی که زیرنویسشو نوشته بود اهل حال بود، کلا خاطرات دبیرستان زنده شد برام :))
Welcome to NHK رو دیدی؟:>

در تصویر زیر شاهد بچه های مدرسه راهنمایی هستیم که دارن به موسیقی گوش می کنن

درعکس تدبر بفرمایید.:دی
منم دیشب که داشتم میدیدم،این یارو ریشیه رو دیدم بس تعجب نمودم! :دی
حالا این Easter Eggـی چیزی هست؟ یا سوتی میباشد؟ :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or