اخه یه مقدار اینترنت مفت گیرم اومده، میخوام الان هرچی هست دانلود کنم بعدا نگاه کنم :d (به قدری که حتی گذاشتم SAO دانلود بشه)
اتفاقا دقایقی پیش فصل اول باکا تموم شد :d
هم خودش عالی بود هم اونی که زیرنویسشو نوشته بود اهل حال بود، کلا خاطرات دبیرستان زنده شد برام![]()
یه نگاهی به Appleseed کردم، سه تا فیلم ازش بود...ترتیب ـشون به همون صورت زمان پخششونه دیگه!؟
داستان رو هوا ول نمیشه که؟!
یه خط در موردش میگی.
بالاخره یکی Kimi to Boku گرفت!مرسی از همه
Ben-to
Kimi to boku
Sora no otoshimono
رفتن تو لیست![]()
آخه توکیو غول...دوستان کسی میدونه از کجا میتونم نسخه بدون سانســور Tokyo Ghoul رو دانلود کنم؟ ممنون میشم اگه لینک یا آدرس سایتش رو برام پ.خ کنید.
Edit: بیخیال، خودم پیداش کردم![]()
همینه که هستآخه توکیو غول...اصلا باهاش کنار نمیام
راستی علاوه بر این لیست بلند بالایی که امشب گفتی رفتن تو لیست، اون Kimi to Bokuـی که قرن ها پیش بهت گفته بودم رو چه کردی؟![]()
حداقل اون Parasyte به این خوبی هم توی لیستت بزار آدم حرص نخورههمینه که هست:d
این کدوم بود؟اگر اون خنده داره است که میگفتی چندتا رفیق گیمر قاطی اند و خیلی دیوونه بازی در میارن... میخواستم دانلودش کنم ولی اسمش یادم رفته بود برای همین بیخیالش شدم
![]()
![]()
حداقل اون Parasyte به این خوبی هم توی لیستت بزار آدم حرص نخوره![]()
خوب الان که اسمش رو یادت اومد،دریابشو اینکه در مورد چندتا گیر نیست
چندتا پسر دبیرستانی هستن،یکی از این قسمت ها در مورد گیمرشون و مشکلات مالی یک گیمر!!! میباشد
:d
ولی عالیه! برای من چنین انیمه ی پسرونه ی پاکی واقعا عالیه!![]()
به شدت با طنزش حال میکنم!
![]()
Welcome to NHK رو دیدی؟اخه یه مقدار اینترنت مفت گیرم اومده، میخوام الان هرچی هست دانلود کنم بعدا نگاه کنم :d (به قدری که حتی گذاشتم SAO دانلود بشه)
اتفاقا دقایقی پیش فصل اول باکا تموم شد :d
هم خودش عالی بود هم اونی که زیرنویسشو نوشته بود اهل حال بود، کلا خاطرات دبیرستان زنده شد برام![]()
Welcome to NHK رو دیدی؟![]()
بالاخره یکی Kimi to Boku گرفت!![]()
![]()
منم دیشب که داشتم میدیدم،این یارو ریشیه رو دیدم بس تعجب نمودم!