Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این Steins;Gate چقدر خوب بود!:xاصلا انتظار نداشتم به این خوبی باشه!
توی اپیزود 24 وقتی اوکابه میخواست برگرده به زمان حال نفسم بند اومده بود :|هنوز باورم نمیشه بعد از اونهمه اتفاق انقدر خوب تموم شده!

یه خلاصه از داستانش میدین?
چون قبلا یه بار یه جا خوندم زیاد با سلیقه موسیقیاییم جور نبود داستانش :d

یه پسر ساده روستایی میخواد بیاد توکیو و توی سبک های آروم موسیقی تبدیل به خواننده بشه که به طور نامعلومی خواننده یه گروه دث متال میشه و شخصیتش هم هنگام خوندن آهنگای دث متال کلا عوض میشه،واقعا هم کمدی کثیفیه حتی کثیف تر از گینتاما:d البته واقعا آهنگاش دث متال نیست.حتی اگه از متال خوشت نمیاد هم از دستش نده چون خیلی کوتاهه 12-13 قسمت هرکدوم از قسمت ها هم 15 دقیقه:d

یه پسر ساده روستایی میخواد بیاد توکیو و توی سبک های آروم موسیقی تبدیل به خواننده بشه که به طور نامعلومی خواننده یه گروه دث متال میشه و شخصیتش هم هنگام خوندن آهنگای دث متال کلا عوض میشه،واقعا هم کمدی کثیفیه حتی کثیف تر از گینتاما:d البته واقعا آهنگاش دث متال نیست.حتی اگه از متال خوشت نمیاد هم از دستش نده چون خیلی کوتاهه 12-13 قسمت هرکدوم از قسمت ها هم 15 دقیقه:d

اتفاقا من عاشق متال هستم :d
پس میرم تو کارش مرسی عزیز.

یه چند وقت بود شروع کرده بودم وان پیس دیدن اما بعدش امتحانا شد ول کردم الان باز شروع کردم :d

آرک Water 7م به نظرم خیلی باحاله صحنه ها و اتفاقات جالبی داره که میخوای ببینی چی میشه اما دلیلش خیلی مسخرست میتونست راجع به یه چیز دیگه باشه

خوشم اومد مخصوصا برا اتفاقات بین لوفی و اوسوپ اما واقعا مسخرست که سر کشتی همچین صحنه ها و جمله های احساسی رد و بدل شد راجع به یه چیز دیگه میزاشتن خب نمیدونم چی اما مطمعنا بهتر از کشتی بود

این شدت دعوا و بهم ریزی برا یه کشتی مسخرست :d

ولی کلا تا الانش که به نظرم خوب بوده :d ببینم Robin-Chuwaaaaan چی شده :x

یه چند وقت بود شروع کرده بودم وان پیس دیدن اما بعدش امتحانا شد ول کردم الان باز شروع کردم :d

آرک Water 7م به نظرم خیلی باحاله صحنه ها و اتفاقات جالبی داره که میخوای ببینی چی میشه اما دلیلش خیلی مسخرست میتونست راجع به یه چیز دیگه باشه

خوشم اومد مخصوصا برا اتفاقات بین لوفی و اوسوپ اما واقعا مسخرست که سر کشتی همچین صحنه ها و جمله های احساسی رد و بدل شد راجع به یه چیز دیگه میزاشتن خب نمیدونم چی اما مطمعنا بهتر از کشتی بود

merry در حال حاضر nakama حساب می شه:دی به نظرم کاملا طبیعیه این رفتار و جملات:دی

باشه، بخاطر اینکه به موشی شی رای دادی و یکی از فن هاشی، جریمه رو زیرچشی ردش میکنیم.

یه Appleseed Alpha هم هستش...اون ربطی نداره؟!

ای عاقا، این کارها فایده نداره...آخرش هم مثل همیشه راست راست تو تاپیک پاتیناژ میره برامون اسمائیلی :d میزاره D:
این آلفا رو تا حالا ندیده بودم. اما اون دو تای دیگه رو خیلی وقت پیش (اون زمانی که در حالت "نمنه انیمه" بودم) دیدم و خوشم اومد:دی
----
:دی

merry در حال حاضر nakama حساب می شه:دی به نظرم کاملا طبیعیه این رفتار و جملات:دی

ولمون کن :d

اصلا خیلی مسخره بود برام که همچین صحنه غروب آفتاب و شکه شدن اوسوپ و این چیزا رو نشون میداد :d

سلامی بعد از یکی دو هفته :دی ( الکی مثلا من خیلی معروفم اینجا:دی )
خب دیشب Chiahayfuru رو تموم کردم:(( :( :دی دری تازه از انیمه به روی من باز شد :دی از @Police _ 110 خیلی متشکر هستم که این انیمه رو به من معرفی کرد و روحم بعد از دیدن DN ,AoT ,F/Z,Claymore,FMA:B یه رفرش اساسی شد:دی وای که چقدر این قشنگ و ناز و گوگولی مگولی بود:دی:دی
543570181_orig.jpg

من زیاد بلد نیستم خوب متن بنویسم ، ببخشید :دی
چقدر رمانتیک بود:( قسمت های اول مهرش به دلم نشست! بعضی کار های چیهایا واقعا از روی عشق بود :(

قسمت پنج بود فک کنم که رفتن دنبال اراتا ، اون لحظه که تایچی خواست دست چیهایا رو بگیره و اراتا رد شد خیلی عالی بود :(( لحظه قطار هم عالی بود :(( رابطه بین کاراکتر ها خیلی خوب دراومده بود .

دوری اراتا از تایچی و چیهایا و ارتباطش با چیهایا و عشق درونی تایچی به چیهایا:(( ای خدا :(( عجب مثلث عشقی ـی:دی
لحظه ی بردن چیهایا از سودو ( سادیست معروف:دی) خیلی جالب کارشده بود! وقتی کاپ رو گرفتن و همدیگرو بغل کردن :(( خیلی رمانتیک بود :(( اون عکس عمودی ـی که گرفتن و کله کج کردن اراتا ، نمیدونم اون لحظه به من یه حس فوق العاده داد! میشد حسرت داشتن یه تیم و بودن با تایچی و چیهایا رو تو چشمم دید!

عجب چیزی بود اون ملکه شینوبو :دی استاد سو هم خیلی خاص بود:دی اون یومین جرزن خیی رو اعصاب بود :| دکتر هارادا هم خیلی باحال بود=))
فصل دوم بنظرم شروعش خوب نبود ! و کلا فصل اول رو به فصل دوم ترجیح میدم ! سوکوبا خیلی اون حرکت لبش عالی بود=)) سومیره خیلی رو اعصاب بود :| :|
خب تا فصل سوم هم تو آبنمک هستیم :| فک میکردم تو دو فصل تموم شه:|
طنزش هم خوب بود:دی
موسقی هم بنظرم خوب بود:دی خوب کارشده بود
خیلی چیز ها هست میخوام بنویسم اما نمیتونم :((:| من عاشق جو کلوب و تیم کاروتا چیهایا شده بودم:| الان یکی از ارزوهام این هست کاشکی منم اینطوری بودم:( همچین دوستایی ، همچین روابط خوب و دوست داشتنی ـی و ......
راستی چقدر تایچی رو خوشتیپ دراورده بودن:دی البته چیهایا و اراتا هم همینطور بودن و طراحی تایچی خیلی خوب بودن:دی
از لحاظ کارگردانی هم خیلی خوب بود ، یهنی صحنه هارو جوری چیده شده بود که شخص از یک بازی مثلا خسته کننده ، خسته نشه و لذت ببره از افکت های خاص مثل حرکت سریع دست و برخورد کارت ها به دیوار و اینا:biggrin1: کارگردانش هم کارگردان CLAYMORE هست .
در کل اصلا از دیدن ـش پشیمون نیستم! برام یه تجربه عالی بود! خودم اولش میگفتم خو این چیه مثلا؟ میان کارتا هارو میخونن و میزنن که چی بشه؟ اما دیدم اشتباه میکردم و انیمه برام عالی بود
تازه تلفظ شعری که اولش تو مسابقه هم میخوندن رو یجورایی بلدم:دی:دی
OP1 که عالی بود و OP2 هم در رتبه پائین تر!:دی تو گوشی ریختم هی گوش میدم :( اما از EN هاش زیاد خوشم نیومد ! :|:دی
Chihayafuru ببین...شاعرانه:-" :d ورزشی! :d
امیر اکیبا مگه این به گوشش میره؟:| خودمو کشتم اما این [MENTION=101]Dinosaur[/MENTION] تو کَتِش نمیره :|:|

به نظر منم احساسی ترین مبارزه ی وان پیس، و کلا فکر کنم جزو احساسی ترین مبارزاتی که دیدم هست :((
یا حتی شاید نمونه نداشته مبارزه ی بین دو ناکاما به این شدت! و به این جدیی :(( :((

مری هم یک ناکاماست! :(( من چقدر اشک ریختم به خاطر مری :(( :((

اصلا هم مسخره نبود،و به نظرم کاملا هم منطقی بود این اتفاقات :((
---
[MENTION=60671]D.of.persia[/MENTION]
من عاشق جو کلوب و تیم کاروتا چیهایا شده بودم
yahoo_22.gif
الان یکی از ارزوهام این هست کاشکی منم اینطوری بودم
yahoo_2.gif
انقدر از این کلوب ها میبینی حالا ... :-"
---
انیمه طنز بشینید، Gin no Saji ببینید...اگر نبینید:-"
از الان قول میدم دوست دارید برید تو روستا مشغول به کشاورزی و دامداری بشید:-"

به نظر منم احساسی ترین مبارزه ی وان پیس، و کلا فکر کنم جزو احساسی ترین مبارزاتی که دیدم هست :((
یا حتی شاید نمونه نداشته مبارزه ی بین دو ناکاما به این شدت! و به این جدیی :(( :((

مری هم یک ناکاماست! :(( من چقدر اشک ریختم به خاطر مری :(( :((

اصلا هم مسخره نبود،و به نظرم کاملا هم منطقی بود این اتفاقات :((
---
@D.of.persia

انقدر از این کلوب ها میبینی حالا ... :-"
---
انیمه طنز بشینید، Gin no Saji ببینید...اگر نبینید:-"
از الان قول میدم دوست دارید برید تو روستا مشغول به کشاورزی و دامداری بشید:-"

آره خیلی قشنگ بود مبارزشون حتی قبلشم که داشتن بحث میکردن هم خیلی قشنگ بود و کلا جدا انگار داشت گروهشون از هم میپاشید این از اوسوپ اونم از روبین چواآآآآااااان :x

من هنوزم فک نمیکنم این داستان مری انقدر مهم باشه :d

آره خیلی قشنگ بود مبارزشون حتی قبلشم که داشتن بحث میکردن هم خیلی قشنگ بود و کلا جدا انگار داشت گروهشون از هم میپاشید این از اوسوپ اونم از روبین چواآآآآااااان :x

من هنوزم فک نمیکنم این داستان مری انقدر مهم باشه :d
اون بحث های توی کشتی واقعا بد بود! فاجعه بود :(( جو خیلی خشک و جدی شده بود،اگر سانجی اون لگد رو نزده بود به لوفی معلوم نبود کار به کجا برسه:|
حرف های زورو هم در حین جنگ و بعدش خیلی بد بود :( اصلا ترکیدن گروه به این شکل...:(
اصلا برای همینه که به نظرم این آرک،بهترین آرکه وان پیسه! :(

در مورد مری هم،اسوپ میشه گفت انسان ترین کاراکتر وان پیسه! یه آدم ترسو،خالی بند،بدون قدرت های ماورایی! و خیلی چیزای دیگه :-" مسلما ما هرکدوممون هم عزیز ترین چیزمون رو از دست بدیم،اینجوری میشیم! :( یا حالا اینجا،یک ناکاما! :|
مطمئن باش اگر لوفی بزنه از عمد مثلا شمشیر اصلی(سفید) زورو رو بشکونه، زورو همونجا حرکت باکس شاد Shadow of Mordor رو اعمال میکنه!!! بعدشم هاراکیری میکنه :|

اصلا شما با مری حال نکردید؟ :-" کشتی به این گوگولیی:x اصلا عکسش رو آدم میبینه بسی خوشش میاد! خیلی حس خوبی توی چهره ـشه! :d

سلام

اون چیزی که بهش اشاره کردی کاملاً همسو با جو کلی انیمست و انتظاری غیر از این هم نمیره از مختصاتی که انیمه وان پیس به بینده هاش داده درباره خودش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or