Claymore بعدی نگاه کن خیلی انیمه خوبیه ولی باز آخراش رو زدن خراب کردن و آب بستن طوری که کلی با مانگاش فرق میکنه!!~x( ولی باز جالبه:-b
پر از صحنههای نفسگیر و هیجان انگیز به همراه کلی خون و خونریزی با داستانی قشنگ که آخرش با اون پایان ....................
چیزه Paranoia Agent یکم عجیب غربیه، یعنی خیلی عجیب غریبه و خودم هم زیاد ازش سر در نیوردم ولی باز جالبه و قابله تحمله ( البته قستمهای اولش چون هنوز عادت نکردی تحملش خیلی سخته )
در کل من شخصن باهاش حال نکردم
در مورد Midori No Hibi حرفی ندارم چون ازش خوشم نمیاد!!!! و باهاش مشکل اساسی دارم!!
Lovely Complex هم خوبه هم کمدی و هم جالب.......حالا چه کاریه، این و بالایی رو بذار اخر سر!!!
Shingetsutan Tsukihime هم قشنگه و فکر کنم ازش خوشت بیاد با توجه به انیمههای قبلی که دیدی و خوشت اومده!
البته نظر شخصیه ولی پایان کارش و آخرای انیمه شاید به نظر خیلی ها جالب دراومده باشه!!
حالا که داری یه کار رباتیک نگاه میکنی بیا Full Metal Panic! هم بنداز پشتش که اونم یه کار خیلی خنده داره!!
نه فلسفی و رمانس و عاشقانه هست و نه کار جنگی و بزن بکش و ........ بهترین چیزی که انیمه رو خیلی جالب میکنه شخصیت اولش، سوزاکو هست
به شخصه اصلا ادم احساسی توی دیدن فیلم و سریال نیستم ولی توی این چند ماهی که انیمه نگاه کردم واقعاً دگرگون ام کرده، اون از مانگای وان پیس، نارتو، دفتر مرگ و حالا هم این Code Geass که تو فصل دوم اون دختره کشته شد...
حالا که افتادی سر دور دگرگونی و احساسی Elfen Lied هم نگاه کن هرچند اینم باز به مانگا وفادار نیست و جواب سوالات نمیده مثل مانگا و انگار در انیمه فقط به دنبال یک موضوع بودن که بتونن باهاش کلی خون و خونریزی راه بندازن
به نظرم بیشتر تاثیرش در دوبله ی فوق العاده ژاپن هستش و اینکه من اصلا طرفدار اسپیکر نیستم و همه چیزهام رو با هدست ویبراتور دار نگاه میکنم که تاثیرش ناخودآگاه بیشتر میشه.
Elfen Lied رو دیدم جالب بودش ولی نسخه ای که داشتم dual-audio بودش و من متوجه نشدم و دوبله ی انگلیسی اون رو نگاه کردم که واقعاً میگم فقط داشتم تحملش میکردم. بعد که تموم شد، آخرش فهمیدم که دوبله ی ژاپن هم داره و کلی افسوس خوردم که چرا لذت انیمه رو خراب کردم.
این فول متال (ها) رو هم دوباره میزارم توی لیست
این هدست ای که دارم، یک بار رفته بودم شهروند تهران، شانسی همینطوری همرام گفت یدونه هدست و موس بخر برای خودت، من هم دست کردم برداشتم (زیاد نگاهش هم نکردم)، بردم خونه دیدم ویبراتور داره.
مدلش farassoo FHD-960V و 13 تومن خریدم. ازش راضی هستم باطری نیم قلم شارژی براش گرفتم، حسابی میکوبه D:
فرهاد جان خوب زود تموم شدن به خاتطر اینه که تو این سبک اصلاً نمیشه مثل انیمه های دیگه مانند وان پیس داستان رو بست داد بیشتر این سبک رو میشه مثل یک تریلر کوتاه فرض کرد.
اینم لینکای انیمه: 1 2 3
فرهاد جان خوب زود تموم شدن به خاتطر اینه که تو این سبک اصلاً نمیشه مثل انیمه های دیگه مانند وان پیس داستان رو بست داد بیشتر این سبک رو میشه مثل یک تریلر کوتاه فرض کرد.
اینم لینکای انیمه: 1 2 3
همین الان انیمه ی Five(5) Centimeters Per Second رو دیدم (تموم کردم)، شاید برای قضاوت الان زود باشه ولی انیمه ی لطیف و قشنگی بودش. فصل سوم ـش رو دوبار دیدم.
P.S
یک انیمه ی خاص که واقعاً شاید هر کسی خوشش نیاد
ویرایش
خوب الان به حدی رسید که بتونم نظر خودم رو بدم.
تو این انیمه با این وجود که دیالوگ های کمی بین کارکترها به صورت کلامی رد و بدل نمیشه، ولی همون مقدار صحبت ها (با خودشون) واقعاً قشنگ و پر معنای بودش، اینکه فاصله، هر چقدر کم و ناچیز باشه، در دراز مدت چطور باعث میشه غم، درد، دل سردی، ترک زندگی، فراموشی و در نهایت جدایی میشه. تاثیر اسم انیمه رو میشه مستقیاً بر لحظه لحظه اون دید.
ماجرای دو معشوقه ی تاکاکی (Kanae و Mizuno) توی داستان خیلی قشنگ بودش که بخاطر نگاه تاکاکی هیچ وقت نمی توستند احساسات واقعی خودشون رو نشون بدند.
همه ی این انیمه یک طرف تیتراژ آخر اون خیلی جالب بودش. از اون داستان هایی باز که آخرش رو باید ببینده با برداشت خودش باید داستان رو تموم کنه.
همین الان انیمه ی Five(5) Centimeters Per Second رو دیدم (تموم کردم)، شاید برای قضاوت الان زود باشه ولی انیمه ی لطیف و قشنگی بودش. فصل سوم ـش رو دوبار دیدم.
P.S
یک انیمه ی خاص که واقعاً شاید هر کسی خوشش نیاد
ویرایش
خوب الان به حدی رسید که بتونم نظر خودم رو بدم.
تو این انیمه با این وجود که دیالوگ های کمی بین کارکترها به صورت کلامی رد و بدل نمیشه، ولی همون مقدار صحبت ها (با خودشون) واقعاً قشنگ و پر معنای بودش، اینکه فاصله، هر چقدر کم و ناچیز باشه، در دراز مدت چطور باعث میشه غم، درد، دل سردی، ترک زندگی، فراموشی و در نهایت جدایی میشه. تاثیر اسم انیمه رو میشه مستقیاً بر لحظه لحظه اون دید.
ماجرای دو معشوقه ی تاکاکی (Kanae و Mizuno) توی داستان خیلی قشنگ بودش که بخاطر نگاه تاکاکی هیچ وقت نمی توستند احساسات واقعی خودشون رو نشون بدند.
همه ی این انیمه یک طرف تیتراژ آخر اون خیلی جالب بودش. از اون داستان هایی باز که آخرش رو باید ببینده با برداشت خودش باید داستان رو تموم کنه.
خوب یکم بیشتر در مورد توضیح میدی؟
سبک، نوعش، مضمونش و ............ یا مثلن فیلمه یا سریال و چند قسمته؟!!
داستان کلیش چیه؟!
به نظر میاد فیلم باشه تا سریال!
خوب یکم بیشتر در مورد توضیح میدی؟
سبک، نوعش، مضمونش و ............ یا مثلن فیلمه یا سریال و چند قسمته؟!!
داستان کلیش چیه؟!
به نظر میاد فیلم باشه تا سریال!
یک فیلم 1 ساعته هستش، داستان در مورد سه دوره ی زندگی یک پسر بچه هستش به اسم تاکاکی، بهتر بود که اسپول ای که قرار دادم رو نمیخوندید تا خودتون از انیمه نتیجه گیری کنید.
انیمه زمان حال رو نشون میده، یک فیلم درام عشقی هستش (+13) و گرافیک خیلی خوب، با دوبله ی قابل قبول ژاپنی .
ما رستوران هم میریم اینطوری سفارش نمیدیم که شما دادید!. درضمن Note درسته نه Notes .
دوبله انگلیسی. حجم 50 مگ. قسمت 1 تا 37 (کامل) خدمت دوست خوبم:
لینکها تست شدن همه سالم هستن. مدیافایرش هم موجود نبود که هم دوبله انگلیش باشه هم حجم کم.