M@rV3l
کاربر سایت
هول هولی نوشتم اینجوری شد.:d
بازم ممنون از دست پختت.
دوست عزیز بفرما این هم دوبله انگلیسیه هم مدیا فایر هم کم حجم هم ........http://instantpiracy.blogspot.com/2009/09/death-note-complete-dubbed-episode.html
هول هولی نوشتم اینجوری شد.:d
بازم ممنون از دست پختت.
انیمه زیاد بدی نیست
یکم خشنه و کمی هم کوتاه
بنظر من داستانش ( اگه مانگاش را نخونده باشی ) یکم گنگه، ولی در کل خوبه و باید حداقل یکبار دیدش
یک سری انیمه ی جدید برای دانلود به چشمم خورد، گفتم ببینم با کمک دوستان، کدوم ارزش دانلود رو دارند.
Gantz
Wolf's Rain
Basilisk
راستی از انیمه های جدید چی، چی خوب هستش که میخوام هفته ای دانلود کنم
یک سری انیمه ی جدید برای دانلود به چشمم خورد، گفتم ببینم با کمک دوستان، کدوم ارزش دانلود رو دارند.
Gantz
Wolf's Rain
Mushi-Shi
Basilisk
High School of the Dead
Baccano!
Durarara
Paprika فیلم سینمایی
Princess Mononoke فیلم سینمایی
ایـــــــــــنسلام.میگم انیمه سینمایی چی معرفی میکنین؟فقط بگم که انیمه های میازاکی رو دیدم!از اونا نگین.
2 تای آخری رو که اول و آخر باید دید ! این از این .Gantz
Wolf's Rain
Mushi-Shi
Basilisk
High School of the Dead
Baccano!
Durarara
Paprika فیلم سینمایی
Princess Mononoke فیلم سینمایی
اینو یکی دوبار RTL داد منم یک چند قسمتی ازش رو دیدم.High School of the Dead
مطمئنی این رو RTL نشون میداد ؟! یادم نمیاد . چند سال پیش تو چه دوره ای ؟ چون سبک انیمه و شخصیت هاش باید ماله 7 8 سال پیش باشه که کلا سبک RTL فرق داشت و کاراش رو بیشتر از ژآپن می گرفت .اینو یکی دوبار RTL داد منم یک چند قسمتی ازش رو دیدم.
تمش سوپرنتچراله و کلاً سرگرم کنندس. ولی اگه نبینیشم چیزی از دست نمیدی.
از کارای میازاکی هم هرچی دیدی سریع دانلود کن اصلاً مگه این مرد کار بد تو کارنامه کاریش داره؟
از ناوسیکا دره باد تا همین پونیو همه عالی بودن. من مجموعه کاراشو تو سیستمم دارم. اصلاً اگه یک سیستم کارای این مرد توش نباشه بهتره کلاً نباشه!
مطمئنی این رو RTL نشون میداد ؟! یادم نمیاد . چند سال پیش تو چه دوره ای ؟ چون سبک انیمه و شخصیت هاش باید ماله 7 8 سال پیش باشه که کلا سبک RTL فرق داشت و کاراش رو بیشتر از ژآپن می گرفت .
دوستانی که دنبال انیمه های جدید هستند این انیمه ها رو از دست ندند
اولیش Beelzebub هستش که من خودم خیلی منتظرشم که تازیگیا تریلر انیمشم پخش شد این انیمه 9 ژانویه قسمت اولش پخش میشه و جزء انیمه های دنباله داره >:d<
بعدیش فیلم چهارم بلیچ هستش تریلرش رو دیدم به نظر بد نمیومد
و در اخر هم فصل سوم code geass هستش که قراره به زودی نمایشش بدند که به طرفدارانش توصیه میشه حتمآ دنبال کنند:d
Mushi-Shi