اینو دان کن خیلی خفنه البته اگه اکشن دوست داری اصلا بهت پیشنهاد نمیشهد
هر چند بی ربط به بحث، ولی من انیمه ی Pandora Hearts رو به همه پیشنهاد میکنم. من تا 17 قسمت دیدم و خیلی هم پسندیدم
و همینجا از امیر عزیز بابت "بیش از 100 گیگ انیمه" ای که بهم داد، در حضور جمع، تشکر میکنم
حسن جان، این گدگیاس که به شخصه خیلی منتظرش هستم. دنبال چندتا انیمه ی قشنگ بودم که به صورت هفته ای دانلودش کنم. تو این 2011 کارهایی قشنگی میخواد بیاد.
http://www.animenewsnetwork.com/interest/2010-12-21/list-of-winter-2011-tv-anime-in-japan
سری دوم Mitsudomoe Zōryōchū رو هم باید دنبال کرد
من نمیدونم چرا با Code Geass اونقدر حال نمی کنم ! زیادی Overrate شده ...
زیاد هم overrated نشده. من بیشتر از شخصیت پردازی و نوع درام اون خوشم امد.
به طور کلی عاشق کشته شدن شخصیت های مکمل و یا اصلی داستان هستم که غم و اندوه تمام داستان رو فرا بگیره که ببینده دیگه نخواد ادامه انیمه ی رو ببینه، چند جا توی ناروتو شیپودن چنین حسی داشت رو خیلی دوست داشتم.
دارم Ergo Pr0xy رو نگاه میکنم، قسمت 11 اون هستم، به شدت مخم هنگ کرده که دارم چی نگاه میکنم، بعضی جاها واقعاً دیالوگ های سنگینی داره. تا اینجا، هنوز کلید اصلی داستان پیدا نشده.
خلیل جان فکر کنم با مرگ شخصیت ها داستان خیلی حال میکنی :d
اگه اینجوریه kiba رو هم امتحان کن تو این انیمه هم کلآ شخصیت ها خوب میمیرن :d
بچه ها میشه یه نظر سنجی به تاپیک اضافه کنین! من خودم به شخصه زیاد انیمه نمیبینم و بهترین انیمه که دیدم باب اسفنجی بوده! لااقل اونایی که اطلاعات کمی دارن با کارای خوب آشنا میشن
بعد از دفتر مرگ، عاشق کشته شدن شخصیت های کلیدی داستان شدم، حتی توی ناروتو شیپودن هم قسمت مبارزه با پین داشتم زمین رو گاز میگرفتم.
به به، kiba رو خودتون زیرنویس ـش رو میزنید..حتماً دانلودش میکنم. فقط به امید خدا تموم میشه دیگه..وسط کار لنگ نمونیم :d
من خودم به شخصه تراژدی رو خیلی دوست دارم ولی نه تراژدی های تکراری و کلیشه ای :d
در کل معتقدم ادم نباید مفت بمیره :d
مثلآ همین ایتاچی بعد از مرگش به سلطان قلب ها تبدیل شد الان کسی پیدا نمیشه که برای ایتاچی احترام قائل نباشه و یا ازش خوشش نیاد
کیبا رو هم که فعلآ تا 31 رفتیم بقیش رو گیر کردیم :d اخه دلیل داره ما تو این پروژه قرار نبود تنها باشیم قرار بود بقیه بچه ها هم بیان کمک که رکب خوردیم اومدیم تو کار هیچ کس نیومد کمک ( البته از حق نگذریم 4 قسمتش رو یکی از بچه های سایت کمکمون کرد ) فعلآ هم که داریم با مصدومیت های دست و زانومون کلنجار میریم قرار باشه عمل کنیم قوز بالا قوز میشه :d
کیبا هم ایشالا تموم میشه ولی کی ............... :d