Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
هر چند بی ربط به بحث، ولی من انیمه ی Pandora Hearts رو به همه پیشنهاد میکنم. من تا 17 قسمت دیدم و خیلی هم پسندیدم :دی
و همینجا از امیر عزیز بابت "بیش از 100 گیگ انیمه" ای که بهم داد، در حضور جمع، تشکر میکنم :دی

اینو دان کن خیلی‌ خفنه البته اگه اکشن دوست داری اصلا بهت پیشنهاد نمیشهد

Mushi-Shi
به شخصه حسابی داره قلقلکم میده که دانلودش کنم، برای من داستان و شخصیت پردازی مهمه، بخصوص پایان غم ناک که خیلی حال میکنم باهاش، اکشن در درجه ی دوم هستش. (همیشه هم که نمیشه کشن دید:) )

به غیر از شما میلاد هم قبلاً در موردش خوب گفته بود..توی لیست بعدی دانلودام قرارش میدم. فعلاً یک لیست 10GB تا آخر هفته دارم که باید تموم بشه.

الان لیست هفته ی دیگه رو دارم آماده میکنم :d

Natsume yuujincho
Soul Eater
Zoku Natsume Yuujinchou
Shingetsutan Tsukihime
Gungrave
Bakemonogatari
*Clannad
*Eden of the East
*Fate Stay Night
*Gunslinger Girl
*Gurren Lagann
*Katanagatari
Serial Experiments Lain
Shonen Onmyouji
*Texhnolyze

از اینها رو کی دیده و پیشنهاد میکنه که ما هم ببینم! (اون ستاره ها چیز خاصی نیست، منظور زیرنویس ـش تکمیل نشده)

P.S
خدا بگم چی کار کنه، کسی که من رو معتاد این افیون (anime) کرد >:)

هر چند بی ربط به بحث، ولی من انیمه ی Pandora Hearts رو به همه پیشنهاد میکنم. من تا 17 قسمت دیدم و خیلی هم پسندیدم :دی
و همینجا از امیر عزیز بابت "بیش از 100 گیگ انیمه" ای که بهم داد، در حضور جمع، تشکر میکنم :دی

کسی به آلیس چپ نگا کنه با من طرفه ها )x :d
محمد راست میگه واقعا انیمه زیباییه ولی به شرطی که بعدش سریع بپرید رو مانگاش

مخلصتم - محمد جون اینا برای شروع بود ایشالا تموم کردی میریم سراغ اصل کاریا :)

یکی بیاد خلیل رو نجات بده!
چند وقت دیگه کلاً بقیه کاراش رو بی خیال میشه میره تو کار انیمه و مثل تابستون من که 7شب و روز نخوابیدم و همش داشتم انواع انیمه رو میدیدم.
بیلیچ هم که انیمش شده فیلر بازار.
باید رفت تو کار فری تیل الان چند قسمتیشو دیدم باحال تر از بیلیچه

حسن جان، این گدگیاس که به شخصه خیلی منتظرش هستم. دنبال چندتا انیمه ی قشنگ بودم که به صورت هفته ای دانلودش کنم. تو این 2011 کارهایی قشنگی میخواد بیاد.
http://www.animenewsnetwork.com/interest/2010-12-21/list-of-winter-2011-tv-anime-in-japan

سری دوم Mitsudomoe Zōryōchū رو هم باید دنبال کرد

اره کیه که دنبال کدگیاس نباشه :d

اگه دنبال انیمه های دنباله دار هستی بلزباب رو از دست نده که خیلی باحاله هم اخر خندست هم اکشن های باحالی داره >:d<

انیمه های زمستونی رو خیلی تعریفشون رو میکنند باید صبر کرد و دید که چطور از اب درمیان

تریلر انیمه های جدید رو هم حتمآ ببینید

من نمیدونم چرا با Code Geass اونقدر حال نمی کنم ! زیادی Overrate شده ...

زیاد هم overrated نشده. من بیشتر از شخصیت پردازی و نوع درام اون خوشم امد.

به طور کلی عاشق کشته شدن شخصیت های مکمل و یا اصلی داستان هستم که غم و اندوه تمام داستان رو فرا بگیره که ببینده دیگه نخواد ادامه انیمه ی رو ببینه، چند جا توی ناروتو شیپودن چنین حسی داشت رو خیلی دوست داشتم.

دارم Ergo Pr0xy رو نگاه میکنم، قسمت 11 اون هستم، به شدت مخم هنگ کرده که دارم چی نگاه میکنم، بعضی جاها واقعاً دیالوگ های سنگینی داره. تا اینجا، هنوز کلید اصلی داستان پیدا نشده.

زیاد هم overrated نشده. من بیشتر از شخصیت پردازی و نوع درام اون خوشم امد.

به طور کلی عاشق کشته شدن شخصیت های مکمل و یا اصلی داستان هستم که غم و اندوه تمام داستان رو فرا بگیره که ببینده دیگه نخواد ادامه انیمه ی رو ببینه، چند جا توی ناروتو شیپودن چنین حسی داشت رو خیلی دوست داشتم.

دارم Ergo Pr0xy رو نگاه میکنم، قسمت 11 اون هستم، به شدت مخم هنگ کرده که دارم چی نگاه میکنم، بعضی جاها واقعاً دیالوگ های سنگینی داره. تا اینجا، هنوز کلید اصلی داستان پیدا نشده.

خلیل جان فکر کنم با مرگ شخصیت ها داستان خیلی حال میکنی :d

اگه اینجوریه kiba رو هم امتحان کن تو این انیمه هم کلآ شخصیت ها خوب میمیرن :d

خلیل جان فکر کنم با مرگ شخصیت ها داستان خیلی حال میکنی :d

اگه اینجوریه kiba رو هم امتحان کن تو این انیمه هم کلآ شخصیت ها خوب میمیرن :d

بعد از دفتر مرگ، عاشق کشته شدن شخصیت های کلیدی داستان شدم، حتی توی ناروتو شیپودن هم قسمت مبارزه با پین داشتم زمین رو گاز میگرفتم.

به به، kiba رو خودتون زیرنویس ـش رو میزنید..حتماً دانلودش میکنم. فقط به امید خدا تموم میشه دیگه..وسط کار لنگ نمونیم :d

بچه ها میشه یه نظر سنجی به تاپیک اضافه کنین! من خودم به شخصه زیاد انیمه نمیبینم و بهترین انیمه که دیدم باب اسفنجی بوده! لااقل اونایی که اطلاعات کمی دارن با کارای خوب آشنا میشن

بچه ها میشه یه نظر سنجی به تاپیک اضافه کنین! من خودم به شخصه زیاد انیمه نمیبینم و بهترین انیمه که دیدم باب اسفنجی بوده! لااقل اونایی که اطلاعات کمی دارن با کارای خوب آشنا میشن

بیشترین تعداد گزینه ای که میشه برای نظرسنجی وارد کرد، 20 انتخاب هستش که قطعاً برای این همه انیمه ی قشنگ کم هستش.

پیشنهاد میکنم یک سری به این تاپیک های زیر در فروم دنیای انیمه بزنید..(برای دیدن نتیجه ی آمار نظر سنجی رو مشاهده نظر سنجی بزنید.)
http://forums.animworld.net/thread13237.html
http://forums.animworld.net/thread8063.html
این دوتا تاپیک کوتاه هم ببینید بد نیست
http://forums.animworld.net/thread2510.html
http://forums.animworld.net/thread20128.html

همین ها کافی هست برای یک شروع خوب، خود من هم از این چیزها شروع کردم

این انیمیشن transformers که اگه اشتباه نکنم فصل اولش در حال پخشه
کسی میدونه چجوریاس ؟ ارزش دیدن داره؟ خوب کار شده ؟

m2fo0goyuxh7rt4sjdtc.jpg

بعد از دفتر مرگ، عاشق کشته شدن شخصیت های کلیدی داستان شدم، حتی توی ناروتو شیپودن هم قسمت مبارزه با پین داشتم زمین رو گاز میگرفتم.

به به، kiba رو خودتون زیرنویس ـش رو میزنید..حتماً دانلودش میکنم. فقط به امید خدا تموم میشه دیگه..وسط کار لنگ نمونیم :d

من خودم به شخصه تراژدی رو خیلی دوست دارم ولی نه تراژدی های تکراری و کلیشه ای :d

در کل معتقدم ادم نباید مفت بمیره :d

مثلآ همین ایتاچی بعد از مرگش به سلطان قلب ها تبدیل شد الان کسی پیدا نمیشه که برای ایتاچی احترام قائل نباشه و یا ازش خوشش نیاد

کیبا رو هم که فعلآ تا 31 رفتیم بقیش رو گیر کردیم :d اخه دلیل داره ما تو این پروژه قرار نبود تنها باشیم قرار بود بقیه بچه ها هم بیان کمک که رکب خوردیم اومدیم تو کار هیچ کس نیومد کمک :)) ( البته از حق نگذریم 4 قسمتش رو یکی از بچه های سایت کمکمون کرد ) فعلآ هم که داریم با مصدومیت های دست و زانومون کلنجار میریم قرار باشه عمل کنیم قوز بالا قوز میشه :d

کیبا هم ایشالا تموم میشه ولی کی ............... :d

من خودم به شخصه تراژدی رو خیلی دوست دارم ولی نه تراژدی های تکراری و کلیشه ای :d

در کل معتقدم ادم نباید مفت بمیره :d

مثلآ همین ایتاچی بعد از مرگش به سلطان قلب ها تبدیل شد الان کسی پیدا نمیشه که برای ایتاچی احترام قائل نباشه و یا ازش خوشش نیاد

کیبا رو هم که فعلآ تا 31 رفتیم بقیش رو گیر کردیم :d اخه دلیل داره ما تو این پروژه قرار نبود تنها باشیم قرار بود بقیه بچه ها هم بیان کمک که رکب خوردیم اومدیم تو کار هیچ کس نیومد کمک :)) ( البته از حق نگذریم 4 قسمتش رو یکی از بچه های سایت کمکمون کرد ) فعلآ هم که داریم با مصدومیت های دست و زانومون کلنجار میریم قرار باشه عمل کنیم قوز بالا قوز میشه :d

کیبا هم ایشالا تموم میشه ولی کی ............... :d

SPOILER رو به شدت قبول دارم..مرگ واقعاً تاثیر گذاری رو داستان و خود برادرش بود. مرگ نباید برای هیچ باشه، مرگی رو دوست دارم که بیشترین تاثیر رو شخصیت و داستان بزاره.

فعلاً لیست بلندی دارم که باید نگاه کنم و در کنار اون لیست بلندی که قرار دانلود بشه، حتماً این کیبا رو دانلود میکنم.

همین سر شبی Ergo Proxy رو دو روزه تموم کردم، هنوز نمیتونم بگم که چی دیدیم و یا چی بودش، معمولاً عادت ندارم سریع بعد از دیدن چیزی نظر بدم، همیشه باید یکی دو روزی بگذره که موضوع رو برای خودم تحلیل کنم و یا اگر کم آوردم چندتا مطلب بخونم. ولی این Ergo Proxy خارج از محدوده ی درک انسان عادی هستش. تا حالا چنین جو سنگین و با دیالوگ های سنگین تر ندیده بود. انیمه ی بود که واقعاً ببینده باید اندیشه ی متفاوتی از فلسفه و اساطیر داشته باشه.
ذره ذره Ergo Proxy با دقت بالایی جمع شده بود که به شخصه با یک بار دیدن نمیشه کامل اون رو فهمید، بخصوص نوع روایت داستانش حداقل باید دو بار دیدش.

خلاصه ی انیمه ی سیاهی بودش و شاید ممکنه باعث کم رنگ شدن ایمان ببینده هم بشه، ولی من خوشم امد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or