چه ژانری دوست داری تا بهت معرفی کنم؟درود ، من تا الان جز DMD , Halo , Blue Dragon هیچ انیمی ندیدم ! ( البته سریالی منظورمه ) میشه یه چنتا کوتاه (در حد همین 12، 13 قسمت ) بهم معرفی کنین ؟
جایی هم بشه دانلود کرد معرفی کنین ممنون میشم ...
درود ، من تا الان جز DMD , Halo , Blue Dragon هیچ انیمی ندیدم ! ( البته سریالی منظورمه ) میشه یه چنتا کوتاه (در حد همین 12، 13 قسمت ) بهم معرفی کنین ؟
انیمه هایی که از رو بازی ها میسازند اکثرا بولشت هستند :dدوس دارم از بازی ها باشه ! اصولا انیم بین نیستم ...
کیوان Death Note رو ببین نظرت عوض میشه.من یه دونه انیمه از تو بازی ها دیدم اونم DMC بود که خیلی چرت بود.دوس دارم از بازی ها باشه ! اصولا انیم بین نیستم ...
درود ، من تا الان جز DMD , Halo , Blue Dragon هیچ انیمی ندیدم ! ( البته سریالی منظورمه ) میشه یه چنتا کوتاه (در حد همین 12، 13 قسمت ) بهم معرفی کنین ؟
راستی کسی اینthe disappearance of haruhi suzumiya رو دیده؟ مثل این که خیلی توپه...
ممنون میشم اگه کسی لینک دانلودش(کیفیت خوب) رو بزاره.
death note بیشتر از 13 تاست. 37 قسمته. بعلاوه اینکه به قول یه بزرگی انیمه ی تاثیرگذاریه و ممکنه مدتی آدم رو دپرس کنه! در نتیجه بعد امتحانا ببینش(البته اگه امتحان داری)درود ، من تا الان جز DMD , Halo , Blue Dragon هیچ انیمی ندیدم ! ( البته سریالی منظورمه ) میشه یه چنتا کوتاه (در حد همین 12، 13 قسمت ) بهم معرفی کنین ؟
death note بیشتر از 13 تاست. 37 قسمته. بعلاوه اینکه به قول یه بزرگی انیمه ی تاثیرگذاریه و ممکنه مدتی آدم رو دپرس کنه! در نتیجه بعد امتحانا ببینش(البته اگه امتحان داری)
به جاش Elfen Lied رو ببین. 13 قسمته و اگه خوشت نیومد بیا اینجا بگو، من قول میدم 1 بار دیگه FF XIII رو از اول تا آخر برم! کلا به نظر من این انیمه نظر هر ضد انیمه ای (!) رو تغییر میده. فقط توجه بشه که +18 هست . بخصوص خشونت خیلی زیادی داره!
لینک دانلود و اینا رو هم آقا خلیل و بقیه دوستان بهتر میتونن بگن، ولی با یه سرچ ساده تو سایت های تورنت هر انیمه ای با هر کیفیت و فرمتی رو میتونی پیدا کنی!
از همه دپرس تر Code geass من تا یه دو هفته ای اعصابم ریخته بود بهم.Elfen lied که بیشتر آدم رو دیپرس میکنه تا Death note :d
شد 9.3 و الان تو صدر جدوله.با امتیاز 9.1 که در درجه ی Masterpiece قرار گرفته.