خیلی کم پیش میاد فیلم های اینطوری جالب بشن. 3 ستاره بهش دادن از 6 تا. نگیری بهتره.انیمه ی Death Note سه تا فیلم براساسش درست کردند.
Death Note The Movie
Death Note II The Last Name
L Change The World
خود انیمه رو تموم کردم، حالا این سه تا فیلم ارزش دانلود و دیدن رو دارند، کسی دیده که بگه چطور هستش.
P.S یک فیلم دیگه برای 2011 هم قراره بیاد
والا چون پروفایل از هر راهی بسته بود اینجا میگم . از بین اینا :میشه یک لیست خوب بدید که طبق همون نگاه کنم، الان هم دارم Code Geass رو دانلود میکنم
بلیچ رو شروع کن به دیدن . چون ongoing هستش نمیشه وایساد تا تموم بشه . این از این .Bleach
Inuyasha
blood+
Berserk
Ergo Proxy
Samurai Champloo
Hellsing
Black Cat
درمورد Bleach باید بگم به شدت فیلر داره. اینقدر که بعضی وقتا اصل داستان رو فراموش میکنی و این موضوع اینقدر لوس میشه که ممکنه روی کیبورد بالا بیاری.Bleach
Inuyasha
blood+
Berserk
Ergo Proxy
Samurai Champloo
Hellsing
Black Cat
تشکر از Fratos و Trunks
دیروز عصر سه روزه انیمه ی Death Note رو تموم کردم، که واقعاً تاثیر گذار بودش و واقعاً با شخصیت هاش زندگی (حال) کردم.
دیشب خواستم Berserk رو شروع کنم، بعد از دیدن سه قسمت اول واقعاً هیچ چیزی رو احساس نکردم جزء دیدن صحنه ها و شخصیت های نامفهوم که فقط بی هدف حرف میزنند.
لیست پایین انیمه های موجودام هستش، الان از کدوم شروع کنم که بتونم رغبت نگاه کردنش رو داشته باشم.
Bleach
Inuyasha
blood+
Berserk
Ergo Proxy
Samurai Champloo
Hellsing
Black Cat
P.S
خودم فکر کنم blood+ خوب باشه!
درمورد Bleach باید بگم به شدت فیلر داره. اینقدر که بعضی وقتا اصل داستان رو فراموش میکنی و این موضوع اینقدر لوس میشه که ممکنه روی کیبورد بالا بیاری.
Ergo Pr-oxy فوق العاده ست (بنظرم).
Samurai Champloo هم نمره قبولی گرفته.
درکل، بنظرم بیخیال Berserk و اون Bleach شی بهتره.
چر این تاپیک هی میخوابه؟ کسی اینجا پست نمیده؟!!!
به نظر من یک نکته قشنگی که تو death note بود شخصیت جالب و باحال ریوزاکی بود که واقعا این سریال قشنگ کرده بود
دوستان اگر کسی در این سبک سراغ داره لینک یا اسم بده ممنون
من خودم شخصیت Ryuzaki رو بیشتر از خود Light Yagami دوست داشتم، البته خود شخصیت Shinigami و قابلیتهای اونها هم خیلی خوب طراحی شده بود.
والا به شخصه خیلی گشتم ولی نتونستم چیزی مثل این سریال پیدا کنم (ژانر جنایی و پلیسی هستش ولی مثل این نیست)
چی داره ؟ انیمه ? همش که فروش وسایل تزئینی هستمن از شخصیت لوفی خیلی خوشم میاد با ایس این فروشگاه همه ی اینارو داره من که می خوام چند تا ایس ازش بخرمhttp://www.actionfigure.ir
مرسی خلیل جان اگر از اونهایی که دیدی حالا romance یا supernatural یا تو سبکهای دیگه اگر اسمی داری بگی ممنون میشم