<^SIleNT^>
کاربر سایت
شاید کیفیت نسخه ی دوبله و تاثیر گذاری یه برنامه ی لایو اکشن با زبان اصلیش فرق کنه،ولی به نظر من این قضیه برای یه انیمه اصلا صادق نیست چون حرف ها از دهن کارکتر بیرون نمیاد،دوبلور اونا رو میگه.
دوبله دوبله ست،چه ژاپنی جه انگلیسی و چیزی که تجربه ی انیمه دیدن رو بهتر میکنه کیفیت دوبله ست،نه این که صرفاً زبان اصلی باشه.
کسی اینجا نمیتونه بگه که دوبله ی ژاپنی خوبه یا بد،چون کسی اینجا ژاپنی بلد نیست (مگه این که بخواید از جیغو داد ها نتیجه گیری کنید) و به نظر من اگه کسی میگه دوبله ژاپنی بهتره اینو صرفا میگه چون گوشش به این زبان عادت کرده.
ولی اینجا همه کمو بیش انگلیسی بلدن و زیاد شنیدن،پس میتونن دوبله ی خوب رو از بد تشخیص بدن پس پیشنهاد میکنم اگه مِن بعد خواستید انیمه ای رو دانلود کنید دنبال dual audio هاش بگردید تا توی انتخاب هاتون آزادی عمل داشته باشید.
به شخصه ترجیح میدم انیمه ببینم نه ساب تایتل رو!
http://narutohq.com/naruto-shippuden-fillers.php
دوبله دوبله ست،چه ژاپنی جه انگلیسی و چیزی که تجربه ی انیمه دیدن رو بهتر میکنه کیفیت دوبله ست،نه این که صرفاً زبان اصلی باشه.
کسی اینجا نمیتونه بگه که دوبله ی ژاپنی خوبه یا بد،چون کسی اینجا ژاپنی بلد نیست (مگه این که بخواید از جیغو داد ها نتیجه گیری کنید) و به نظر من اگه کسی میگه دوبله ژاپنی بهتره اینو صرفا میگه چون گوشش به این زبان عادت کرده.
ولی اینجا همه کمو بیش انگلیسی بلدن و زیاد شنیدن،پس میتونن دوبله ی خوب رو از بد تشخیص بدن پس پیشنهاد میکنم اگه مِن بعد خواستید انیمه ای رو دانلود کنید دنبال dual audio هاش بگردید تا توی انتخاب هاتون آزادی عمل داشته باشید.
به شخصه ترجیح میدم انیمه ببینم نه ساب تایتل رو!
این عناوینی که پیشنهاد دادم همون طور که گفتم همگی از آثار A+ دوبله ی آمریکاست.
ergo pr0xy:شخصیت اول،وینسنت،رو یکی از بهترین و معروف ترین دوبلر های
آمریکا جای وینست حرف زده، liam o'brien که با صدای War توی darksiders میشناسیمش.
wolf's rain:شخصیت اول،کیبا، johnny yong bosch دوبلر nero در DMC4
cowboy bebop:شخصیت اول،اسپایک،steven blum دوبلر ... اصلا نیاز به معرفی این بابا نیست!
death note:شخصیت اول،لایت،brad swaile شاید بشه گفت کمترین تجربه رو نسبت به نمونه های بالایی داره،ولی این دلیل نمیشه که کارش بد باشه،تماما نقد هایی که نوشته از دوبله ی این عنوان تعریف کردن.
ergo pr0xy:شخصیت اول،وینسنت،رو یکی از بهترین و معروف ترین دوبلر های
آمریکا جای وینست حرف زده، liam o'brien که با صدای War توی darksiders میشناسیمش.
wolf's rain:شخصیت اول،کیبا، johnny yong bosch دوبلر nero در DMC4
cowboy bebop:شخصیت اول،اسپایک،steven blum دوبلر ... اصلا نیاز به معرفی این بابا نیست!
death note:شخصیت اول،لایت،brad swaile شاید بشه گفت کمترین تجربه رو نسبت به نمونه های بالایی داره،ولی این دلیل نمیشه که کارش بد باشه،تماما نقد هایی که نوشته از دوبله ی این عنوان تعریف کردن.
baccano و black lagoon رو هم به لیست عناوین پیشنهادی خودم به Police _ 110 اضافه میکنم،باز هم شدیدا تاکید میکنم که این لیست باید با زبان انگلیسی دیده بشه.wolf's rain
ergo pr0xy
cowboy bebop
death note
کسی می تونه قسمت های ناروتو و شیپودن رو بدون فیلر نام ببره؟
http://narutohq.com/naruto-shippuden-fillers.php