Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کلا سری اول یوگی اه جذاب نبود . از بعد از Battle City جدا فوق العاده شد !
راستی :دی ، شما از کی خوشت میاد :دی ؟ به نظرت کدوم دوئل بهتر بود ؟ مانستر مورد علاقت کیه :دی ؟
خلاصه یه بیو از خودت بده بعد از مدت ها یه یوگی اه باز به چشمم خورد :دی !
نه بابا، خیلی جذاب بود من که خیلی خوشم میومد فقط خوب افرادی بودن، هستن و خواهند بود که به خاطر قسمت زیاد و تخیلی بودن و مهمتر به خاطر استفاده از کارت زیاد خوششون نمیومد با اون کمه به یو گی اوه کشوندمشون!
07baa27a.gif

راستش درسته منو نمیشناسی ولی من توی انجمنهای انیمه‌ایی دیدمت!
023.gif

من که از یوگی موتو و Black Magician ( همون Dark Magician نسخه غربی ) خوشم میاد
دوئل خوب که خیلی زیاد بود

شهاب تو باز یکی رو پیدا کردی که یو گی اه می بینه از خود بیخود شدی؟!!!!
من نمی دونم چرا هیچ وقت نتونستم با این سری ارتباط برقرار کنم
.
راستی کسی می دونه انیمه ی برسرک چه قسمت هایی از مانگا رو پوشش می ده؟
فکر کنم به خاطر همون مسائلی که بالا گفتم ارتباط برقرار نکردی!
044.gif

از اول مانگا تا وسطای ولیوم ۱۴ بود، ولی اصلن انیمه‌ش بدرد نمیخوره در مقایسه با مانگاش و کلی تغییرات دادن و داستان اصلی متوجه نمیشی از چه قرار بود و چرا!
1b38f9e2.gif

راستش درسته منو نمیشناسی ولی من توی انجمنهای انیمه‌ایی دیدمت!
023.gif
چی شد چی شد :دی .
من که از یوگی موتو و Black Magician ( همون Dark Magician نسخه غربی ) خوشم میاد
دوئل خوب که خیلی زیاد بود
منم خیلی ازش خوشم میاد ! ولی خب محبوب ترین مانستر های من Dark Paladin و Silent Magicianـه !
دوئل هم فقط یامی و کایبا توی بتل سیتی :دی !

سلام بر برو بکس
بچه ها بنظرتون naruto باحال تره یا سریه one piece؟؟؟؟ من تو انتخاب بین دو تا موندم. اگه دیدین کسی هم جواب داده نظرتون بگین مثل نظر سنجی :d

سلام بر برو بکس
بچه ها بنظرتون naruto باحال تره یا سریه one piece؟؟؟؟ من تو انتخاب بین دو تا موندم. اگه دیدین کسی هم جواب داده نظرتون بگین مثل نظر سنجی :d
اگه یک داستان سر و ته دار که روبه پایان باشه میخای برو سمت ناروتو ولی اگه دوست داری هر قسمت انیمه یک نفر بزنه یک عده رو لت و پار کنه بیا سمت وان پیس. من هر دوشونو میبینم و هر 2 رو یک اندازه دوست دارم. مانگا هم بخون بهت تو انتخاب کمک میکنه.
این هفته باز هم فیلر داریم(ناروتو). شورشو درآوردن الان 5 هفتس داریم فیلر در پیت میبینم که اگه اون برداشت های اول هر قسمت رو محاسبه کنیم تازه 1 دونه مانگا جلو رفته!
کسانی که مانگا میخونن و پیریمیوم هستن یک تاپیک مانگا راه بندازن خدا خیرشون بده.
اسپول از مانگا:
راستی تو شماره جدید مانگای ناروتو دیگه راز زتسو معلوم شده و حالا این هفته فک کنم دیگه جنگ بین آکاتسکی و ملت متحد شینوبی آغاز میشه حالا بین ببینیم ردای دانای 6 طریقت چی ازش در میاد.

بالاخره پیدا کردم :دی زیاد کیفیت بالا نیست اما بهتر از هیچیه :)
بنظر منم ناروتو هم قشنگتره هم پتانسیلش از وانپیس بیشتره .

آخرین ویرایش:
سلام بر برو بکس

من خودم با ناروتو شروع کردم بعد بلیچ بعدش وان پیس به نظر من وان پیس از لحاظ داستانی و منطق داشتن قدرت و قدرتمند تر شدن خیلی سرتر از ناروتو هستش و من الان وان پیس رو خیلی بیشتر از ناروتو و بلیچ دوست دارم

نه قدرت ناروتو نه قدرت لئفی هیچکدوم منطقی نیست اما به نظرم سیر تکاملی ناروتو جالب تر بود اوایل یک نوب بود الان تو انیمه حالت دانایی داره و تو مانگا هم به حالت
ردای دانای شش طریقت رو داره
لوفی از اول خیلی رو راست قوی و کمی تا قسمتی باکا و اهو بود و هنوز هم هست( درست مثل نارتو) و از اول قدرتش کامل بود و فقط نیاز به استفاده صحیح داشت(بر خلاف نارتو) اما از لحاظ جذابیت چون وان پیس داستانش به خاطر تعدد جنگ ها خیلی در گیر کننده تره پس جالب تره اما نارتو رو من به خاطر کشش عجیب و کمی هم به خاطر پیشینه داستانی جالبش دوست دارم داستانش یه جورایی مثل داستان Death Note میمونه هر جا میای یک حدس بزنی یهم کیشی میاد یک رکب بهت میزه دقیقاً مثل اتفاقی که در زمان ظهور شخصت L در مقابل کیرا افتاد و هر قسمت یک اتفاق غیر منتظره می افتاد و ادم رو خیلی جذب میکرد.

آها!!!!!! ایول دستتون درد نکنه!!!!پس به احتمال زیاد می رم تو کاره one piece!!!! اگه سایتی یا جایی هم برای فروشش تو تهران هست لطفا بهم پیام خصوصی بدین.
مرسی

قشنگتریش کار ندارم چون سلیقه شخصی اما اکثرن با هم توافق دارن که پتانسیل وان پیس از خیلی انیمه های دیگه و حتی ناروتو بالاتره!:d

آها!!!!!! ایول دستتون درد نکنه!!!!پس به احتمال زیاد می رم تو کاره one piece!!!! اگه سایتی یا جایی هم برای فروشش تو تهران هست لطفا بهم پیام خصوصی بدین.
مرسی
راستش خیلی زیاده فقط باید توی گوگل بزنی و ببینی چقدر سایت برات میاد!:d
فقط یه نکته رو بگم شاید مثلن ۷۰ ۸۰ قسمت اولش جذبت نکنه چون برای کسایی که انیمه های امروزی با این کیفیت بالا رو نگاه میکنن کلی طول میکشه با سبک و سیاق وان پیس خو بگیرن و عادت کنن ولی به محض اینکه عادت کردن وان پیس براشون یه چیز دیگه میشه ( در اکثر موارد اینطوری بود )

دوستان من میخواستم انیمه halo رو ببینم
خواستم بدونم دوبله اصلی این انیمه ژاپنیه یا انگلیسی؟
من با دوبله اصلیش ببینم
منظورت Halo Legend دیگه؟! ژاپنی رو نمیدونم ولی خودم دوبله انگلیسیش رو دیدم
تا اونجایی که یادمه دوبله اصلیش ژاپنی هست و اساسن خودشون اینو ساختن و طبیعتن ژاپنی باید باشه!

چند قسمت نگاه کردی؟! یادت باشه با ۷۰ ۸۰ قسمت اول نمیتونی نظر بدی
بعد این انیمه در سال ۱۹۹۹ شروع شده و ناروتو که در سال ۲۰۰۲ اومده
معمولن خیی ها از روی ظاهر ۱۰۰ قسمت اول بر میگردن میگن خوب نیست و یا نه ۱ الی ۱۰ قسمت نگاه میکنن بعد میگن اصلن خوب نیست ولی همینها وقتی نشستن ۱۰۰ قسمت دیدن طرفدار پر و پا قرص وان پیس میشن!
خوب سبک و سیاقش خاصه، به خاطر همین طول میکشه تا کسی که مثلن ناروتو نگاه کرده به سبک و سیاق وان پیس عادت کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or