Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
انیمه ی hellsing رو هم اگه ندیدین , حتما ببینید. afro samurai رو هم که حتما دیدید دیگه....
ولی این one piece جدیداً چقدر همه گیر شده :d چقدرم زیاده . یه عمر طول می کشه تا تموم بشه. فکر کنم 500 اپیزودی تا الان اومده باشه .
من که از همه گیر شدنش خیلی خوشحالم، یه عمری برای همه پیر شدنش دارم تلاش میکنم
الان اپیزود ۴۶۹ و چپتر ۵۹۹ اومده!! اگه نیبینی از دستت رفته چون واقعن عمرت بر فناست
در آخرین تخمین زده شده حداقل ۱۰ سال دیگه ادامه داره ولی بگیم ۲۰ سال خیلی منطقی تره ( اگه تا اون موقع مانگاکاش، زبون دشمنان لال نمیره )

من که از همه گیر شدنش خیلی خوشحالم، یه عمری برای همه پیر شدنش دارم تلاش میکنم
الان اپیزود ۴۶۹ و چپتر ۵۹۹ اومده!! اگه نیبینی از دستت رفته چون واقعن عمرت بر فناست
در آخرین تخمین زده شده حداقل ۱۰ سال دیگه ادامه داره ولی بگیم ۲۰ سال خیلی منطقی تره ( اگه تا اون موقع مانگاکاش، زبون دشمنان لال نمیره )

فکر کنم اگه قرار باشه اینجوری باشه باید کل قسمتها رو نگه داریم بچه هامون ببینن تا وقتی به این قسمتها میرسه داستانشو بدونن :)):))

منم ناروتو را خیلی دوست دارم :d:x

ناروتو که حداکثر 2 سال بکشه! بلیچ هم 3 آرک بیشتر نمونده که بیشتر از 3 سال نمیکشه!‌با این حساب از big tree تا 3 سال دیگه هیچ اثری نیست! البته به جز پس‌لرز‌های استَف‌ها! هی هی هی چه زود گذشت:d

دوستان yo-gi-oh به نظرتون تخمین داره یا نه :دی

این ben 10 چی هست کسی خبر داره اسمش و فقط شنیدم ؟ قشنگه ؟

سری سوم یوگی اه که 5D's هست هم فکر کنم حدود یک یا دو سال دیگه ادامه داشته باشه . و از اونجایی پتانسیل بیشتری برای سری های جدید داره ممکنه بازم ادامه داشته باشه .

Ben 10 هم بد نیستش . منتها زیادی بچه گونس !

بیخیال بابا ... حداکثر 2 یا 3 سال دیگه وان پیس تمومه ! واسه خودتون تخمین های فضایی میزنیدا !!
فکر نکنم، تو همین مصاحبه های مانگاکا بعد از این همه سال گفته تازه داریم به وسطای داستان میرسیم بعد چطور ممکمه ۲ ۳ سال دیگه تموم کنه!! توی ده سال میشینه جمع کردن خدمه نشون میده بعدش تو ۲ ۳ سال یه دفعه تمومش میکنه؟!
1775465360wan.gif

دوستان yo-gi-oh به نظرتون تخمین داره یا نه :دی

این ben 10 چی هست کسی خبر داره اسمش و فقط شنیدم ؟ قشنگه ؟

سری سوم یوگی اه که 5D's هست هم فکر کنم حدود یک یا دو سال دیگه ادامه داشته باشه . و از اونجایی پتانسیل بیشتری برای سری های جدید داره ممکنه بازم ادامه داشته باشه .

Ben 10 هم بد نیستش . منتها زیادی بچه گونس !

Ben 10 جذبه بالایی داره و میشه گفت کشش زیادش باعث جذب مخاطبان بزرگسال هم شده

فکر نکنم، تو همین مصاحبه های مانگاکا بعد از این همه سال گفته تازه داریم به وسطای داستان میرسیم بعد چطور ممکمه ۲ ۳ سال دیگه تموم کنه!! توی ده سال میشینه جمع کردن خدمه نشون میده بعدش تو ۲ ۳ سال یه دفعه تمومش میکنه؟!
1775465360wan.gif
كشش نداره . درسته 2 سال رفت جلو زمان اما مطمئن باش تا 2 نهايتا 3 سال ديگه اين انيمه ادامه داره ! وگرنه آبكي ميشه داستانش !

نخندین به من بدبخت با این سوالم :(( :دی

کسی میدونه چطور میشه از اولین قسمت یک انیمه را با خاصیت resume از کجا دانلود کرد . اینجا جای معرقی نیست از اونجا که دوستداران انیمه اینجا میان این سوال را میپرسم .
( ناروتو - وان پیس - یوگی او ) میخواهم :((
با تشکر

با یکم جستجو تو سایتهای تورنت، انیمه که سهله. رسما از شیر مرغ تا جون آدمیزاد پیدا میکنید :biggrin1:

اون و میدونم :دی ممنون :دی ولی انقدر قسمت دارند که آدم گیج میشه چطور باید پیدا کنه مثلا اینجوری : NARUTO EPISOD ONE :دی

آخرین ویرایش:

کسی میدونه چطور میشه از اولین قسمت یک انیمه را با خاصیت resume از کجا دانلود کرد . اینجا جای معرقی نیست از اونجا که دوستداران انیمه اینجا میان این سوال را میپرسم .
با تشکر
با یکم جستجو تو سایتهای تورنت، انیمه که سهله. رسما از شیر مرغ تا جون آدمیزاد پیدا میکنید :دی
اون و میدونم :biggrin1: ممنون :biggrin1: ولی انقدر قسمت دارند که آدم گیج میشه چطور باید پیدا کنه مثلا اینجوری : NARUTO EPISOD ONE :biggrin1:
خب میری سرچ میکنی NARUTO EPISOD ONE :دی
یکی از معروفترین سایتهای تورنت که از شیر آدمیزاد تا جون مرغ(!) توش پیدا میشه!

آخرین ویرایش:

با تشکر

از هر سایتی بخوای بگیری یجوری اذیت میشی
بهترین راهش تورنتِ

ممنون یکی از دوستان میتونه به ترتیب بگه هر کدام چند قسمت هستند اولیش که زده :

Naruto Season 1 [ 001 - 027] . درسته یا اشتب دارم میدانلودم :( ببخشید میپرسم تا چند وقت باید صبر کنم تا 36 گیگ دانلود بشه :(

ممنون یکی از دوستان میتونه به ترتیب بگه هر کدام چند قسمت هستند اولیش که زده :

Naruto Season 1 [ 001 - 027] . درسته یا اشتب دارم میدانلودم :( ببخشید میپرسم تا چند وقت باید صبر کنم تا 36 گیگ دانلود بشه :(
والا ناروتو فکر کنم 200 و خورده ای قسمت بودش . این احتمالا سیزنی حساب کرده که این قسمت ها فکر کنم شامل اوایل انیمه و زابوزا و اینا میشه .

با تشکر

اون و میدونم :دی ممنون :دی ولی انقدر قسمت دارند که آدم گیج میشه چطور باید پیدا کنه مثلا اینجوری : NARUTO EPISOD ONE :دی
یه راه دیگه هم هست که به یکی هارد بدی برات بریزه! ئیگه اصلن دردسر نداری!
d5f02ecd.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or