دقیقا 220 قسمته ناروتو سری اولوالا ناروتو فکر کنم 200 و خورده ای قسمت بودش . این احتمالا سیزنی حساب کرده که این قسمت ها فکر کنم شامل اوایل انیمه و زابوزا و اینا میشه .
فکر کنم ( همونطور که شهاب گفت) سیزن 1 را دان کردی
دقیقا 220 قسمته ناروتو سری اولوالا ناروتو فکر کنم 200 و خورده ای قسمت بودش . این احتمالا سیزنی حساب کرده که این قسمت ها فکر کنم شامل اوایل انیمه و زابوزا و اینا میشه .
Naruto گه سری اوله ۲۲۰ قسمته!ممنون یکی از دوستان میتونه به ترتیب بگه هر کدام چند قسمت هستند اولیش که زده :
Naruto Season 1 [ 001 - 027] . درسته یا اشتب دارم میدانلودم ببخشید میپرسم تا چند وقت باید صبر کنم تا 36 گیگ دانلود بشه
کسی که تونسته تا الان اینطور داستان ببره جلو و جذابیتش بعد از ۱۱ سال حفظ کنه پس میتونه بازم ادامش بده!كشش نداره . درسته 2 سال رفت جلو زمان اما مطمئن باش تا 2 نهايتا 3 سال ديگه اين انيمه ادامه داره ! وگرنه آبكي ميشه داستانش !
berserk که بحثش کلا جداست . ولی خودت ببین :کسی که تونسته تا الان اینطور داستان ببره جلو و جذابیتش بعد از ۱۱ سال حفظ کنه پس میتونه بازم ادامش بده!
نمونش همین Berserk که چطور میشه بدون از دست دادن جذابیت و حفظ کردن کشش داستان ادامه داد الان بیشتر از ۲۰ساله که منتشر میشه!
Naruto گه سری اوله ۲۲۰ قسمته!
Naruto Shippuden تاالان ۱۸۰ قسمت اومده!
Yu-Gi-Oh ( اصلی ) سری اصلی که توی سال ۱۹۹ ساخته شده خیلی قشنگه و ۲۷ قسمته
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters ( همونی که همش کارت بازیه ) سری اول یوگیاوه حساب میشه سال ۲۰۰۰ تولید شده که برای تمام کشورها عرضه شد و خیلی فروش کرد ۲۲۰ قسمته
One Piece از سال ۱۹۹۹ تا الان داره پخش میشه و تا همین الان ۴۶۹ قسمت پخش شده ( حتمن نگاش کن، خیلی قشنگه )
اگه به بالایی ها علاقه داری از Bleach, D.Gray-man, Detective Conan هم خوشت میاد احتمالن
درسته برمیگرده به ۱۹۹۶ ولی مانگا
What the ؟!
یوگی اه 224 قسمته عزیز ! خلق این سری هم برمیگرده به 1996 .
خوب همینطور نگاه کنیم کلی شخصیت داریم که در هاله ایی از ابهام هست و امکان آشنایی با کارکترهای جدید هم زیادهberserk که بحثش کلا جداست . ولی خودت ببین :
شخصیت های اصلی که محوریت داستان رو دارن معرفی شدن . مثل مارین ها ، بلک بیرد و بقیه شیچیبوکای ها ، شانکس و چند تای دیگه مثل باگی و کروکردایل .
الان نبضه انیمه دست این شخصیت هاست . تو میگی 10 سال دیگه هم میتونه ادامه بده ، خب این نیاز به شخصیت های تازه داره . به طور کلی دو حالت داره .
1 - 10 سال آینده روی همین شخصیت ها مانور میده . فقط تصورش رو بکن ...
2 - شخصیت های تازه وارد داستان میکنه .
مورد اول که کلا معلومه در چه حدی داغونه . مورد دوم هم کار آسونی نیست و یا بهتر بگیم غیر ممکنه ! چون نمیشه که وقتی الان محوریت انیمه دست یه سری شخصیت هست یهو چند تا شخصیت از آسمون بیان و بشن خـَر ِ ه انیمه ! یعنی منطقی نیست !
سیمپسون هم چندین سال از زمانش میگذره . اما توجه کردین چقدر سیزن های آخرش چرت و غیر قابل قیاس با اولاش بود ؟
این برمیگرده به منطق اودا . اگر اثرش رو دوست داشته باشه در بهترین موقعیت و به بهترین شکل تمومش میکنه . اگرم بخواد پول پرست باشه میتونه راحت انیمه رو آب ببنده . منتها اون موقعس که تفاوت کیفیت کار مشخص میشه !
شخصیت جدید هم بیارن محوریت الان دسته اوناییه که گفتم ! بخوان یه سری آدم رو بیارن که تاثیر زیاد تو داستان بذاره به داستان لطمه میزنه .خوب همینطور نگاه کنیم کلی شخصیت داریم که در هاله ایی از ابهام هست و امکان آشنایی با کارکترهای جدید هم زیاده
حتی منتظر بهستیم وقتی میرن به جزیره پریدریایی و انسانماهی ( fishman ) یه شخصیت جدید به کلاه حصیریها اضافه بشه
اینی که شما میگید انیمه نیست . به صورت مانگا بودش . که کارت و اینا هم نداشت و بجاش Capsule Monster بودش و ویلین اصلی Mokuba بودش !سری اول و اصلی انیمه سال ۱۹۹۸ در ۲۷ قسمت فقط برای ژاپن عرضه شد
این عکسا رو نگاه کن، ماله سری اول اصلیشهشخصیت جدید هم بیارن محوریت الان دسته اوناییه که گفتم ! بخوان یه سری آدم رو بیارن که تاثیر زیاد تو داستان بذاره به داستان لطمه میزنه .
بعدشم هر چقدرم شخصیت مجهول مونده باشه ، کشش 10 سال رو نداره ! فوقه فوق 2 یا 3 سال !
اینی که شما میگید انیمه نیست . به صورت مانگا بودش . که کارت و اینا هم نداشت و بجاش Capsule Monster بودش و ویلین اصلی Mokuba بودش !
انیمه این سری که رسمیت داره همونیه که گفتم !
hmmm .این عکسا رو نگاه کن، ماله سری اول اصلیشه
اون دختر مو آبیه رو توی سری بعدی که ۲۰۰۰ میسازن حذف میکنن و اسما رو تغییر میدن و کلی از چیزای دیگه!
تصویر دوم کایبا هست، کایبای توی سری ۲۰۰۰ خیلی شخصیتش فرق میکنه تا اولی
نیاز به لینک دادن نبود، همین الان زدم گوگل اولین سایتی که اومد همین عمو ویکی خودمون بودhmmm .
مطمئنی اینارو ؟
آخه من یه سری مانگا خوندم که کلا همه چی فرق داشت . این کایبایی هم که گذاشتی توی مانگا همون شکلی بودش ! موهای سبز که بیشتر شبیه نواح کایبا بودش .
یه لینک معتبر میتونی بدی ؟ مثلا پروفایلی از انیمه یا یه چیز تو همین مایه ها ...
hmmm again .نیاز به لینک دادن نبود، همین الان زدم گوگل اولین سایتی که اومد همین عمو ویکی خودمون بود
اینم لینکش http://en.wikipedia.org/wiki/Yu-Gi-Oh!
درسته، منم گفتم فقط برای ژاپن عرضه شدهhmmm again .
ممنون Mativ جان . چیزی از این یادم نمیومد . فقط اون مانگا رو یادمه که Capsule Monster بودش و اینا ! ولی خب خداییش کله دنیا سری رو با DM میشناسن . یعنی اصلا بعید میدونم این سری قدیمی ـه دوبله eng شده باشه ! شده ؟
کلا سری اول یوگی اه جذاب نبود . از بعد از Battle City جدا فوق العاده شد !درسته، منم گفتم فقط برای ژاپن عرضه شده
معمولن هر کسی که طرفدار Yu-Gi-Oh باشه از سری اولش هم خوش میاد تازه من خیلی ها رو به وسیله همین سری اول معتاد Yu-Gi-Oh کردم وگرنه میدونستم خاضر نمیشدن ۲۲۴ قسمت DM نگاه کنن
کلا سری اول یوگی اه جذاب نبود . از بعد از Battle City جدا فوق العاده شد !
راستی ، شما از کی خوشت میاد ؟ به نظرت کدوم دوئل بهتر بود ؟ مانستر مورد علاقت کیه ؟
خلاصه یه بیو از خودت بده بعد از مدت ها یه یوگی اه باز به چشمم خورد !