Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان یک سوال دارم.
اول این که Happy tree friend انیم حساب می شه ؟
مهم تر از بالایی من از کجا می تونم به طور کامل نسخه ی TVیش رو دانلود کنم؟؟؟(نه اون فلش ها!)

دوستان یک سوال دارم.
مهم تر از بالایی من از کجا می تونم به طور کامل نسخه ی TVیش رو دانلود کنم؟؟؟(نه اون فلش ها!)
خیر انیمه فقط و فقط به کارتون های ژاپنی گفته میشه یا حداقل نکات زیادی از انیمه هارو دارا باشه .
نشونه یک انیمه :
رنگ های فانتزی مو و چشم مثل نارنجی یا بنفش .
چشم های بیش از حد بزرگ .
هیکل های فوق العاده مثل قد بلند و اندام کشیده :دی ( مسائلش در مورد دختر ها بماند :دی ) .
معمولا رنج سنی بین 16 به بالا هست .

دوستان یک سوال دارم.
نسخه TV پیدا کردی مارو هم بی نصیب نذار!
24.gif

معرفی وان پیس در تنها مجله تخصصی انیمیشن ایران!

در آخرین شماره مجله تخصصی انیمیشن پیل بان, به مناسب صدمین شماره مجله و نزدیک به 10 سال انتشار در بخش ویژه به معرفی انیمه ها پرداخته که یکی از اونها, انیمه محبوب و بسیار زیبای وان پیس است!b-)

اینم تصاویر:d

82642827.jpg

28990863.jpg

46920639.jpg

این فیری تیل رو به زور رفقا نشستم دیدم!‌چقدر ... بود!‌واقعا ... بود:D مانگاش که قابل خوندن نیست!‌انیمه‌ش هم یه سری شوخی سطحی مسخره داشت با شخصیتای تکراری رو اعصاب! به خصوص ناتسو! تنها نکته مثبتش هپی بود که به کل انیمه میارزید! تو مانگا هم میتسوگان باحال بود...منو ببین 200 چپتر مانگا خوندم هیچی به هیچی! بدترین انیمه‌ای که تو 2010 دیدم:D

کسی قسمت آخر مانگای بلیچ رو دیده؟ نزدیک بود اشکم در آد :(( تا دو قسمت دیگه کلا تموم میشه:(( :((
راستی این انیمه های توپ فیلمی مثل شاهزاده مونانوکه رو اگه کسی دیده بیاد بگه ما دانلود کنیم!

انیمه ی hellsing رو هم اگه ندیدین , حتما ببینید. afro samurai رو هم که حتما دیدید دیگه....
ولی این one piece جدیداً چقدر همه گیر شده :d چقدرم زیاده . یه عمر طول می کشه تا تموم بشه. فکر کنم 500 اپیزودی تا الان اومده باشه .

راستی این انیمه های توپ فیلمی مثل شاهزاده مونانوکه رو اگه کسی دیده بیاد بگه ما دانلود کنیم!
اکثر کارای میازاکی از کارای تحسین شده هستن و کلی جایزه درو کردن. حداقل این 3 تا رو ببین.
princess mononoke
spirited away
howl's moving castle

• Like
Reactions: Holy Diver
اکثر کارای میازاکی از کارای تحسین شده هستن و کلی جایزه درو کردن. حداقل این 3 تا رو ببین.
princess mononoke
spirited away
howl's moving castle

کارای میازاکی رو بار اول به عنوان انیمه ببین اما 4-3 بار بعدی به عنوان یه کتاب روانشناسی که با یه تابلوی نقاشی قاطی شده ببین:|

اینجا می تونی لیست کارهاش رو ببینی

• Like
Reactions: Holy Diver
سلام ...
ناروتو شیپودن قسمت 180 :

دوباره مثل اینکه باید چندین قسمت اینده بعد از یک جهش طوفانی و زیبای این انیمه که به نظر من بهترین قسمت های کل انیمه از ابتدا تابحال بود را با داستان های جانبی به سر کنیم.

Opening و Ending در این قسمت جدید شده و مثل همیشه زیبا و به یادماندنی هست.

دانلود این قسمت:
Japanese | Subtitle: English | 0:23:09

فایل 55 مگابایتی برای دانلود:

http://hotfile.com/dl/74517179/136b9de/HorribleSubs_ANIMESANIN_Naruto.html

فایل 150 مگابایتی: (من خودم اینو دانلود کردم 480p هست)

http://rapidshare.com/files/423657203/_HorribleSubs_NarutoShippuuden-180_480p_.mkv

فایل 280 مگابایتی 720p هست:

http://rapidshare.com/files/423656847/_HorribleSubs__Naruto_Shippuuden_-_180__720p_.mkv

زیرنویس فارسی این قسمت با تشکر از دوستان سایت animworld

http://up.iranblog.com/Files73/f16a5a2a9528468293e8.zip

سلام ...
ناروتو شیپودن قسمت 180 :

دوباره مثل اینکه باید چندین قسمت اینده بعد از یک جهش طوفانی و زیبای این انیمه که به نظر من بهترین قسمت های کل انیمه از ابتدا تابحال بود را با داستان های جانبی به سر کنیم.

مانگاش هم به نظرم یه کم افت کرده ؛ ولی میشه امید داشت که به زودی دوباره به اوج برگرده با وجود داستانی که در پیشِ
به نظرم مانگا یه کم بچه گانه شده. من رو یاد "سرنتیپی" انداخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or