Holy Diver کاربر سایت Aug 1, 2010 #872 آخرین قسمتی که از مانگای (Naruto(504 اومده رو کسی دیده؟ دیگه کم کم داشت اشکم در می اومد مخصوصا این یه تیکش: Spoiler
آخرین قسمتی که از مانگای (Naruto(504 اومده رو کسی دیده؟ دیگه کم کم داشت اشکم در می اومد مخصوصا این یه تیکش: Spoiler
Robin Hood کاربر سایت Aug 3, 2010 #873 اين 6/7 قسمت آخري مانگا جزئيات کاملي از ابهات گذشته رو مشخص ميکنه از دستش نديد.^^
Holy Diver کاربر سایت Aug 6, 2010 #874 ای بابا چرا تاپیک خوابیده؟دیگه که شیلترم نیستش که)x کسی انیمه جدید ندیده؟
xperator کاربر سایت Aug 8, 2010 #875 فول متال پنیک چه خفنه من که خیلی خوشم اومده ازش بیشتر... من که خیلی وقت پیش پیشنهاد کردم ببینید الان تازه به ماهیتش پی بردی ؟ :d ای بابا چرا تاپیک خوابیده؟دیگه که شیلترم نیستش که کسی انیمه جدید ندیده؟ بیشتر... من این انیمه های رو تو این ماه دیدم : Vampire Knight Code Geass Full Metal Alchemist BrotherHood Lovely Complex البته نمی دونم کدومش برا شما جدید هست. من که هیچ کدوم رو ندیده بودم.
فول متال پنیک چه خفنه من که خیلی خوشم اومده ازش بیشتر... من که خیلی وقت پیش پیشنهاد کردم ببینید الان تازه به ماهیتش پی بردی ؟ :d ای بابا چرا تاپیک خوابیده؟دیگه که شیلترم نیستش که کسی انیمه جدید ندیده؟ بیشتر... من این انیمه های رو تو این ماه دیدم : Vampire Knight Code Geass Full Metal Alchemist BrotherHood Lovely Complex البته نمی دونم کدومش برا شما جدید هست. من که هیچ کدوم رو ندیده بودم.
Holy Diver کاربر سایت Aug 8, 2010 #876 نوشته شده توسط xperator: من این انیمه های رو تو این ماه دیدم : Vampire Knight Code Geass Full Metal Alchemist BrotherHood Lovely Complex البته نمی دونم کدومش برا شما جدید هست. من که هیچ کدوم رو ندیده بودم. بیشتر... منظورم این بود که کسی انیمه به تازگی ندیده؟ من که خودم clannad رو دارم میبینم اونم خیلی توپه! گفتی code geass غمم گرفت موقعی که تموم شد(R2) اشکم دراومد عجب پایانی داشت
نوشته شده توسط xperator: من این انیمه های رو تو این ماه دیدم : Vampire Knight Code Geass Full Metal Alchemist BrotherHood Lovely Complex البته نمی دونم کدومش برا شما جدید هست. من که هیچ کدوم رو ندیده بودم. بیشتر... منظورم این بود که کسی انیمه به تازگی ندیده؟ من که خودم clannad رو دارم میبینم اونم خیلی توپه! گفتی code geass غمم گرفت موقعی که تموم شد(R2) اشکم دراومد عجب پایانی داشت
Aidin.gh73 کاربر سایت Aug 8, 2010 #877 سلام یه سری اطلاعات درباره دراگون بال بدید می خوام شروع کنم به دیدن باید اول کدوم سریشو ببینم DBZ یا kai
سلام یه سری اطلاعات درباره دراگون بال بدید می خوام شروع کنم به دیدن باید اول کدوم سریشو ببینم DBZ یا kai
Kurt117 کاربر سایت Aug 21, 2010 #878 سلام دوستان.يه رخواستي داشتم: Spoiler كسي سايتي سراغ داره كه انيميشن هاي جديد و فيلم و اينا بزاره برا دانلود؟ممنون
سلام دوستان.يه رخواستي داشتم: Spoiler كسي سايتي سراغ داره كه انيميشن هاي جديد و فيلم و اينا بزاره برا دانلود؟ممنون
Holy Diver کاربر سایت Aug 21, 2010 #879 نوشته شده توسط Leon 5260: سلام دوستان.يه رخواستي داشتم: Spoiler كسي سايتي سراغ داره كه انيميشن هاي جديد و فيلم و اينا بزاره برا دانلود؟ممنون بیشتر... اگه انیمه میخوای این سایت هست
نوشته شده توسط Leon 5260: سلام دوستان.يه رخواستي داشتم: Spoiler كسي سايتي سراغ داره كه انيميشن هاي جديد و فيلم و اينا بزاره برا دانلود؟ممنون بیشتر... اگه انیمه میخوای این سایت هست
Mativ کاربر سایت Aug 21, 2010 #880 نوشته شده توسط Leon 5260: سلام دوستان.يه رخواستي داشتم: Spoiler كسي سايتي سراغ داره كه انيميشن هاي جديد و فيلم و اينا بزاره برا دانلود؟ممنون بیشتر... اینا هم خوب هستن! http://www.animea.net http://www.animetake.com
نوشته شده توسط Leon 5260: سلام دوستان.يه رخواستي داشتم: Spoiler كسي سايتي سراغ داره كه انيميشن هاي جديد و فيلم و اينا بزاره برا دانلود؟ممنون بیشتر... اینا هم خوب هستن! http://www.animea.net http://www.animetake.com
iwes کاربر سایت Aug 27, 2010 #881 امروز قسمت 175 شیپودن رو دیدم واقعا زیبا بود پیشنهاد میکنم همه ببینن آخرین ویرایش: Aug 27, 2010
Mativ کاربر سایت Aug 27, 2010 #882 نوشته شده توسط iwes: امروز قسمت 175 اشیپودن رو دیدمواقعا زیبا بود پیشنهاد میکنم همه ببینن بیشتر... البته به پای وان پیس نمیرسه!!:d
نوشته شده توسط iwes: امروز قسمت 175 اشیپودن رو دیدمواقعا زیبا بود پیشنهاد میکنم همه ببینن بیشتر... البته به پای وان پیس نمیرسه!!:d
RezaRazeR کاربر سایت Aug 27, 2010 #883 جایی هست تو مملکت خودمون بشه انیمه خرید؟!(پستی) ممنون میشم...حوصلم سر رفته خیلی)
Mativ کاربر سایت Aug 27, 2010 #884 نوشته شده توسط king of the winds: جایی هست تو مملکت خودمون بشه انیمه خرید؟!(پستی) ممنون میشم...حوصلم سر رفته خیلی) بیشتر... زیاد هست، از این فروشگاه های اینترنتی که میفروشن یلی هست، فقط کافیه بگردی!
نوشته شده توسط king of the winds: جایی هست تو مملکت خودمون بشه انیمه خرید؟!(پستی) ممنون میشم...حوصلم سر رفته خیلی) بیشتر... زیاد هست، از این فروشگاه های اینترنتی که میفروشن یلی هست، فقط کافیه بگردی!
RezaRazeR کاربر سایت Aug 28, 2010 #885 نوشته شده توسط Mativ: زیاد هست، از این فروشگاه های اینترنتی که میفروشن یلی هست، فقط کافیه بگردی! بیشتر... من گشتم جای خوبی پیدا نکردم
نوشته شده توسط Mativ: زیاد هست، از این فروشگاه های اینترنتی که میفروشن یلی هست، فقط کافیه بگردی! بیشتر... من گشتم جای خوبی پیدا نکردم