من الان خودم دارم Bakuman می خونم
ماله نویسنده ی Death Note هستش و تا اکتبر انیمه اش شروع نخواهد شد
ماجراش هم در مورد دو تا پسر 14 سالس که می خوان مانگاکا بشن
بی نظیره
دانلود خواستی هم لینک بدم
تا چپتر 9 هم ترجمه شده
هم اکنون 110 قسمت از وان پیس تماشا کرده ام :d اگر با این سرعت پیش برم بعدا تو کف زیر نویس میمونم :d
توی بازی MNR هم لوفی رو ساختم اگر شد عکسش رو میزارم (تو تاپیک خودش :d )
یه 20_30 تا انیمه گرفتم بهتون پیشنهاد می کنم به جای اینکه اینقدر لوفی و ناروتو نگاه کنید!(نمی گم نگاه نکنید!)حتما toradora! و ef a tale of memories رو ببینید .تو یه سایت دیدم داره one piece season 2 میاد!
یه 20_30 تا انیمه گرفتم بهتون پیشنهاد می کنم به جای اینکه اینقدر لوفی و ناروتو نگاه کنید!(نمی گم نگاه نکنید!)حتما toradora! و ef a tale of memories رو ببینید .تو یه سایت دیدم داره one piece season 2 میاد!
در مورد اسپویلر هم بگم که:
بازگویی نکاتی مربوط به قسمت 502 مانگا:
فکر کنم فقط مادارا بود که شارینگانش توانایی اجرای این تکنیک جابجایی زمان-مکان رو داشت و اوبیتو این توانایی رو نداشت
تازه دلیلی هم نداره که اوبیتو بخواد همچین کارایی کنه
پ.ن:موضوعات اسپویلر رو بالاش بنویس تا بچه ها بدونند راجع به چی بحث می شه تو SP.مقسی:d
.
این کد گیس جدید که رسمی شده قرار بود اول 2010 شروع بشه ، چرا نشد؟!!
در مورد اسپویلر هم بگم که:
بازگویی نکاتی مربوط به قسمت 502 مانگا:
فکر کنم فقط مادارا بود که شارینگانش توانایی اجرای این تکنیک جابجایی زمان-مکان رو داشت و اوبیتو این توانایی رو نداشت
تازه دلیلی هم نداره که اوبیتو بخواد همچین کارایی کنه
پ.ن:موضوعات اسپویلر رو بالاش بنویس تا بچه ها بدونند راجع به چی بحث می شه تو SP.مقسی:d
.
این کد گیس جدید که رسمی شده قرار بود اول 2010 شروع بشه ، چرا نشد؟!!
دلیل1.نمی تونه مادارا باشه چون جنازه مادارا دست کابوتو بود و کابوتو هم بهش گفته بود که رازشو نگه می داره.
دلیل 2 .توبی دقیقا همون چشمی رو نداره که کاکاشی داره و تکنیک مانگاکیو شارینگانش دقیقا مال بعد چهارم که کاکاشی بلد نیست باهاش کار کنه و تو بچگیهای اوبیتو چشمشو داده بود به کاکاشی .
ضمنا همیشه کیشیموتو باسه اتفاقات داستان یه دلیل از یه جایی پیدا می کنه زیاد نگران نباش همونجوری که باسه پین و دانزو دلیل پیدا کرد .
هي ميخوام اين اسپلورها را نگاه کنم که ببينم چي شده وهي وسوسه ميشم و به خودم ميگم اي بابا ولش کن تو هم به اون قسمت هم مرسي نگران نباش
اي خدا چه قدر سخته