ممنون از پیشنهادها..داشتم صفحات قبل رو نگاهی میکردم دیدم که در مورد Berserk هم زیاد صحبت شده، چطوری هستش.
خود من بیشتر علاقه به خون ـو خون بازی (بزن بزن) دارم با یک داستان راز آلود...کمی داشتم میگشتم دیدم که Death Note چیزی هستش که با روحیه ی من سازگاره
برسرک برای کسی که مانگاس نخونده خدا هست! ولی وقتی مانگاش رو بخونی و ببینی دیگه انیمه اش ............
من توصیه میکنم حتمن Berserk نگاه کنی!
بعد از لیستی که دادی معلومه چه جور انیمه و سبکی نگاه میکنی! همشون خوب هست!
Herushingu یا همون Hellsing خودمون خیلی قشنگه ولی بیشتر از ۱۳ قسمت خود انیمه، OVAهاش خیلی قشنگترن
Kureimoa همون Claymore خودمونه! قشنگه ولی مانگاش یه چیزه دیگست چون توی انیمه دست کاری کردن و آخراشو بهش آب بستن ( مانگاش ادامه داره )
Desu nôto یا همون دفترچه مرگ خودمون هم میشه گفت انیمه خیلی خیلی جالبیه البته فقط تا قسمت ۲۵ که ..........
داستان قشنگ و گیرا به علاوه جو خاصش با تم جنایی انیمه متفاوتی درست کردن
Ergo Proxy اینم خوبه ولی واقعن فقط اسم در کرده چون این انیمه به جو و تم سنگین و سیاه و فلسفی مشهوره ولی راستش رو بخوای از بهتر این این سبک هم هست
Blood+ یه انیمه فوق العاده خوب و قشنگ حرف نداره! البته سلیقه ایی هم هست!!
Afro Samurai فکر نکنم نیازی به معرفی باشه اینجا اکثرن میشناسنش
Samurai Champloo هم عنوان خوبیه فکر کنم ازش خوشت بیاد
Black Cat هم عنوان خوبیه چون میخوای تازه شروع به دیدن انیمه کنی ولی بازم بهتر از این عنوان هست مثل همین Cowboy bebop که بیشتر به خاطر داستان، موسیقی و حالت سینمایی بودنش معروفه! کلن بلک کت عنوان جالبیه!
Inuyasha عنوان بلندی هست ولی واقعن ارزش دیدن داره هر چی ازش بگم کم گفتم ( البته زیاد هم با تم خون و خون ریزی و سیاه جور در نمیاد )
Bleach به نظرم بلیچ آخر از همه بذار!! چرا چون از بس توش فیلر آبکی میبینی و یهو وسط راه میزنن تو جاده خاکی که پشیمون میشی!! ( توصیه اکید من، اگه برای وقتت ارزش قائلی فیلرهای ابکی بلیچ نگاه نکن )