Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان من میخواستم انیمه halo رو ببینم
خواستم بدونم دوبله اصلی این انیمه ژاپنیه یا انگلیسی؟
من با دوبله اصلیش ببینم
http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_Legends
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=11372
این کار، کار خیلی خوب و قویه هست چون من کارگردانش بیشتر از خود عنوان قبول دارم و به خاطر همین کارگردان بود که سریع Halo Legend رو دیدم!:x

Samurai Champloo
Herushingu
Ergo Proxy
Kureimoa
Blood+
Desu nôto
Inuyasha
Afro Samurai
Bleach
Black Cat

میخوام شروع کنم به دیدن Anime کنم، ولی تازه کار هستم...فعلاً با One Piece شروع کردم و کمتر از 100 قسمت دیگه تموم میشه، بعدش میخوام Naruto و Naruto Shippuden رو شروع کنم. حالا از لیست بالا کدوم ـشون ارزش دیدن داره که اونها رو هم توی لیست قرار بدم...تعداد زیاد برام مهم نیست، فقط قشنگ باشند.

P.S
خواننده این تاپیک نبودم، ولی دارم صفحات قبلش رو میخونم

من اینا رو پشنهاد میکنم
wolf's rain
ergo pr0xy
cowboy bebop
death note

ضمن این که به شدت توصیه می کنم این عناوین رو با دوبله انگلیسی تماشا کنید،اینا جزء بهترین آثار دوبلاژ آمریکاست و بهترین دوبلر ها -که صداشون توی صدها بازی شنیده میشه- این عناوین رو دوبله کردن.

من اینا رو پشنهاد میکنم
wolf's rain
ergo pr0xy
cowboy bebop
death note

ضمن این که به شدت توصیه می کنم این عناوین رو با دوبله انگلیسی تماشا کنید،اینا جزء بهترین آثار دوبلاژ آمریکاست و بهترین دوبلر ها -که صداشون توی صدها بازی شنیده میشه- این عناوین رو دوبله کردن.

من اینارو پیشنهاد میکنم از لیست بالا :
Samurai Champloo
Ergo Proxy
Desu nôto
Inuyasha
Bleach

این Desu Noto همون Death Note که بسیار زیباست .

ممنون از پیشنهادها..داشتم صفحات قبل رو نگاهی میکردم دیدم که در مورد Berserk هم زیاد صحبت شده، چطوری هستش.

خود من بیشتر علاقه به خون ـو خون بازی (بزن بزن) دارم با یک داستان راز آلود...کمی داشتم میگشتم دیدم که Death Note چیزی هستش که با روحیه ی من سازگاره

خود من بیشتر علاقه به خون ـو خون بازی (بزن بزن) دارم با یک داستان راز آلود...کمی داشتم میگشتم دیدم که Death Note چیزی هستش که با روحیه ی من سازگاره
در این سبک :
Hellsing
Kenshin
Bleach
Inuyasha

به نظر من خیلی خوب هستن ! Death Note هم یکی از بهترین شروع های تاریخ انیمه هارو داره . منتها بعد از قسمت 20 افت فوق العاده شدیدی میکنه .

ممنون از پیشنهادها..داشتم صفحات قبل رو نگاهی میکردم دیدم که در مورد Berserk هم زیاد صحبت شده، چطوری هستش.

berserk رو باید با مانگا تجربه کنید،یه چند اپیسودی انیمه داره که زیاد وضع جالبی نداره و ناقص هم هست
death note داستان جالب و conspiracy ـو conspiracy ای داره ولی خون ـو خون نیست.

برسرک برای کسی که مانگاس نخونده خدا هست! ولی وقتی مانگاش رو بخونی و ببینی دیگه انیمه اش ............
من توصیه میکنم حتمن Berserk نگاه کنی!
بعد از لیستی که دادی معلومه چه جور انیمه و سبکی نگاه میکنی! همشون خوب هست!
Herushingu یا همون Hellsing خودمون خیلی قشنگه ولی بیشتر از ۱۳ قسمت خود انیمه، OVAهاش خیلی قشنگترن
Kureimoa همون Claymore خودمونه! قشنگه ولی مانگاش یه چیزه دیگست چون توی انیمه دست کاری کردن و آخراشو بهش آب بستن ( مانگاش ادامه داره )
Desu nôto یا همون دفترچه مرگ خودمون هم میشه گفت انیمه خیلی خیلی جالبیه البته فقط تا قسمت ۲۵ که ..........
داستان قشنگ و گیرا به علاوه جو خاصش با تم جنایی انیمه متفاوتی درست کردن
Ergo Proxy اینم خوبه ولی واقعن فقط اسم در کرده چون این انیمه به جو و تم سنگین و سیاه و فلسفی مشهوره ولی راستش رو بخوای از بهتر این این سبک هم هست
Blood+ یه انیمه فوق العاده خوب و قشنگ حرف نداره! البته سلیقه ایی هم هست!!
Afro Samurai فکر نکنم نیازی به معرفی باشه اینجا اکثرن میشناسنش
Samurai Champloo هم عنوان خوبیه فکر کنم ازش خوشت بیاد
Black Cat هم عنوان خوبیه چون میخوای تازه شروع به دیدن انیمه کنی ولی بازم بهتر از این عنوان هست مثل همین Cowboy bebop که بیشتر به خاطر داستان، موسیقی و حالت سینمایی بودنش معروفه! کلن بلک کت عنوان جالبیه!
Inuyasha عنوان بلندی هست ولی واقعن ارزش دیدن داره هر چی ازش بگم کم گفتم ( البته زیاد هم با تم خون و خون ریزی و سیاه جور در نمیاد )
Bleach به نظرم بلیچ آخر از همه بذار!! چرا چون از بس توش فیلر آبکی میبینی و یهو وسط راه میزنن تو جاده خاکی که پشیمون میشی!! ( توصیه اکید من، اگه برای وقتت ارزش قائلی فیلرهای ابکی بلیچ نگاه نکن )

فعلاً با One Piece شروع کردم و کمتر از 100 قسمت دیگه تموم میشه
تا قسمت چند دیدی؟! نظرت چیه راجبه وان پیس؟!!
27.gif

سلام خلیل جان ...
عزیز من elfen lied را هم پیشنهاد میکنم. یکی از انیمه های خوبی هست که دیدم و همه جور سبکی را بخوبی ادقام کرده و خون و خونریزیشم + هست! 13 قسمت هست سعی کن حتما زبان ژاپنی با زیرنویس انگلیسی ببینی البته دوبله انگلیسی هم داره ولی از نظر من انیمه فقط باید زبان اصلی دیده بشه تا تاثیر گذار باشه.

259DSC00271.jpg

naruto هم که حتما ببین چون بعضی قسمت هاش بسیار جالب هستن و نمیشه از دستشون داد.

بقیه انیمه های خوب را هم که دوستان معرفی کردن.

ممنون از توضحیات تمامی دوستان

در مورد پیشنهادهای خارج از لیست حتماً بهشون نگاه میکنم و اضافه میکنم به لیست ام

در مورد مانگا خوندن یک چندتایی از one Piece رو دانلود کردم..ولی نمیدونم چرا اصلا خوشم نمیامد از این جور چیزها...یک خورده عشق میخواد که من فعلاً بدست ـش نیاوردم

در مورد نظر درباره ی One Piece...باید بگم که خیلی خوشم آمده، الان 380 قسمت ـش رو دیدم و حسابی با شخصیت ها زندگی کردم..بیشتر از شحصیت زورو خوشم میاد، بخصوص کاری در در مقابل Bartholomew Kuma (یکی از اعضای Shichibukai) انجام داد.

ولی بعضی از این فلشبک هاش روی اعصاب میره، مثل داستان laboon که دیگه مغزام امروز نکشید، نصفه ولش کردم.

حامد جان این elfen lied رو فکر کنم یک کلیپ کوچیک ازش توی گوشی موبایل دوستم دیدم، خیلی خشن بود، ولی به شدت مثبت بالا میزد D: ... توی گوگل که الان دیدم صحنه های Mild Nud!ty توش زیاد بود (چه شود توی خونه (: )

خودم به شخصه ی خیلی به زبان و لحجه ی ژاپنی علاقه دارم...ولی برعکس از کره ای و چینی اصلاً خوشم نمیاد.

میلاد جان، ممنون از توضیحات عالی...روی این Black Cat و Bleach زیاد شناختی نداشتم، یکی از دوستانم تعریفش رو شنیده بود..این Cowboy bebop با این وجود که قدیمی هستش ولی میزارم توی لیست، امتیازش توی IMDB که عالی هستش.

P.S
حامد، من کشته و مرده ی آرشیو داریت هستم

آخرین ویرایش:
خلیل جان دوستان هر چی بود گفتند اما برای تاکید بگم که جز انیمه های کلاسیک هیچ انیمه ی دیگه ای رو با زبانی غیر از ژاپنی نبین
برای شروع هم پیشنهاد من اینِ که با انیمه های بلند مادر مثل کنشین شروع کنی چون اینجوری خیلی سریع تر با استانداردها آشنا می شی
برسرک و هل سینگ هم حیفِ که بدون خوندن مانگاشون ازشون رد شی

در آخر هم ورودت رو به این جمع تبریک می گم:دی
.
.
آقایون یه سوال:
کسی می تونه قسمت های ناروتو و شیپودن رو بدون فیلر نام ببره؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or