Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان غیر از Fate/Zero و Death Note ، یه چندتا انیمه کوتاه بجز درام معرفی کنید ما نگاه کنیم :دی در حد 20 الی 50 قسمت :دی

قبلا یه سری علاقه به Yu Gi Oh داشتم :دی بچه بودیم دیگه :دی اگه تو این سبک مبارزه ای ( به این شکل ، نه اکشن ! ) انیمه خوب و کوتاه هم هست معرفی کنید دیگه خیلی عالی میشه :دی

فعلاً برو تو کار Code Geass
دیگه به چیز دیگه ای فکر نکن
:دی

اول از همه من دوباره این لینک رو بزارم که به درد هممون میخوره :d
http://forum.bazicenter.com/thread1740/page240/#post2070070

مخصوصا اسپویلر در اسپویلر دوم! :d
این لینک رو داشت دنبال یه چیز دیگه میگشتم که یافت نشد...:-" ، به جاش یافتم گفتم بزارم ، شاید کسی هنوز نخونده باشتش :d

منظورت از لرد ال ملوی دوّم کیه!!؟؟
نکنه داری در مورد ویور حرف میزنی... :O
مگه اونی که به زین جادوگری یاد داده بود کوتومینه نبود!!!؟؟

همینطور که بالا گفتم دنبال این مورد بودم که یافت ننمودمش! :d
اگر درست یادم باشه محمدعلی گفت رین با استادش ویور ...
میزنند جام رو توی خط HF کلا میترکونند:-" دیگه جنگ جام مقدس نداریم :-"
حالا یا من منظور رو بد گرفتم،یا حافظم یاری نمیکنه،یا همین مورده! خود محمدعلی باید بیاد شفاف سازی کنه :d
راستی این وسط یه پایانی نداریم که توش شیرو به درک واصل بشه؟ :d ترجیحا تحقیر آمیز؟ :-"
لرد اِل ملوئی هم بلی...عزیز دلم ویور! :x
محمدعلی!!! اگر این پست رو میخونی...توی HF هستش دیگه ویور؟ :d نباشه من میکشم خودم رو :(( تو پوسترش نیست آخه :((
اتفاقا منم تا قبل از این قسمت از طرفداراش بودم چون شخصیت پردازیش تقریبا از باقیشون بهتر بود ولی نمیدونم چرا همچین کار اشتباهی رو انجام داد و قاتل هیمه رو نجات داد، آخه یعنی چه وقتی خود یارو میگه که میخواد هیمه رو بکشه تو میری جونش رو نجات میدی و بعدش هم مثل بز می ایستی و کشته شدن هیمه رو تماشا میکنی؟:-" تازه موقعی که میخواست تیر خلاص رو به ایناهو بزنه قشنگ توی چشماش مشخص بود که بهش حسادت میکنه:-" حالا کشته شدن ایناهو زیاد مهم نیست چون اصلا از این شخصیت هایی نبود که آدم بهش علاقمند بشه (تازه توی قسمت 2 هم احساس کردم که موقع فرار از دست نایتمر (اسم کد گیاسیشون رو مینویسم چون اسم خودشون رو یاد نگرفتم:p) عمدا دست رفیقش رو رها کرد تا با عملکرد سیستم دفاعیش از نزدیک آشنا بشه) الان مشکلی اینجا داریم اینه که چطوری قراره نیروهای زمینی بدون استفاده از آلدنوح هیمه و یکی از سربازهاشون که استعداد تاکتیکی خدادادی داشت با این کمبود امکانات و نیرو، در برابر هیولاهای ورثی مقاومت کنن؟:-"
رایدر و مسترش هم در کنار شیرو یکی از اون شخصیت هایی هستند که نبودشون بهتر از بودنشونه، به هیچ وجه با شخصیت پردازی های این دو تا حال نمیکنم:-"
ویرایش : اصلاح میکنم، مثل اینکه قراره این مستر اون مستر نباشه:-" که در این صورت بسی جای امیدواریست:d
سلین به خاطر نجات دادن اون بشر، دیوانه بودنش رو ثابت کرد! :| (البته من فکر کنم امید داشت که چنین اتفاقی آخرش نیفته:-" )
اما به خاطر هدشات کردن ایناهو ازش راضیم! :d دمش گرم،خوب کاری کرد! >:) از کاراکترهای آن بالانس بدم میاد! :|

این که چی میشه رو نمیدونم! :-" ولی هرچی هست به فصل دوم بیشتر امید دارم! چون گویا قراره چند سال بگذره :x (با توجه به اسم قسمت 12 " پایان کودکی" یا همچین چیزی:-" )

فعلاً برو تو کار Code Geass
دیگه به چیز دیگه ای فکر نکن
:دی

محمد و بقیه جون من از CG رو ول کنید :d
حالم ازش دیگه بهم میخوره :d

تازگی ها هرجا میرم اسم این انیمه رو میشنوم و میبینم :d

به خدا این کارگردان و این هاش هم انتظار نداشتن اینقدر این انیمه رو گشترش بدید .

========
به خدا انیمه های بهتری هم هست برای پیشنهاد : JoJo , Mushishi , FullMetal Alchamist , Psycho Pass , Samurai Champloo , Another و ....
========

اینقدر اسم DN , CG شنیدم دیگه میخوام از خاطراتم پاکشون کنم :d

========
به خدا انیمه های بهتری هم هست برای پیشنهاد : JoJo , Mushishi , FullMetal Alchamist , Psycho Pass , Samurai Champloo , Another و ....
========

از بس شاهکاره Code Geass:d
باقیشونو کاری ندارم چون انیمه های خوبین. ولی یعنی الان داری میگی Another از Code Geass بهتره ؟:))

========
========

اتّفاقاً میواستم قبلش FMA رو پیشنهاد بدم اما از اون جا که گفته بود تا 50 قسمت...خفن ترین گزینه ممکن رو دادم بهش
بقیه چیزهایی هم که شما میگید درست ولی قدم به قدم>:)

این Code Geass رو یه توضیح بدید لطفا :دی

نظرتون درباره Another چی هست ؟ :دی
همون لیستی که گفتم رو دریاب! >:)
Stein's Gate و Psycho-Pass و Bakuman ( بیست و 5 قسمتیه:-" فقط 3 تا 25تاست :d ) هم ادامه ی لیست هستن :d

از Another بهتر،انیمه های خیلی زیادی هست:-" انیمه ای برای اوقات بیکاری خوبه:-"

^
^
^
همه ی بالایی ها :d :

نه نگفتم Another بهتره....
منظورم این بود که توی گزینه هاتون جون بردیا یکم تنوع سبک و ژانر بدید . :d

سبزی فروشه محلمون هم هی میگه Death Note :d

البته من با Claymore خیلی موافقم حداقل ابهت داره و زیاد خز نشده .
AoT هم خیلی خوبه بازیم اینم زیاد زیاد خز نشده .

ولی DN رو دیگه نمیخوام اصلا بشنوم اسمش رو :-"

F/Z رو هم برای پیشنهاد عالیه :bighug:

چرا هیچیکی اسم JoJo رو نمیاره !؟ :d

اقا من همچین هم تو دیدن انیمه نوب نیستم :| :دی زدید ترکوندین بنده رو :دی

من اکثر کار های سینمایی و معروف انیمه رو دیدم ، سریال ندیدم که دارم شروع میکنم کم کم :دی یه موقعی Digimon و Pokemon و Yu Gi Oh و ... رو در دوران طفولیت نگاه میکردم ولی متوجه شدم اینا برای قشر کم سن و سال هست و الان بدردم نمیخوره :دی

آقا نظرتون درباره ی فصل ۲ pyscho pass چیه؟من فعلا حجم ندارم.بهش امیدی هست یا بنظرتون گند میزنه به خاطرات فصل قبل؟هر جند تازه یه قسمت اومده و برای قضاوت زوده...

محمد و بقیه جون من از CG رو ول کنید :dحالم ازش دیگه بهم میخوره :dتازگی ها هرجا میرم اسم این انیمه رو میشنوم و میبینم :dبه خدا این کارگردان و این هاش هم انتظار نداشتن اینقدر این انیمه رو گشترش بدید . ========به خدا انیمه های بهتری هم هست برای پیشنهاد : JoJo , Mushishi , FullMetal Alchamist , Psycho Pass , Samurai Champloo , Another و ....========اینقدر اسم DN , CG شنیدم دیگه میخوام از خاطراتم پاکشون کنم :d
چطور دلت اومد Code Geass رو با Another Psycho Pass , Samurai Champloo JoJo , Mushishi یکسان یا پایین تر بدونی؟:)اصلا از ساده ترین مقایسه یعنی امتیازات گرفته تا داستان اینا....Code Geass یه چیزه دیگست تو این انیمه هایی که معرفی کردی!!!اهان خوب شد یادم اومد این مگا هیتر Akiba نشست انیمه مکا Aldnoah.Zero رو کامل دید حالا هم منتظر فصل 2 انیمه بعد میگه من تا اتفاقی نیوقته نمی رم سمت مگا و...اینا!!حالا Aldnoah.Zero که پیش CG از هر لحاظ یه پله پایینتره چرا نمی ری حداقل یه دو قسمت نمی بینی؟

آقا نظرتون درباره ی فصل ۲ pyscho pass چیه؟من فعلا حجم ندارم.بهش امیدی هست یا بنظرتون گند میزنه به خاطرات فصل قبل؟هر جند تازه یه قسمت اومده و برای قضاوت زوده...

امید که شدید دارم :d

مخصوصا مجری جدیده {همونی که دوتا تار موهاش جلوی صورتش افتاده} + پسری که آخر قسمت اول اومد .
بنظر من فصل سوم رو میسازن .

اینجا مقدمه میچینن برای مبارزه ی کوگامی در مقابل شیبیل :d در فصل سوم .

چون جا نمیشه تو 11 قسمت . :-"

- - -ویرایش - - -

چطور دلت اومد Code Geass رو با Another Psycho Pass , Samurai Champloo JoJo , Mushishi یکسان یا پایین تر بدونی؟:)اصلا از ساده ترین مقایسه یعنی امتیازات گرفته تا داستان اینا....Code Geass یه چیزه دیگست تو این انیمه هایی که معرفی کردی!!!اهان خوب شد یادم اومد این مگا هیتر Akiba نشست انیمه مکا Aldnoah.Zero رو کامل دید حالا هم منتظر فصل 2 انیمه بعد میگه من تا اتفاقی نیوقته نمی رم سمت مگا و...اینا!!حالا Aldnoah.Zero که پیش CG از هر لحاظ یه پله پایینتره چرا نمی ری حداقل یه دو قسمت نمی بینی؟

منظورم خز شدنش بود :-"

وگرنه من خیلی خوشم اومد ازش وقتی دیدم .

ولی SC جایگاهش فرق داره :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or