Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

Aldnoah.Zero رو هم دیدم و خیلی انیمه ی قشنگی بود، مخصوصا OST هاش:x فقط یه چیزی:
اینجا هم که باز این یارو سلین گند زد به همه چی:(( آخه تا کی ما باید به خاطر امثال این سوزاکو ها حرص بخوریم؟:((

یه سوال دارم در مورد قسمت های بد و سرونت ها،کسی میخواد چیزی ندونه نخونه:
اون سرونتی که یه کاتانا بلند داشت اساسین باید باشه دیگه،درسته؟
کستر هم که خیلی خوب به نظر میرسید توی اوپنینگ.دختر کریتسوگو هم که برسرکر رو داره ;;) (اگه اشتباه نکنم) یه سوال اینکه الان از ظنر مانا میتونه برسرکر رو تامین کنه؟!
میمونه رابدر که توی اوپنینگ رویت نشد :d
بعله خود اساسین میباشد:-"
خیالت راحت ایلیا از نظر مانا فول فوله (در حدی که اون نره غول رو تامین میکنه:d) بلاخره از طرف پدری چند نسل جادوگر بودن و از طرف مادری هم که آیرسویل اونقدری مانا داشت که سیبر رو حسابی تامین کنه پس مشکلی نداره از این نظر:-"
چرا اونم نشون دادن (اتفاقا از نمای نزدیک هم بود) :d احتمالا شما انتظار داشتی یکی در حد رایدر F/Z باشه:-"

آخرین ویرایش:
این همه هیت رو نسبت به بانو میبینم اصلا انرژی میگیرم:x :دی
همین که بانو همیشه در راس همه چیز قرار داره برا من کافیه:دی
صدای کریتسوگو هم ... سینا برو خجالت بکش!:| اصلا خجالت چاره ی کارت نیست! برو خودت رو بکش! :|

باز هم سینا... آخه چه شباهتی بین اندینگ و اپنینگ دوم F/Z :x ؟ :| تو اصلا فکر کن ذره ای شباهت! نداره آقا! :|
:| اصلا صداش رو با دوبله انگلیسی شنیدی!؟:| به عنوان کسی که هر دو رو شنیده میگم دوبله انگلیسیش یه سر و گردن بهتره.:دی دیگه تعصب هم حدی داره:دی کاری به هنر دوبله و چمیدونم نوع بیان جملات و این حرفا ندارم! صداش خیلی بیشتر به شخصیتش و اخلاقش میخورد.

:| :| ریتم اپنینگ 2 قشنگ 2 بار توی اندینگ شنیده میشه! حالا دقت نکردم شعرش هم یکیه یا نه ولی آهنگ بیان و ریتم اپنینگ 2 خیلی راحت توی اندینگ شنیده میشه.:|
ربطی نداره به کلاس و سرونت ... حداقل با توجه به چیزی که میدونم...یه عکس از علامت فرمان های سری F/Z و F/SN و بازی هاش دارم... هرجوری ضرب و تقسیم کنی به نتیجه ای نمیرسی!
شاید تنها رابطه ای که بین علامت های فرمان بشه پیدا کرد،این باشه که مسترهایی که رابطه ی خونی دارن،یه شباهت هایی با هم داره علامت فرمانشون...که اونم درست نیست! چون فقط در مورد رین و باباش صدق میکنه :دی

دختر کریتسوگو رو یادت رفته؟ :(
نمیشه همیشه اینجوری پست بدی!؟:-/ :دی اون همه اسمایلی میذاری من سرم گیج میره وقتی میخونم!8-| :دی

انصافا یادم رفته بود:دی

اینو تو انیم ورلد نوشتم...حال نداشتم مو به مو دوباره این جا تایپش کنم با معذرت
قسمت اوّل

خب این بار همون قصّه های مقدّمه از دید شیرو بیان شد...خب تقریباً میشه گفت به غیر از خود شیرو نسبتاً بقیه چیزها خوب بود.
کاراکتر ساکورا کلّاً با توجّه به پایان Fate Zero نمیشه راجع بهش نظری داد!!!به نظر من تو خطّ Heaven's Feel کلّاً این کاراکتر از همون اوّل مشخّص میشه محوریت اش.این آکیبا هم زیادی ناراحته!!این بشر رو پوستر های Heaven's Feel معلوم چه وضعیّت داغونی داره.ولی احتمال میره این هم نشینی هاش با شیرو روش تاثیر ناجور گذاشته(یاد زوکن به خیر :دی)
خود شیرو و آرمان هاش با شیوه تعامل اش کلّاً از مثبت هم زده اون ور تر!!با این حال شیرو زندگی ساده و بی حاشیه ای داره بر خلاف رین...ولی یهو این وسط آرزوی نجات دنیا اش همه چی رو خراب می کنه :| آخه جوجه!!بابات با اون همه ابهّت آخر سر کمرش جلو جام خم شد!!بعد تو میخوای دنیا رو از چه روشی نجات بدی!!؟:دی
آهان یه نکته خیلی خفن دیگه هم داشت اپیزود که ایلیاسویل بود!! بشری است بس پر پتانسیل!!! اینم مثل نصف کاراکترهایی که تا این جا دیدیم یتیم بوده عملاً :[ ولی خب از بقیشون یه خورده شیانی تر و کلّاً بیشتر به جوّ سری Fate میخوره!!>:)
نکته بعدی هم باز سیبر ـه.تو این نسخه هم رو اعصابه!!میخواد یکی رو همین اوّل کاری به در کنه!! :| خوشبختانه جواب دندان شکنی از لنسر دریافت نمود :دی ولی من کلّاً نه فهمدیم که نوبل فانتازم لنسر دقیقاً چی بود و نه این که هویتش چی بود!!!احساس کردم اون لحظه سیبر فارسی حرف نمیزنه :| :دی
نکته بعدی(چقدر نکته:دی ) اوپنینگ و اندینگ بود!!! هر دوشون هم ماشالله اصلاً برعکس اوپیننیگ و اندینگ اوّل F/Z چیزی بر مبنای تقسیم تصاویر تیتراژ بین کاراکترهای مختلف ندارند!جفت عین چی فوکوس کردن رو شیرو و رین(حالا رین قابل تحمّله ولی شیرو...:| ) حالا بازم خوبه اوچنینگ یه ده تا فریم از بقیه سرونت ها نشون داد!!
آهنگشم خوب بود:bighug: هم اندینگ و هم اوپنینگ
مورد بعدی که بد رو اعصابم بود جام بود!!!آخه جام مقدّس!!ای هیبتی که کلّ تن کریتسوگو رو لرزوندی آخر سری قبل!!چرا تو!!:دی... چرا تو دیگه پارتی بازی میکنی و پسری که حتّی چیزی از جنگ و احضار و اینا نمیدونه رو برمیداری!!!والّا ریونوسکه از سری فیت زیرو حدّاقل میدونست میخواست آقا دیوه رو احضار کنه!!این شیرو یه سری خزعبالت بلغور میکنه بعد یکی از خفن ترین سورنت ها احضار میشه :| اونم چی!! برای مستر هفتم!! کلّاً جام خیلی دلش برا شیرو میسوزه!!من میگم سر موعد احضارش خودش بیاد دست شیرو رو بگیره و به آرزوش برسونه!!!حیفه این قدر عذابش بده:دی
تازه این جور که تا الان از سرونت ها دیدیم،همشن به شدّت سرعتین و اکسکالیبر سیبر روشون جواب نمیده،امیدوارم که اون نوبل فانتازم دموده اش تغییر نکرده باشه تا حدّاقل دو سه بار کتک خوردنشو مثل همین باری که این قسمت دیدیم بازم ببینیم>:)
خب به عنوان نکته آخر هم همان طور که قسمت قبل هیبت همایونی سیبر گند زد به کلّ لذّت های انیمه،این بار هیبت همایونی آرچر رسماً تمام خسته کنندگی های اندک قسمت رو به در برد!!خیلی باهاش حال میکنم کاراکتر وحشتناک یونیک و جالبیه:x

- - -ویرایش - - -

در مورد اون احضار مزخرف که بالا گفتم...:دی
ولی این نیگاه هایی که سیبر تو اوپنینگ و اندینگ به شیرو میکرد،حتِّ اگه شیرو عاشق سیبر نشه،قطعاً سیبر عاشق شیرو میشه :|:))
اون رایدر بایونتا نما هم بابا تقصیر این بیچاره های نیست آخه.
این بشر سال 2004 طرّاحی شده!بایونتا سال 2008!!! کلّاً با این که فن بایونتا ام،باینوتاست که بیشتر رایدر نماست تا رایدر بایونتا نما!!! :دی
جالبه که 3 تا از سرونت ها کاملاً از افسانه های یونان اند!!بخوره تو سرشون!!!
من امیدم به خطّ HF ـه دیگه...اون جا هم ساکورا قش اوّله هم طبق اطّلاعااتی که اون ویگیای عوضی واسم اسپویل کرد،ماتو زوکن هم اربابه و سرونتش از کلاس اساسینه و کسی نیست جز حسن صبّاح خودمون>:) تازه اونم تنهایی، نه با ایل و قال ـش!!!

وای ته خنده بود! =)) آره احتمال اتفاق افتادن این مورد زیاده =))
حالا زیاد وارد جزئیات نشو! به طور کلی منظور اینه،من حالم از بایونتا بهم میخوره! و این رایدر به شدت حسی مثل بایونتا داره! :| در نتیجه حالم از اینم بهم میخوره! :-& دست من بود کلا رایدر رو حذف میکردم یه سرونت دیگه وارد داستان میکردم:|

میزان بار دخترونه ی F/SN بسیار بالاست! 8-| رین،ساکورا،فوجی نه ( :| کاراکتر به شدت اضافی! :| )، آیرسویل ، سیبر ، دو تا دیگه از سرونت ها ...
خدایی بانوان F/Z رو نگاه...آیرسویل و مایا ... حالا اینجا یه مشت دختر بچه :|

اتفاقا من برای همین منتظر خط سوم میباشم! فقط خاک تو سرشون که میخوان فیلم بسازن ازش :(( نامردا 24 قسمتی بسازین خو :((
بلی اتفاقا به شدت منتظر همین زوکن و حس صباح میباشم! >:) این زوکن نامرد خودش باید از همون اول وارد میشد! نه اینکه کاریای بدبخت رو فرستاد :((
بدترین مورد این بود که توی خط Fate ، ارباب رایدر همین ساکورا هم نبود!!! فاجعه یعنی! :| یعنی زوکن انقدر ساکورا رو زجر داد،آخرشم برای جام نبود! :| بعد به جای ساکورا جادوگر برداشته شینجی نووب رو فرستاده :| ( البته هنوزم بهتر از شیروی فلان فلان شدست :| :-"
البته در کنار ساکورا! به شدت منتظر لُرد اِل مِلوئی دوم هستم! :x :x :x استاد رین:-"

از افسانه های یونانی استقبال فراوانی میشود! فقط این رایدر رو حذفش کنند گند زده به همه چی :| توی همون F/SN داغون اگر گیر بدن یکی غیر از کوتومینه و گیلگمش انتخاب کن،کستر رو انتخاب میکردم! :-"

Aldnoah.Zero رو هم دیدم و خیلی انیمه ی قشنگی بود، مخصوصا OST هاش:x فقط یه چیزی:
اینجا هم که باز این یارو سلین گند زد به همه چی:(( آخه تا کی ما باید به خاطر امثال این سوزاکو ها حرص بخوریم؟:((

بعله خود اساسین میباشد:-"
خیالت راحت ایلیا از نظر مانا فول فوله (در حدی که اون نره غول رو تامین میکنه:d) بلاخره از طرف پدری چند نسل جادوگر بودن و از طرف مادری هم که آیرسویل اونقدری مانا داشت که سیبر رو حسابی تامین کنه پس مشکلی نداره از این نظر:-"
چرا اونم نشون دادن (اتفاقا از نمای نزدیک هم بود) :d احتمالا شما انتظار داشتی یکی در حد رایدر F/Z باشه:-"
فکر کنم تنها کسی که از سلین توی A.Z حمایت میکنه منم :-" به شدت با هدشات کردن ایناهو حال کردم>:) :-"

هی زندگی... من بدبخت رو بگو که به شدت رایدن فن میبودم (بالاخره به طرف علاقه داشته باشیم به کلاسش هم علاقه مند میشیم>:) ...بعد...باید ببینم یکی از منفورترین کاراکترهای دنیا اینجا تناسخ نموده :-" :|
یار و یاور من در این مورد،دیوار عزیز میبود :( دردهام رو تسکین میداد :(

این همه هیت رو نسبت به بانو میبینم اصلا انرژی میگیرم:x :دی
همین که بانو همیشه در راس همه چیز قرار داره برا من کافیه:دی
:| اصلا صداش رو با دوبله انگلیسی شنیدی!؟:| به عنوان کسی که هر دو رو شنیده میگم دوبله انگلیسیش یه سر و گردن بهتره.:دی دیگه تعصب هم حدی داره:دی کاری به هنر دوبله و چمیدونم نوع بیان جملات و این حرفا ندارم! صداش خیلی بیشتر به شخصیتش و اخلاقش میخورد.

:| :| ریتم اپنینگ 2 قشنگ 2 بار توی اندینگ شنیده میشه! حالا دقت نکردم شعرش هم یکیه یا نه ولی آهنگ بیان و ریتم اپنینگ 2 خیلی راحت توی اندینگ شنیده میشه.:|
نمیشه همیشه اینجوری پست بدی!؟:-/ :دی اون همه اسمایلی میذاری من سرم گیج میره وقتی میخونم!8-| :دی

انصافا یادم رفته بود:دی

توی چندتا ویدیو قبلا دیدم! :| کریتسوگو بهترین صدا رو با توجه به شخصیتش داره! :x دوبله انگلیسی8-| هیچوقت هیچ حسی نمیتونه منتقل کنه! 8-|
من هرچی گوش میدم،همچنان شباهتی نمیبینم! :| خدایی کدامین شباهت آخه! :|

از دستم در رفت! :| میرم ویرایشش میکنم و شکلک میزارم! :|

من به شما خسته نباشید عرض میکنم! :| دلت میاد فراموشش کنی؟ :(

از در راس بودن سیبر همینطور حال کن! :x چون این در راس بودن،مثل در راس بودن ساکورا توی ناروتو هست! :x

این که یه بنده خدایی نه تنها انیمه ببینه، بلکه توی هر صفحه دو تا پست پر شور هم در مورد نسوان انیمه ای می فرسته، باعث میشه لبخند به صورتم بیاد:>
---------------
خیلی دارن برای تموم شدن مانگای ناروتو و پروژه دوران جدید دادار دودور می کنن، معلومه چیز ضد حالی میشه:دی

وای ته خنده بود! =)) آره احتمال اتفاق افتادن این مورد زیاده =))
حالا زیاد وارد جزئیات نشو! به طور کلی منظور اینه،من حالم از بایونتا بهم میخوره! و این رایدر به شدت حسی مثل بایونتا داره! :| در نتیجه حالم از اینم بهم میخوره! :-& دست من بود کلا رایدر رو حذف میکردم یه سرونت دیگه وارد داستان میکردم:|

میزان بار دخترونه ی F/SN بسیار بالاست! 8-| رین،ساکورا،فوجی نه ( :| کاراکتر به شدت اضافی! :| )، آیرسویل ، سیبر ، دو تا دیگه از سرونت ها ...
خدایی بانوان F/Z رو نگاه...آیرسویل و مایا ... حالا اینجا یه مشت دختر بچه :|

اتفاقا من برای همین منتظر خط سوم میباشم! فقط خاک تو سرشون که میخوان فیلم بسازن ازش :(( نامردا 24 قسمتی بسازین خو :((
بلی اتفاقا به شدت منتظر همین زوکن و حس صباح میباشم! >:) این زوکن نامرد خودش باید از همون اول وارد میشد! نه اینکه کاریای بدبخت رو فرستاد :((
بدترین مورد این بود که توی خط Fate ، ارباب رایدر همین ساکورا هم نبود!!! فاجعه یعنی! :| یعنی زوکن انقدر ساکورا رو زجر داد،آخرشم برای جام نبود! :| بعد به جای ساکورا جادوگر برداشته شینجی نووب رو فرستاده :| ( البته هنوزم بهتر از شیروی فلان فلان شدست :| :-"
البته در کنار ساکورا! به شدت منتظر لُرد اِل مِلوئی دوم هستم! :x :x :x استاد رین:-"

از افسانه های یونانی استقبال فراوانی میشود! فقط این رایدر رو حذفش کنند گند زده به همه چی :| توی همون F/SN داغون اگر گیر بدن یکی غیر از کوتومینه و گیلگمش انتخاب کن،کستر رو انتخاب میکردم! :-"

منظورت از لرد ال ملوی دوّم کیه!!؟؟
نکنه داری در مورد ویور حرف میزنی... :O
مگه اونی که به زین جادوگری یاد داده بود کوتومینه نبود!!!؟؟

فکر کنم تنها کسی که از سلین توی A.Z حمایت میکنه منم :-" به شدت با هدشات کردن ایناهو حال کردم>:) :-"

هی زندگی... من بدبخت رو بگو که به شدت رایدن فن میبودم (بالاخره به طرف علاقه داشته باشیم به کلاسش هم علاقه مند میشیم>:) ...بعد...باید ببینم یکی از منفورترین کاراکترهای دنیا اینجا تناسخ نموده :-" :|
یار و یاور من در این مورد،دیوار عزیز میبود :( دردهام رو تسکین میداد :(
اتفاقا منم تا قبل از این قسمت از طرفداراش بودم چون شخصیت پردازیش تقریبا از باقیشون بهتر بود ولی نمیدونم چرا همچین کار اشتباهی رو انجام داد و قاتل هیمه رو نجات داد، آخه یعنی چه وقتی خود یارو میگه که میخواد هیمه رو بکشه تو میری جونش رو نجات میدی و بعدش هم مثل بز می ایستی و کشته شدن هیمه رو تماشا میکنی؟:-" تازه موقعی که میخواست تیر خلاص رو به ایناهو بزنه قشنگ توی چشماش مشخص بود که بهش حسادت میکنه:-" حالا کشته شدن ایناهو زیاد مهم نیست چون اصلا از این شخصیت هایی نبود که آدم بهش علاقمند بشه (تازه توی قسمت 2 هم احساس کردم که موقع فرار از دست نایتمر (اسم کد گیاسیشون رو مینویسم چون اسم خودشون رو یاد نگرفتم:p) عمدا دست رفیقش رو رها کرد تا با عملکرد سیستم دفاعیش از نزدیک آشنا بشه) الان مشکلی اینجا داریم اینه که چطوری قراره نیروهای زمینی بدون استفاده از آلدنوح هیمه و یکی از سربازهاشون که استعداد تاکتیکی خدادادی داشت با این کمبود امکانات و نیرو، در برابر هیولاهای ورثی مقاومت کنن؟:-"
رایدر و مسترش هم در کنار شیرو یکی از اون شخصیت هایی هستند که نبودشون بهتر از بودنشونه، به هیچ وجه با شخصیت پردازی های این دو تا حال نمیکنم:-"
ویرایش : اصلاح میکنم، مثل اینکه قراره این مستر اون مستر نباشه:-" که در این صورت بسی جای امیدواریست:d

آخرین ویرایش:
اینجا بگم یا تاپیک بقلی نمیدونم ولی این کورا در ادامه بهتر میشه الان یه مقدار خسته کنندست قسمت 5 سیزن 3 هستم.:-/

حاجی این که ما در مورد انیمه فقط صحبت میکنیم دلیل نیست که انیمیشن رو گذاشتیم کنار
اگه در اون مورد هم موضوعی داغ بشه،سعی میشه همین جا داغش کنیم!!
من خودم کورا رو بعد فصل یک عملاً گذاشتم کنار!!اصلاً به پای انگ نمی رسید گر چه یه سری سکانسها و کاراکترها و وترک های موسیقی خفنی داشت ولی در نهایت در مقابل انگ شبیه عنیمیشن!!بود :دی

حاجی این که ما در مورد انیمه فقط صحبت میکنیم دلیل نیست که انیمیشن رو گذاشتیم کنار
اگه در اون مورد هم موضوعی داغ بشه،سعی میشه همین جا داغش کنیم!!
من خودم کورا رو بعد فصل یک عملاً گذاشتم کنار!!اصلاً به پای انگ نمی رسید گر چه یه سری سکانسها و کاراکترها و وترک های موسیقی خفنی داشت ولی در نهایت در مقابل انگ شبیه عنیمیشن!!بود :دی
اشتباه من رو تکرار نکنید :دی
کتاب دوم رو اسکیپ کنید کلا بشینید از فصل 3 نگاه کنید ، فصل 3 عالی میشه، فصل چهار هم که تازه شروع شده و شده شاهکار بشریت :دی

دوستان غیر از Fate/Zero و Death Note ، یه چندتا انیمه کوتاه بجز درام معرفی کنید ما نگاه کنیم :دی در حد 20 الی 50 قسمت :دی

قبلا یه سری علاقه به Yu Gi Oh داشتم :دی بچه بودیم دیگه :دی اگه تو این سبک مبارزه ای ( به این شکل ، نه اکشن ! ) انیمه خوب و کوتاه هم هست معرفی کنید دیگه خیلی عالی میشه :دی

دوستان غیر از Fate/Zero و Death Note ، یه چندتا انیمه کوتاه بجز درام معرفی کنید ما نگاه کنیم :دی در حد 20 الی 50 قسمت :دی

قبلا یه سری علاقه به Yu Gi Oh داشتم :دی بچه بودیم دیگه :دی اگه تو این سبک مبارزه ای ( به این شکل ، نه اکشن ! ) انیمه خوب و کوتاه هم هست معرفی کنید دیگه خیلی عالی میشه :دی

فعلاً برو تو کار Code Geass
دیگه به چیز دیگه ای فکر نکن
:دی

School Rumble و Samurai Champloo رو من فعلا تو ذهن دارم. اولی مدرسه ای کمدی، دومی مبارزه ای کمدی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or