اقا من همچین هم تو دیدن انیمه نوب نیستم زدید ترکوندین بنده رو
من اکثر کار های سینمایی و معروف انیمه رو دیدم ، سریال ندیدم که دارم شروع میکنم کم کم یه موقعی Digimon و Pokemon و Yu Gi Oh و ... رو در دوران طفولیت نگاه میکردم ولی متوجه شدم اینا برای قشر کم سن و سال هست و الان بدردم نمیخوره
چطور دلت اومد Code Geass رو با Another Psycho Pass , Samurai Champloo JoJo , Mushishi یکسان یا پایین تر بدونی؟اصلا از ساده ترین مقایسه یعنی امتیازات گرفته تا داستان اینا....Code Geass یه چیزه دیگست تو این انیمه هایی که معرفی کردی!!!اهان خوب شد یادم اومد این مگا هیتر Akiba نشست انیمه مکا Aldnoah.Zero رو کامل دید حالا هم منتظر فصل 2 انیمه بعد میگه من تا اتفاقی نیوقته نمی رم سمت مگا و...اینا!!حالا Aldnoah.Zero که پیش CG از هر لحاظ یه پله پایینتره چرا نمی ری حداقل یه دو قسمت نمی بینی؟
دوستان یک سالیه که انیمه وان پیس کامل سفارش دادم
ولی با این طرز فکر که اولاش مثلا 300 400 قسمت قشنگ نیست نگا نکردم
کسایی که دیدین اولاش هم قشنگه چقد طول میکشه قشنگ بشه
ارزش داره وقت بذارم
برا شروع انیمه دیدن، یا برا کسی که خیلی وقت نیست انیمه میبینه، یا حتی کسی که اصلا انیمه نمیبینه بهترین گزینه بدون حتی 1% شک Attack on Titan هستش:d در رده ی بعدی Death Note، بعدش هم F/Z و Code Geass، ولی اتک آن تایتان قطعا بهترینه:d دلایل شخصی من:
مهم ترینش اینه که شروعش واقعا جذابه، از همون قسمت اول. مثل خیلی از انیمه ها اصلا لازم نیست صبر کنی که کم کم جون بگیره چون داستان از اول کاملا جون دار و هیجان انگیزه
در کنار این مورد، اکشنش که عالیه، انیمیشن و موسیقیش عالیه، شخصیتاش عالی نیستن ولی خوبن:d داستان جذاب و پر از سورپرایز، خشونت بالا برا اونایی که فکر میکنن همه انیمه ها بچه بازین! افت خاصی هم نداره و جذابیت خودشو تا آخر حفظ میکنه
در کل هرکی ازم میپرسه انیمه چی ببینم با اینکه AoT برام محبوب ترین نیست ولی قطعا اولین گزینه ی پیشنهاد دادنه:d
توهین نکن کد گیاس مقدسه:d ولی خداییش به نظرت مثلا سایکو پس برا پیشنهاد انیمه ی بهتریه؟ سایکو پس روند نسبتا کندی داره و به نظرم اولین قسمت واقعا جذابش قسمت 11 هست، خب طبعا در برابر مثلا دث نوت که یک سوم اولش شاهکار تمام عیار هست کمتر پیشنهاد میشه به ملت چون با دث نوت راحت تر و سریع تر میشه ارتباط برقرار کرد:d
دوستان یک سالیه که انیمه وان پیس کامل سفارش دادم ولی با این طرز فکر که اولاش مثلا 300 400 قسمت قشنگ نیست نگا نکردم کسایی که دیدین اولاش هم قشنگه چقد طول میکشه قشنگ بشه
آقا نظرتون درباره ی فصل ۲ pyscho pass چیه؟من فعلا حجم ندارم.بهش امیدی هست یا بنظرتون گند میزنه به خاطرات فصل قبل؟هر جند تازه یه قسمت اومده و برای قضاوت زوده...
به نظر من که شروع خوبی نداشت و درقیاس با فصل اول در شروع تقریبآ هیچی نداشت
یکی از عواملی که باعث میشه من خیلی بهش امیدوار نباشم تبدیل شدن Tsunemori Akane به شخصیت اول داستان که من به شخصه اصلآ باهاش کنار نمیام انیمه ای که در فصل اولش 3و4 تا شخصیت کاریزماتیک و قوی داشت در شروع فصل دوم هیچ نشونه ای از فصل اول دیده نمیشد
بازم امیدوارم که این انیمه همه فشار های فصل اولش رو کنار بزنه خودشو به بیننده تحمیل کنه که به نظر من با تکیه بر اکانه عمرآ بتونه و باید یه فکر دیگه ای برای ادامه داشته باشه ( البته همه اینا برداشت از قسمت اول هستش )
Psycho-Pass - S2 - E01
همممم...نمیدونم! حالا قسمت اول بود نمیشه زیاد چیزی گفت در موردش،یه بخشاییش هم که کلا آنچه گذشت بود (آنچه گذشت که نه...ولی ما رو با دنیای P-P دوباره آشنا میکرد که میشه همون آنچه گذشت :d )
حالا به خطر دلایل خیلی زیادی که یکیش رو حسن هم بهش اشاره کرد و بقیشم خودتون میدونید! اصلا فکر نمیکنم بتونه در حد فصل 1 باشه، اما امیدوارم بتونه یه ادامه ی آبرومند باشه حداقل! :d
اپنینگش یه سری صحنه های جالبی داشت و کلا نوید یه جو خوبی میداد! (گرچه با توجه به تجربه میدونیم این صحنه ها توی انیمه نیستن،اما مهم جو جالبش بود ) در مورد این قسمت هم...
آقا چه وضعشه 4تا بازرس نشون دادن،4تاش دختر بود این 2تا مجری های جدید هم که حرکتی نرفتن! ببینیم چی میشه قسمت های بعد! امیدوارم بچه های خوبی باشن :d
نکته ی جالبش فقط گینوزا بود :d
کلا مجری های فصل اول،خیلی جذاب تر میزدن از همون اول کار! ماسائوکا
این یارو که آخر کار اومد و 2 کلمه هم حرف زد، چقدر شبیه گینجو(بلیچ) بودش :d البته به خاطر مدل موهاشه
البته بد نبود این قسمتا! :d ولی خوب بریم جلوتر ببینیم چی میشه! :d
World Trigger - E01
به شدت ناامید کننده! با اینکه قسمت دوم هم دانلود کردم، دراپ!!!! مگر اینکه کسی پیدا بشه بیاد هایپ کنه که عمرا پیدا نمیشه
Shingeki no Bahamut Genesis - E01
به به!
به شدت حال داد! :d کلا Bounty Hunter جماعت حال میده داستان هاشون! :d
امین رضا کایزر هم که توی انیمه بود!
یکی از شانس های بهترین فصل
Log Horizon - S2 - E01
حال داد! :bighug:
Parasyte : the Maxim - E01
اینم جالب بود! :bighug:
گرچه نمیدونم چرا احساس میکردم این دسته صدای کلفتی خواهد داشت که برعکس صدای نازک و باحالی داشت! :d البته مشکلی باهاش نداشتم ! خیلی زود بهش عادت کردم :d
بابای یارو هم خیلی باحاله!
(اسپویل نداره تقریبا! :d )
تنها چیزی که مونده Akatsuko no Yona هست! :d البته به طور کلی با این سبک کنار نمیام...الانم حتی شک دارم شروع کنم یا نه امیدوارم دراپش نکنم! :d
فکر کنم همه ی انیمه های توی لیستم رو دیدم:d فقط Mushishi مونده که شروع نشده :d
کلا فصل خوبیه! :d راضیم :d
آها راستی دو مورد! این فن ساب UWR برای P-P که گویا سافت سابه...تورنت نداره؟ یا فن سابی که باهاش هماهنگ باشه و سافت ساب باشه؟
ایضا برای SnBH ! من نفهمیدم با کدوم فن ساب های سافت ساب! هماهنگه! :d (لعنت به هاریبل ) این رو Commie هم ترجمه میکنه فکر کنم...اگر به مترجمین پیشنهاد بدید خوبه (البته تنبله یکم Commie )
برم دوباره نظراتتون در مورد انیمه های فصلی رو بخونم،ببینم اوضاع چطوره :d اگر چیزی هم جا انداختم که ارزش دیدن داره و امیرپسند میتونه باشه! یادآوری کنید برم ببینم :d
گرچه نمیدونم چرا احساس میکردم این دسته صدای کلفتی خواهد داشت که برعکس صدای نازک و باحالی داشت! :d البته مشکلی باهاش نداشتم ! خیلی زود بهش عادت کردم :d
بابای یارو هم خیلی باحاله!
منم احساس کردم که صداش خیلی آشناس واسه همین رفتم یه سرچی کردم و فهمیدم که گوینده اش همون Lucy تو انیمه ی فیری تیله کلا عادت کرده بودیم صداشو فقط روی دخترایی مثل هاروهی و میسا (DN) بشنویم
چقدر زیبا بود Code Geass. واقعاً چیز محشری بود! بین انیمه هایی که دیدم (کلهم 4 تا دونه دیدم ) یکی از بهترین ها بود و توی لیست من Code Geass رفت بالاتر از Attack on Titan و Death Note. یعنی کنار Fate/Zero یا شاید فقط یه ذره پایین تر از اون.
کاراکترهای انیمه واقعاً عالی بودن و خیلی وقت ها نمیشد راحت خوب یا بد بودن کاراکترها رو مشخص کرد و حالت خاکستری داشتن. ده ها سورپرایز خفن و پیچش های داستانی توی انیمه وجود داشت و پایانش هم فوق العاده بود!!! طراحی ها و موسیقی ها و صداگذاری و ... هم عالی بودن و در مجموع کمتر ایرادی میتونم از این انیمه بگیرم.
شاید فقط یه ایراد مسخره بشه گرفت و اونم تأکید زیاد روی بعضی چیزها (!) بود. یعنی بعضی جاها هی به زور لباسی که طرف درآورده و انداخته زمین رو نشون میدادن یا فلان کاراکتر رو از زوایای بسیار ویژه و زیبا می دیدیم! البته این چیزا توی خیلی انیمه ها طبیعی هست و برای من که قبلش فقط انیمه های پاک (lol) دیدم، یه کم اغراق آمیز و مسخره بود!
کلاً هر کسی که اهل انیمه هست یا نیست، باید حتماً Code Geass رو ببینه. واقعاً تجربه لذت بخش و زیبایی بود و از دست دادنش اشتباهی است بس بزرگ!
چقدر کاراکتر توی انیمه بود که من دوستشون داشتم! از Kallen جان گرفته تا C.C. از Lloyd با اون صداگذاری عجیب و خنده دارش تا Jeremiah که از اولین اپیزود باهاش حال کردم و بعداً فهمیدم الکی ازش خوشم نیومده! از Rolo که با وجود آشفته بودن و خباثت ذاتی، خیلی مظلوم بود تا بانو Cornelia که خیلی باهاش حال میکردم و Euphemiaـی معصوم. Tohdoh و Xing Ke هم خیلی پرستیژ داشتن و کاراکترهای خفنی بودن! اون مرتیکه Diethard هم باحال بود، حیف که مُرد.
خود Lelouch هم شخصیت پردازی خوبی داشت. همین طور Suzaku که با اینکه بعضی جاها روی اعصاب میرفت و همیشه زمان های بدی از راه میرسید، ولی آخرش تبدیل به کاراکتر جالبی شد.
کلاً از نظر تعداد کاراکترهای درست حسابی، خیلی مفصل و پر و پیمون بود و اونایی که نوشتم بخشی از کاراکترها بودن. مثلاً Shirley هم کاراکتر دوست داشتنی ای داشت و مرگش خیلی سوزناک بود. یا اون یارو Rivals بخش های کمدی جالبی داشت.
چه عذابی کشیدی از دست من
-----
فکر میکنم بهترین پیشنهاد برای انیمه بین کردن یه نفر میتونه " فولمتال برادرهود " باشه . همه چیز رو با هم داره و روندش هم کاملاً ثابت و بدون افته .
هرکسی خوشش میاد از این اینمه . البته استثنائاتی مثل بعضیا که جدیداً طرفداری دخترای تو انیمه ها رو میگیرن هم وجود دارن که اونا حساب نیستن
...
خب شخصیت اول داستان معروف به Zero هستش :dدر مورد موسیقی اینا زیاد سر رشته ندارم ولی برات چندتا از ost هاش رو اپلود کردم تا یه گوشی بدی شاید رستگار شدی:dو به قول اون دوست پاینمون
کلاً هر کسی که اهل انیمه هست یا نیست، باید حتماً Code Geass رو ببینه. واقعاً تجربه لذت بخش و زیبایی بود و از دست دادنش اشتباهی است بس بزرگ!
...
خب شخصیت اول داستان معروف به Zero هستش :dدر مورد موسیقی اینا زیاد سر رشته ندارم ولی برات چندتا از ost هاش رو اپلود کردم تا یه گوشی بدی شاید رستگار شدی:dو به قول اون دوست پاینمون
اسم کاراکتر که من رو جذب نمیکنه! :d اونم نگاه کن بعد از 40 خط،گفتم آدم وقتی عاشق بشه،عاشق اینم میشه البته اصلا در حد هایپی که براش شدم نبود کاراکترها تو دیوار :d (تنها نکته ی خیلی مثبتش همون آهنگاش بود )
60 مگ آهنگ ؟ میخوای کل آهنگای انیمه رو اسپویل کنی؟ :d
اسم کاراکتر که من رو جذب نمیکنه! :d اونم نگاه کن بعد از 40 خط،گفتم آدم وقتی عاشق بشه،عاشق اینم میشه البته اصلا در حد هایپی که براش شدم نبود کاراکترها تو دیوار :d (تنها نکته ی خیلی مثبتش همون آهنگاش بود )
60 مگ آهنگ ؟ میخوای کل آهنگای انیمه رو اسپویل کنی؟ :d
.
.
:dدر مورد اون 60 مگ دیگه از این کتر نمی شد اگه OST کاملش رو می خوای 480 مگ حجم داره برات اپ کنم؟:dدر مورد انیمه مگا یا همون رباتیک من خودم بشخصه بیشتر از تو از اینجور سبک ها خوشم نمیاد!!حتی همین code geass رو که از یه دوستم گرفته بودم چنتا عکس دیدم ازش تو نت و انداختمش کنار و فصل دو رو پاک کردم چون جا کم داشتم برای انیمه های دیگه گفتم هر وقت انیمه نداشتم و سرم خلوت شد برم دیدنش که بعده 3 ماه که هیچی نداشتم از سر بی حوصلهگی گفتم ببینم چطوریاست این انیمه و همش هم تو مغزم گاندوم اینا می چرخید:dبعده چند قسمت دیدن رسما قیافم این بود رسما با اون چیزی که فکر می کردم زمین تا اسمان فرق دااشت از صبح شروع کردم بکوب تا 2 روز بعد ساعت 4 انیمه رو تموم کرد!!یعنی از هر نظر فوق العاده بود بعد چندبار دوباره از اول انیمه رو نگاه می کردم هر بار یه چیزی جدید تو انیمه می دیدم رسما اهنگ تو هر قسمت بیننده رو میخکوب می کرد داستانش که هی پیروزی و شکست رو از هر دو طرف نشون میداد و..... خلاصه یبار از رو مجبوریت هم که شده ببین انیمه رو بعد بیا نظر بده!!!
.
.
:dدر مورد اون 60 مگ دیگه از این کتر نمی شد اگه OST کاملش رو می خوای 480 مگ حجم داره برات اپ کنم؟:dدر مورد انیمه مگا یا همون رباتیک من خودم بشخصه بیشتر از تو از اینجور سبک ها خوشم نمیاد!!حتی همین code geass رو که از یه دوستم گرفته بودم چنتا عکس دیدم ازش تو نت و انداختمش کنار و فصل دو رو پاک کردم چون جا کم داشتم برای انیمه های دیگه گفتم هر وقت انیمه نداشتم و سرم خلوت شد برم دیدنش که بعده 3 ماه که هیچی نداشتم از سر بی حوصلهگی گفتم ببینم چطوریاست این انیمه و همش هم تو مغزم گاندوم اینا می چرخید:dبعده چند قسمت دیدن رسما قیافم این بود رسما با اون چیزی که فکر می کردم زمین تا اسمان فرق دااشت از صبح شروع کردم بکوب تا 2 روز بعد ساعت 4 انیمه رو تموم کرد!!یعنی از هر نظر فوق العاده بود بعد چندبار دوباره از اول انیمه رو نگاه می کردم هر بار یه چیزی جدید تو انیمه می دیدم رسما اهنگ تو هر قسمت بیننده رو میخکوب می کرد داستانش که هی پیروزی و شکست رو از هر دو طرف نشون میداد و..... خلاصه یبار از رو مجبوریت هم که شده ببین انیمه رو بعد بیا نظر بده!!!
خوبه خودت نقل قول کردی دیگه! " آدم وقتی که عاشق بشه ... " خو من رو چه حسابی عاشق CG بشم؟
من اول عاشق A.Z شدم، بعد به بخش Zـش اشاره کردم نه تو به Z اشاره میکنی که عاشق بشم :d
من کلا آدمی میباشم که تا خودم تجربه نکنم سرم به سنگ نمیخوره :d ==> منم الان وضعی که گفتی رو دارم هروقت بی انیمه شدم (هستم الان البته ) میرم سراغش
آها این Bakemontagari رو قسمت اولش رو دیدم...البته فقط تا انتهای اپنینگ (بعدش دیدم F/SN 00 دانلود شده و زدمش کنار ) جذب نشدم این اول کار البته محمدعلی گفته بود به گروه خونیم نمیخوره :d
حالا ببینم چی میشه... :d