Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
اسم کاراکتر که من رو جذب نمیکنه!
:d
اونم نگاه کن بعد از 40 خط،گفتم آدم وقتی عاشق بشه،عاشق اینم میشه
:))
البته اصلا در حد هایپی که براش شدم نبود
:-"
کاراکترها تو دیوار
:-"
:d
(تنها نکته ی خیلی مثبتش همون آهنگاش بود
>:)
)
آقا نبین Code Geass رو .
نهایتش میشی مثل من .
فصل 1 اینقدر عذابت میده که کل انیمه رو زیر سوأل میبری به خاطرش :دی
چیز مالی هم نیست :دی

اسم کاراکتر که من رو جذب نمیکنه! :d اونم نگاه کن بعد از 40 خط،گفتم آدم وقتی عاشق بشه،عاشق اینم میشه :)) البته اصلا در حد هایپی که براش شدم نبود :-" کاراکترها تو دیوار :-" :d (تنها نکته ی خیلی مثبتش همون آهنگاش بود >:) )

60 مگ آهنگ ؟ :| میخوای کل آهنگای انیمه رو اسپویل کنی؟ :d

آکیبا خان من فقط از انیمه همین یادم میاد که تهش سه تا ترک پخش میکرد آدم رو فضا میبرد!!!
به نظر من که واسه همون سه تا ترک ارزش تحمّل کردن 24 قسمت رو باید بکشی هر جوره
اصّن آکیبا جان واقعاً باید برا هر انیمه ای این قدر تحریک شی!!؟؟ :دی
خب ملّت میگن برو ببین،خب برو ببین دیگه :دی یه چیزی میدونن به اتّفاق آرا:دی

اقا فصل بعد attack on titan کی میاد؟ با اینکه چند ماه پیش دیدمش هنوز تو کفشم :-w
آقا نبین Code Geass رو .
نهایتش میشی مثل من .
فصل 1 اینقدر عذابت میده که کل انیمه رو زیر سوأل میبری به خاطرش
:biggrin1:
چیز مالی هم نیست
:biggrin1:
:|

آکیبا خان من فقط از انیمه همین یادم میاد که تهش سه تا ترک پخش میکرد آدم رو فضا میبرد!!!
به نظر من که واسه همون سه تا ترک ارزش تحمّل کردن 24 قسمت رو باید بکشی هر جوره
اصّن آکیبا جان واقعاً باید برا هر انیمه ای این قدر تحریک شی!!؟؟ :دی
خب ملّت میگن برو ببین،خب برو ببین دیگه :دی یه چیزی میدونن به اتّفاق آرا:دی

نه:دی برای هر انیمه انقدر تحریکات نیاز نیست :دی ولی خوب غیر از پیشنهاد بقیه:-" من باید عوامل جذبی هم ببینم :دی
که من توی CG هنوز عامل جذبی ندیدم :-"
پورتال هم همین بلا سرش اومد:-" همه تعریف کردن، ولی متاسفانه 1 ساعتم نتونستم بازی کنم :( تازه اونجا اون رباته هم عامل جذب( تنها عامل جذب ) بود:دی
نمیگم CG و پورتال بدن! :دی به گروه خونی من نمیخورن:-"

البته بالاخره یه روزی CG رو میبینم! ولی خدا میدونه کی :دی
اصلا تو این مورد من طرف پرهامم :p (با اینکه در مورد دفترچه و FT اصلا باهاش هم نظر نیستم :دی )

هرچی هایپ شده بودم پرید که.چرا CG اش اینقدر داغون بود؟حداقل میخواید CG کنید مثل apple seed دومی کنید.اصلا CG به درد همون کارهای اکشن میخوره اینا چرا اومدن واسه یه انیمه ای که نهایت اکشنش 4 تا تیرکمون بازیه CG گذاشتن آخه؟:(
حالا زیاد هم ظالم نباشم، همون 4 تا تیری که به هارپی ها زد قشنگ بود!قیافه هارپی هم خیلی جزییات داشت.ولی قیافه خود شخصیت های اصلی واقعا کم کاری شده روش
باز هم خوب بود.
یکی دیگه از خوبی های mad house اینه که سانسور میکنه ولی بیننده اگه مانگا رو نخونده باشه نمیفهمه سانسور شده.خود Hunter X Hunterس چندجا خیلی حرفه ای سانسور کرده بود به جای اینکه یه نور روشن بندازه تو چشم مخاطب بدبخت:dاینجا هم همینطور.

داشتم تو سایت شبکه پویا میگشتم ببینم انیمه چی پخش میکنه رسیدم به این:
مجموعۀ دیجیمون طی سال‌های 1999 تا 2003 در 6 فصل و مجموعاً 205 قسمت تولید شده است. فصل اول این مجموعه با عنوان اصلی ماجراهای دیجیمون Digimon Adventure در آرشیو شبکه پویا موجود است که در حال حاضر تعداد 39 قسمت از این فصل آمادۀ پخش می باشد. لازم به ذکر است مابقی قسمت‌های سری اول این داستان، با موازین و مقررات پخش سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مغایرت دارد و از این شبکه پخش نخواهند شد.
مگه مجبورید؟:d.بزنید قطعش کنید از فصل های بعد هرجاش خوب بود یهو شروع کنید:d
رفتم هایکیو رو درخواست دادم گفتم واسه تب والیبال الان کشور خوبه بعد شخصاً ایمیل زدم که Parasyte رو پخش کنید هیچی نداره خیلی هم نوجوون پسنده:d

آخرین ویرایش:
Now it makes sense
84113864454304866594.jpg

اقا فصل بعد attack on titan کی میاد؟ با اینکه چند ماه پیش دیدمش هنوز تو کفشم :-w
از اواسط 2015 تا اوایل 2016 احتمالا:d

سلام

آقا نبین Code Geass رو .
نهایتش میشی مثل من .
فصل 1 اینقدر عذابت میده که کل انیمه رو زیر سوأل میبری به خاطرش :دی
چیز مالی هم نیست :دی
:|
یعنی کسی که Kill la Kill به دیگران معرفی میکنه همچین حرفی بزنه خیلی زور داره:دی
حالا چون سینا F/Z دیده فقط نظرسنجی باید در مورد این انیمه Overrated (:دی) باشه؟ :دی

ما نظرسنجی در مورد One Piece میخوایم :دی
همینه که هست!:دی
تازه این که سرونت هاست، دو تا نظرسنجی بعدی در مورد مسترها و Holy Markهاست! :)) :دی

چقدر خوبه طراحی های سری Fate! چه از نظر طراحی کاراکترها و لوکیشن ها و افکت ها، چه رنگ بندی. مبارزات هم مثل سری قبلی فوق العاده هست. امیدوارم فقط این بخش های مدرسه ای رو یه ذره کمتر کنن.
Opening و Endingـش هم عالی بود! با اینکه به پای قبلی ها نمیرسه، ولی باز هم خیلی زیبا هست و موسیقی های محشری داره. کلاً اینا استاد ساختن Opening و Ending هستن. :دی
این Sakura رسماً نقش کلفت خانزاد رو توی این انیمه داره؟! :| :| :| چقدر دلم خوش بود توی این سری جدید F/SN یه تغییراتی توی کاراکترش بدن.

ای بابا! :| این پایانش انقدر تأثیرگذار بود که هر روز باید برم اون تیکه رو ببینم و اشک توی چشمام جمع بشه. :((
کلاً به جز Kallen، بقیه نفهمیدن که قضیه چیه و Lelouch هدفش چی بوده؟ :(

Last edited by a moderator:
منم 2 قسمت اول Parasyte رو دیدم،خیلی خوب بود :) تنها مورد رو اعصابش این آهنگ های dubstebـی هست که بعضی وقت ها پخش میشه :| اصلا به جو انیمه نمیخورن این آهنگ ها و به نظرم مناسبش نیستن.......
+
[/SPOILER]
ای بابا! :| این پایانش انقدر تأثیرگذار بود که هر روز باید برم اون تیکه رو ببینم و اشک توی چشمام جمع بشه. :((
کلاً به جز Kallen، بقیه نفهمیدن که قضیه چیه و Lelouch هدفش چی بوده؟ :(
سی.سی،سوزاکو و Jeremiah از اول میدونستن،کالن و نانالی هم اون آخر فهمیدن.به نظر من lloyd،cecile،نینا و چندنفر دیگه هم از اول میدونستن و Tohdo و بقیه افراد گروه زیرو (order of the black knights) هم بعد از مرگ للوش متوجه شدن...........
+
خیلیا اعتقاد دارن للوش زنده موند آخرش :d

آخرین ویرایش:
منم 2 قسمت اول Parasyte رو دیدم،خیلی خوب بود :) تنها مورد رو اعصابش این آهنگ های dubstebـی هست که بعضی وقت ها پخش میشه :| اصلا به جو انیمه نمیخورن این آهنگ ها و به نظرم مناسبش نیستن.......
+

سی.سی،سوزاکو و Jeremiah از اول میدونستن،کالن و نانالی هم اون آخر فهمیدن.به نظر من lloyd،cecile،نینا و چندنفر دیگه هم از اول میدونستن و Tohdo و بقیه افراد گروه زیرو (order of the black knights) هم بعد از مرگ للوش متوجه شدن...........
+
خیلیا اعتقاد دارن للوش زنده موند آخرش :d
آره اونا که جای خود دارن. :دی C.C و Suzaku که خودشون در مرکز ماجرا بودن و Nunnally هم آخرش فهمید. Jeremiah (:x) هم از قبل در جریان بود و وقتی Suzaku از روی دوشش پرید، مشخص بود که میدونه قضیه چیه. بیشتر منظورم همون Black Knightها و کاراکترهایی مثل Tohdoh و Xingke و اینا بودن. فکر کنم آخرش اینا متوجه قضیه نشدن، مگر اینکه Kallen بهشون بگه که اونم بعید میدونم چیزی بگه. یعنی خود Kallen هم توی اون لحظات یه جوری رفتار کرد که انگار نمیدونه قضیه چی هست تا بقیه هم شک نکنن.
من که فکر میکنم مُرد و کارش تموم شد. :دی دیدم بعضی جاها میگن اون درشکه چی که آخرش دیده میشه Lelouch هست، ولی بعید میدونم. کلاً اگه مرده باشه هم پایان زیباتری داره.

لولوش مرد آقا:d خود نویسنده های داستانم من شنیدم تو یه مصاحبه تائید کردن این موردو. بابا شخصیت به این خفنی بذارید مرگش هم خفن بمونه دیگه زنده باشه که چی بشه اون همه اشک الکی نریختیم که:|:d

آره اونا که جای خود دارن. :دی C.C و Suzaku که خودشون در مرکز ماجرا بودن و Nunnally هم آخرش فهمید. Jeremiah (:x) هم از قبل در جریان بود و وقتی Suzaku از روی دوشش پرید، مشخص بود که میدونه قضیه چیه. بیشتر منظورم همون Black Knightها و کاراکترهایی مثل Tohdoh و Xingke و اینا بودن. فکر کنم آخرش اینا متوجه قضیه نشدن، مگر اینکه Kallen بهشون بگه که اونم بعید میدونم چیزی بگه. یعنی خود Kallen هم توی اون لحظات یه جوری رفتار کرد که انگار نمیدونه قضیه چی هست تا بقیه هم شک نکنن.
من که فکر میکنم مُرد و کارش تموم شد. :دی دیدم بعضی جاها میگن اون درشکه چی که آخرش دیده میشه Lelouch هست، ولی بعید میدونم. کلاً اگه مرده باشه هم پایان زیباتری داره.
به نظر من یه احتمال خیلی کمی وجود داره که اون ها هم متوجه شده باشن،چون دیگه همشون zero رو کامل میشناختن و وقتی سوزاکو تو لباس زیرو ظاهر شد و همه تو حالت wtf :d بودن کالن هم سریع گفت آره اون زیرو هست و بقیه چیزی نگفتن :| :d و بعدا بالاخره سوال میپرسن که این زیرو جدیده از کجا در اومد و ... ؟ :d ولی خوب همه اینا مربوط میشه به تخیلات من و به احتمال زیاد درست نیستن :d
در مورد پایانش هم به نظرم مرگ للوش بهترین پایان ممکن بود،عالی بود واقعا پایانش،ولی سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که چرا وقتی نانالی دست للوش رو لمس کرد خاطرات للوش رو تونست ببینه.......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or