Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

اقایون جنتلمن :دی و جاپون باز :دی

Code Geass یه فیلم هم داره :دی اول سریال رو ببینم یا فیلم رو ؟ :دی ترتیب خاصی داره ؟

بنظرتون اول Fate/Zero رو شروع کنم یا Code Geass ؟ :دی

اگه این مدرسه ای نیست چیه پس؟ :(( بکل از ادامه دادنش نا امید شدم همون 10 دقیقه اول باعث شد دراپ کنم! چقدر بدم میاد از این دختر مدرسه ای ها :-& با اون صداشون :-& :دی

آخرین ویرایش:
من قبلا Death Note رو دیدم :دی با انیمه سریال مشکلی ندارم بخدا :| :دی

الانم فعلا انتخاب هام فقط F/Z و CG هست :دی
خب اشتباه میکنی دیگه، فعلا انتخاب هات فقط باید Attack on Titan باشه:d
ولی بین اون دوتا کد گیاس بهتره، میتونی اول F/Z رو ببینی که خوب تره رو بذاری واسه بعد:d
کد گیاس هم سریالی هست و دو فصله، R1 و R2

Code Geass یه فیلم هم داره :دی اول سریال رو ببینم یا فیلم رو ؟ :دی ترتیب خاصی داره ؟

مردی F/Z نبین :x دارم برات! :|

یه سری پست های صفحه ی قبل هم بعدا میجوابم! :-" :دی

آقا اپیزود 2ـه F/SN چرا نیومده هنوز؟:-/ پخش شده دیشب!؟:-/ :|

به نظر من F/Z :دی ولی اونم شروع کنی ضرر نمیکنی:دی
15 دقیقه ی دیگه اپیزود دوم پخش میشه و تا ساب بزنن و ترجمه بشه ی سه چهار ساعتی طول میکشه

- - -ویرایش - - -

اول سریالشو ببین بعد هم فیلم رو . سریالش ک تموم شده خیلی وقته. ولی فیلمش هرسال ی قسمت میاد ازش نمدونم دقیقا چند قسمته ولی تا الان دوتا ازش اومده
اول F/Z رو شروع کنی بهتره بنظرم. تنها دلیلشم کوتاه تر بودنشه:d. وگرنه هم F/Z هم CG انیمه هایی خیلی خوبین

آقا اسکندر خود ققنوس بود که پرواز می کرد، بله ;;) :دی
اینو من چرا یادم رفت جواب بدم؟:|
آقا اسکندرتون بعد از قسمت 21 که ارابشون توسط بانو به فنا رفت دیگه تونستند مثل ققنوس پرواز کنن؟:x ؟:دی این پرواز با ارابه نشون میده که اسکندر فقط با مادیاتش زنده بود وبس!:دی و گرنه میتونست بدون اون هم پرواز کنه!

خب FZ رو شروع کردم :دی هنوز به دو قسمت هم که نرسیده کاراکتر های مورد علاقه ام تا اینجا کیریتسوگو و کومینثه هستند :دی هردو بس بسیار خفن و هیولا هستند :دی گذشته هاشون شدید خطریه :دی یکم ابهامات برام وجود داره که خب صد در صد رفع میشه :دی

یعنی دارم 1080 میبینم کیفیت میزنه تو صورتم لامصب :دی طراحی ها عالین :دی

فعلا که عالی بوده با گزارش های لحظه به لحظه هر قسمت خبرتون میدم :دی

دوباره بحث سرونت ها شد اینو بگم که
بین سرونت ها هیچ سرونتی مثل بانو آرتوریا نبود که بتونه روی آب راه بره!:x :دی >:)در صورتی که رایدر ( مو و ریش قرمز :دی!) با ارابه ـش میرفت رو هوا! اما بانو آنچنان قلبش پاک و معصوم بود که عین پر ققنوس روی آب شناور بود!:دی
حالا باز برین به رایدر رای بدین! :دی
حالا مگه ملاک برتری اینه که کی بتونه رو آب راه بره؟ :d ملاک همون نبرد هایی هستش که با هم داشتن و در این مورد آرچر با اختلاف زیادی اوله، ناسلامتی زد بانوتون رو از 18 ناحیه سوراخ سوراخ کرد:d

اینو من چرا یادم رفت جواب بدم؟:|
آقا اسکندرتون بعد از قسمت 21 که ارابشون توسط بانو به فنا رفت دیگه تونستند مثل ققنوس پرواز کنن؟:x ؟:دی این پرواز با ارابه نشون میده که اسکندر فقط با مادیاتش زنده بود وبس!:دی و گرنه میتونست بدون اون هم پرواز کنه!
کلاً از هر انگشت بانو یک هنر میباره! :دی آب جلوش باشه، خیلی شیک روش میدوئه. سوار موتورسیکلت باشه، یه نگاه عاشقانه به موتور میکنه و موتور قدرت معنوی میگیره. :x دو تا Servant خفن رو هم که ترکوند. اسکندر هم که از ترسش مثل میمون از درخت آویزون شد! :دی البته میدونیم که اسکندر دلش به حال بانو سوخت که توی اون لحظه کاریش نداشت! لابد قبلش هم دلش سوخته بود که با گاو و گوسفندهای رعدآساش (!) مستقیم رفت توی شکم بانو! :(

خب FZ رو شروع کردم :دی هنوز به دو قسمت هم که نرسیده کاراکتر های مورد علاقه ام تا اینجا کیریتسوگو و کومینثه هستند :دی هردو بس بسیار خفن و هیولا هستند :دی گذشته هاشون شدید خطریه :دی یکم ابهامات برام وجود داره که خب صد در صد رفع میشه :دی

یعنی دارم 1080 میبینم کیفیت میزنه تو صورتم لامصب :دی طراحی ها عالین :دی

فعلا که عالی بوده با گزارش های لحظه به لحظه هر قسمت خبرتون میدم :دی
زود تموم کن و تو نظر سنجی شرکت کن!:دی
یه خاطره دارم اینکه F/Z اولین انیمه من بود و تو قسمت اول و دوم تقریبا نمیفهمیدم کی داره الان حرف میزنه!8-|:| :دی از بس که تن صداهاشون برای من آشنا بود!:دی
کلاً از هر انگشت بانو یک هنر میباره! :دی آب جلوش باشه، خیلی شیک روش میدوئه. سوار موتورسیکلت باشه، یه نگاه عاشقانه به موتور میکنه و موتور قدرت معنوی میگیره. :x دو تا Servant خفن رو هم که ترکوند. اسکندر هم که از ترسش مثل میمون از درخت آویزون شد! :دی البته میدونیم که اسکندر دلش به حال بانو سوخت که توی اون لحظه کاریش نداشت! لابد قبلش هم دلش سوخته بود که با گاو و گوسفندهای رعدآساش (!) مستقیم رفت توی شکم بانو! :(
اره دیگه مگه ندیدی؟ تو همون قسمت اسکندر با مرام (!) برای اینکه سیبر بهش نرسه و سیبر رو لت و پار کنه میاد ارابه ش رو به کوه میزنه تا صخره و سنگ ها بخوره به بانو اما بانو با اقتدار ازش رد میشه!:x :دی

تو چنتا سایت دنباله قسمت سوم OVA انیمه Code Geass: Boukoku no Akito 3 می گشتم که چرا نیومده انگاره موند واسه بهار سال دیگه:|)xمگه می خوان چی بسازنند اینا یا مشکلشون چیه که نمی تونند یه ova رو تو چند ماه درستت کنند اون از دوتا ova قبلی که هر 6 ماه یبار اومد اینم از اینکی که قراره یه 1 ساله دیگه بیاد :dاین ژاپنیا اگه بخوان ادا ا.... در بیار بدجور کرم می ریزن......)x

مثل اینکه قراره یه Sequel از انیمه K برای 2015 بسازن ولی مشخص نیست TV series یا Ova یا فیلم :d

xr3d0930ijc479k6633y.jpg

اطالاعات بیشتر تو ماه جدید منتشر میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or