برای شروع به نظرم Attack On Titan رو ببین!اقایون جنتلمنو جاپون باز
بنظرتون اول Fate/Zero رو شروع کنم یا Code Geass ؟![]()
خب اشتباه میکنی دیگه، فعلا انتخاب هات فقط باید Attack on Titan باشه:dمن قبلا Death Note رو دیدمبا انیمه سریال مشکلی ندارم بخدا
![]()
![]()
الانم فعلا انتخاب هام فقط F/Z و CG هست![]()
مردی F/Z نبیناقایون جنتلمنو جاپون باز
Code Geass یه فیلم هم دارهاول سریال رو ببینم یا فیلم رو ؟
ترتیب خاصی داره ؟
دارم برات! 
15 دقیقه ی دیگه اپیزود دوم پخش میشه و تا ساب بزنن و ترجمه بشه ی سه چهار ساعتی طول میکشهآقا اپیزود 2ـه F/SN چرا نیومده هنوز؟پخش شده دیشب!؟
![]()
به نظر من F/Zولی اونم شروع کنی ضرر نمیکنی
![]()
اول سریالشو ببین بعد هم فیلم رو . سریالش ک تموم شده خیلی وقته. ولی فیلمش هرسال ی قسمت میاد ازش نمدونم دقیقا چند قسمته ولی تا الان دوتا ازش اومدهاقایون جنتلمنو جاپون باز
Code Geass یه فیلم هم دارهاول سریال رو ببینم یا فیلم رو ؟
ترتیب خاصی داره ؟
اینو من چرا یادم رفت جواب بدم؟آقا اسکندر خود ققنوس بود که پرواز می کرد، بله![]()
؟دوباره بحث سرونت ها شد اینو بگم که
حالا باز برین به رایدر رای بدین!بین سرونت ها هیچ سرونتی مثل بانو آرتوریا نبود که بتونه روی آب راه بره!![]()
![]()
در صورتی که رایدر ( مو و ریش قرمز
!) با ارابه ـش میرفت رو هوا! اما بانو آنچنان قلبش پاک و معصوم بود که عین پر ققنوس روی آب شناور بود!
![]()
اینو من چرا یادم رفت جواب بدم؟![]()
آقا اسکندرتون بعد از قسمت 21 که ارابشون توسط بانو به فنا رفت دیگه تونستند مثل ققنوس پرواز کنن؟؟
این پرواز با ارابه نشون میده که اسکندر فقط با مادیاتش زنده بود وبس!
و گرنه میتونست بدون اون هم پرواز کنه!
دو تا Servant خفن رو هم که ترکوند. اسکندر هم که از ترسش مثل میمون از درخت آویزون شد! 
زود تموم کن و تو نظر سنجی شرکت کن!خب FZ رو شروع کردمهنوز به دو قسمت هم که نرسیده کاراکتر های مورد علاقه ام تا اینجا کیریتسوگو و کومینثه هستند
هردو بس بسیار خفن و هیولا هستند
گذشته هاشون شدید خطریه
یکم ابهامات برام وجود داره که خب صد در صد رفع میشه
یعنی دارم 1080 میبینم کیفیت میزنه تو صورتم لامصبطراحی ها عالین
فعلا که عالی بوده با گزارش های لحظه به لحظه هر قسمت خبرتون میدم

کلاً از هر انگشت بانو یک هنر میباره!آب جلوش باشه، خیلی شیک روش میدوئه. سوار موتورسیکلت باشه، یه نگاه عاشقانه به موتور میکنه و موتور قدرت معنوی میگیره.
دو تا Servant خفن رو هم که ترکوند. اسکندر هم که از ترسش مثل میمون از درخت آویزون شد!
البته میدونیم که اسکندر دلش به حال بانو سوخت که توی اون لحظه کاریش نداشت! لابد قبلش هم دلش سوخته بود که با گاو و گوسفندهای رعدآساش (!) مستقیم رفت توی شکم بانو!
)xمگه می خوان چی بسازنند اینا یا مشکلشون چیه که نمی تونند یه ova رو تو چند ماه درستت کنند اون از دوتا ova قبلی که هر 6 ماه یبار اومد اینم از اینکی که قراره یه 1 ساله دیگه بیاد :dاین ژاپنیا اگه بخوان ادا ا.... در بیار بدجور کرم می ریزن......)x