Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وای بر من! همچین بحث/نظرسنجی ایی در جریان بوده و من ازش بی خبر بودم :|

واقعا نمیتونم نتیجه نظرسنجی رو باور کنم!!! آرچر 11 رای؟!!!! آرچر؟!!!
نکنه من F/Z اشتباهی رو میدیدم؟! :دی این آرچر دقیقا چی داشته که ملت اینجوری مجذوبش شدن؟! من که خیلی از این بشر بدم میاد.

کستر، برسرک و اساسین که رای هاشون منطقی و قابل درکه :-" رایدر هم که با وجود اینکه بهش رای ندادم ولی باز در قلب ما جا داره و اول بودنش طبیعیه :دی میمونه سیبر و سوپر شخصیت F/Z یعنی لنسر :x

خطاب به رای دهنده های سیبر: خداییش چی توی این سیبر F/Z دیدید که اینجوری جذبش شدید؟! :دی من خودم سیبر فنم ولی سیبر F/Z ....
اپیک فیلی بود که دومی نداشت :دی فلسفه اش غلط بود، اربابش بهش اهمیت نمیداد، به عنوان یه شوالیه شکست خورد و آخر سر هم آرزوی لمس کردن جام رو به گور برد :دی

خداییش به عنوان یه آرتوریا فن نمیتونم علاقه تون رو به آرتوریای F/Z درک کنم. حالا باز اگه F/SN بود یه چیزی ولی آخه سیبر F/Z؟! :دی

از سیبر هم که بگذریم میرسیم به عزیز دل من، لنسر :x خداییش خیلی ازتون ناراضیم [-(:d چطور دلتون اومد ابر شخصیتی مثل لنسر تعداد رای هاش از آرچر کمتر و از اون بدتر با سیبر برابر باشه؟! :| چطور دلتون میاد این صحنه رو بیاد بیارید و به شخص دیگه ای رای بدید؟!
8m6kw8nzzino9x9wnoc1.jpg

:((:((:((

ابهت؟ :))
آخه اینم شمشیره مثلا توی علامت فرمانش؟ :|8-| علامت فرمانشم مثل خودش یه دختر کوچولوـه! :d
علامت رایدر کبیر رو ببین! شمشیر + دو بال دو طرفش! :x عجب ابهتی! چقدر خفن! :((

بعد از اسکندر کبیر هم بهترین علامت فرمان مربوط به لنسر میباشد! :x مثل خودش،یه حس زیبایی داره! منظورم زیبایی ظاهری نیست! باطنی! :d یعنی یک علامت فرمانی که کاملا به اون حس جوانمردی و یه شوالیه ی وفادار میاد! :x
لنسر عالیه! :(( یک سرونت کاملا وفادار! کسی که هرکسی باید بهش احترام بزاره:( اما ...گیر کینث و اون زن ملعونش افتاد! (البته کینث بعد از پکیدنش تازه فهمید لنسر چه شوالیه ایه ولی زنش نزاشت :| ) و ... بدتر از همه...لعنت به قاتلش! :(( یعنی توی کل انیمه ها،از هیچ مرگی انقدر حرص نخورده بودم! ته نامردی بود! و هیچوقت کریتسوگو و کینث رو نمیبخشم! :((

چه صلحیه که به خاطرش باید اینجوری لنسر رو بکشن! :| میخوام صد سال سیاه صلحی که با چنین کثیف کاریی میخواد به دست بیاد،به دست نیاد! :|

اسپویل آخر! : :-& (شرمنده از فن ها:-" ) میزان دختر کوچولوهای تصویر انقدر زیاد بود که نتونستم تحمل کنم :| آرت درست حسابی بزار حداقل! :| یه چیز قابل تحمل مثل همونی که اول نظرسنجی گذاشتی :|

ابهت؟ :))
آخه اینم شمشیره مثلا توی علامت فرمانش؟ :|8-| علامت فرمانشم مثل خودش یه دختر کوچولوـه! :d
علامت رایدر کبیر رو ببین! شمشیر + دو بال دو طرفش! :x عجب ابهتی! چقدر خفن! :((

بعد از اسکندر کبیر هم بهترین علامت فرمان مربوط به لنسر میباشد! :x مثل خودش،یه حس زیبایی داره! منظورم زیبایی ظاهری نیست! باطنی! :d یعنی یک علامت فرمانی که کاملا به اون حس جوانمردی و یه شوالیه ی وفادار میاد! :x
لنسر عالیه! :(( یک سرونت کاملا وفادار! کسی که هرکسی باید بهش احترام بزاره:( اما ...گیر کینث و اون زن ملعونش افتاد! (البته کینث بعد از پکیدنش تازه فهمید لنسر چه شوالیه ایه ولی زنش نزاشت :| ) و ... بدتر از همه...لعنت به قاتلش! :(( یعنی توی کل انیمه ها،از هیچ مرگی انقدر حرص نخورده بودم! ته نامردی بود! و هیچوقت کریتسوگو و کینث رو نمیبخشم! :((

چه صلحیه که به خاطرش باید اینجوری لنسر رو بکشن! :| میخوام صد سال سیاه صلحی که با چنین کثیف کاریی میخواد به دست بیاد،به دست نیاد! :|

اسپویل آخر! : :-& (شرمنده از فن ها:-" ) میزان دختر کوچولوهای تصویر انقدر زیاد بود که نتونستم تحمل کنم :| آرت درست حسابی بزار حداقل! :| یه چیز قابل تحمل مثل همونی که اول نظرسنجی گذاشتی :|
صحنه مرگ لنسر و کینث بهترین بخش کل انیمه بود :d
من خودم از لنسر خوشم میومد و وقتی کریتسوگو زد بنسر و کینث و .... رو کشت اینجروی بودم : :|:-o WTF :-o:|
ولی همچنان کریتسوگو با اختلاف خیلی خیلی زیاد شخصیت مورد علاقم هست :d فوق العاده بود این بشر :d اصلا سرونت لازم نداشت :d
روش های کشتنش رو میشه راحت زیر سوال برد از هر نظری ولی قبولش دارم :d

صحنه مرگ لنسر و کینث بهترین بخش کل انیمه بود :d
من خودم از لنسر خوشم میومد و وقتی کریتسوگو زد بنسر و کینث و .... رو کشت اینجروی بودم : :|:-o WTF :-o:|
ولی همچنان کریتسوگو با اختلاف خیلی خیلی زیاد شخصیت مورد علاقم هست :d فوق العاده بود این بشر :d اصلا سرونت لازم نداشت :d
روش های کشتنش رو میشه راحت زیر سوال برد از هر نظری ولی قبولش دارم :d
بدترین بود آقا! :(( انقدر نامردی تو یک قسمت! :(( من واقعا کشش رو ندارم :(( لنسر...:((
از اون بدتر اینکه،کریتسوگو زد لنسر رو کشت،بعد خیلی شیک برداشت کینث و زنش رو هم کشت! :| یعنی ته نامردی بود! و از اون حرکاتی که توی دبستان میرفتیم بود:| میخواستیم یارکشی کنیم برای دزد و پلیس، قسم میخوردیم ولی یه جوری میزدیم زیرش:|
خودش که ماشین کشتار جمعی بود! :| لازم بود دست رو ویور بلند کنه تا قشنگ بره پیش سیبر و شیرو و ساسکه و ساکورا(ساکورای ناروتو:-" ) ! :-"
من خودم از کریتسوگو خوشم میومد...ولی خیلی بد بود این حرکتش! :| خیلی! خیلی خیلی! :|

رده بندی مسترها رو تو پروفایل علی گفتم:-" مشخصه البته :-" ولی خوب... نمیگم اینجا میزارم برای نظرسنجی بعدی:p

البته آره اون قسمت واقعا خوب بود :-" (16) برای من که بهترین قسمت 11 > 23 > اینجا میشه 16 یا 4 یا 5 رو گذاشت! (اولین مبارزه ی خفن انیمه>:) )
اصلا ولش کن مهم 11 و 23 هستن! بقیه ی قسمت ها! ماشالله یه عالمه قسمت خفن داریم! علاوه بر بالایی ها قسمت 22 و صحبت های ویور و پیرمرده بالای پشت بوم، گذشته ی کریتسوگو ،قسمت 13 و 14 ، تعقیب و گریز رایدر و سیبر ، ورود اسکندر کبیر(قسمت 1:-" ) ، مبارزه ی سیبر و برسرکر، قسمت 24 و تحقیر شدن سیبر و آخرشم دستورهای کریتسوگو برای نابودی جام و قیافه ی سیبر! =)) ، قسمت 25 و پیدا کردن شیرو! (البته بعد از دیدن F/SN ! این حرکت کریتسوگو فاجعه ای در حد کشتن لنسر حساب میشه! :| خاک بر سرش که پیداش کرد:| )
در کل اینکه! F/Z خداست و همه ی قسمت هاش خفن! :bighug:

شرمنده پست ها پشت سر هم شد:-"
هممممم...تا اونجایی که دیدم،محمدعلی استکبار این خبرا رو پوشش نداده! :-" باید بیاد جوابگو باشه! :d
عکس های رنگی Naruto : the Last اومده! :d اما! اگر مانگا نمیخونید پاتون رو تو اسپویلر نزارید! :d

یعنی همیشه ی خدا این ساسکه مزاحمه ها! بقیه مشکل ندارن الا این :|

---
علاوه بر عکس های بالا،لینک زیر هم برید و مروری سریع بنمایید بر ناروتو! :(
فقط انیمه بین ها سال 2013 و 2014 رو نبینند! :d
The History of Naruto, Countdown to Huge New Project | Saiyan Island

ویرایش: دیگه 3 پست پشت سر هم خیلی ضایع میباشد :d ویرایش مینماییم! :d
خوب همینجوری گفتم یه امتحانی بکنم ببینم امشب که نت موبایل داره خوش و خرم کار میکنه که سایت راه باز میشه،عکس آپلود میکنیم،ویدیو میبینیم! :| شاید انیمه هم دانلود کرد! :|
هیچی ... زدم قسمت 00ـه F/SN دانلود بشه که ... :|
6trprdnf24bco28oxnhg.jpg

این چه سرعتیه آخه! :| کف نمودم! :| :o
20%ـیش که رفته بود حجمم تموم شد و دو گیگ گرفتم و این رو دانلود کردم:-" و دیدم! :d :-"

خوب در مورد این قسمت...! :-"
10 دیقه ی اول : ای خدا ، ای فلک! :(( آخه چرا من این رو باید ببینم؟ :(( چرا هی باید حرص بخورم! :(( اصلا خاک بر سر ایده ی اصلی که برداشته چنین دنیای خفنی رو چپونده تو مدرسه! :(( خـــاک بر سرش:(( اصلا چرا نمیان از جنگ اول و دوم و سوم (مخصوصا سوم که قضیه ی انگره مینو(اهریمن) میباشد، رو نمیسازن! :((
هیچی همینطور در حال حرص خوردن بودم! :(
اونجایی که توی اتاق بابای رین صحبت میکردن : به به! از آهنگای F/Z :x خیلی هم خوب! :x آرامش خاطر یافتیم! :x خود آرچر هم به طور کلی بد نیست! (تو سری قبلی هم بد نبود! :-" ...نمیدونم میشه در مورد F/SN قبلی و خط داستانی صحبت کرد یا نه...:-" ) ولی خوب...بازم ... ! :-"
روی پشت بوم و در حال دیدن شهر : حرف های رین بسیار خوب بود! معلومه از استادش یاد گرفته اینا رو! استادش هم از اربابش یاد گرفته! :x البته مِندوکسه(از اصطلاحات محبوب من :-" :x ) در مورد گرفتن جهان هم حرف بیخود زد:-" اما اینکه یه مبارزه ای هست و ما میجنگیم که ببریم بسی حرف درستیست! >:) اینو میگم از استادش یاد گرفته:-"
دوباره مدرسه : من از مدرسه بدم میاد! :((
ورود لنسر و ... : به به! به به! عجب مبارزه ای! >:) حال داد! >:) (دنده 2 زده بودن همه:-" ) اون 3 نیزه دار رو کنجکاو شدم نفر سومش کیه! :d (یکی دیگه هم قاعدتا باید دریمود باشه! :x ) ولی خوب در کل خیلی حال داد! مبارزه! >:)
داخل مدرسه و دیدن مجروح : نرو جلو! جون خودت نرو جلو رین! :(( بزار به درک واصل بشه این بشر! :(( نروووووووووووووووووووو! :(( لعنت بهت رین که نجاتش دادی! :|
آخر کار : کلا بعضی ها مثل بعضی چیزا پاچه میگرن:-" اینم همینه دیگه:-" البته جنگه :d ولی خو... حالیشون نیست رسم جنگ رو :-"

یه چیزی رو قسمت بعد میگم:-" یه چیزی رو هم یادم رفت!
اونی که یادم رفت : ساکورای من رو پس بدید! :(( ساکورای من اینه :((

نه اینی که سنپای سنپای میکنه :(( ساکورای من باید از دنیا متنفر باشه! :(( باید نابودی دنیا رو بخواد! :(( باید یه دیوانه ی روانی مثل کستر و اربابش ( F/Z ) باشه! :(( البته نه از این دیوانه های فلسفی! از اینا که از همه چی متنفرن! :(( آها چرا اونا رو مثال زدم! اصلا ساکورا باید یه پا برسرکر باشه !!! یکی مثل لنسلوت! :(
اصلا کی میتونه زیر دست اون زوکن باشه و یه زندگی گل و بلبل و آروم و سنپای سنپای کردن داشته باشه! :( نه واقعا کی میتونه ؟ :((

و... بزار فکر کنم ببینم دیگه چیزی هست...فعلا چیزی نیست! :( ولی خوب همچنان کاش میرفتن سراغ Fate / - 1 :-"
من توی اونا پتانسیل بیشتری میبینم :d

دلم میخواد قسمت اول رو هم بگیرم:-" ولی شاید!!! شاید فردا(امروز:-") بالاخره وصل بشه! یعنی قاعدتا باید میشد تا الان! :|
اگر نشد حداقل امیدوارم فردا شبم انقدر سرعت تخیلی باشه من اصلا برم 24 گیگ ماهانه 2-8 بگیرم:-" :d

آخرین ویرایش:
e من نمیدونستم قسمت 1 F/SN UBW هم 40 دقیقه ای هست :bighug:
+
ویرایش: دیگه 3 پست پشت سر هم خیلی ضایع میباشد :d ویرایش مینماییم! :d
خوب همینجوری گفتم یه امتحانی بکنم ببینم امشب که نت موبایل داره خوش و خرم کار میکنه که سایت راه باز میشه،عکس آپلود میکنیم،ویدیو میبینیم! :| شاید انیمه هم دانلود کرد! :|
هیچی ... زدم قسمت 00ـه F/SN دانلود بشه که ... :|
6trprdnf24bco28oxnhg.jpg

این چه سرعتیه آخه! :| کف نمودم! :| :o
20%ـیش که رفته بود حجمم تموم شد و دو گیگ گرفتم و این رو دانلود کردم:-" و دیدم! :d :-"

خوب در مورد این قسمت...! :-"
10 دیقه ی اول : ای خدا ، ای فلک! :(( آخه چرا من این رو باید ببینم؟ :(( چرا هی باید حرص بخورم! :(( اصلا خاک بر سر ایده ی اصلی که برداشته چنین دنیای خفنی رو چپونده تو مدرسه! :(( خـــاک بر سرش:(( اصلا چرا نمیان از جنگ اول و دوم و سوم (مخصوصا سوم که قضیه ی انگره مینو(اهریمن) میباشد، رو نمیسازن! :((
هیچی همینطور در حال حرص خوردن بودم! :(
اونجایی که توی اتاق بابای رین صحبت میکردن : به به! از آهنگای F/Z :x خیلی هم خوب! :x آرامش خاطر یافتیم! :x خود آرچر هم به طور کلی بد نیست! (تو سری قبلی هم بد نبود! :-" ...نمیدونم میشه در مورد F/SN قبلی و خط داستانی صحبت کرد یا نه...:-" ) ولی خوب...بازم ... ! :-"
روی پشت بوم و در حال دیدن شهر : حرف های رین بسیار خوب بود! معلومه از استادش یاد گرفته اینا رو! استادش هم از اربابش یاد گرفته! :x البته مِندوکسه(از اصطلاحات محبوب من :-" :x ) در مورد گرفتن جهان هم حرف بیخود زد:-" اما اینکه یه مبارزه ای هست و ما میجنگیم که ببریم بسی حرف درستیست! >:) اینو میگم از استادش یاد گرفته:-"
دوباره مدرسه : من از مدرسه بدم میاد! :((
ورود لنسر و ... : به به! به به! عجب مبارزه ای! >:) حال داد! >:) (دنده 2 زده بودن همه:-" ) اون 3 نیزه دار رو کنجکاو شدم نفر سومش کیه! :d (یکی دیگه هم قاعدتا باید دریمود باشه! :x ) ولی خوب در کل خیلی حال داد! مبارزه! >:)
داخل مدرسه و دیدن مجروح : نرو جلو! جون خودت نرو جلو رین! :(( بزار به درک واصل بشه این بشر! :(( نروووووووووووووووووووو! :(( لعنت بهت رین که نجاتش دادی! :|
آخر کار : کلا بعضی ها مثل بعضی چیزا پاچه میگرن:-" اینم همینه دیگه:-" البته جنگه :d ولی خو... حالیشون نیست رسم جنگ رو :-"

یه چیزی رو قسمت بعد میگم:-" یه چیزی رو هم یادم رفت!
اونی که یادم رفت : ساکورای من رو پس بدید! :(( ساکورای من اینه :((

نه اینی که سنپای سنپای میکنه :(( ساکورای من باید از دنیا متنفر باشه! :(( باید نابودی دنیا رو بخواد! :(( باید یه دیوانه ی روانی مثل کستر و اربابش ( F/Z ) باشه! :(( البته نه از این دیوانه های فلسفی! از اینا که از همه چی متنفرن! :(( آها چرا اونا رو مثال زدم! اصلا ساکورا باید یه پا برسرکر باشه !!! یکی مثل لنسلوت! :(
اصلا کی میتونه زیر دست اون زوکن باشه و یه زندگی گل و بلبل و آروم و سنپای سنپای کردن داشته باشه! :( نه واقعا کی میتونه ؟ :((

و... بزار فکر کنم ببینم دیگه چیزی هست...فعلا چیزی نیست! :( ولی خوب همچنان کاش میرفتن سراغ Fate / - 1 :-"
من توی اونا پتانسیل بیشتری میبینم :d

دلم میخواد قسمت اول رو هم بگیرم:-" ولی شاید!!! شاید فردا(امروز:-") بالاخره وصل بشه! یعنی قاعدتا باید میشد تا الان! :|
اگر نشد حداقل امیدوارم فردا شبم انقدر سرعت تخیلی باشه من اصلا برم 24 گیگ ماهانه 2-8 بگیرم:-" :d

اول اینکه آره ایرانسل به طرز عجیبی سرعت اینترنتش بالا رفته :| مخصوص 4 صبح تا 8 به شدت بالاست :| اون بسته 24 گیگش خیلی خوبه.......
و در مورد اسپویلر:
از رین خوشم نمیاد :| شبیه مَستر رایدر هست :| ولی به موقعش میتونه از جادو استفاده کنه که خوبه :)
من انتظار داشتم یه آرچر بیاد که واقعا ارچر باشه :| :d چیَن اینا! اون گیلگمش که شمشیر و نیزه و ... از دروازش پرت میکرد :| اینم که با شمشیر مبارزه میکنه و احتمالا شمشیرش قابلیت پرواز هم داره :d
ولی لنسر خوب بود،من اول فکر کردم این همون دریمود هست ولی اخلاقش کلا برگشته :d بعد دوستان توضیح دادن که نه اون نیست! اگه دریمود رو توی کلاس برسرکر ببینم عالی میشه! بخاطر اون کاری که کریتسوگو کرد دیوونه شده باشه........;;)
من از ساکورا به شدت میترسم :|عمرا شخصیت اصلیش اینی باشه که نشون دادن :| با اون حرفی که اخر F/Z ساکورا زد عمرا سالم و مثل دختر های عادی مونده باشه............i'm scared man :| :d
+

47......47......47 تا اسمایلی :) من بزور تونستنم متن اصلیت رو بین اسمایلی ها پیدا کنم :d

e من نمیدونستم قسمت 1 F/SN UBW هم 40 دقیقه ای هست :bighug:
+

اول اینکه آره ایرانسل به طرز عجیبی سرعت اینترنتش بالا رفته :| مخصوص 4 صبح تا 8 به شدت بالاست :| اون بسته 24 گیگش خیلی خوبه.......
و در مورد اسپویلر:
از رین خوشم نمیاد :| شبیه مَستر رایدر هست :| ولی به موقعش میتونه از جادو استفاده کنه که خوبه :)
من انتظار داشتم یه آرچر بیاد که واقعا ارچر باشه :| :d چیَن اینا! اون گیلگمش که شمشیر و نیزه و ... از دروازش پرت میکرد :| اینم که با شمشیر مبارزه میکنه و احتمالا شمشیرش قابلیت پرواز هم داره :d
ولی لنسر خوب بود،من اول فکر کردم این همون دریمود هست ولی اخلاقش کلا برگشته :d بعد دوستان توضیح دادن که نه اون نیست! اگه دریمود رو توی کلاس برسرکر ببینم عالی میشه! بخاطر اون کاری که کریتسوگو کرد دیوونه شده باشه........;;)
من از ساکورا به شدت میترسم :|عمرا شخصیت اصلیش اینی باشه که نشون دادن :| با اون حرفی که اخر F/Z ساکورا زد عمرا سالم و مثل دختر های عادی مونده باشه............i'm scared man :| :d
+

47......47......47 تا اسمایلی :) من بزور تونستنم متن اصلیت رو بین اسمایلی ها پیدا کنم :d
اتفاقا توی Fate Prototype هم یه آرچر (گیلگمش) بود که با دو تا شمشیر مبارزه میکرد و فقط نوبل فانتومش اینجوری بود که دو تا شمشیر رو بهم دیگه وصل میکرد تا مثل یه کمان بشه و باهاش یه تیر پرتاب میکرد:-" احتمالا این آرچر فقط برای نوبل فانتوم از کمان استفاده میکنه:-"

کاش همه ی قسمت های این سری جدید مثل همین قسمت 0 باشه و اصلا این چهره ی شیرو رو نشون ندن:-" به جان خودم اینجوری خیلی به شخصیت پردازیش هم کمک کردن:p

اتفاقا توی Fate Prototype هم یه آرچر (گیلگمش) بود که با دو تا شمشیر مبارزه میکرد و فقط نوبل فانتومش اینجوری بود که دو تا شمشیر رو بهم دیگه وصل میکرد تا مثل یه کمان بشه و باهاش یه تیر پرتاب میکرد:-" احتمالا این آرچر فقط برای نوبل فانتوم از کمان استفاده میکنه:-"

کاش همه ی قسمت های این سری جدید مثل همین قسمت 0 باشه و اصلا این چهره ی شیرو رو نشون ندن:-" به جان خودم اینجوری خیلی به شخصیت پردازیش هم کمک کردن:p

من داستان بقیه بازی ها و ... سری Fate رو نیمدونم،این شیرو چیکار کرده انقدر ازش بدتون میاد؟ :d

من داستان بقیه بازی ها و ... سری Fate رو نیمدونم،این شیرو چیکار کرده انقدر ازش بدتون میاد؟ :d
برو دو قسمت از fsn قدیمی رو ببین تا خوب باهاش آشنا بشی:-" یعنی همینقدر بگم که در و تخته (مستر و سرونت) رو برای هم ساختن:d

زیرنویس قسمت 01 هم اومد... حملــــــــــــه >:)

راستی تا نرفتم بگم که انیمه ی Shirobako ه قسمت اولش جالب بود، حداقل موضوعش جدیدی داره:-"

آخرین ویرایش:
بدترین بود آقا! :(( انقدر نامردی تو یک قسمت! :(( من واقعا کشش رو ندارم :(( لنسر...:((
از اون بدتر اینکه،کریتسوگو زد لنسر رو کشت،بعد خیلی شیک برداشت کینث و زنش رو هم کشت! :| یعنی ته نامردی بود! و از اون حرکاتی که توی دبستان میرفتیم بود:| میخواستیم یارکشی کنیم برای دزد و پلیس، قسم میخوردیم ولی یه جوری میزدیم زیرش:|
خودش که ماشین کشتار جمعی بود! :| لازم بود دست رو ویور بلند کنه تا قشنگ بره پیش سیبر و شیرو و ساسکه و ساکورا(ساکورای ناروتو:-" ) ! :-"
من خودم از کریتسوگو خوشم میومد...ولی خیلی بد بود این حرکتش! :| خیلی! خیلی خیلی! :|

رده بندی مسترها رو تو پروفایل علی گفتم:-" مشخصه البته :-" ولی خوب... نمیگم اینجا میزارم برای نظرسنجی بعدی:p

البته آره اون قسمت واقعا خوب بود :-" (16) برای من که بهترین قسمت 11 > 23 > اینجا میشه 16 یا 4 یا 5 رو گذاشت! (اولین مبارزه ی خفن انیمه>:) )
اصلا ولش کن مهم 11 و 23 هستن! بقیه ی قسمت ها! ماشالله یه عالمه قسمت خفن داریم! علاوه بر بالایی ها قسمت 22 و صحبت های ویور و پیرمرده بالای پشت بوم، گذشته ی کریتسوگو ،قسمت 13 و 14 ، تعقیب و گریز رایدر و سیبر ، ورود اسکندر کبیر(قسمت 1:-" ) ، مبارزه ی سیبر و برسرکر، قسمت 24 و تحقیر شدن سیبر و آخرشم دستورهای کریتسوگو برای نابودی جام و قیافه ی سیبر! =)) ، قسمت 25 و پیدا کردن شیرو! (البته بعد از دیدن F/SN ! این حرکت کریتسوگو فاجعه ای در حد کشتن لنسر حساب میشه! :| خاک بر سرش که پیداش کرد:| )
در کل اینکه! F/Z خداست و همه ی قسمت هاش خفن! :bighug:
هر چقدر این اسکندر رو بالا ببری باز هم به ابهت گیلگمش ساما نمی رسه fact:d
جا داره یادی از این صحنه کنیم که رسما اسکندر مخبوب دلها رسما قفل شده!!!!:(
56968892236189940967.jpg

البته بگم نه که از اسکندر بدم بیاد ولی اول گیلگمش بعد اسکندر!!!ایکاش اون قسمت اینطوری میشد رسما یکم مبارزه شون زیاد طول می کشید
11324634291289992873.jpg

یه چیزی هم که بیشتر ادم رو ناراحت می کنه اونم کم راه اوردن برسرک هست!!!!:| سیبر5 رای:|
73986020152665381347.jpg

:|
عملا به جز 5 دقیقه آخر که بانومون صحن انیمه رو با منظر مبارکشون متبرک میکنن (!:دی) بقیه اش اصلا خوب نبود:( کلا اون جاهایی که خارج از رابطه مستر و سرونت هست واقعا غیر قابل تحلمه! مخصوصا اون جاهایی که تو مدرسه است و مسخره بازی های مدرسه ای داره!:| اسم انیمه Fate نبود، بعد نیم ساعت دیگه ادامه نمیدادم!:| امیدوارم با وارد شدن بقیه سرونت ها به داستان، این بخشای مدرسه ایش هم یه کم کمتر بشه و حداقل قابل تحمل تر بشه.

اون قسمتی که کیریتسوگو رو نشون داد اشک تو چشام جمع شد :crying1: مخصوصا که ترک Grief از F/Z هم داشت پخش میشد :crying1: ولی صدای کیریتسوگو انصافا، بدون شوخی تو دوبله انگلیسیش خیلی بهتر بود:دی حالا اونایی که هر دو رو نشنیدن نیان به ما بتوپن که داری کفر میگی و فلان:دی خدایی بدون هیچ شوخی ای میگم، صداش تو دوبله انگلیسی خیلی آروم ولی مردونه بود و یه حس خیلی خاصی داشت:دی بگذریم:دی

Openingـش خوب بود:دی بی صبرانه منتظر دیدن Assassin هستم:دی :دی
Endingـش هم دوست داشتم:دی شبیه Opening فصل 2ـه F/Z بود با کلی تغییر:دی یعنی گوش میدادی، شباهت هاش به Opening فصل 2ـه F/Z رو متوجه میشدی:دی اون Opening هم کلا ترک مورد علاقم تو Opening و Endingهای F/Z بود:دی

این شیرو بنده خدا هم حداقل تو این یه قسمت اونقدرا که میگین رو مخ نبود!:-/ به خاطر سازنده جدیدشه که کلا شخصیت پردازی اینو عوض کرده (امیدوارم دلیلش همین باشه:دی) یا کلا تو F/SNـه قدیمی هم اوایلش خوب بود بعد رو مخ رفت؟:دی

راستی! چرا Holy Markـه شیرو برا کلاس سیبر، با مال کیریتسوگو فرق داشت!؟:-/ این Holy Markها مال کلاس ها هستن یا برمیگرده به اشخاص؟:-/ تو این مورد جفتشون که کلاس سیبر رو گرفتن، اتفاقا جفتشون هم بانو براشون اومد، پس چرا شکل مارکشون فرق میکرد؟:-/

اون دختر کوچیکه مو سفیده که اومد یه چیزی به شیرو گفت و تو فق محو شد، ایرسویل جدیده!؟:دی

آخرین ویرایش:
یکی از چیزایی که تو انیمه خیلی واسم زور داشت حرف نزدن برسرکر بود...این لنسلوت صداش خیلی خفن بود خدایی...صحنه آخر انیمه که با آرتوریا صحبت میکنه چقدر صداش قشنگه:x
"داگا آرثاو...." وای من چقدر اون تیکّه رو دوست داشتم...:((

3ywtlrc6pxdge2cjqwcv.jpg

vpll9dakxe0ao3y24hpk.jpg

بعد رایدر واقعاً بهترین سرونت بود... تنها کسی بود که میتونست جلوی حملات خفن و کسترده گیلگمش دووم بیاره،تنها کسی بود که میتونست شکستش بده... .
با اون نوبل فانتازم توپش...اگه سیم رابط هاش به اکس کالیبر و ارّابه اسکندر میرسید رسماً میشد خفن ترین موجود سری فیت>:)

اینم به آرت واسه توتورو فن ها....(اصّن داریم همچین چیزی تو این تاپیک :دی)
81wfpabghcwel5fkfnno.jpg

- - -ویرایش - - -

یه بار داشت تو قسمت 5 این کار رو میکرد.
اسنایپ رو گرفته بود رو ویور...
شیطونه میگفت برم تو مانیتور و به سرونت اختصاصی خودم دستور بدم تا با دسته بیل شیطانی اش(نوبل فانتازم اش) بگیره تیکّه پاره اش کنه...خدا رو شکر که رد شد...

F/SN UBW Episode 01 رو هم دیدم :) Openingـش عالی بود :d
اندازه قسمت قبلی خوب نبود و روند داستان خیلی کند تر پیش رفت ولی در کل خوب بود،اگه بخوان شخصیت های جدید رو اینطوری معرفی کنن (هر قسمت به 1-2 تا شخصیت بپردازن و بعد وارد خط داستانی اصلی و مبارزه های اصلی بشیم به نظرم یکم خسته کننده میشه)
قسمت بعدی برسرکر رو میبینیم،خیلی مشتاقم ببینم کیه :d و بعد از این منتظرم اساسین رو معرفی کنن،کستر و رایدر برام فعلا اهمیتی ندارن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or