Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
به Rider رای دادم :|
کلا شخصیت جالب و Coolـی داشت :d
اسپویا خاصی نیست ولی دوستانی که fate zero رو ندیدن باز نکنن،در مورد سرونت ها هست:
Archer زیادی مغرور بود خوشم نیومد ازش،اساسین رو که اصلا درست ندیدیم :| برسرکر اگه برسرکر نبود کارکتر جالبی میشد(فکر کنم میتوسنت توی کلاس سیبر قرار بگیره)ولی چون برسرکر بود بهش رای ندادم :| :d کستر که کلا هیچی :| از لنسر هم خوشم میومد ولی یکم بیش از حد شخصیت مثبتی داشت :| :d
سِیبر هم کلا ازش زیاد خوشم نمیومد،برعکس Masterـش بهترین بود :d

آخرین ویرایش:
فقط 5 دقیقه مونده تا اپیزود 01 F/SN پخش بشه :x چقدر صبر کردن سخته:( تازه بعدش باید منتظر لینک دانلود باشیم:|
____
تو نظرسنجی هم ب لنسر رای دادم:x. انصافا با اخلاق ترینشون بود
_____
از بین دوستان کسی Shigatsu wa Kimi no Uso رو دیده ؟؟ ارزش دیدن داره؟
______
آقا لینکای 720p این F/SN هر وقت اومد یه اطلاع رسانی کنین
biggrin1.gif
من مرجع خاصی برا دانلود انیمه ندارم که هی سر بزنم
biggrin1.gif

====
P.M شُد

آخرین ویرایش:
باقی انیمه های فصلی

Psycho-Pass II: برای قسمت اول و مقدمه بدش نبود:-" اینم احتمالا مثل فصل اول از قسمت های 2-3 کم کم جالب میشه:-"
Donten ni Warau : خیلی حوصله سربر بود:-"
Shingeki no Bahamut - Genesis: جلوه های ویژه اش خیلی توپ بود ولی از شخصیت های اصلی زیاد خوشم نیومد:-"
Shigatsu wa Kimi no Uso : اینم از نظر صوتی-گرافیکی تامینه ولی یه ذره زیادی زرق و برق داره:d

آقا لینکای 720p این F/SN هر وقت اومد یه اطلاع رسانی کنین:دی من مرجع خاصی برا دانلود انیمه ندارم که هی سر بزنم:دی
====
یه توضیح مختصر (همراه با عکس:دی) از این Shingeki no Bahamut - Genesis میدین؟ ترغیب شدم ببینم!:دی
اون دست ـه (!) رو هم شاید دیدم با اینکه به شدت چندشه:دی

آقا لینکای 720p این F/SN هر وقت اومد یه اطلاع رسانی کنین:دی من مرجع خاصی برا دانلود انیمه ندارم که هی سر بزنم:دی
====
یه توضیح مختصر (همراه با عکس:دی) از این Shingeki no Bahamut - Genesis میدین؟ ترغیب شدم ببینم!:دی
اون دست ـه (!) رو هم شاید دیدم با اینکه به شدت چندشه:دی
خیلی وقته تو تورنت اومده ها :دی !

سلام
راستی تو نقشه هایی که از جهان نشون میداد جالب بود که ایران و عراق رنگشون با همه جاهای دیگه فرق داشت . کلاً حساب دیگه ای رومون میکنن انگار :دی

خیلی وقته تو تورنت اومده ها :دی !
E00 رو نمیگم، E01 رو میگم:دی
سلام
راستی تو نقشه هایی که از جهان نشون میداد جالب بود که ایران و عراق رنگشون با همه جاهای دیگه فرق داشت . کلاً حساب دیگه ای رومون میکنن انگار :دی
خب جزو مناطق اشغال شده و تحت نفوذ بریتانیا نبودیم دیگه!:-/ بده؟:دی

خوب من اومدم! (البته هنوز نت نیست! :-" ) کمی تبلیغات بنماییم! >:)

فقط بگم که عکس ها اسپویل دارن! بعدا فحش ندید :-" :d کلا کسی که میخواد F/Z و کلا هر Fateـی رو ببینه! پیشنهاد میکنم حتی سراغ یه والپیپر رسمی انیمه هم نره! :d چون یکی از سورپرایزهای انیمه! کاراکترهاش هستن:x

این 2تا عکس اول رو به مناسبت نظرسنجی داشته باشید! :d و تبلیغ برای شخص خاصی نیست! :d تبلیغ برای F/Zـه! :-" (آخه وقتی اومده اسپویلر و خودم میگم نبینید کدوم تبلیغ الان دقیقا؟ :| )

گرچه توی همینا هم،خوب اسکندر از همه خفن تره! چیز کاملا مشخصیه! :d

اینم یکدونه برای طرفداران پادشاه فاتحان و اربابش! :((
چنین پادشاهی داریم ما...! :(( اون همیشه با ماست،ما همیشه با اونیم! :(( و انقدر رابطه ـمون عمیق و نزدیکه :((

خدایی بهترین علامت فرمان هم،علامت فرمان پادشاه فاتحان میباشد! خیلی خفنه >:) :x

گرچه توی همینا هم،خوب اسکندر از همه خفن تره! چیز کاملا مشخصیه! :d

اینم یکدونه برای طرفداران پادشاه فاتحان و اربابش! :((
چنین پادشاهی داریم ما...! :(( اون همیشه با ماست،ما همیشه با اونیم! :(( و انقدر رابطه ـمون عمیق و نزدیکه :((

بشین بینم بابا!:دی
کدوم سرونتی رو دیدی که مثل بانو آرتوریا از با یه موتور معمولی یه کاری بکنه که به گاو و گوسفند های اسکندر برسه!؟:-/ :دی>:)
url.jpg

ببین بانو چیجور موتور سواری میکنه!:x
بعدش هم شما خجالت نمیکشین که طرفدار سورنتی هستین که بشکه بشکه آب های غیر مجاز میخوره!؟:دی:|

خب جزو مناطق اشغال شده و تحت نفوذ بریتانیا نبودیم دیگه!:-/ بده؟:دی
آخه جز بقیه مناطق هم نبود . کلاً تنها رنگ بنفش ( بنفش بود یا صورتی ؟ ) رو نقشه ، همین ایران و عراق بودن .
یکی از از اون 8 تا مرکز گیاس هم تو ایران بود :دی

بشین بینم بابا!:دی
کدوم سرونتی رو دیدی که مثل بانو آرتوریا از با یه موتور معمولی یه کاری بکنه که به گاو و گوسفند های اسکندر برسه!؟:-/ :دی>:)
url.jpg

ببین بانو چیجور موتور سواری میکنه!:x
بعدش هم شما خجالت نمیکشین که طرفدار سورنتی هستین که بشکه بشکه آب های غیر مجاز میخوره!؟:دی:|

ما که نشستیم و با پادشاهمون نوشیدنی مجاز و غیر مجاز مینوشیم! :x :d

موتور عادی؟ :d ماشاالله گروه بچه پولدارا هستیدا :-" اون از ماشین SLS AMGـتون ! :-" اینم از موتورـتون که با جادو تقویت شده! :d بعد میگه موتور عادی:-"
بعدشم خسته نباشید! بیا و با موتور به ارابه نرسید :d :d :d ولی ...توانایی محافظت از بانو آیرسویل هم نداشتید حتی! :|
+اسکندر کبیر از قابلیت های ارابه ـش استفاده نکرد اصلا! :d وگرنه در حدی نبودید که برسید! :d

اسکند کبیر سوار بر ارابه! :x >:)

آیا میدانستید ارابه ی اسکندر کبیر،هدیه ی زئوس میباشد! >:)
تازه ارابه ی پادشاه پرواز هم میکنه! >:)

یه آرت از برسرکر هم بدم! :d

بحث برسرکر شد! :d همینطور که میدونید هر قهرمان ممکنه توی چند کلا احضار بشه! :d مثلا سیبرتون :-" تا اونجایی که میدونم میتونه توی کلاس لنسر هم احضار بشه! :d
از این نظر اسکندر کبیر هم یکی از کلاس هایی که خیلی تابلو هست میتونه توش احضار بشه، برسرکر هست! :-" (اسکندر نشه کی بشه؟ :d ) حالا یک فن آرت جالب از اسکندر توی کلاس برسرکر! :d
البته خدا رو شکر که برسرکر نشد! :bighug: چون دیگه پادشاه فاتحانمون،این پادشاه فاتحان نبود :d و اینکه همینطور که میدونید توی هر 4 جنگ جام مقدس، ارباب برسرکر به خاطر اینکه این کلاس جادوی خیلی زیادی مصرف میکنه...دووم نیوردن و ... :( اینجوری ویور ...:( ... :(
اما خوب آرت جالبیه! :d

اسکندر کبیر توی کلاس های رایدر،لنسر،برسرکر و کستر میتونسته احضار بشه! :d

اون فایل زیپ آرت ها هم فکر کنم یافت شد:-" فعلا سپردم یکی از بچه ها چک کنه ببینه خودشه یا نه! :d اگر بود میزارم :d

شیطونه میگه یه آرت از بانو بذارم کرک و پرتون بریزه ها!:دی
04664820732393592165.jpg

:دی
پاشو برو جمعش کن:دی
بهترین Holy Mark رو هم کلاس Saber داره، ختم کلام:دی
:x اصلا ابهت ازش میباره!:دی
حالا که بحث
مارک
شد، این والپیپرهای
7 تا کلاسه (یکیش که بالا هست:دی)
که به نظر خودم خیلی قشنگ درستش کردن و به درد دسکتاپ میخوره:دی

اینم یدونه از بانو تا بلکه خجالت بکشین از حرفاتون در مورد بانو:| :دی
آخه جز بقیه مناطق هم نبود . کلاً تنها رنگ بنفش ( بنفش بود یا صورتی ؟ ) رو نقشه ، همین ایران و عراق بودن .
یکی از از اون 8 تا مرکز گیاس هم تو ایران بود :دی
شاید منطقه خودمختار بوده!:-/ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or