Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نه که بخوام دخالت بکنم، ولی اسم سرونت ها اسپویل شدید از F/Z حساب میشه. اسم کلاسشون کافی هست به نظرم. البته اینم هست که تقریبا همه F/Z رو دیدن دیگه اینجا!
واقعا هم بعید می دونم کسی به جز من به شاه شاهان رای بده :دی
-------------------------------------------------------------------------
حسن، هنوز Shingeky no Bahamout رو ندیدی ؟ یا شایدم هنوز در موردش ننوشتی؟
-------------------------------------------------------------------------
منم تقریبا همه ی انیمه های پاییز که تا الان اومده رو دیدم و طبق قسمت اول یا نهایتا دومشون اینجوری رتبه بندیشون می کنم. شاید بعدا بیام توضیح هم اضافه کنم. شاید!

Shingeky no Bahamout
Kiseiju
FSN : UBW
Shirobako
Shigatsu wa Kimi no Uso
Log Horizon 2
Psycho-Pass 2
Garo
Amagi Brilliant Park
Magic Kaito 1412
Nanatsu no Taizai
بقیه هم یا ندیدم یا ارزش اسم بردن هم ندارن! و البته فقط طبق یکی دو قسمت اول نظر دادم.

سلام
نه که بخوام دخالت بکنم، ولی اسم سرونت ها اسپویل شدید از F/Z حساب میشه. اسم کلاسشون کافی هست به نظرم. البته اینم هست که تقریبا همه F/Z رو دیدن دیگه اینجا!
درسته . حق با شماست .

آقا میون نظر سنجیتون:d
یکی از فوق العاده ترین اپیزودهایی بود که تا حالا دیدم.10/10 فیکس:dقشنگ برابری میکرد با اپیزود های last Air bender .دلم واسه اکشن های فوق سریع و پر جزییاتش تنگ شده بود.این شکسته شدن و خرد شدن کورا رو میشد تو هر لحظه از اپیزود حس کرد.دلم براش سوخت بیچاره 2 فصله دارن آخر هر فصل لت و پارش می کنند:d
twinkle toes هم که جای خود داشت البته:x
اون فروشنده ماهی هم نفهمیدم چند ساله شده هنوز زندست:d.یکی این یکی هم اون کاهو فروشه.عمر نوح دارن:d

چه پارتی بازی میشه اینجا نسبت به فیت زیرو، براش نظر سنجی میزنن نه یکی اونم دوتا! :| به عنوان یه فن کدگیاس بنده اعتراض خودم رو اعلام میکنم:d

رای ما هم قطعا آرچر:d پر ابهت، با صلابت، مغرور و خفن
اگه یادتون باشه اون قسمتای اول بود یه بحث بین آرچر و رایدر و صابر:d پیش اومد سر اینکه کی پادشاه واقعیه. و در نهایت هم آرچر با جفتشون جنگید و هر دو رو لوله کرد اجازه نفس کشیدن بهشون نداد:d
بقیه هیچی ولی طرفدارای رایدر و سیبر وقتی اسم آرچر رو میبینن خجالت نمیکشن واقعا؟ :-/:d

ها ها باید برم دنبال سوژه واسه تبلیغ
خب با این که خیلی دلم میخواد به خبیث ترین کاراکتر انیمه ای خودم یعنی کستر رای بدم ولی چون میدونم رای نمیاره به رایدر رای میدم که قشنگ سیبر رو آسفالت کنه>:)

خب برای نظر سنجی:
از بین سرونت های F/Z فقط به لنسر رای میدم چون خیلی با این اخلاق جوانمردیش حال میکنم:x البته رایدر توی انیمه هم تقریبا همینطوریه ولی خب هر وقت اسمش رو میشنوم ناخودآگاه یاد اون شخصیت تاریخیش میافتم و رایم برمیگرده:-"
پ.ن:
Berserker == گاتس ؟! :-/
از بین مسترها هم که به موقعش میام میگم:-" ولی فقط همینقدر میگم که کاملا برعکس لنسره اخلاقیاتش:-":d

اگه یه روزی روزگاری هم برای FSN 2014 نظرسنجی گذاشتید به احتمال زیاد به آرچر رای میدم مگه اینکه اساسین یا برسرکر (کستر و باقی کلاس ها که هیچی) بهتر از اون در بیان که کلا شک دارم :-" البته اینم با توجه به شخصیت پردازی این سری جدیده وگرنه اگه به FSN 2006 باشه که رای ندادنم سنگینتره:-"

سلام
فصل 2 Code Geass رو هم دیدم .
به فصل 1 اگر بخوام امتیاز بدم خیلی زور بزنم 4 میدم . به فصل دو هم 9 یا 9.5 و به مجموعش تقریباً 8 .
-----
آقا اگر بذارنتون همه چیز Fate رو میریزین بیرون الان . حالا ما اولش حواسمون نبود و یه اشتباهی کردیم . از اسپویلر استفاده کنید لطفاً . یا جوری توضیح بدید که برای کسایی که ندیدن چیزی مشخص نشه .

سلام
به فصل 1 اگر بخوام امتیاز بدم خیلی زور بزنم 4 میدم . به فصل دو هم 9 یا 9.5 و به مجموعش تقریباً 8 .
:|
اختلف امتیاز چرا انقدر زیاده؟ :d منم قبول دارم فصل دومش بهتر بود( و تقریبا همه هم همینو میگن :| )
ولی اخه 4 تا 9...........

Haters Gonna Hate آقا!:دی
اصلا همین که بانومون کم رای آورده نشونه اینه که چقدر خاصه!;;):دی
سلام
اون مشکلاتی که از فصل 1 گرفته بودی، تو 2 حل شد برات؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or