Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نظرسنجی F/Z خوب چیزیه! :دی به نظرم میشه Masterها رو هم وارد نظرسنجی کرد و 14 تا گزینه باشه که هرکسی به یک Servant و یک Master محبوبش رأی بده. البته احتمال مسخره بازی و رأی دادن به همه گزینه ها از طرف یه عده وجود داره، ولی ایشالا بچه ها رعایت میکنن. :دی

تا الن گگمونم شد پنج تا موافقت
آکیبا هم اعلام کنه نظرشو و رای دادن ها رو شروع کنیم
(میشه تو همین تاپیک در حاشیه بحث ها هایپ کنیم :دی)

منم با این نظرسنجی موافقم :d

با اینکه طرفدار شدید Saber هستم ولی اگر نظرسنجی برگذار بشه من به گروه رای داهندگان اسکندر{رایدر F/Z} میپیوندم ;;)
امیر آکیبا کجایی ؟! :-"

اینم یک عکس بسیار زیبا از سرونت ها :

اپیزود اول از فصل 2 Psycho Pass هم اومد(با سافت ساب انگلیسی و ...)
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم این فصل قراره بره تو دیوار و خاطرات خوب فصل 1 رو خراب کنه :| :d

خب دو تا دیگه از انیمه های فصلی رو هم مشاهده کردم:d
Gugure! Kokkuri-san : قسمت اول که کاملا ناامیدم کرد:-"
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu : اینم قسمت اولش جالب بود:d هر چند بیشتر به سلیقه ی بردیا میخوره:-"

Psycho Pass 2 هم که هنوز زیرنویسش نیومده:-"

بلاخره Akame ga Kill رو هم شروع کردم و تا قسمت که 14 دیدم ازش راضی بودم:d فقط یه مشکل بزرگی که داره اینه که قرون وسطا و هیولاها و سلاح های گرم و جادو و سایبورگ و خلاصه هر چی رسیدن رو با همدیگه کردن توی داستان و یه ذره مسخره بازی شده (که البته هر کسی که وان پیس دیده باشه نسبت به اینجور چیزا واکسینه اس:-":d) . شخصیت اصلیش هم که از این تیپ باکاهایی که فکر میکنه میتونه دنیا رو گلستان کنه ولی حداقل با خودش روراسته و همون اول با شرایطش وفق پیدا کرد و مثل بعضی ها الکی 12 قسمت با خودش کلنجار نرفت و وقت بیننده رو هم هدر نداد (Tokyo Ghoul) .
البته اصلیترین دلیلی که این انیمه رو دارم میبینم فقط فقط حضور اسدث ساماس :x>:)

اپیزود اول از فصل 2 Psycho Pass هم اومد(با سافت ساب انگلیسی و ...)
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم این فصل قراره بره تو دیوار و خاطرات خوب فصل 1 رو خراب کنه :| :d
من میدونم چرا:-" به خاطر ماکیشیماس:d

آخرین ویرایش:
نظرم در مورد انیمه های این فصل :

Akatsuki no Yona : فضای انیمه بیشتر از اینکه ژاپنی باشه چینی هستش که در نوع خودش جالبه در مورد داستان هم با اینکه یه داستان تکراری هستش ولی خب حداقل پایه محکمی داره و میشه بهش امیدوار بود
attachment.php

Amagi Brilliant Park : داستان فراره که کلیشه ای نباشه روایت تازه ای از این سبک انیمه ها باشه ولی از شروع قسمت اول میشه گفت که تقریبآ با یه کار بی سر و ته روبه رو خواهیم بود امیدوارم که اینجوری نشه
attachment.php

Fate/stay night: Unlimited Blade Works : خب این انیمه هم که اینجا به اندازه کافی طرفدار داره همه دیدن انیمه رو فقط اینکه امیدوارم که فضا و جو قسمت اول در بقیه قسمت ها حفظ بشه و کار سنگین تری نسبت به سری فبل باشه
attachment.php

Gugure! Kokkuri-san : راستش از نظر من زیاد شروع خوبی نداشت شخصیت ها بیشتر از اینکه حس طنز و فان ایجاد کنن خیلی یخ و لوس یودن از نظر داستانی هم اینجور انیمه ها چیز خاصی ندارن و فشار اصلیشون رو قسمت کمدی کار که وفتی خوب ار کار در نیاد عملآ هیچی برای انیمه نمیمونه

attachment.php

Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de : ایده های تکراری شخصیت های تکراری داستان دری وری کلآ امیدی بهش نیست

attachment.php

Kiseijuu: Sei no Kakuritsu : بدون شک یکی از بهترین شروع های این فصل رو داشت و کاملآ ادم رو جذب خودش میکنه همونطور که توی پست قبل گفتم شخصیت پردازی دست راست و معرفی که از داستان ارائه شد بسیار جالب و گیرا بود
attachment.php

Log Horizon 2 : انیمه محبوب من دوباره برگشته و باید بگم که دیدن این انیمه خیلی بهم میچسبه چون سبک انیمه و شخصیت اصلی داستان کاملآ با تفکرات من جوره و مگه چقدر پیش میاد که ادم بتونه یه انیمه استراتژی باحال ببینه
attachment.php

Madan no Ou to Vanadis : شروع بدی نداشت ولی اگه بخواد محور جنگی بودن داستان رو عوض کنه بخواد بره جاده خاکی زیاد نمیشه یهش امیدوار بود ولی برای شروع بد نبود

attachment.php

الان دارم میرم فوتبال ادامه نظرات احتمالآ امشب :d

Attachments

• 19603.jpg
    19603.jpg
    40.3 KB · مشاهده: 118
  • 20602.jpg
    20602.jpg
    28.4 KB · مشاهده: 116
  • 20623.jpg
    20623.jpg
    43.5 KB · مشاهده: 117
  • 20646.jpg
    20646.jpg
    39.7 KB · مشاهده: 120
  • 20656.jpg
    20656.jpg
    32.1 KB · مشاهده: 117
  • 20671.jpg
    20671.jpg
    45.7 KB · مشاهده: 117
  • 20770.jpg
    20770.jpg
    40.1 KB · مشاهده: 120
  • 20809.jpg
    20809.jpg
    40 KB · مشاهده: 117
سلامآقا این با چهارم یا پنجمیه که تو 2 3 صفحه اخیر دارم خواهش میکنم شرایطی که برای اسپویلر تو پست اول مشخص شده رو رعایت کنید .بعد از این شروع میکنم پستها رو پاک میکنم و اگر تکرار بشه از طرف کاربری ، اخطار هم میگیره . کسی شاکی نشه دیگه .

خب با گرفتن رُخصت (!) از اهالی انیمه بین تاپیک ( :دی )، نظرسنجی رو اضافه کردم.:دی
فعلا برای 15 روز نظرسنجی بهترین Servant میمونه. بعد از اون 15 روز هم نظرسنجی بهترین Master رو میذاریم:دی

در پایان هم سرونت، فقط King of Knights، بانو Arturia Pendragon :x

268671_(2).jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or