نظرم در مورد انیمه های این فصل :
Akatsuki no Yona : فضای انیمه بیشتر از اینکه ژاپنی باشه چینی هستش که در نوع خودش جالبه در مورد داستان هم با اینکه یه داستان تکراری هستش ولی خب حداقل پایه محکمی داره و میشه بهش امیدوار بود
Amagi Brilliant Park : داستان فراره که کلیشه ای نباشه روایت تازه ای از این سبک انیمه ها باشه ولی از شروع قسمت اول میشه گفت که تقریبآ با یه کار بی سر و ته روبه رو خواهیم بود امیدوارم که اینجوری نشه
Fate/stay night: Unlimited Blade Works : خب این انیمه هم که اینجا به اندازه کافی طرفدار داره همه دیدن انیمه رو فقط اینکه امیدوارم که فضا و جو قسمت اول در بقیه قسمت ها حفظ بشه و کار سنگین تری نسبت به سری فبل باشه
Gugure! Kokkuri-san : راستش از نظر من زیاد شروع خوبی نداشت شخصیت ها بیشتر از اینکه حس طنز و فان ایجاد کنن خیلی یخ و لوس یودن از نظر داستانی هم اینجور انیمه ها چیز خاصی ندارن و فشار اصلیشون رو قسمت کمدی کار که وفتی خوب ار کار در نیاد عملآ هیچی برای انیمه نمیمونه
Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de : ایده های تکراری شخصیت های تکراری داستان دری وری کلآ امیدی بهش نیست
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu : بدون شک یکی از بهترین شروع های این فصل رو داشت و کاملآ ادم رو جذب خودش میکنه همونطور که توی پست قبل گفتم شخصیت پردازی دست راست و معرفی که از داستان ارائه شد بسیار جالب و گیرا بود
Log Horizon 2 : انیمه محبوب من دوباره برگشته و باید بگم که دیدن این انیمه خیلی بهم میچسبه چون سبک انیمه و شخصیت اصلی داستان کاملآ با تفکرات من جوره و مگه چقدر پیش میاد که ادم بتونه یه انیمه استراتژی باحال ببینه
Madan no Ou to Vanadis : شروع بدی نداشت ولی اگه بخواد محور جنگی بودن داستان رو عوض کنه بخواد بره جاده خاکی زیاد نمیشه یهش امیدوار بود ولی برای شروع بد نبود
الان دارم میرم فوتبال ادامه نظرات احتمالآ امشب :d