Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
فصل 2 Code Geass رو هم دیدم .
به فصل 1 اگر بخوام امتیاز بدم خیلی زور بزنم 4 میدم . به فصل دو هم 9 یا 9.5 و به مجموعش تقریباً 8 .
-----
آقا اگر بذارنتون همه چیز Fate رو میریزین بیرون الان . حالا ما اولش حواسمون نبود و یه اشتباهی کردیم . از اسپویلر استفاده کنید لطفاً . یا جوری توضیح بدید که برای کسایی که ندیدن چیزی مشخص نشه .

فکر کنم بازم تو کلّ عالم فقط داداش من باشه که با فصل یک بیشتر از فصل دو کد گیاس حال کرده باشه :|
کلّاً داداشه ما داریم ها...بهش قبل از شروع انیمه گفتم اگه از فصل اوّل خوشت نیمود فصل دوّم کف برت میکنه،برعکس شد :|

سلام
اون مشکلاتی که از فصل 1 گرفته بودی، تو 2 حل شد برات؟
:biggrin1:
تنفرم از اون کاراکتر خانم بیشتر شد :دی
اون کاراکتر آقا رو همچنان با ایدهئولوژیش مشکل دارم ولی خب از نظر شخصیتی یکم جبران کرد :دی
اختلف امتیاز چرا انقدر زیاده؟
:d
منم قبول دارم فصل دومش بهتر بود( و تقریبا همه هم همینو میگن
:|
)
ولی اخه 4 تا 9...........
وضعیت فصل اول خرابتر از این حرفاست . فصل اول رو بیشتر از 1 ماه طول کشید تا نگاهش کردم . یعنی واقعاً برام عذاب آور بود . ولی فصل 2 رو تو 2 روز دیدم . فرقشون در این حد بود :دی

فکر کنم بازم تو کلّ عالم فقط داداش من باشه که با فصل یک بیشتر از فصل دو کد گیاس حال کرده باشه :|
کلّاً داداشه ما داریم ها...بهش قبل از شروع انیمه گفتم اگه از فصل اوّل خوشت نیمود فصل دوّم کف برت میکنه،برعکس شد :|
نه فقط داداشت نیست، یه Anime Reviewer خیلی معروف هم هست که از فصل 1 بیشتر از 2 خوشش اومده بود، افراد دیگه ای هم هستن ولی خب در کل فصل 2 پر طرفدار تره. به نظر من فصل 1 = فصل 2:d

اینجا غیر از من کس دیگه ای هم هست که از همه ی سرونت های F/Z خوشش اومده باشه؟:-"
از بین همشون واقعاً سخته فقط یه انتخاب بکنم:|ولی رایدر یه چیز دیگه بود،به قول معروف از اون کارکترای دلی بود:crying1::-":دی

پ.ن:کلاً از رایدر و لنسر و آرچر و سیبر خیلی خوشم اومد،با اینکه کستر و برسرکر هم خیلی خوب بودن:-"

حسن، هنوز Shingeky no Bahamout رو ندیدی ؟ یا شایدم هنوز در موردش ننوشتی؟

اختیار داری مگه مبشه یکی از بهترین شروع های فصل رو ندیده باشم چون داشتم به ترتیب حروف معرفی میکردم موند برای لیست دوم و گرنه بدون شک جزء 3 تای برتر فصل بوده:d

خب ادامه نظراتم :

Nanatsu no Taizai : میشه گفت شروع بدی نداشت البته خیلی هم قوی نبود یه ته مایه هایی ار انیمه های قدیمی که میدیدیم داشت حس اون موقع ها رو زنده میکرد در کل اگه توقع زیادی نداشته باشیم میشه از دیدنش لذت برد

attachment.php

Ookami Shoujo to Kuro Ouji : انقدر ار این داستان ها دیدیم که دیگه نمیدونم با چه رویی ازش انیمه میسازن تنها فرقی که با بقیه میکنه اینه که حداقل خودشون رو قدیس نمیدونن یکی دروغگو و اونیکی مردم ازار:d

attachment.php

Shingeki no Bahamut Genesis : یکی دیگه از انیمه های این فصل که تم ژاپنی نداره و به شدت دیدنش توصیه میشه هسته داستانی گیرا شخصیت های جالب و به دور از کلیشه و جوی که بیننده رو با خودش همراه میکنه در کنار هم یکی از بهترین شروع های فصل رو رقم زد

attachment.php

Terra Formars : فقظ یه چیز در موزذش میتونم بگم اونم اینکه باید تا اومدن نسخه DVD صبر کرد چون عملآ هیچی نمیشه از انیمه فهمید صد رحمت به توکیو غول

attachment.php

World Trigger : انیمه ای که باید بیشتر براش صبر کرد تا جا بیفته راستش تو قسمت اول با اینکه خیلی چیز خاصی نداشت ولی خیلی زود برام گذشت و وقتی قسمت تموم شد جا خوردم حالا یا زیادی خوش گذشته بود یا منتظر چیز بیشتری بودم نمیدونم :d

attachment.php

Yowamushi Pedal: Grande Road : فصل دوم انیمه هم با ادامه فصل اول شروع کرد انتظار دیگه ای هم نداشتیم چون بد جایی گیر کرده بود و چیز خاصی که بخوام به نظرم در مورد فصل اول اضافه کنم وجود نداره و همچنان از دیدن این انیمه ورزشی لذت میبرم

attachment.php

در اخرم بگم انیمه های Shigatsu wa Kimi no Uso و Psycho-Pass 2 و Sanzoku no Musume Ronja و Trinity Seven: 7-nin no Mahoutsukai و Garo: Honoo no Kokuin رو هم در لیست دارم که بعد ازدیدنشون نظزم رو میگم

Attachments

• 20590.jpg
    20590.jpg
    39.1 KB · مشاهده: 137
  • 20629.jpg
    20629.jpg
    42 KB · مشاهده: 138
  • 20701.jpg
    20701.jpg
    40.3 KB · مشاهده: 135
  • 20723.jpg
    20723.jpg
    49.7 KB · مشاهده: 135
  • 20729.jpg
    20729.jpg
    41.5 KB · مشاهده: 135
  • 20789.jpg
    20789.jpg
    50.6 KB · مشاهده: 139
Nanatsu no Taizai : میشه گفت شروع بدی نداشت البته خیلی هم قوی نبود یه ته مایه هایی ار انیمه های قدیمی که میدیدیم داشت حس اون موقع ها رو زنده میکرد در کل اگه توقع زیادی نداشته باشیم میشه از دیدنش لذت برد

53815d1412959651-20789.jpg

فکر کنم یه چیزی تو مایه های فیری تیل باشه درسته ؟

Haters Gonna Hate آقا!:دی
اصلا همین که بانومون کم رای آورده نشونه اینه که چقدر خاصه!;;):دی

بله آقا ... ! :دی
طرفداران اصلی بانو که ابایی از موضع گیری خودشون ندارن همین الان رای شون رو ریختن توی صندوق !‌ :دی از جمله دایناسور محبوب مون ... :bighug:

از گوشه و کنار هم یه تعداد هستند خجالت می کشند و اگر الان رای بدن هیترها آشوب کنند رایشون رو گذاشتن برای ساعات آخر رای ریزی ! :دی

شرمنده من نبودم! :((
ولی مشخص بود موافقتم رو با نظر سنجی اعلام میکنم! :دی

نظرها رو خوندم گویا اول اسم بوده بعد شد کلاسشون :دی فقط در مورد اساسین بگم که اون یارو نیست:-" و...
یارهاش هستن :دی تو اسپویل گذاشتم چون چند نفر بودنشون نوبل فانتازمشونه و ... :-"

رای منم که مشخصه! :دی
سرباز جان بر کف رایدر کبیر هستیم و هر جایی که بره، تا آخرین توانمون ما هم باهاش میریم! :x

به کستر هم یک رای اضافه کنید! :دی صادق استکبار فن کستر بود:دی
علی دانته هم فن لنسر میباشد :دی

منتظر نظرسنجی مسترها هم هستیم! >:) باشد که نظرسنجی ها زیادتر هم بشن! مثل بهترین اپنینگ/اندینگ فصل، بهترین انیمه ی فصل ، یا بازم جنگ کاراکترها مثل L و لایت! ( و...N ؟ :-" صفر رای :-" )
کلا نظرسنجی همیشه خوبه:x

آها ...دوتا نظرسنجی با تموم شدن ناروتو همزمان میشه:( نظرسنجی های بعدی رو برای ناروتو رزرو کنید ...حالا بعدا روس فکر میکنیم :دی

تو مجله شماره نوامبر شونن فن های انیمه Shingeki no Kyojin یه چند تا سوال از نویسنده Isayama Hajime پرسیدن و اونم جواب داده و مشخص شده که بلــــــــــــــــــــــــه :d
البته از نظر خودم که اسپویل خاصی نیست ولی محظ احتیاط /:):d

آرمین که به عنوان پسر شناخته میشد جنسیتش دختره :|:d

منبع

تو مجله شماره نوامبر شونن فن های انیمه Shingeki no Kyojin یه چند تا سوال از نویسنده Isayama Hajime پرسیدن و اونم جواب داده و مشخص شده که بلــــــــــــــــــــــــه :d
البته از نظر خودم که اسپویل خاصی نیست ولی محظ احتیاط /:):d

منبع
فکر کنم ایسایاما شوخی کرده...

یعنی امیدوارم شوخی کرده باشه :دی

البته از نظر خودم که اسپویل خاصی نیست ولی محض احتیاط /:):d

منبع
:|:|:|:|:|:|:|:| الان حکایت انیمه های اچی شده:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or