دوستان یه سوال تخصصی لطفا جواب بدید خلی واجبه
اینکه شماره هشت رقمی هگزادسیمالی که تو اسم فایل بعضی انیمه ها میاد معنیش چیه؟
به عنوان مثال شوما به این لینک برید (لینک)
"H2 - 09(DVD) - (Central Anime)[62BE4FE7].mkv"
به چه معناست ؟
بعدش در قسمت General ID فیلم هم همچین اعدادی وجود داره ... اون به چه معناست ؟
عملا به جز 5 دقیقه آخر که بانومون صحن انیمه رو با منظر مبارکشون متبرک میکنن (!) بقیه اش اصلا خوب نبود کلا اون جاهایی که خارج از رابطه مستر و سرونت هست واقعا غیر قابل تحلمه! مخصوصا اون جاهایی که تو مدرسه است و مسخره بازی های مدرسه ای داره! اسم انیمه Fate نبود، بعد نیم ساعت دیگه ادامه نمیدادم! امیدوارم با وارد شدن بقیه سرونت ها به داستان، این بخشای مدرسه ایش هم یه کم کمتر بشه و حداقل قابل تحمل تر بشه.
اون قسمتی که کیریتسوگو رو نشون داد اشک تو چشام جمع شد :crying1: مخصوصا که ترک Grief از F/Z هم داشت پخش میشد :crying1: ولی صدای کیریتسوگو انصافا، بدون شوخی تو دوبله انگلیسیش خیلی بهتر بود حالا اونایی که هر دو رو نشنیدن نیان به ما بتوپن که داری کفر میگی و فلان خدایی بدون هیچ شوخی ای میگم، صداش تو دوبله انگلیسی خیلی آروم ولی مردونه بود و یه حس خیلی خاصی داشت بگذریم
Openingـش خوب بود بی صبرانه منتظر دیدن Assassin هستم
Endingـش هم دوست داشتم شبیه Opening فصل 2ـه F/Z بود با کلی تغییر یعنی گوش میدادی، شباهت هاش به Opening فصل 2ـه F/Z رو متوجه میشدی اون Opening هم کلا ترک مورد علاقم تو Opening و Endingهای F/Z بود
این شیرو بنده خدا هم حداقل تو این یه قسمت اونقدرا که میگین رو مخ نبود! به خاطر سازنده جدیدشه که کلا شخصیت پردازی اینو عوض کرده (امیدوارم دلیلش همین باشه) یا کلا تو F/SNـه قدیمی هم اوایلش خوب بود بعد رو مخ رفت؟
راستی! چرا Holy Markـه شیرو برا کلاس سیبر، با مال کیریتسوگو فرق داشت!؟
این Holy Markها مال کلاس ها هستن یا برمیگرده به اشخاص؟
تو این مورد جفتشون که کلاس سیبر رو گرفتن، اتفاقا جفتشون هم بانو براشون اومد، پس چرا شکل مارکشون فرق میکرد؟
اون دختر کوچیکه مو سفیده که اومد یه چیزی به شیرو گفت و تو فق محو شد، ایرسویل جدیده!؟
آخه اصل داستان FSN مال یه ویژوال ناول هارم و مدرسه ای بوده پس باید بری خدا رو شکر کنی که UFOtable تونسته همینم از توش در بیاره و :d خیالت راحت این مسخره بازی ها مدرسه ایش هم تا قبل از شروع جنگه و بعدش احتمالا وارد مسخره بازی های تو خونه میشه به اسم انیمه هم زیاد دل نبند که با این اسم تا تونستن شیر دوشیدن:d
من که دوبله انگلیسیش رو نشنیدم پس نظری ندارم
به نظر منم OP و ED ـش خیلی خوب کار شده بودن، ضمن اینکه OST هاش هم مثل همیشه عالی بودن
حالا هنوز وارد بحث های فسلفی با سیبر نشده تازه این حس قهرمان عدالت بودنش خیلی روی مخه و دیدی که سر همین مسخره بازی ها هم یه علامت فرمانش رو هدر داد کلا این یارو همش مثل مگس میپره وسط مبارزه های سرونت ها و خنک بازی در میاره x( تازه نخود همه نوع آشی هم هست هنوزم هارم پارتیش تکمیل نشده که بفهمی چقدر پسر بی عرضه ایه (انگاری یه مو از کریتسوگو تو تن این پسره نیست) پ.ن: اصلا به همین خاطر که از ساکوراچان یه کلفت خونه دار ساخته باید اعدامش کنن
اینجاس که شاعر میگه پسر کو ندارد نشان از پدر:d
بعله دیگه ایرسویل بید:d قسمت بعدی میبینش
==========================
ولی خودمونیما این سری UFOtable حسابی رو انیمیشن های مبارزه اش کار کرده و بیشتر از اینکه تاکتیکی پیش برن تکنیکی میجنگنن مبارزه ی این قسمت سیبر و لنسر حرف نداشت، ایشالا که هر قسمت اینطوری باشه
e من نمیدونستم قسمت 1 F/SN UBW هم 40 دقیقه ای هست :bighug:
+
اول اینکه آره ایرانسل به طرز عجیبی سرعت اینترنتش بالا رفته مخصوص 4 صبح تا 8 به شدت بالاست اون بسته 24 گیگش خیلی خوبه.......
و در مورد اسپویلر:
از رین خوشم نمیاد شبیه مَستر رایدر هست ولی به موقعش میتونه از جادو استفاده کنه که خوبه
من انتظار داشتم یه آرچر بیاد که واقعا ارچر باشه :d چیَن اینا! اون گیلگمش که شمشیر و نیزه و ... از دروازش پرت میکرد اینم که با شمشیر مبارزه میکنه و احتمالا شمشیرش قابلیت پرواز هم داره :d
ولی لنسر خوب بود،من اول فکر کردم این همون دریمود هست ولی اخلاقش کلا برگشته :d بعد دوستان توضیح دادن که نه اون نیست! اگه دریمود رو توی کلاس برسرکر ببینم عالی میشه! بخاطر اون کاری که کریتسوگو کرد دیوونه شده باشه........
من از ساکورا به شدت میترسم عمرا شخصیت اصلیش اینی باشه که نشون دادن با اون حرفی که اخر F/Z ساکورا زد عمرا سالم و مثل دختر های عادی مونده باشه............i'm scared man :d
+
47......47......47 تا اسمایلی من بزور تونستنم متن اصلیت رو بین اسمایلی ها پیدا کنم :d
شانسی بود اون سرعت! اگر هر شب همین وضع بود عالی بود! ولی خوب...بالاخره نتم وصل شد! از امشب کم کم بریم سراغ دانلودها!
هاااااای! به مستر رایدر توهین نکن کلامون میره تو هم! البته ...بایدم شبیه باشه چون (توی پست قبلیم اشاره ای داشتم بهش )
ولی خیر! رین عمرا مثل ویور نمیشه!
کلا آرچرهاشون،آرچر نیستن باز گیلگمش،آرچرتر بود! :d حداقل یه چیزی پرت میکرد (گرچه خودش غلطی نمیکرد و دست به سینه می ایستاد! ولی بازم از راه دور بود مبارزش )
چنین اتفاقی برای دریمود نمیفته به خاطر اینکه بعد از محو شدن،خاطراتشون رو از دست میدن! (غیر از اون سیبر ملعون! ) البته اسکندر کبیر هم هرگز فراموش نخواهد کرد! وقتی آینده ی ویور توی آیونیون هیتاری هست! دیگه جای بحثی نمیمونه ! :d
هی میخوام یه چیزی بگم در مورد یه سری چیزا...ولی نمیشه! بی خیال با هم میبینیم انیمه رو!
اتفاقا توی Fate Prototype هم یه آرچر (گیلگمش) بود که با دو تا شمشیر مبارزه میکرد و فقط نوبل فانتومش اینجوری بود که دو تا شمشیر رو بهم دیگه وصل میکرد تا مثل یه کمان بشه و باهاش یه تیر پرتاب میکرد احتمالا این آرچر فقط برای نوبل فانتوم از کمان استفاده میکنه
کاش همه ی قسمت های این سری جدید مثل همین قسمت 0 باشه و اصلا این چهره ی شیرو رو نشون ندن به جان خودم اینجوری خیلی به شخصیت پردازیش هم کمک کردن
یادم رفت این رو بگم! دقیقا یکی از نکات مثبت این قسمت این بود که قیافه ی نحس اون بشر رو نشون نداد! :d چی میشد رین به بالینش نمیشتافت و به درک واصلش میکرد! آخه...خدایی ارزش زندگی کردن نداره اصلا! از هیچ نظری
همینی که مسلم گفت!
ولی خوب...هرچقدر هم سعی کنند خوب درش بیارن،بازم نکته ی منفیه F/SN خواهد بود! یعنی کلا ام الفساد ـه F/SN همین بشره! این رو برداری .... (این جمله رو یادم بیار چند قسمت آینده کاملش کنم )
نچ! ابهت فقط آیونیون هیتاری! یعنی پادشاه فاتحان! وقتی سربازاش هورا میکشدن براش،وقتی براش میجنگیدن...! به اینا میگن ابهت!
گیلگمش فقط غرور بود! البته باز خوبه مثل بعضی کاراکترها در ناروتو غرور کاذب نداشت!
اتفاقا این عکسی که گذاشتی،اون موقع خیلی بیشتر از قبل روم تاثیر گذاشت! همون موقع ها بود که GOW:A هم معرفی شده بود(یا شایدم بعد از این واقعه معرفی شد! ) و کریتوس در زنجیر و این حرفا!
ولی کلا قسمت 23 و مبارزه ی این 2تا و حرف هاشون و ... خیلی خوب بود! و خیلی غمگین!
اون آرت دوم هم اگر به حقیقت میپیوست که...الان گیلگمشی وجود نداشت دست اسکندر به سر گیلگمش میرسید،مثل فشار دادن گوجه توی دستت،سر گیلگمش میپوکید (فقط دست اسکندر رو ببین تا دریابی اوضاع چقدر وخیمه! )
ولی خوب..قبلا هم گفتم،من به خاطر همین قسمت 23 برای گیلگمش احترام قائلم و از رده ی یکی مونده به آخر!!! اومد رده ی چهارم برام! :d نه به خاطر پیروزیش! به خاطر احترام گذاشتنش! :d
دقیقا! برسرکر باید خیلی خیلی بیشتر رای میورد از اون سیبر! اینکه این بدبخت از یه شوالیه ی خفن،به برسرکر بودن رسیده،به خاطر بی کفایتی سیبره! نه تنها خودش رو به فنا داده،بلکه اطرافیانش رو هم به فنا داده! اگرم کاریای بدبخت چنین حال و روزی نداشت و یه ارباب خفن میداشت! (کریتسوگو،توکیومی،کوتومینه) قشنگ میزد سیبر رو با هر اربابی پودر میکرد! :d
یکی از چیزایی که تو انیمه خیلی واسم زور داشت حرف نزدن برسرکر بود...این لنسلوت صداش خیلی خفن بود خدایی...صحنه آخر انیمه که با آرتوریا صحبت میکنه چقدر صداش قشنگه
"داگا آرثاو...." وای من چقدر اون تیکّه رو دوست داشتم...
بعد رایدر واقعاً بهترین سرونت بود... تنها کسی بود که میتونست جلوی حملات خفن و کسترده گیلگمش دووم بیاره،تنها کسی بود که میتونست شکستش بده... .
با اون نوبل فانتازم توپش...اگه سیم رابط هاش به اکس کالیبر و ارّابه اسکندر میرسید رسماً میشد خفن ترین موجود سری فیت
اینم به آرت واسه توتورو فن ها....(اصّن داریم همچین چیزی تو این تاپیک )
- - -ویرایش - - -
یه بار داشت تو قسمت 5 این کار رو میکرد.
اسنایپ رو گرفته بود رو ویور...
شیطونه میگفت برم تو مانیتور و به سرونت اختصاصی خودم دستور بدم تا با دسته بیل شیطانی اش(نوبل فانتازم اش) بگیره تیکّه پاره اش کنه...خدا رو شکر که رد شد...
آره برسرکر واقعا گناه داشت! البته برسرکر بود دیگه...کلا تعطیل شده بود مخش و فقط خشم گرفته بودش!
دقیقا قدرت خیلی خفنی داشت! یعنی برای مبارزه ی نفر به نفر،میتونست هرکسی رو نفله کنه! نیاز به اکس کالیبر هم نداشت،با همین قدرت هاشم میتونست همه رو نفله کنه :d
و موافقم! اگر جنگ تن به تنی با گیلگمش میداد،به احتمال خیلی زیاد میتونست نفلش کنه البته ... بازم اگر شرایط کاریا جواب میداد...که شک دارم جواب میداد!
آخه یکی که جادوگر نیست کلا، باید برسرکر احضار کنه که همینطور جادو میخوره ؟ لعنت به تو زوکن!
کریتسوگو از اسکندر ترسید که شلیک نکرد! اگر سرونتش کس دیگه ای بود،این خیلی فلان تر از این حرفاست و کاری که نباید میکرد رو میکرد!
خدایی همه باید از ویور و اسکندر یاد بگیرن! چه آرزوهایی داشتن! هیچ کاری هم به دنیا نداشتن (البته اسکندر که داشت! ولی خو ...! با توانایی های خودش! نه با توصل به جادو جمبل هایی مثل جام )
خوب خوب خوب! اون فایل،همون فایل آرت ها بود! :d Fate Zero
یه 10-12 تا آرت دیگه هست که اونا رو بعدا میزارم :d
و اینکه این آرت ها مسلما اسپویل های خفنی توشون هست! :d اگر Fate/Zero ندیدید،بعدا نیاید یقه ی ما رو بچسبید! :d
ترجیحا برای آرت 7ـم، قسمت 00 F/SN هم دیده باشید
دوستان ی لطفی کنن بگن دارن درباره ی F/SN 2006 حرف میزنن یا F/SN 2014 یا مثلا اسپویلر رو میزنید "00/FSN UBW 2014 EP 01" دیگه اتفاقایی ک قراره تو قسمت بعدش بیوفته رو اسپویل نکنید خواهشا.
____ اینGlasslip چی بود چی شد اخرش خدایش از تیم سازندهش هم بپرسی چی شده. نمیتونه جواب بده
احتمالا کسایی که به ایشون رای دادن، اینو در نظر نمی گیرن که اگه نویسنده ی F/Z مجبور نبود سیبر رو اون شخصیت بذاره و به جاش یه شخصیت درست و حسابی و طبق افسانه هایی که همه شنیدیم میذاشت، داستان چقدر خفن تر میشد!
اصلا یکی از دلایلی که حتی اگه برادران کوئن هم بیان F/SN رو بسازن به خفنی F/Z نمیشه، اینه که برخلاف F/Z توش پر شخصیتایی مثل همون سیبر هست!
تریلر رو ببین : watch?v=kJA7-CVk8TI
قسمت دومش هم دو سه ساعت دیگه پخش میشه.
-------------------
در مورد UBW یه چیزی بگم. اون قسمت 0 در واقع Prologue هست توی بازی. یعنی اصلا جزو بازی نیست. خیلی هم کوتاهترش کرده بودن. به خاطر همینم قسمت 0 بود. من هنوز قسمت 1 رو ندیدم ولی قاعدتا شروع اصلی از همین قسمت 1 و با شخصیت اصلی باید باشه.
یجورایی میشه گفت بهترین جاهای F/SN فلش بک هاش به F/Z هست
اندینگ Stay night UBW که اصلا خوب نبود،ولی الان اوپنینگ های F/Z رو دیدم،به نظرم یه سطحا :d البته من بخاطر سرونت های جدید هم هایپ شدم و احتمالا برا همین اوپنینگش به دلم نشسته.مخصوصا برای assassin :d
انیمه ای که از 10 سالگی شروع کردم به دیدنش رو واقعا نمیتونم برم مانگاشو بخونم ، واقعا نمیتونم حتی موقع هایی که شدیدا کنجکاو میشدم واسه اتفاقات قسمت بعد میخواستم برم واسه خوندن مانگا یکی دو برگشو میخوندم ول میکردم چون اصلا نمیتونم لوفی رو غیر-متحرک ببینم ! میخوام مسخره بازیاشو صداشو ببینم و بشنوم حتی با این فکت که مانگاش کلی نقاط مثبت نسبت به انیمه داره
کلا واسه کندی وان پیس تنها راه صبر زیاد و دیدن چند قسمت با هم که اونکارو کردن واسم سخت تره پس میسازیم باهاش !
اون کاری که کرد هیچ فرقی با اینکه با دستای خودش بکشه نداشت! اینکه بگید کریتسوگو نکشته فقط برا از زیرش در رفتنه و بس!
آخرشم بدترین بلای ممکن سر کریتسوگو اومد که حقش بود و یه عالمه نفرین جوابش رو دادن...
---
آقا از F/SN قبلی چیزی اسپویل نکردیم
منم اگر چیزی گفتم جمله هام رو ناتموم گذاشتم یا گفتم در آینده میگم اون موارد رو
تنها مورد اینه که تا شد به شخصیت اصلی )داریم فحش میدیم که اسپویل نیست
چقدر از شاه فاتحان گذاشته بودی
ولی این که برسرکر یه آرت یونیک و خفن نداره غصّه دار ـم میکنه
کلّاً دیالوگ های آخرش واقعاً مثل تیکّه ی پازل چسبیید به دیالوگ های اسکندر تو قسمت 11!! یکی از بهترین دیالوگ های کلّ انیمه بود
ای خدا ، ای فلک! ( این جمله قراره تیکه کلام این فصل من باشه! مثل فصل قبل که لعنت به یکی بود ) آخه این چه وضعشه!
چقدر این شیرو چرت و پرت میگفت،چقدر رو اعصاب بود! چقدر بی خوده! چقدر الکی نجات پیدا میکنه! چقدر الکی احضار میکنه! و چقدرهای بسیار دیگه!
از لنسر خوشم اومد چون تا تونست زد اون بشر رو لت و پار کرد! از لنسر بدم اومد،چون شیرو رو از روی زمین بر نداشت و یک دنیا رو نتونست از شر این بشر نجات بده!
ساکورای من اصلا اشک تو چشام جمع میشه وقتی میبینم ساکورای آشپر و سنپای سنپای کن رو میخوان به عنوان ساکورای من قالب کنند بهم!
انقدر بدم میاد وقتی بعضی چیزا سرشار از پتانسیل هستن،ولی به خاطر دیوانه بودن یک عده، گند میخوره توی پتانسیل ها! آخه چه مغز دیوانه ای توی سر خالق F/SN بوده که چنین پتانسیلی رو چپونده توی چنین دنیایی!
حالا از غر زدن های همیشگی(تا آخر انیمه همیشه اینا رو دارید،برای همین میتونید پست هام رو خیلی راحت Skip کنید ) کمی به موارد دیگر بپردازیم! :d
این صدای رئیس شورای دانش آموزی بد رو اعصابه! اصلا بهش نمیاد!
صدای کریتسوگو هم ... سینا برو خجالت بکش! اصلا خجالت چاره ی کارت نیست! برو خودت رو بکش!
مورد بعدی...اپنینگ و اندینگ ها ... خوب اینم باز در حد F/Z نیست! البته خوب انتظار بیخوده وقتی خود انیمه در اون حد نیست،انتظار اپنینگ شاهکار داشته باشیم اصلا اونجا یه صحنه سرونت هاش رو نشون میداد،به کل هیکل اینجا و سرونت هاش می ارزید
نظر نهایی رو فعلا نمیدم! تا ترجمه ی آهنگ هم بیاد! شاید نظرم عوض شد! :d
باز هم سینا... آخه چه شباهتی بین اندینگ و اپنینگ دوم F/Z ؟ تو اصلا فکر کن ذره ای شباهت! نداره آقا!
برو بشین اپنینگ Aldnoah.Zero ببین شباهت خیلی بیشتری میبنی! :d کلا اپنینگ و اندینگ های A.Z هم از این یه سر و گردن بهتر بود به نظرم! :d البته بد نیستن! ولی نزدیک هم نمیشن به F/Z به نظرم! :d چه با تصویر در نظر بگیرم،چه بی تصویر...نچ! :d البته میگم برای نظر نهایی باید صبر کرد :d
در مورد سرونت های اپنینگ هم فعلا نظر نمیدم تا وقتی وارد داستان شدن :d
اونایی که F/SN قبلی رو دیدن باز کنند! :d
توی این خط داستانی گویا ساکورا ارباب میباشد جای اون شینجی فاجعه! چون دست ساکورا هم حالت کبودی داشت... ولی میشه امید داشت ساکورا اینجا بهت باشه؟ من امیدی ندارم که البته (رایدر F/SN...سرونت بایونتا نما! )
راستی! چرا Holy Markـه شیرو برا کلاس سیبر، با مال کیریتسوگو فرق داشت!؟ این Holy Markها مال کلاس ها هستن یا برمیگرده به اشخاص؟ تو این مورد جفتشون که کلاس سیبر رو گرفتن، اتفاقا جفتشون هم بانو براشون اومد، پس چرا شکل مارکشون فرق میکرد؟
اون دختر کوچیکه مو سفیده که اومد یه چیزی به شیرو گفت و تو فق محو شد، ایرسویل جدیده!؟
ربطی نداره به کلاس و سرونت ... حداقل با توجه به چیزی که میدونم...یه عکس از علامت فرمان های سری F/Z و F/SN و بازی هاش دارم... هرجوری ضرب و تقسیم کنی به نتیجه ای نمیرسی!
شاید تنها رابطه ای که بین علامت های فرمان بشه پیدا کرد،این باشه که مسترهایی که رابطه ی خونی دارن،یه شباهت هایی با هم داره علامت فرمانشون...که اونم درست نیست! چون فقط در مورد رین و باباش صدق میکنه :d
چقدر از شاه فاتحان گذاشته بودی
ولی این که برسرکر یه آرت یونیک و خفن نداره غصّه دار ـم میکنه
کلّاً دیالوگ های آخرش واقعاً مثل تیکّه ی پازل چسبیید به دیالوگ های اسکندر تو قسمت 11!! یکی از بهترین دیالوگ های کلّ انیمه بود
آرتی که از برسرکر گذاشتی رو هم گرفتم دست سینا هم برای اون والپیپرهای علامت فرمان درد نکنه!
هرکی آرت داره برسونه! منم بقیه رو آپ خواهم کرد بعدا :d
دیگه فن شاه فاتحان هستیم! آرت های زیادی ازش دارم یه آرت خیلی خوبم دارم ازش جون میده امضاش کنم...فقط اسپویل داره شدید برای همین نمیزارمش
باید بگردم،شاید چیزی یافت شد
حرف حقه دیگه! :d آخه چه پادشاهیه که همه ولش میکنند! پادشاهی که تنها باشه مفت نمی ارزه خو! حالا یه پادشاهی داریم مثل گیلگمش تنهاست که کلا چون کلمه ی غرور رو از نو تعریف کرده تنهاست! یه پادشاه هم داریم مثل سیبر که بس که داغونه تنهاست! خیلی فرقشونه اینا
---
به شدت خوابم میاد نمیدونم برم انیمه ببینم...یا برم بخوابم بعدا ببینم!
هممم...یه قسمت وان پیس و P-P میبینم و میرم با Vuze بلد نیستم زمان بندی کنم(هلپ می! :d ) یک ساعت دیگه هم بیدار میمونم :d
اینو تو انیم ورلد نوشتم...حال نداشتم مو به مو دوباره این جا تایپش کنم با معذرت
قسمت اوّل
خب این بار همون قصّه های مقدّمه از دید شیرو بیان شد...خب تقریباً میشه گفت به غیر از خود شیرو نسبتاً بقیه چیزها خوب بود.
کاراکتر ساکورا کلّاً با توجّه به پایان Fate Zero نمیشه راجع بهش نظری داد!!!به نظر من تو خطّ Heaven's Feel کلّاً این کاراکتر از همون اوّل مشخّص میشه محوریت اش.این آکیبا هم زیادی ناراحته!!این بشر رو پوستر های Heaven's Feel معلوم چه وضعیّت داغونی داره.ولی احتمال میره این هم نشینی هاش با شیرو روش تاثیر ناجور گذاشته(یاد زوکن به خیر )
خود شیرو و آرمان هاش با شیوه تعامل اش کلّاً از مثبت هم زده اون ور تر!!با این حال شیرو زندگی ساده و بی حاشیه ای داره بر خلاف رین...ولی یهو این وسط آرزوی نجات دنیا اش همه چی رو خراب می کنه آخه جوجه!!بابات با اون همه ابهّت آخر سر کمرش جلو جام خم شد!!بعد تو میخوای دنیا رو از چه روشی نجات بدی!!؟
آهان یه نکته خیلی خفن دیگه هم داشت اپیزود که ایلیاسویل بود!! بشری است بس پر پتانسیل!!! اینم مثل نصف کاراکترهایی که تا این جا دیدیم یتیم بوده عملاً :[ ولی خب از بقیشون یه خورده شیانی تر و کلّاً بیشتر به جوّ سری Fate میخوره!!
نکته بعدی هم باز سیبر ـه.تو این نسخه هم رو اعصابه!!میخواد یکی رو همین اوّل کاری به در کنه!! خوشبختانه جواب دندان شکنی از لنسر دریافت نمود ولی من کلّاً نه فهمدیم که نوبل فانتازم لنسر دقیقاً چی بود و نه این که هویتش چی بود!!!احساس کردم اون لحظه سیبر فارسی حرف نمیزنه
نکته بعدی(چقدر نکته ) اوپنینگ و اندینگ بود!!! هر دوشون هم ماشالله اصلاً برعکس اوپیننیگ و اندینگ اوّل F/Z چیزی بر مبنای تقسیم تصاویر تیتراژ بین کاراکترهای مختلف ندارند!جفت عین چی فوکوس کردن رو شیرو و رین(حالا رین قابل تحمّله ولی شیرو... ) حالا بازم خوبه اوچنینگ یه ده تا فریم از بقیه سرونت ها نشون داد!!
آهنگشم خوب بود:bighug: هم اندینگ و هم اوپنینگ
مورد بعدی که بد رو اعصابم بود جام بود!!!آخه جام مقدّس!!ای هیبتی که کلّ تن کریتسوگو رو لرزوندی آخر سری قبل!!چرا تو!!... چرا تو دیگه پارتی بازی میکنی و پسری که حتّی چیزی از جنگ و احضار و اینا نمیدونه رو برمیداری!!!والّا ریونوسکه از سری فیت زیرو حدّاقل میدونست میخواست آقا دیوه رو احضار کنه!!این شیرو یه سری خزعبالت بلغور میکنه بعد یکی از خفن ترین سورنت ها احضار میشه اونم چی!! برای مستر هفتم!! کلّاً جام خیلی دلش برا شیرو میسوزه!!من میگم سر موعد احضارش خودش بیاد دست شیرو رو بگیره و به آرزوش برسونه!!!حیفه این قدر عذابش بده
تازه این جور که تا الان از سرونت ها دیدیم،همشن به شدّت سرعتین و اکسکالیبر سیبر روشون جواب نمیده،امیدوارم که اون نوبل فانتازم دموده اش تغییر نکرده باشه تا حدّاقل دو سه بار کتک خوردنشو مثل همین باری که این قسمت دیدیم بازم ببینیم
خب به عنوان نکته آخر هم همان طور که قسمت قبل هیبت همایونی سیبر گند زد به کلّ لذّت های انیمه،این بار هیبت همایونی آرچر رسماً تمام خسته کنندگی های اندک قسمت رو به در برد!!خیلی باهاش حال میکنم کاراکتر وحشتناک یونیک و جالبیه
ای خدا ، ای فلک! ( این جمله قراره تیکه کلام این فصل من باشه! مثل فصل قبل که لعنت به یکی بود ) آخه این چه وضعشه!
چقدر این شیرو چرت و پرت میگفت،چقدر رو اعصاب بود! چقدر بی خوده! چقدر الکی نجات پیدا میکنه! چقدر الکی احضار میکنه! و چقدرهای بسیار دیگه!
از لنسر خوشم اومد چون تا تونست زد اون بشر رو لت و پار کرد! از لنسر بدم اومد،چون شیرو رو از روی زمین بر نداشت و یک دنیا رو نتونست از شر این بشر نجات بده!
ساکورای من اصلا اشک تو چشام جمع میشه وقتی میبینم ساکورای آشپر و سنپای سنپای کن رو میخوان به عنوان ساکورای من قالب کنند بهم!
انقدر بدم میاد وقتی بعضی چیزا سرشار از پتانسیل هستن،ولی به خاطر دیوانه بودن یک عده، گند میخوره توی پتانسیل ها! آخه چه مغز دیوانه ای توی سر خالق F/SN بوده که چنین پتانسیلی رو چپونده توی چنین دنیایی!
حالا از غر زدن های همیشگی(تا آخر انیمه همیشه اینا رو دارید،برای همین میتونید پست هام رو خیلی راحت Skip کنید ) کمی به موارد دیگر بپردازیم! :d
این صدای رئیس شورای دانش آموزی بد رو اعصابه! اصلا بهش نمیاد!
صدای کریتسوگو هم ... سینا برو خجالت بکش! اصلا خجالت چاره ی کارت نیست! برو خودت رو بکش!
مورد بعدی...اپنینگ و اندینگ ها ... خوب اینم باز در حد F/Z نیست! البته خوب انتظار بیخوده وقتی خود انیمه در اون حد نیست،انتظار اپنینگ شاهکار داشته باشیم اصلا اونجا یه صحنه سرونت هاش رو نشون میداد،به کل هیکل اینجا و سرونت هاش می ارزید
نظر نهایی رو فعلا نمیدم! تا ترجمه ی آهنگ هم بیاد! شاید نظرم عوض شد! :d
باز هم سینا... آخه چه شباهتی بین اندینگ و اپنینگ دوم F/Z ؟ تو اصلا فکر کن ذره ای شباهت! نداره آقا!
برو بشین اپنینگ Aldnoah.Zero ببین شباهت خیلی بیشتری میبنی! :d کلا اپنینگ و اندینگ های A.Z هم از این یه سر و گردن بهتر بود به نظرم! :d البته بد نیستن! ولی نزدیک هم نمیشن به F/Z به نظرم! :d چه با تصویر در نظر بگیرم،چه بی تصویر...نچ! :d البته میگم برای نظر نهایی باید صبر کرد :d
در مورد سرونت های اپنینگ هم فعلا نظر نمیدم تا وقتی وارد داستان شدن :d
اونایی که F/SN قبلی رو دیدن باز کنند! :d
توی این خط داستانی گویا ساکورا ارباب میباشد جای اون شینجی فاجعه! چون دست ساکورا هم حالت کبودی داشت... ولی میشه امید داشت ساکورا اینجا بهت باشه؟ من امیدی ندارم که البته (رایدر F/SN...سرونت بایونتا نما! )
در مورد اون احضار مزخرف که بالا گفتم...
ولی این نیگاه هایی که سیبر تو اوپنینگ و اندینگ به شیرو میکرد،حتِّ اگه شیرو عاشق سیبر نشه،قطعاً سیبر عاشق شیرو میشه
اون رایدر بایونتا نما هم بابا تقصیر این بیچاره های نیست آخه.
این بشر سال 2004 طرّاحی شده!بایونتا سال 2008!!! کلّاً با این که فن بایونتا ام،باینوتاست که بیشتر رایدر نماست تا رایدر بایونتا نما!!!
جالبه که 3 تا از سرونت ها کاملاً از افسانه های یونان اند!!بخوره تو سرشون!!!
من امیدم به خطّ HF ـه دیگه...اون جا هم ساکورا قش اوّله هم طبق اطّلاعااتی که اون ویگیای عوضی واسم اسپویل کرد،ماتو زوکن هم اربابه و سرونتش از کلاس اساسینه و کسی نیست جز حسن صبّاح خودمون تازه اونم تنهایی، نه با ایل و قال ـش!!!
حالا من شیرو رو نمیشناسم و توی این 1 قسمت هم زیاد ازش متنفر نشدم :d فقط اون احظار الکی سیبر (که تو reddit دلیلش رو خوندم چطوری احظار کرده سیبر رو ) و هدر دادن command spell اعصابم رو خورد کرد ولی اینطور که میگید اخلاق به شدت گندی داره و قراره بزنه رو دست سیبر :d
یه سوال دارم در مورد قسمت های بد و سرونت ها،کسی میخواد چیزی ندونه نخونه:
اون سرونتی که یه کاتانا بلند داشت اساسین باید باشه دیگه،درسته؟
کستر هم که خیلی خوب به نظر میرسید توی اوپنینگ.دختر کریتسوگو هم که برسرکر رو داره (اگه اشتباه نکنم) یه سوال اینکه الان از ظنر مانا میتونه برسرکر رو تامین کنه؟!
میمونه رابدر که توی اوپنینگ رویت نشد :d
+
صدای ژاپنی کریتسوگو هم عالی بود!شدیدا به شخصیت و کاراکترش میخورد.......