Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سایکو پس رو حتما ببین. خیلی قشنگه!!
22 قسمت هست.
--------------------
دوستان یه سوال دارم لطفا فقط با بله و خیر جواب بدین:d
کسایکه مانگا خوندن جواب بدن:
شخصیت غول ها مشخص شده؟ مثلا آنی غول زن بود و در مورد بقیه. یا مثلا غول ذره پوش. شخصیتشون مشخص شده؟
اگه آره من میرم کسی یه عکس ازش گذاشته رو بکشم.(تمام امیدم به این هست که این عکس فقط آرت باشه)
تو رو خدا نجاتم بدین. بگین که دروغه!! چرا همش باید داستان ها برای من اسپویل شه؟:((

راسته:d چندتاشون معلوم شدن

سایکو پس رو حتما ببین. خیلی قشنگه!!
22 قسمت هست.
--------------------
دوستان یه سوال دارم لطفا فقط با بله و خیر جواب بدین:d
کسایکه مانگا خوندن جواب بدن:
شخصیت غول ها مشخص شده؟ مثلا آنی غول زن بود و در مورد بقیه. یا مثلا غول ذره پوش. شخصیتشون مشخص شده؟
اگه آره من میرم کسی یه عکس ازش گذاشته رو بکشم.(تمام امیدم به این هست که این عکس فقط آرت باشه)
تو رو خدا نجاتم بدین. بگین که دروغه!! چرا همش باید داستان ها برای من اسپویل شه؟:((

متاسفانه باید بگم آره 3:

البته اوایل مانگا تقریبا بعد انیمه مشخص میشه کین

کلا انیمه های اینجوری رو هیچ وقت هیچ عکسی راجع بهشون نبین مخصوصا همین شینگکی که با عکس اسپویلای فوق ناجور میشه کرد

راسته:d چندتاشون معلوم شدن

متاسفانه باید بگم آره 3:

البته اوایل مانگا تقریبا بعد انیمه مشخص میشه کین

کلا انیمه های اینجوری رو هیچ وقت هیچ عکسی راجع بهشون نبین مخصوصا همین شینگکی که با عکس اسپویلای فوق ناجور میشه کرد
نمیشد یه ذره امید بدین؟ مثلا میگفتین الکیه ....;)
آخه چرا؟:(( چرا باید واقعی باشه؟!!! من امیدوار بودم آرت باشه!!
پس طبق قانون اساسی بند 3 کسی که داستان رو اسپویل میکنه خونش حلاله. :d میرم خون به پا کنم:d
به هیچ عنوان دیگه سراغ والپیپراش نمیرم. فقط کسانیکه مانگا رو دنبال میکنن. میتونین یه لطفی کنین؟!!! (خودم دیگه نمیخوام داستان برام اسپویل شه نمیرم سرچ کنم)
یه والپیپر با کیفیت از این انیمه حمله به غول میتوینین برام پیدا کنین که توش افراد همه سلام نظامی دادن یا یه چی تو همین همین مایه ها.....
برای پوستر میخوام. از انیمه باشه ها..... دیگه اسپویل نباشه!!
برام پ.خ کنین.
ممنون@};-@};-
--------------------------
هی من میگم "ای خدا چقدر صدای این کیون داخل Suzumiya Haruhi no Yuuutsu آشنائه ؟" نگو همون گینتوکی خودمونه
yahoo_21.gif

اولین چیزی که تو این انیمه نظر همه رو به خودش جلب میکنه همینه!! صدای گین چان

آخرین ویرایش:
خط آخر الکساندر اندرسون هم اضافه بنمای \m/

آره , این هم ای بدک نبود. ولی اصلا کسی تو این انیمه در حد آلوکارد نبود.
اون جا که به سطح صفر میره و همه زندگی های درونش رو آزاد میکنه , فوق العاده بود. اون قدرت ویژه ایسکندر تو F/Z که اسمش هم الان یادم نی.( امیرحسین خیلی به این قدرت ایسکندر مینازه) رو میگذاره در جیب کوچکش .^:)^

- - -ویرایش - - -

Hellsing The Dawn رو هم ببین خو :d

این چجوریاست ؟ انیمه داستانی هست یا سینمایی ؟! داستانش قبل از Hellsing Ultimate OVA هست یا بعدش ؟ آلوکارد داره ؟! :-/

اون جا که به سطح صفر میره و همه زندگی های درونش رو آزاد میکنه , فوق العاده بود. اون قدرت ویژه ایسکندر تو F/Z که اسمش هم الان یادم نی.( امیرحسین خیلی به این قدرت ایسکندر مینازه) رو میگذاره در جیب کوچکش .^:)^

- - -ویرایش - - -

این چجوریاست ؟ انیمه داستانی هست یا سینمایی ؟! داستانش قبل از Hellsing Ultimate OVA هست یا بعدش ؟ آلوکارد داره ؟! :-/

اون قدرت آلوکارد که فدایی داره :d
The dawn هم مربوط به زمان جنگ جهانیه.داستان آلوکارد و اولین برخوردش با گروه اون سرهنگ رو تعریف می کنه و اینکه چطور می شناختشون. البته تا جایی که من خبر دارم کامل نیست و فعلا دیدنش مایه گیجی بیشتره...

- - -ویرایش - - -

اون که صد البته آلوکارد خودش با اختلاف زیادی بهترین کاراکتره انیمست اما بیشتر از همه عاشق کل کلش با اندرسون بودم ^_^ خیلی کاوایی بودن 3:

داستانش خیلی قبل تره البته چندان چیز خفن واجب دیدنی نیست اما بازم ببینی بد نیستش

این دیگه چی بود ! :-o
بخاطرش مجبور شدم دوباره پیام بدم و 2 ساعت کنکور نخونم :|:d

چرا وقتی این انیمه هست ناروتو رو باید دید !؟
ترکوند این انیمه ترکوند اونم شدیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــد .
فقط بنظرم اگر گون همون شکل سیاه سفید بود بهتر میبود و ابهتش بیشتر میموند تا حال فیزیکی عادی بگیره !
ولی همین شکل فیزیکی و عادیش موقعی که اولین ضربه رو به پیتو زد دقیقا نگاهش و موسیقیش طوری بود که انگار گون نقش منفی رو داره و موزیک متن انگار احساس ترحم بیننده رو برای پیتو به ارمغان میاورد چون وقتی خود پیتو میگه قدرت گون در حد پادشاه هست دیگه دلیلی نداره کاری کنه !
این انیمه فقط آرک اولش بسی گول زننده بود همون اول که کیلوا قلب اون یارو رو در آورد صورت واقعی انیمه معلوم شد !
فقط یک چیز که خیلی این انیمه رو برام جذاب میکنه اینه که کلا این 20 دقیقه اینگار 1 ساعت میگذره که چیز خوبیه و منظورم اصلا بدیش نیست ! {میخوام جو سنگین انیمه رو بازتاب بهتری بدم}
این کلمات ادبی که استفاده کردم بازتاب کنکور خوندمه ! 8-|
کاملا باهات موافقم بردیا...منم اول اون صحنه تبدیل شدن گون رو دیدم با خودم گفتم همین جوری بشه خیلی خوب میشه...
این قسمت هانتر منو یاد قسمت های زیبای انیمه های دیگه مثل ناروتو انداخت...مخصوصا قسمت 42-43 ناروتو شیپدون و تغییر ناروتو تو اون قسمت ها...

موسیقی متن این قسمت هم فوقالعاده عالی بود....انگار داری چندین انیمه با سبک های متفاوت رو میبینی ...

در راستای قسمت گولاخ اخیر هانتر، اکشن فیگر جدید گون هم معرفی شده که 43 سانتمیتر ارتفاع داره. البته کمی خاص!!

ولی واقعا اون صدای جیغی که موقعی که گون مشتش رو پر میکرد ، توی فضا میپیجید خیلی دلهره آور بود ، یه جورایی دل آدم برای پیتو میسوخت :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or