Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
WOW !!! عجب قسمتی بود ، خیلی هیجانی بود ، اصلا فکرشو نمیکردم مبارزه ی پیتو و گون اینقدر زود تموم بشه . وقتی گون از تمام قدرتش استفاده کرد ، یه لحظه گفتم نکنه شبیه KlK یا Gurren Lagann بشه که شخصیت اصلی یه دفعه ای و بی دلیل همه فن حریف میشه و قدرتهای جدید پیدا میکنه ولی بعدش که معلوم شد باید یه بهایی هم برای قدرتش بپردازه دیگه خیالم راحت شد که قرار نیست از مسیر HxH خارج بشه . آخر قسمت هم خیلی جالب بود ، هر چند میدونم که گون زنده میمونه ولی بازم کنجکاو شدم که ببینم چه اتفاقی براش میافته .

یه خبر طلایی برای دوستاران انیمه:

yahoo_36.gif
بشتابید . بشتابید
yahoo_36.gif

مانگای زیبای Hunter X Hunter اومده..... برین حالش رو ببرین.
من هنوز انیمش رو هم به هفتگی نرسوندم. دارم جمع میکنم ییهو ببینم
yahoo_4.gif

مهدی قرار بوده عکس بزاری؟ :-" مثل اینکه عکس رو یادت رفته :d
---
یه خبر فاجعه بار،برای وان پیس خون ها! :|
2 هفته مانگا نداریم! :((

به به مانگای هانتر هم که دوباره شروع شد

این چی بود؟ چرا اینجوری شد انیمه؟ تو این قسمت کلا Level انیمه از هر لحاظ تغییر کرد. عالی بود

فکرشو نمیکردم پیتو اولین کسی باشه بین محافظا که بترکه و واقعا دهنشو صاف کرد

از یه چیز انیمه خیلی خوشم میاد اینه که هیچ کس الکی یهو قوی نمیشه طوری که همه رو راحت بزنه (توجه به شخصیتای مسخره ای مثل ناروتو و ایچیگو) هرکس قوی میشه یه بهایی میده که خیلی هم بده مثلا من همیشه میگفتم کوراپیکا دیگه قویترینه و قویتر از کورا نداریم اما بعدش دیدم که بهای قدرتش چیه پشیمون شدم :d

چرا برا یه بارم که شده تیمی غیر از تیم اصلی انیمه آخر نمیبره؟ چرا؟ خداییش دیگه آکاشی باید ببره خیلی اختلافا زیاده

الان میدونم دیگه میخوان پیام دوستی و همکاری بدن که بگن آکاشی بده چون تنهایی کار میکنه اما کاگامی خوبه چون تیمی کار میکنه و با همست برا همین پیروزی همیشه با خوبیه :|

این دیگه چی بود ! :-o
بخاطرش مجبور شدم دوباره پیام بدم و 2 ساعت کنکور نخونم :|:d

چرا وقتی این انیمه هست ناروتو رو باید دید !؟
ترکوند این انیمه ترکوند اونم شدیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــد .
فقط بنظرم اگر گون همون شکل سیاه سفید بود بهتر میبود و ابهتش بیشتر میموند تا حال فیزیکی عادی بگیره !
ولی همین شکل فیزیکی و عادیش موقعی که اولین ضربه رو به پیتو زد دقیقا نگاهش و موسیقیش طوری بود که انگار گون نقش منفی رو داره و موزیک متن انگار احساس ترحم بیننده رو برای پیتو به ارمغان میاورد چون وقتی خود پیتو میگه قدرت گون در حد پادشاه هست دیگه دلیلی نداره کاری کنه !
این انیمه فقط آرک اولش بسی گول زننده بود همون اول که کیلوا قلب اون یارو رو در آورد صورت واقعی انیمه معلوم شد !
فقط یک چیز که خیلی این انیمه رو برام جذاب میکنه اینه که کلا این 20 دقیقه اینگار 1 ساعت میگذره که چیز خوبیه و منظورم اصلا بدیش نیست ! {میخوام جو سنگین انیمه رو بازتاب بهتری بدم}
این کلمات ادبی که استفاده کردم بازتاب کنکور خوندمه ! 8-|

Hellsing Ultimate OVA تموم شد. :|:-o

این خیلی قشنگ بود, خیلی . خوب الان انیمه کوتاه , دیگه چی مونده ببینم. این سایکو پس چند قسمته !؟

آلوکارد \m/^:)^ سراس ویکتوریا :x>:d

سایکو پس رو حتما ببین. خیلی قشنگه!!
22 قسمت هست.
--------------------
دوستان یه سوال دارم لطفا فقط با بله و خیر جواب بدین:d
کسایکه مانگا خوندن جواب بدن:
شخصیت غول ها مشخص شده؟ مثلا آنی غول زن بود و در مورد بقیه. یا مثلا غول ذره پوش. شخصیتشون مشخص شده؟
اگه آره من میرم کسی یه عکس ازش گذاشته رو بکشم.(تمام امیدم به این هست که این عکس فقط آرت باشه)
تو رو خدا نجاتم بدین. بگین که دروغه!! چرا همش باید داستان ها برای من اسپویل شه؟:((

Hellsing Ultimate OVA تموم شد. :|:-o

این خیلی قشنگ بود, خیلی . خوب الان انیمه کوتاه , دیگه چی مونده ببینم. این سایکو پس چند قسمته !؟

آلوکارد \m/^:)^ سراس ویکتوریا :x>:d

خط آخر الکساندر اندرسون هم اضافه بنمای \m/

- - -ویرایش - - -

این دیگه چی بود ! :-o
بخاطرش مجبور شدم دوباره پیام بدم و 2 ساعت کنکور نخونم :|:d

چرا وقتی این انیمه هست ناروتو رو باید دید !؟
ترکوند این انیمه ترکوند اونم شدیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــد .
فقط بنظرم اگر گون همون شکل سیاه سفید بود بهتر میبود و ابهتش بیشتر میموند تا حال فیزیکی عادی بگیره !
ولی همین شکل فیزیکی و عادیش موقعی که اولین ضربه رو به پیتو زد دقیقا نگاهش و موسیقیش طوری بود که انگار گون نقش منفی رو داره و موزیک متن انگار احساس ترحم بیننده رو برای پیتو به ارمغان میاورد چون وقتی خود پیتو میگه قدرت گون در حد پادشاه هست دیگه دلیلی نداره کاری کنه !
این انیمه فقط آرک اولش بسی گول زننده بود همون اول که کیلوا قلب اون یارو رو در آورد صورت واقعی انیمه معلوم شد !
فقط یک چیز که خیلی این انیمه رو برام جذاب میکنه اینه که کلا این 20 دقیقه اینگار 1 ساعت میگذره که چیز خوبیه و منظورم اصلا بدیش نیست ! {میخوام جو سنگین انیمه رو بازتاب بهتری بدم}
این کلمات ادبی که استفاده کردم بازتاب کنکور خوندمه ! 8-|

یعنی 2 ساعت فک کردی 6 خط نوشتی؟ :d اینجوری پیش بری کنکور موفق میشی ^_^

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or