Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چند روز پیش یه سوالی ازم پرسیده شد که نتونستم جواب بدم:
جدی نتونستم خیلی سخته گفتنش. به نظر شما کدومه؟

واقعا سخته!ولی من بیشتر از همه از آرک یکی مونده به آخرش (همون که شوگان و سوکویو و میماواریگومی بودن) خوشم اومد

آکاشی به طرز زیبایی گند زد به کیوشی خیلی حال کردم باها :d

آخرش هم وا ویلا که میگن همینه ببینیم آکاشی چیکار میکنه عاشق پایین مانگا صفحه آخر بودم که نوشته بود:

Having tasted humiliation for the first time in his life, what will Akashi do now?

بعد از اومدن نتایج کنکور انگیزه ی انیمه دیدن نداشتم :دی تا اینکه نشستم قسمتایی از هانتر و پینگ پنگ که ندیده بودمو دیدم. خیلی کیف داد.
حقیقتش از اتفاقی که تو قسمت 131 هانتر افتاد، خوشم نیومد خیلی! بیشتر میخورد یه ترکیب تراژیک از شینگکی و ناروتو باشه تا یه قسمت از هانتر. البته خود این قسمت رو عالی ساخته بودن، اما از اتفاقی که توی داستان افتاد خیلی خوشم نیومد. حالا باید ببینیم بعدش چی میشه.

بعد از اومدن نتایج کنکور انگیزه ی انیمه دیدن نداشتم :دی تا اینکه نشستم قسمتایی از هانتر و پینگ پنگ که ندیده بودمو دیدم. خیلی کیف داد.
حقیقتش از اتفاقی که تو قسمت 131 هانتر افتاد، خوشم نیومد خیلی! بیشتر میخورد یه ترکیب تراژیک از شینگکی و ناروتو باشه تا یه قسمت از هانتر. البته خود این قسمت رو عالی ساخته بودن، اما از اتفاقی که توی داستان افتاد خیلی خوشم نیومد. حالا باید ببینیم بعدش چی میشه.
من رو بیشتر از هرچیزی یاد بلیچ انداخت :-" به محمدعلی استکبار هم گفتم البته:-" :d
ولی خو...جرات نکردم اینجا هم بگم! :d

09195336985787382413.jpg

آیا میدانستید انیمه ی جدید Sailor Moon از ماه دیگه پخش میشه؟:d میدونم یه چیز کاملا دخترونس، ولی جزو انیمه های قدیمیه و احتمال میدم که خیلیای دیگه مثل من حس نوستالوژیک خاصی نسبت بهش داشته باشن:d
یادش بخیر اون موقع که نمیدونستم انیمه چیه و بهش میگفتم کارتون، این و دراگون بال و پوکمون و دیجیمون میدیدم فقط:(:d

آخرین ویرایش:

اتفاقا برعکس. به نظرم هیچ وقت نباید اسم شینگکی و هانتر رو کنار ناروتو آورد که توهینه مستقیم به همست :d

توی ناروتو. خود شخصیتش الکی یهو در عرض چند قسمت قدرت فرا نینجایی میگیره و هیچ چیز خفنی هم برا گرفتن اون قدرتا از دست نمیده فقط یهو گاو میشه همرو به شکل مسخره ای میزنه. حتی بلیچم اینجوریه

توی شینگکی که خوبیش اینه که فقط خود ارن نیست و لااقلش یه دستی باید گاز بگیره :)) اما ناروتو و اینا که هیچی اراده کنن میرن تو God mode و همرو نفله میکنن. شینگکی اصلا بحثی توش نیست ولش

اما تو هانتر هرکی که قدرت زیادی خفنی میگیره مثل کوراپیکا یا گون یه چیز خیلی باارزش در کنارش باید بدن. که خیلی جالبه چون اینجوری هیچکس هر موقع که دلش خواست هر چند دفعه که میخواست نمیتونه سوپر من بشه

خلاصه اینکه هروقت اسم ناروتو میاد من حالم بد میشه :|

درود
چرا این هفته هیچ انیمه ی نیومده؟(هایکیو . موشیشی و ...)
هایکیو اومد که فک کنم دیروز بود
والا اپلودر AW ک هیچ‌کدومو اپلود نکرده هنوز

آخرین ویرایش:
قسمت آخر Haikyuu (قسمت9) رو شما نیز دیروز از Nyaa گرفتید؟
میخوام ببینم برای من بد و داغون دانلود شده بود،یا کلا مشکل داشته؟ :d بعضی جاها صحنه گیر میکرد،یا میپرید به چند ثانیه بعد و این چیزا! :| با اینکه 100% زده دانلود شده:|
سر دیدنش زجری کشیدم:(

---
کامینای من رو پس بدید! :((

بعد از قسمت 8 ، گفتم میرم 9 رو میبینم...نمیشه که! کامینا توی اپنینگ با اون قدرت حضور داره! راه نداره اینجوری حذف بشه:( کلا باید برگرده! هرجوری که شده! :((
اپنینگ قسمت 9 که شروع شد...:| :| :| یه جایگزین؟ :| این دختره؟ :| ... و اول و آخر قسمت...این فونت! :|
لعنت بهشون! :((
کل امیدم به انیمه از دست رفت:(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or