Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام.
انیمه Last Exile ، سیزن 2 ادامه سیزن یکه یا ربطی به هم ندارن ؟

اگر فصل اول رو دیدی و می خوای فصل دوم رو ببینی، حتماً یه مانگای 10 چپتری که ازش اومده رو قبل از فصل دوم بخون.

فصل دوم بدون دیدن فصل اول هم قابل استفاده است:دی اما اصل ماجرا برات روشن نمیشه:دی

سطح انتظاراتت نسبت به فصل اول باید بیاد پایین:دی

من نمیدونم چرا این تیم انیمه ناروتو دارن نهایت سعی خودشون رو میکنن تا آرت های مانگا رو نادیده بگیرن. اون از اون صحنه ای که معلوم شد توبی کی هست، اونم از اتفاقی که توی این قسمت افتاد. در حالی که جفتیشون در نظر آرت توی مانگا خیلی خوب و اپیک بودن. خاک تو سرشون. واقعا انیمه ناروتو نابود شدش. از کجا رسید به کجا.

من از صبح شروع کردم مانگای هانتر رو خوندن :|

عجب چیزیه بیشرف :|

خیلیییی خوبه عالیهههههه امیدوارم آرک بعد از کیمرا رو هم تو انیمه نشون بدن که وحشتناک معرکست

من از صبح شروع کردم مانگای هانتر رو خوندن :|

عجب چیزیه بیشرف :|

خیلیییی خوبه عالیهههههه امیدوارم آرک بعد از کیمرا رو هم تو انیمه نشون بدن که وحشتناک معرکست

آرک بعدی هم تایید شده. لیست گوینده هاش توی قسمت 341 مانگا اومده بود.

به نظرم آرک بعدیش هم که از چپتر 340 شروع شده، مخوف ترین آرک کل سری بشه:دی

یعنی انقدر راحت نیجی مرد؟:( خیلی این قسمت ناراحت کننده بود نتونستم جلوی خودمو بگیرم:((
راستی ی سوال دیگه: کاپیتان یاماتو الان کجاست؟ بلایی سرش امده؟ درست یادم نیست ولی انگار کابوتو گرفتش ی بار. بعد از اون چیزی یادم نیست ازش

آخرین ویرایش:

به نظرم آرک بعدیش هم که از چپتر 340 شروع شده، مخوف ترین آرک کل سری بشه:دی

اااا؟؟ خب پس دمشون گرم :d خیلی خوبه چون آرک بعدی کیمرا دقیقا کاراکترایی توشن که من خوشم میاد :d (یه همچین آدم روان پریشیم)

این آرک آخرشو نمیدونم اما آریا هم میگفت که مانگاشو (قبل از این دو هفته که دوباره شروع کنه) تو بدترین جای ممکن ول کردن همرو سکته دادن

امروز میگیرم همشو میخونم میام یکم جو بدم :d

ظاهرا دوستان از hunter x hunter خیلی تعریف میکنند !؟ :d اگه خوبه بعد از مانستر که تموم کردم باید شروع کنم به دیدنش بعد نسخه ی 2011 را بگیرم دیگه بازساری قدیمیه هست ؟

آخرین ویرایش:
به اتمام رسید همه مانگاشو خوندم :bighug:

با آرک آلوکا وحشتناک حال کردم سه تا از ابر شخصیتای محبوبم تو این سری همش توش بودن: Killua - Illumi - Hisoka خیلی اتفاق زیبایی بود :d

کاشکی من جال کیلوآ بودم :| هرچی میتونستم آرزو میکردم بسی حال میداد

این آرک آخرم باید بیش از حد خفن باشه چون دیگه توش قویترین هانترا هستن

راستی آخر آرک کیمرا هم خیلی جالب تموم شد. آخرشم کسی پیدا مشد که بتونه King رو بزنه

ظاهرا دوستان از hunter x hunter خیلی تعریف میکنند !؟ :d اگه خوبه بعد از مانستر که تموم کردم باید شروع کنم به دیدنش بعد نسخه ی 2011 را بگیرم دیگه بازساری قدیمیه هست ؟

خیلی زیباست واقعا .
خودم نسخه قبلی رو دیدم به دلیل اینکه به گفته بعضی ها دوبله بهتری داره !:d
آره نسخه 2011 بازسازی همون نسخه 1999 هست .

این آرکـ بعد از آرکـ مورچه کیمراست ؟

آخرین ویرایش:
خیلی زیباست واقعا .
خودم نسخه قبلی رو دیدم به دلیل اینکه به گفته بعضی ها دوبله بهتری داره !:d
آره نسخه 2011 بازسازی همون نسخه 1999 هست .

این آرکـ بعد از آرکـ مورچه کیمراست ؟
آره بعد از کیمرا شروع میشه آرکش خیلی طولانی نیست اما واقعا عالیه

چطور نتونستی 2011 رو ببینی؟ :d با این نقاشیای معرکش

آره بعد از کیمرا شروع میشه آرکش خیلی طولانی نیست اما واقعا عالیه

چطور نتونستی 2011 رو ببینی؟ :d با این نقاشیای معرکش

اسم آرکش چیه ؟ الـآن انیمه تا چپچر چند مانگا رفته جلو ؟

گفتم از چند نفر پرسیدم گفتن نسخه قبلی دوبه قویتری داره . منم اونو نیگاه کردم .
تمام OVA هاش رو هم دیدم . از چند روز دیگه قسمت 76 به بعد که اتفاقات آینده نسخه قدیمی هست رو میبینم .

انیمه ــش رو دوزبانه دانلود کردم . لامصب چه دوبله انگلیسی مضخرفی داشت !:d یه قسمت هم نتوسنتم با دوبله انگلیش ببینم ...

این سایت tokyoinsider.com رو میرزه اکانتشو بگیرم؟

بعد یکی دو تا سوال:این سری fate رو به چه ترتیبی باید نگاه کنیم؟ghost in shell رو هم یه توضیح بدید
در مورد سری Fate فقط بگم که Fate/Zero رو ببین، Fate/stay night رو کلا ولش کن:d
اگه اصرار داری وقتتو هدر بدی:d از نظر داستانی F/Z ده سال قبل از F/sn اتفاق میوفته، ولی زرو 2011 اومد و استی نایت 2006

در مورد سری Fate فقط بگم که Fate/Zero رو ببین، Fate/stay night رو کلا ولش کن:d
اگه اصرار داری وقتتو هدر بدی:d از نظر داستانی F/Z ده سال قبل از F/sn اتفاق میوفته، ولی زرو 2011 اومد و استی نایت 2006
کاش فقط وقت بود! :-" من حاضرم برم دوباره Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai رو ببینم! اما این F/SN رو از حافظم پاک کنند! :d ( اگر چنین چیزی امکان داشته باشه! من تا 10 بار هم حاضر میشم اون رو ببینم! :-" مهدکودک دخترونه ایه خالص! :| )
---
همممم ، من هانتر قبلی رو ندیدم:-" البته چندتا دلیل داشت! یکی اینکه ندیده بودم کسی از دوبله ی قدیمیش تعریف کنه :d یکی هم اینکه خو وقتی انیمه با گرافیک بهتر هست،چرا برم قبلی رو ببینم؟ :-"(تازه شوننی که هفتگی میاد و از نظر گرافیکی بس خوف تره بقیه ی هفتگی های طولانی هست! :-" ) سوم هم اینکه حتی اگر میگفتن دوبله قدیمی بهتره،چون قراره آخرش بیام سراغ سری جدید برای ادامه،تغییر دوبلر از هر چیزی زجرش بیشتره! :| همون سری جدید رو دیدم راحت:-" :d

البته وقتی من شروع کردم به دیدنش،فکر کنم کلا از سری قبلی رد کرده بود :d

در مورد اسم آرک بعد و چند قسمت دیگه شروع میشه و ... هم خواهشا تو اسپویلر بگید! :d :-" (البته من اسم آرک بعد را میدانم:-" ولی خوب...به طور کلی ترجیه میدم برای هیچ انیمه ای ندونم این موارد رو:-" )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or