بالاخره من نفهمیدم این F/SN جدیده که قراره بیاد ریمیکه یا ادامه اون قبلیه یا کلا داستانش جداس؟
جدیدا خوره انیمه بینی افتاده به جونم،وان پیس و فیری تیل و اتک آن تایتان رو دیدم.یه سری انیمه شاهکار(واقعا خوب باشه)معرفی کنین که کنسلی هم نباشه.
تو مگه امتحان نهایی نداری؟ تازه میخوای انیمه ببینی؟:dجدیدا خوره انیمه بینی افتاده به جونم،وان پیس و فیری تیل و اتک آن تایتان رو دیدم.یه سری انیمه شاهکار(واقعا خوب باشه)معرفی کنین که کنسلی هم نباشه.
Death note رو دیدم.من خودم با یوگی اوه انیمه بین شدم،ناروتو رو هم دیدم،بلیچم دنبال اینم که بگیرمدوتا کار بسیار عالی هست که باید هر کسی ببینه!!
1. Death Note
خیلیا با این انیمه , انیمه بین شدن. واقعا عالیه!! 37 قسمت هست.
2. Code Geass
تو انیمه های بلند ناروتو رو پیشنهاد میکنم. البته بدون فیلر هاش ببین تا بهت خیلی بچسبه!!
باز هم انیمه ی بلند Bleach هست که ادامش رو باید از تو مانگا بخونی!!
درسو کی حوصله داره بخونه،من راستی فول متالم دیدم ولی تو کار بقیهشون باید برم(با گوشیم شکلک گذاشتن سخته)تو مگه امتحان نهایی نداری؟ تازه میخوای انیمه ببینی؟
Death Note عالیه، حتما باید نگاه کنی
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Code Geass
Steins;Gate
Gurren Lagann
انیمه های خوبی هستن به نظرم از درس میندازنت
جدیدا خوره انیمه بینی افتاده به جونم،وان پیس و فیری تیل و اتک آن تایتان رو دیدم.یه سری انیمه شاهکار(واقعا خوب باشه)معرفی کنین که کنسلی هم نباشه.
فقط منم که اصلا و ابدا با Clannad حال نکردم؟
Hellsing Ultimate OVA رو تا قسمت 4 دانلود کردم. کار خوبی کردم ؟!
هنوز Berserk , کد گیاس و یه 2-3 تا انیمه کوتاه دیگه که دوستان گفتن رو ندیدم . حالا کار خوبیست اولویت دادن به Hellsing Ultimate OVA ?! این همونی هست که یه آهنگ اولین opening شینگکی رو باهاش میکس کرده بودن و من اینجا گذاشته بودم ؟!
قسمت 5 رو هم بگیر ، چون به نظر خودم از 5 به بعد قشنگتر میشهHellsing Ultimate OVA رو تا قسمت 4 دانلود کردم. کار خوبی کردم ؟!
هنوز Berserk , کد گیاس و یه 2-3 تا انیمه کوتاه دیگه که دوستان گفتن رو ندیدم . حالا کار خوبیست اولویت دادن به Hellsing Ultimate OVA ?! این همونی هست که یه آهنگ اولین opening شینگکی رو باهاش میکس کرده بودن و من اینجا گذاشته بودم ؟!