Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وان پیس دقیقا همینه اوضاعش:-" قبل از شروع همه میزنند تو سر خودشون که چقدر طولانیه! :d بعد که میبینند میگن کاش بیشتر بود! :))
==> ای کسانی که هنوز وان پیس را شروع نکرده اید! شروع کنید و از طولانی بودنش نترسید! >:) (حالا برای ما نیاید بگید وقتی 1000 قسمت شد میبینیم:| )

البته بگم که آخر این آرک،اصلا بعید نیست یه 10 قسمتی بره فیلر:-"
---
برای این 1 راه پیشنهاد مینمایم! :d میتونی بگی یکی برات به یه بهانه ای،اکشن فیگور هدیه بخره و بهت بده:-" البته اسما هدیه باشه و فقط از طرف اون باشه! پولش با خودت :-"
مثلا من یه سری اکشن فیگور وان پیس،خواهرم برام سوغاتی اورد:-" خودم میخریدم یحتمل یه چیزی بهم میگفتن:)) ولی به خاطر شرایط پیش آمده دیگه کسی چیزی نمیگه! >:) :-"

الان نیز در حال بحث و گفت و گو برای یک سری چیزای دیگه میباشیم! :-" >:) (البته اون سوغاتیه،خودجوش بود! :-")
عدم آسایش دو گیتی، تفسیر این یه حرف است:
انیمه که تموم شد بزن تو مانگا! :d

اسامی سه انیمه که به احتمال زیاد فصل دومشون قرار پخش بشه :

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru 2
یعنی عشقه این انیمه ^_^ تو کل انیمه داشتم هی دعا دعا میکردم معجزه بشه انیمش 10000 قسمت بشه ییهویی که حالا حالاها تموم نشه

محمدعلی استکبار

Nozoki Ana همین چند روز دیگه چیه! 39 روز دیگه اکران میشه (:
بعد این همه فیلم خوب قراره تا آخر این ماه و ماه دیگه اکران بشه، چرا فقط چشمت افتاد به این :d
عه؟ فکر می کردم 10 روز دیگه اکران میشه. کلاً یک ماه خطا زدم:دی

در مورد این که چرا چشمم به این افتاده که دیگه سوال کردن نداره:">

Yowamushi Pedal season 2
Non Non Biyori 2

در مورد انیمه های این فصل هم سعی میکنم تا اخر هفته یه نظر کلی در موردشون بدم این مسافرتی که رفتم بدجوری کارام رو عقب انداخته اصلآ وقت نمیکنم سر بزنم :d

فکر می کردم Yowamushi Pedal فصل دومش از پاییز پخش بشه. خبری در این مورد نبوده؟

وان پیس دقیقا همینه اوضاعش:-" قبل از شروع همه میزنند تو سر خودشون که چقدر طولانیه! :d بعد که میبینند میگن کاش بیشتر بود! :))
==> ای کسانی که هنوز وان پیس را شروع نکرده اید! شروع کنید و از طولانی بودنش نترسید! >:) (حالا برای ما نیاید بگید وقتی 1000 قسمت شد میبینیم:| )

من هنوز شروع نکردم...دلیلشم اون همتیه ک برای دانلودش باید داشت!:دی...هنوز اونقدر درونمایه درون خودم نمیبینم ک بشینم اینهمه قسمت ازش بدانلودم...

خب مثل اینکه سیاست های پخش انیمه تو ژاپن در این یکی دو سال سبک جدیدی به خودش گرفته و مثل سریال های امریکایی سیزن بندی میشن و با توجه به مرتبط بودن داستان های انیمه به مانگا کاملآ کار عقلانی به نظر میرسه چون اگه به چند سال عقبتر یا بهتره بگم چندین سال عقبتر برگردیم انیمه ها هرچقدر هم که خوب و پرطرفدار بودن به یکباره بعد از 12 و13 قسمت یا نهایتآ 24 قسمت دیگه امیدی به ادامه دادنشون وجود نداشت و وقتی متوقف میشدن خوب میدونستیم که دیگه از فصل جدیدش خبری نخواهد بود ولی تو این چند سال اخیر سازنده ها ی انیمه با اینکه خیلی از کار های در حال پخش تعداد چپتر زیادی از مانگاشون منتشر نشده شروع به ساختن انیمه میکنن که هم به فروش مانگا کمک میکنه و هم طرفداراشون مثل سابق نگران این نیستن که ممکنه هیچوقت انیمه مورد علاقشون ادامه پیدا نکنه ( البته این موضوع کاملآ نسبی هست ولی در کل در حال حاضر احتمال ادامه پیدا کردن انیمه های محبوب پرطرفدار درصدش به طور قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرده )

همه ی اینا رو گفتم که اشاره ای کنم به سه انیمه ای که در تاریخی نا معلوم فصل های دومشون قراره پخش بشه که به شخصه هر سه تا انیمه رو دوست دارم و دنبالشون میکردم مخصوصآ Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru 2 که منتظر بودم از ادامش خبری بشه که مثل اینکه تایید شده

Yowamushi Pedal season 2
Non Non Biyori 2
attachment.php
attachment.php
attachment.php

در مورد انیمه های این فصل هم سعی میکنم تا اخر هفته یه نظر کلی در موردشون بدم این مسافرتی که رفتم بدجوری کارام رو عقب انداخته اصلآ وقت نمیکنم سر بزنم :d
دیشب یه قسمت از انیمه ی Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru رو دیدم ، واقعا خیلی خوش ساخته :x

:x :x :x :x :x :x :x
این آرک هنوز یه چپتر ضدحال زننده نداشته! یکی از یکی خفن تر اصلا! :-"
اول اینکه : All Hail GOD Ussop ! ^:)^
دوم : کاوندیش ساما!
love-onion-head-emoticon.gif
تهش بود کاوندیش! =)) مخصوصا اون قسمت که داشت مزایای محبوبیت رو توضیح میداد! =)) عالیست این بشر! =)) آخرشم نزدیک بود بزنه لاو رو بترکونه! :))

سوم : لوفی دیوانست! =)) البته خوب این یه چیز واضحیه! :-" ، ولی واقعا دیوانست! =)) این همه اومدن کمکش! بعد بهشون میگه برید گمشید! =))

چهارم : صفحه ی آخر ، یعنی خفن ترین Pirate Alliance تاریخ رو تشکیل دادن اینا! =)) به قول دوستان یه مشت زبون نفهم و اسگل با هم متحد(؟؟؟) شدن! =))

پنجم : بعد از GOD Ussop ، همه با هم ... All Hail Eiichiro Oda ! :d

خواهش میکنم یکی به من بگه که فقط من نیستم از این ایچیگو بدم میاد :| چرا شخصیت اصلی یکی دیگه نبود؟ :| چرا اصلا زاراکی نبود؟ :d انقدر از این ایچیگو و روکیا بدم میاد که حد نداره باو اسپادا ها بیان تو کار دیگه :((

آقا نمی دونم چم شده :( دیگه اصلا One Piece دیدن حال نمی ده :| الان من هر روز به زور یه قسمت می بینم و تازه رسیدم به قسمت 358 :| :( تا قسمت 400 هم خیلی وقته دانلود کردم :| یکی بگه مشکل از منه یا از وان پیس؟ :|

آقا نمی دونم چم شده :( دیگه اصلا One Piece دیدن حال نمی ده :| الان من هر روز به زور یه قسمت می بینم و تازه رسیدم به قسمت 358 :| :( تا قسمت 400 هم خیلی وقته دانلود کردم :| یکی بگه مشکل از منه یا از وان پیس؟ :|
صبر کن برسی به قسمت 390، تا 500 رو تو دو روز میبینی:d

این آرک رو من خیلی دوست دارم! :x
بشین ببین! به جاهای خفنی خواهی رسید! >:) آرک بعد هم یه نفس تازه ای به وان پیس دمیده میشه،با چیزهای جلبی مواجه میشی! :d
ولی خوب کسی از وان پیس خسته بشه،مشکل از خودشه:-"

به هفتگی هم که رسیدی،بیا مانگا که بس حال میدهد! >:)

انیمه های فصلی ای که من در حال حاضر دارم می بینم اینا هستن (همشون تقریبا تا قسمت 6-7 اومدن):

Abarenbou Kishi (Rowdy Sumo Wrestler Matsutaro)

Abarenbou-Kishi-Matsutarou-Episodio-02.png

انیمه ای در مورد کشتی گیران سومو در ژاپن با چاشنی طنز. یکی از این کشتی گیرها ناخواسته و فقط بخاطر عشقش وارد این ورزش میشه و خیلی هم خر زوره ولی خیلی تنبله و اخلاق عجیبی داره... خیلی عالیه.

Bokura wa Minna Kawaisou

Bokura-wa-Minna-Kawaisou.jpg

در مورد چند نفر دبیرستانی یا شاید هم دانشجو که با هم دیگه میرن و یه خونه ی قدیمی یه پیرزن رو اجاره میکنن و ...

Fuuun Ishin Dai Shogun

http://0-gate.com/wp-content/uploads/2014/04/1.jpg

شاید شبیه ترین انیمه به انیمه ی مشهور دوران کودکی (میتی کومان) که تا حالا دیدم البته با چاشنی اچی :P در مورد یه ارباب جوان هستش که می فهمه یه کاره ای هستش و میتونه...

Mangaka-san to Assistant-san

mangaka-san-main.jpg

در مورد یک پسر طراح مانگا و حرفه ای هستش که توی یکی از مجلات مانگاهاش چاپ میشه ولی تصمیم میگیره که چند تا دختر مانگاکِش رو هم استخدام کنه (البته با هماهنگی با رییسش) ولی این پسر علاقه ی زیادی به ... داره و ... (از بین انیمه های این فصل که دیدم, کمدی ترین انیمه ی فصل بدون شک همینه)

سلام

دوستان من کله steins gate رو دانلود کردم ، الان که اومدم ببینم دیدم زیرنوس انگلیسی خیلی شیک روش چسبیده و جدا نمیشه :| زیرنویس فارسی هم که میزارم زیرنویس انگیلیسیه برداشته نمیشه و هر 2 تا با هم نمایش داده میشن :|
اگر کسی راه کاری بلده ممنون میشم بگه ، اگر کسی لینکی از این اینمه داره زیرنویس انگلیسی روش چسبیده نیست ممنون میشم بفرسته :d

94979007658175030146.png

از همون اول مسابقشون معلوم بود میخوان an بازی دربیارن و کاگامی رو زیادی قوی نشون بدن :| یعنی اصلا آکاشی رو اونجور که باید نشون نمیدن تا یه چیز شاخی ازش نشون میدن کاگامی میاد گند میزنه میره آخه این مسخره بازیای در دوم و اینا دیگه چیه؟ خب میخوای به زور سیرین رو برنده کنی یه کار دیگه بکن اولش میگفتم تنها راه برنده شدن سیرین افتادن شهاب سنگ رو نیمکت راکوزانه اما الان با این مسخره بازیا حالم به هم خورده

انیمه هایی که از اول تا آخر همیشه خفن باشن خیلی کمن و متاسفانه کوروکو این دسته وارد نشده و این مسابقه آخر خیلی مسخره شده :| برن بمیرن :| نکنه آخرشم کوروکو میخواد بشه ناروتو و بره با آکاشی حرف بزنه بگه برد همه چی نیست و تو آکاشی هستی و کاپیتان و ما از این حرفای مسخره و آکاشی رو به راه راست هدایت کنه

- - -ویرایش - - -

SiLeNt DreλM

بعضی موقع ها اینجوری میشه چون زیر نویس رو به صورت Hard Sub قرار دادن و نمیتونی برش داری منم خیلی بدم میاد چون میخوام از بعضی صحنه ها Screen Shot بگیرم زیر نویس مزاحمه :d

من که فک نکنم بشه درستش کرد :|

سلام

دوستان من کله steins gate رو دانلود کردم ، الان که اومدم ببینم دیدم زیرنوس انگلیسی خیلی شیک روش چسبیده و جدا نمیشه :| زیرنویس فارسی هم که میزارم زیرنویس انگیلیسیه برداشته نمیشه و هر 2 تا با هم نمایش داده میشن :|
اگر کسی راه کاری بلده ممنون میشم بگه ، اگر کسی لینکی از این اینمه داره زیرنویس انگلیسی روش چسبیده نیست ممنون میشم بفرسته :d

PM کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or