Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
]من الان متوجه شدم masked man همون اوبیتو بوده
حالا این ب شما ربطی داره یا مشکلی باهاش داری ک انقدر تعجب کردی ؟

آخرین ویرایش:
اگه شخصی بخوایم در نظر بگیریم نه به هیچ وجه
بنده عذر میخوام :)منم خواستم اشاره ای کرده باشم
anyway
اونایی که خبر دارن دقیقا hunter هر هفته چه روزی ریلیز میشه؟

اسپویل ندارد:دی

نمی دونم خبر دارید یا نه. اما توی چپتر اخیر شینگکی یه نامه توی یکی از پنل ها بود که انگار خط خطی و پرت و پلا بود.

اما ملت سر و ته اش کردن و فهمیدن که به الفبای کاتاکانا نوشته شده و یک سری حرف های بی سر و ته و زشته:دی

متن شبیه چیزهایی که ملت موقع مصرف دارو و دوا های سنگین به زبون میارن:دی

خلاصه مانگاکا، ادیتور و مجله دست جمعی بابت این قضیه عذر خواهی کردن:دی

این قسمت Haikyuu! خیلی حال داد! >:)

یعنی ایشان خیلی زیبا جزو کاراکترهای محبوب اینجانب قرار گرفته! >:) چقدر خفنه تاناکا سنپای! >:)

فقط همچنان حرف زدنشون از مسابقاتشون کمتره:-" ولی خوب،بازم خوب بود این قسمت! :d انشاالله قسمت بعد جذاب تر هم بشه! :d

این جریان Uke-Uke من (قسمت مربوط به پادگانش) یک مقدار زیادی مشکل اجتماعی-شیاشی داره و ممکنه پرهام بیاد بنم کنه بره... برای همین ساده و خلاصه توضیح میدم.

-----------------------------------------

*صبح*
.....................

من: Uke :d

سرهنگ: :|

سرباز 1: Okay؟!

سرباز 2: دوباره قرص‌هاتو نخوردی؟!

سرباز 3: بچه‌ها دست و پاشو ببندید.... یکی بیاد آمپول‌های این توهمی رو بزنه، دوباره چت زده!

سرباز دژبان: کی تموم میشه... راحت شیم؟!

مسئول دفتر مرکز: سلام! خوبی؟! سره حالی قطبی؟! چه خبرا؟! اوضاع احوال؟! کی تموم میشه؟! دفتر چه خبر؟! چی کار داری اینجا؟! چیزی شده؟! حرف بزن پسر؟!

من: غلط کردم!! :-s

.
.
.
.
.

*ظهر*
.....................

مدیر شهرک: خووووبی قطبییی؟! یک عکس گل و فیشفیشه بنداز رو این LED اینجوری ساده خیلی زشته! ... اگه میشه 4 تا از این انفجاری‌ها هم بنداز برا روز پدر که از توش تبریک بیاد بیرون!!

من: Ukey :|

.
.
.
.
.

*بعد از ظهر*
.....................

سرباز همدوره: پسر 20 روز اضافو چی کار کنم؟!! :(

.
.
.
.
.

کارمند ترابری: :|

من: :d

کارمند ترابری: seme :d

من: :|

کارمند ترابری: o:-)

من:

81740059473439991412.jpg

-----------------------------------------

اولاً هیچ وقت با دوجین‌باز جماعت شرط نبندید

دوماً اگه نمیدونید دوجین چیه، سراغش نرید... هیچ وقت این در لعنتی رو باز نکنید که برگشتی نیست!

سوماً کف کردی Respect Power اینجانب تو پادگانو...؟! :> در سطح پیتر گریفین تو Family Guy‍ه!

چهارماً که از همه هم مهتره....

NEVER judge a book by its cover.... u never know when a BL-Fan gonna show up and kick u in the bu*t

پ.ن: جدیداً یک شرط دیگه باهاشون بستم که 120% بُرد با خودمه....... یعنی یک سری دوجین گورو براشون آماده کردم که بعد خوندن به مدت یک هفته کاری روزی 3 وعده تگری بزنن جیگرشون حال بیاد! :bighug:

:)) یعنی این تیکه سرباز ترابری منو ترکوند :))

بعد آریا یه چیزی؟ تو پادگان (با توجه به مذکر بودن تمامی جانداران) کدوم انسان های هیجان زده ای از خود علاقه به دوجین BL دادن؟ الان سالمن؟

- - -ویرایش - - -

:| :| :| :| :|
یعنی Readن به زاراکی رفت اونم بعد از اون مبارزه خفن (عاشق قدرته پسره بودم)

یعنی دلم میخواد اون صحنه آخر دروازه هکو موندو باشه و تعداد اندکی دیگر از دوستان اسپادا بریزن پایین :d من که هنوز به زنده بودن Ulquiorra امیدوارم >_<

دو تا خبر نسبتاً بیات شده برای جلوگیری از خاک گرفتن تاپیک :دی

اول این که فیلم باکومن برای 2015 تایید شده و در چپتر آخر All You Need Is Kill عکس بازیگرهاش رو هم زده بودن.

دوم این که فیلم Nozoki Ana هم چند روز دیگه اکران میشه:">

من تا حالا بلیچ ندیدم، ولی اوپنینگ سیزدهمش انقدر قشنگه که داره مجبورم میکنه برم ببینمش:d میخوام از همینجا به سازنده هاش یه خسته نباشید بگم کارشون حرف نداشته، هم موسیقی هم تصویر:d

چرا تاپیک چند وقتیه خوابیده؟ :-"
پس کمی از بدبختی های خود بگم! :d
دیشب گذاشته بودم که وان پیس و Haikyuu! دانلود بشن، که ساعت 1 برق رفت و PC خاموش شد! :| (منم هنوز برای امتحان نخونده بودم! یعنی تازه 2 صفحه رو خونده بودم! بقیه رو در نور شمع!!! مثل فیلمای تاریخی! نشستم خوندم! :d ) حالا... هیچی دیگه! وقتی هم برق اومد،اصلا یادم رفت که باید بند و بساط رو برای دانلود روشن کنم! :| ==> وان پیس و Haikyuu نشد امروز ببینم:((
در کف میباشیم...:(

اول این که فیلم باکومن برای 2015 تایید شده و در چپتر آخر All You Need Is Kill عکس بازیگرهاش رو هم زده بودن.

چی هست اصلا؟:-/

محمدعلی استکبار

Nozoki Ana همین چند روز دیگه چیه! 39 روز دیگه اکران میشه (:
بعد این همه فیلم خوب قراره تا آخر این ماه و ماه دیگه اکران بشه، چرا فقط چشمت افتاد به این :d

آخرین ویرایش:
خب مثل اینکه سیاست های پخش انیمه تو ژاپن در این یکی دو سال سبک جدیدی به خودش گرفته و مثل سریال های امریکایی سیزن بندی میشن و با توجه به مرتبط بودن داستان های انیمه به مانگا کاملآ کار عقلانی به نظر میرسه چون اگه به چند سال عقبتر یا بهتره بگم چندین سال عقبتر برگردیم انیمه ها هرچقدر هم که خوب و پرطرفدار بودن به یکباره بعد از 12 و13 قسمت یا نهایتآ 24 قسمت دیگه امیدی به ادامه دادنشون وجود نداشت و وقتی متوقف میشدن خوب میدونستیم که دیگه از فصل جدیدش خبری نخواهد بود ولی تو این چند سال اخیر سازنده ها ی انیمه با اینکه خیلی از کار های در حال پخش تعداد چپتر زیادی از مانگاشون منتشر نشده شروع به ساختن انیمه میکنن که هم به فروش مانگا کمک میکنه و هم طرفداراشون مثل سابق نگران این نیستن که ممکنه هیچوقت انیمه مورد علاقشون ادامه پیدا نکنه ( البته این موضوع کاملآ نسبی هست ولی در کل در حال حاضر احتمال ادامه پیدا کردن انیمه های محبوب پرطرفدار درصدش به طور قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرده )

همه ی اینا رو گفتم که اشاره ای کنم به سه انیمه ای که در تاریخی نا معلوم فصل های دومشون قراره پخش بشه که به شخصه هر سه تا انیمه رو دوست دارم و دنبالشون میکردم مخصوصآ Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru 2 که منتظر بودم از ادامش خبری بشه که مثل اینکه تایید شده

اسامی سه انیمه که به احتمال زیاد فصل دومشون قرار پخش بشه :

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru 2
Yowamushi Pedal season 2
Non Non Biyori 2
attachment.php
attachment.php
attachment.php

در مورد انیمه های این فصل هم سعی میکنم تا اخر هفته یه نظر کلی در موردشون بدم این مسافرتی که رفتم بدجوری کارام رو عقب انداخته اصلآ وقت نمیکنم سر بزنم :d

Attachments

• 20694.jpg
    20694.jpg
    32.5 KB · مشاهده: 130
  • 20698.jpg
    20698.jpg
    42 KB · مشاهده: 129
  • 20723.jpg
    20723.jpg
    45.5 KB · مشاهده: 133
بالاخره نسخه ی BD انیمه ی حمله به غول اومد. 8 قسمت دان کردم و 1 قسمت دیدم.
آخر قسمت اول که بسیار زیبا بود.:d بریم جلوتر ببینم چی مشه!!
وان پیس هم هفتگی دنبال میکنم. ای کاش زمانی که وان پیس به قسمت 800-900 رسیده بود شروع میکردم به دیدنش که لا اقل به یه جایی رسیده باشه!! فکر اینکه قراره 500 قسمت رو هفتگی ببینم دیوونم میکنه!! :-sتازه وان پیسی که روند انیمه خیلی کنده!!
هر قسمت انیمه فقط 1 چپتر مانگا رو در بر میگیره!! تنها خوبیش اینه که فیلر نداره:d
-------------------
میخواستم چند تا اکشن فیگور بخرم ولی یه ذره فکر کردم دیدم نخرم بهتره!! به چه دلیل؟...
من الان انیمه میبینم خانواده میگن خجالت بکش با این سنت هنوز کارتون میبینی!!:d پسرای هم سن تو دارن خانواده اداره میکنن......
اگه با اکشن فیگور وارد خونه بشم میگن بچه شده رفته عروسک خریده آورده=)) احتمالا تا چند روز هم باید از هوای پارک لذت میبردیم:d

بالاخره نسخه ی BD انیمه ی حمله به غول اومد. 8 قسمت دان کردم و 1 قسمت دیدم.
آخر قسمت اول که بسیار زیبا بود.:d بریم جلوتر ببینم چی مشه!!
وان پیس هم هفتگی دنبال میکنم. ای کاش زمانی که وان پیس به قسمت 800-900 رسیده بود شروع میکردم به دیدنش که لا اقل به یه جایی رسیده باشه!! فکر اینکه قراره 500 قسمت رو هفتگی ببینم دیوونم میکنه!! :-sتازه وان پیسی که روند انیمه خیلی کنده!!
هر قسمت انیمه فقط 1 چپتر مانگا رو در بر میگیره!! تنها خوبیش اینه که فیلر نداره:d
-------------------
میخواستم چند تا اکشن فیگور بخرم ولی یه ذره فکر کردم دیدم نخرم بهتره!! به چه دلیل؟...
من الان انیمه میبینم خانواده میگن خجالت بکش با این سنت هنوز کارتون میبینی!!:d پسرای هم سن تو دارن خانواده اداره میکنن......
اگه با اکشن فیگور وارد خونه بشم میگن بچه شده رفته عروسک خریده آورده=)) احتمالا تا چند روز هم باید از هوای پارک لذت میبردیم:d
وان پیس دقیقا همینه اوضاعش:-" قبل از شروع همه میزنند تو سر خودشون که چقدر طولانیه! :d بعد که میبینند میگن کاش بیشتر بود! :))
==> ای کسانی که هنوز وان پیس را شروع نکرده اید! شروع کنید و از طولانی بودنش نترسید! >:) (حالا برای ما نیاید بگید وقتی 1000 قسمت شد میبینیم:| )

البته بگم که آخر این آرک،اصلا بعید نیست یه 10 قسمتی بره فیلر:-"
---
برای این 1 راه پیشنهاد مینمایم! :d میتونی بگی یکی برات به یه بهانه ای،اکشن فیگور هدیه بخره و بهت بده:-" البته اسما هدیه باشه و فقط از طرف اون باشه! پولش با خودت :-"
مثلا من یه سری اکشن فیگور وان پیس،خواهرم برام سوغاتی اورد:-" خودم میخریدم یحتمل یه چیزی بهم میگفتن:)) ولی به خاطر شرایط پیش آمده دیگه کسی چیزی نمیگه! >:) :-"

الان نیز در حال بحث و گفت و گو برای یک سری چیزای دیگه میباشیم! :-" >:) (البته اون سوغاتیه،خودجوش بود! :-" )

وان پیس دقیقا همینه اوضاعش:-" قبل از شروع همه میزنند تو سر خودشون که چقدر طولانیه! :d بعد که میبینند میگن کاش بیشتر بود! :))
==> ای کسانی که هنوز وان پیس را شروع نکرده اید! شروع کنید و از طولانی بودنش نترسید! >:) (حالا برای ما نیاید بگید وقتی 1000 قسمت شد میبینیم:| )

البته بگم که آخر این آرک،اصلا بعید نیست یه 10 قسمتی بره فیلر:-"
---
برای این 1 راه پیشنهاد مینمایم! :d میتونی بگی یکی برات به یه بهانه ای،اکشن فیگور هدیه بخره و بهت بده:-" البته اسما هدیه باشه و فقط از طرف اون باشه! پولش با خودت :-"
مثلا من یه سری اکشن فیگور وان پیس،خواهرم برام سوغاتی اورد:-" خودم میخریدم یحتمل یه چیزی بهم میگفتن:)) ولی به خاطر شرایط پیش آمده دیگه کسی چیزی نمیگه! >:) :-"

الان نیز در حال بحث و گفت و گو برای یک سری چیزای دیگه میباشیم! :-" >:) (البته اون سوغاتیه،خودجوش بود! :-" )
اتفاقا وان پیس رو پیشنهاد ندین!! بندگان خدا میبینند بعد در آتش عشق وان پیس میسوزند:d بعد باید بریم جواب خانواده هاشون رو بدیم.
----------------
حالا 10 قسمت فیلر زیاد مهم نیست!! خود این آرک تمام شه من راضیم;) فکر کنم این آرک یه 60 قسمت دیگه داشته باشه!!
از طرفی هم نمیخوام برم مانگا بخونم:((
-------------
پیشنهاد بسیار خوبی هست!!:d فقط امیر اینجا یک مشکل هست!! من که نمی خوام یکی دوتا بخرم که!! در نظر دارم کلی اکشن از وان پیس بگیرم. ادمیرال ها . ایس و ریش سفید و زورو و لاو و.......
خیلی زیاد میشه!!:-" طرف باید خیلی دست و دل باز باشه که این همه بهم هدیه بده!! خانواده شک میکنن میفهمن کلک زدیم:d دیگه کسی که عاشق چشم و ابروی ما نیست که این همه رو تقبل کنه:d
ولی واسه یکی دوتا میشه از این راه استفاده کرد. یک نفر هم سراغ دارم واسم این کار رو بکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or