Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
شما شهرداری؟؟
من فقط اون عزیزی که گفت این هفته ناروتو از فیلر درمیاد رو ببینم...
شما نشونش بده بمن )x
نابود کرد مارو این لفت و لیس آخر داستانی
خدا پدر Hunter X Hunter رو بیامرزه مثه مرد داره میره جلو هر 8 قسمتی یه Review داره فقط
واقعا دست رفقایی که پیشنهاد دادنش درد نکنه

بروبچ نظرتون راجع ب Inazuma Eleven چیه؟؟؟
Inazuma-Eleven.jpg
قبلا هم اعلام کردم که از نظر بنده غیر از ایپو تو ورزشی ها رودست نداره و به نظرم از Kuroko هم قشنگ تره!
اگه فوتبال و جفنگ بازی های علمی تخیلی دوست داشته باشی ممکنه مثل من معتادش بشی!

- - -ویرایش - - -

آقا یه سوال دارم از وان پیس بی زحمت فقط یه بله یا خیر جواب بدین!
از جایی که من هستم (اولای آرک فیش من آیلند) تا آنگوئین (یا مانگا)، ناکامای جدید یه کلاه حصیری ها اضافه میشه؟

احتمالا خیلی از رفقا متوجه شدن این مساله رو ، خودم اولا شک داشتم اما حالا مطمئن هستم که
گوینده کارکتر نوباناگا از اعضای گروه عنکبوت ها توی انیمه Hunter X Hunter و کارکتر اوچیها مادارا توی انیمه ناروتو یکی هستن
حیف شد کاش جای شخصیت رئیس گروه حرف میزد

قبلا هم اعلام کردم که از نظر بنده غیر از ایپو تو ورزشی ها رودست نداره و به نظرم از Kuroko هم قشنگ تره!
اگه فوتبال و جفنگ بازی های علمی تخیلی دوست داشته باشی ممکنه مثل من معتادش بشی!

- - -ویرایش - - -

آقا یه سوال دارم از وان پیس بی زحمت فقط یه بله یا خیر جواب بدین!
از جایی که من هستم (اولای آرک فیش من آیلند) تا آنگوئین (یا مانگا)، ناکامای جدید یه کلاه حصیری ها اضافه میشه؟

نه...

سلام
کسی می تونه لینک دانلود Hunter X Hunter رو بهم بده؟
نسخه کم حجم باشه بی زحمت و اینکه با زیرنویس فارسیش هماهنگ باشه
تورنت هم بود که دیگه چه بهتر:d
تی وای:x

2 روزه تاپیک پست نخورده.

فصل دوم Gin no Saji رو بالاخره تموم کردیم:دی

قسمت دهم اش صدا نداشت. همین جوری مونده بود تا دوباره انرژی لازم برای دانلود دوباره جمع بشه:دی
خیلی خوب بود، اما نامردا تا قسمت 75 مانگا رو توی این دو فصل انیمه کردن. با این وضع زودترین زمان برای اومدن فصل بعدی 1.5 تا 2 سال دیگه است (اگر ادامه ای پیدا کنه)
------------------------------------
24 روز تا بازگشت مانگای هانتر

سلام
کسی می تونه لینک دانلود Hunter X Hunter رو بهم بده؟
نسخه کم حجم باشه بی زحمت و اینکه با زیرنویس فارسیش هماهنگ باشه
تورنت هم بود که دیگه چه بهتر:d
تی وای:x
480
دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum
720
دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum

زیرنویس
در حال پخش زیرنویس فارسی انیمه Hunter x Hunter ـ - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum

فک میکنم معرفی سایت خلاف قوانین باشه
اما خوب هنوزم بین علما اختلافه راجب به این قضیه ;)
Hunter X Hunter
من گاهی وقتا فکر میکنم این رفقای ژاپنی واقعا این همه خلاقیت و رویا پردازیرو از چه منبع بزرگ تاریخی فرهنگی به ارث بردن
ایده ها و خلاقیت هایی که آدم تو این انیمه میبینه واقعا سرگرم کننده و بعضی اوقات آموزندس
از اون ایده انتقال وراثت تو داستان مورچه های کیمرا خیلی خوشم اومد اینجوری طراح ها دستشون بازه هرجور شخصیتی رو طراحی کنن
یه چیزه جالبه دیگه هم اینکه این اولین باره که موقع دیدن یه انیمه حس ترس و خشم شبیه دیدن فیلما و سریال های تو این موضوع بهم دست میده
واقعا بعضی جاها انیمه فضای دارک و خنثی نسبت به اخلاقیات میگیره و آدمو تو شوک میبره
خیلی جاهاش خشنه( خشنه صریح و رک)
جاجانکن :d

آخرین ویرایش:
خب بازم موقعیتی پیش اومد و یه چند قسمت انیمه دیدم :دی
---
Nisekoi E18
من هرچی از این بگم کم گفتم. شاهکاره، فوق العادست، نهایت کمدیه و و و ...!
این قسمتش هم فوق العاده خنده دار بود :)) بدون شک یکی از بهترین شخصیت های داستان Shuu ـه =))
60550773373920855634.jpg

65539873434441565872.jpg
قیافه Shuu و Raku توی این عکس دومی...... Priceless =)) =)) =))

البته چندتا صحنه خیلی خنده دار دیگه هم این قسمت داشت ولی خب دیگه نمیشه از اونا چیزی گفت :-" ....... ماری =))

آخر قسمت هم کارگردان فوق العاده عمل کرده بود. اینکه همچین قسمت خنده داری رو اینجوری جدی و ناراحت کننده تموم کنی...... واقعا دلم برای چیتوگه سوخت :(
آخر این قسمت هم Shuu دوباره گل کاشت :d از همین الان بی صبرانه منتظر قسمت بعدیم :)) تنها چیزی که ناراحتم میکنه اینه که تنها دو قسمت دیگه از شاهکار باقی مونده :((
---
One Piece E644
قسمت جالبی بود، کلا با اون بخش:
کلاه حصیری های روی کشتی و این جریانات کارتونی شدن سانی و شخصیت ها زیاد حال نکردم. بیشتر دوست دارم بدونم باقی کلاه حصیری ها در چه وضعیتی هستن (خصوصا اوسوپ =)) )

البته مبارزه لوفی توی Colosseum جالب بود، خصوصا اونجا که عصبانی شد و زد دهن غوله رو صاف کرد :x ولی خب در کل امیدوارم قسمت بعدی بیشتر حول و حوش باقی شخصیت ها بگرده تا گروه نامی.
---
Naruto Shippuden E357 - 361
برعکس اون چیزی که انتظار داشتم، قسمت های نسبتا جالبی بودن. اطلاعات خوبی نسبت به قبیله اوچیها و وضعیتی که موقع کودتا داشتن بدست آوردیم و همینطور با شخصیت بزرگی چون شیسویی آشنا شدیم. الان دیگه میشه گفت از تمام جزییات کودتا و تمام اتفاقاتی که باعث به وجود اومدن این حادثه شدن مطلع شدیم. در ضمن به دو سه تا اسم هم اشاره کردن که به نظرم بعدا بیشتر در موردشون میشنویم. روند تغییر و رشد شخصیت کاکاشی هم خوب کار شده بود.

نمیدونم، شاید چون 5 قسمت رو با هم دیدم و میدونستم از این هفته برمیگردیم به داستان اصلی با این قسمتا مشکلی نداشتم. بهرحال الان دیگه کاملا آماده برگشتن به دنیای ناروتو و دنبال کردن داستان اصلی هستم.

آها راستی شروع و پایان جدید رو هم تازه دیدم و ازشون خوشم اومد. هرچند به نظرم اون پایان قبلی قشنگتر بود.

قسمت این هفته هانتر خیلی قشنگ بود :d
درسته به اندازه ی قسمتهای دیگه مبارزه نداشت ولی همون استراتژی هایی که شخصیت ها میچیدن خیلی جالبناک بود :d
راستی یه چیزی ، چطوریه که من هر قسمت هانتر رو توی 1 ساعت تموم میکنم در حالی فقط 20 دقیقه اس ؟ ;;)

خب این قسمت 362 ناروتو رو دیدم خوب بود ولی عالی نبود جالب ترین چیزی ک از توش فهمیدم این بود ک
اون مرد ماسک دار ک نه دم رو احضار کرد موقع ب دنیا اومدن ناروتو. اوبیتو بوده. این خیلی برام گنگ بود ندیده بودم ک بهش اشاره هم بشه

خب این قسمت 362 ناروتو رو دیدم خوب بود ولی عالی نبود جالب ترین چیزی ک از توش فهمیدم این بود ک
اون مرد ماسک دار ک نه دم رو احضار کرد موقع ب دنیا اومدن ناروتو. اوبیتو بوده. این خیلی برام گنگ بود ندیده بودم ک بهش اشاره هم بشه
/:)/:):eek::eek:
فک کنم 20 قسمت قبل این مشخص شد بلکم قبل تر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or