Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
دوستان انیمه Fairy tail چطوره؟ ارزش وقت گذاشتن داره ؟ :-/
زیرنویس فارسی هم داره دیگه؟ :d

سلام نیما جون !

انیمه ی خیلی بامزه ای هست بنظر من یعنی کلا شوخی های آبکی و این ها توش زیاده ... ولی قشنگه به دل آدم میشینه نه زیاد جدی میشه نه زیاد طنز !

ولی تو زمینه ی طنز یک خدایی هست بنام : گینتاما بی برو برگشت خدایی هست تک این انیمه ببینیش مثل اعتیاد میشه نبینیش اون روزت روز نمیشه ! :d

ولی در کل فیری تیل برای وقت گذروندن خوبه اگر وان پیس و ناروتو و بلیچ و هانتر و بلیچ و دراگون بال رو دیده باشی وگرنه همه ی این ها نسبت به فیری تیل اولیت هستند !

ولی مثلا اگر تو وان پیس دوتا آرک رو تموم کردی یکم زنگ تفریح خواستی یک آرک از فیری تیل ببین که شارژ شی بعدش دوباره وان پیس ! ;)

ولی تو زمینه ی طنز یک خدایی هست بنام : گینتاما بی برو برگشت خدایی هست تک این انیمه ببینیش مثل اعتیاد میشه نبینیش اون روزت روز نمیشه !

سلام

بردیا حرف مفت نزن!:d من 5 قسمتش رو دیدم... واسه قسمتای بعدی هی باید یکی منو هایپ کنه تا ببینم!:d
اونایی که این انیمه رو دیدن یکم هایپ کنند بنده رو!:d
پ.ن: راستی کسی زیرنویس HD این انیمه رو نداره؟ از AW گرفتم...فقط چندقسمت زیرنویس HD داره بقیه ــشون SD ـــیه.
ممنون.

با سلام ناکاما های گل بازی سنتری من !
th_10.gif

میخواستم بدونم بین Spacials ها , Ova ها , Amv ها , Movie های انیمه های Bleach , One Piece , Naruto , Dragon Ball , Fairy Tail کدوم هارو ارزش داره وقت بزارم ببینم !
th_149.gif

{چون تا حالا بجز یکی دو مورد دنبال هیچکدوم نرفتم}
:d
فیلم پنجم (Blood Prison) و ششم (Road to Ninja) ناروتو هم خوب بودن اگر وقت داری ببین مخصوصا Road to Ninja رو

و از همه مهم تر Battle of Gods که ارزش دیدن داره.

کسی خبر داره داستان این فیلم رو تو قسمت های دیگه ای هم میسازن...
به نظر من که پتانسلی بالائی داره...

برای تجدید میثاق با زمین و فرش خونه دارم قسمت های 150 به بعد گینتاما رو برای بار دوم میبینم...

سلام

بردیا حرف مفت نزن!:d من 5 قسمتش رو دیدم... واسه قسمتای بعدی هی باید یکی منو هایپ کنه تا ببینم!:d
اونایی که این انیمه رو دیدن یکم هایپ کنند بنده رو!:d
پ.ن: راستی کسی زیرنویس HD این انیمه رو نداره؟ از AW گرفتم...فقط چندقسمت زیرنویس HD داره بقیه ــشون SD ـــیه.
ممنون.
هایپ کردن نمیخواد دیگه ، بشین تا قسمت 50 ببین ، معتادش میشی ;)

این جریان Uke-Uke من (قسمت مربوط به پادگانش) یک مقدار زیادی مشکل اجتماعی-شیاشی داره و ممکنه پرهام بیاد بنم کنه بره... برای همین ساده و خلاصه توضیح میدم.

-----------------------------------------

*صبح*
.....................

من: Uke :d

سرهنگ: :|

سرباز 1: Okay؟!

سرباز 2: دوباره قرص‌هاتو نخوردی؟!

سرباز 3: بچه‌ها دست و پاشو ببندید.... یکی بیاد آمپول‌های این توهمی رو بزنه، دوباره چت زده!

سرباز دژبان: کی تموم میشه... راحت شیم؟!

مسئول دفتر مرکز: سلام! خوبی؟! سره حالی قطبی؟! چه خبرا؟! اوضاع احوال؟! کی تموم میشه؟! دفتر چه خبر؟! چی کار داری اینجا؟! چیزی شده؟! حرف بزن پسر؟!

من: غلط کردم!! :-s

.
.
.
.
.

*ظهر*
.....................

مدیر شهرک: خووووبی قطبییی؟! یک عکس گل و فیشفیشه بنداز رو این LED اینجوری ساده خیلی زشته! ... اگه میشه 4 تا از این انفجاری‌ها هم بنداز برا روز پدر که از توش تبریک بیاد بیرون!!

من: Ukey :|

.
.
.
.
.

*بعد از ظهر*
.....................

سرباز همدوره: پسر 20 روز اضافو چی کار کنم؟!! :(

.
.
.
.
.

کارمند ترابری: :|

من: :d

کارمند ترابری: seme :d

من: :|

کارمند ترابری: o:-)

من:

81740059473439991412.jpg

-----------------------------------------

اولاً هیچ وقت با دوجین‌باز جماعت شرط نبندید

دوماً اگه نمیدونید دوجین چیه، سراغش نرید... هیچ وقت این در لعنتی رو باز نکنید که برگشتی نیست!

سوماً کف کردی Respect Power اینجانب تو پادگانو...؟! :> در سطح پیتر گریفین تو Family Guy‍ه!

چهارماً که از همه هم مهتره....

NEVER judge a book by its cover.... u never know when a BL-Fan gonna show up and kick u in the bu*t

پ.ن: جدیداً یک شرط دیگه باهاشون بستم که 120% بُرد با خودمه....... یعنی یک سری دوجین گورو براشون آماده کردم که بعد خوندن به مدت یک هفته کاری روزی 3 وعده تگری بزنن جیگرشون حال بیاد! :bighug:

بزرگترین ضد حال انیمه ای که خوردم دیدن گرافیک DRAGON BALL Z KAI بعد از دیدن اپنینگش بود!گفتم کلا گرافیکش رو به روز کردن ولی همون آش و همون کاسه بود!

بزرگترین ضد حال انیمه ای که خوردم دیدن گرافیک DRAGON BALL Z KAI بعد از دیدن اپنینگش بود!گفتم کلا گرافیکش رو به روز کردن ولی همون آش و همون کاسه بود!

جلوتر که بری بهتر میشه اما هنوزم Z بهتره و نیازی به دیدن کای نیست واقعا.

سلام

گینتاما چقد طنز باحالی داره!:d هرکی نبینه از کفِش رفته!:d
اون اوایل مالی نیست ولی از قسمت 20 بعد خیلی خوب تر میشه...
امیدوارم همینطور ادامه داشته باشه...
:>

کونیچیوا ناکاماهای من !

چند تا سوال داشتم ناکاما جون های من :

از سری Neon Genesis Evangelion کدوم انیمه/فیلم هاش رو باید ببینم !؟
ارزش داره پاش وقت بزارم ! {با انیمه های قدیمی مشکلی نداریم} :d

انیمه های خیلی خوب تو ژانر های Slice of Life , Mecha , Echii خوب چی ها هست که برم تو خطش !؟

سلام
Angel Beats رو دانلود کردم . از قرار معلوم یه قسمت 13.5 و یه اسپیشیال هم داره که زیرنویسشون رو تو AW ندیدم .
اگر جایی رو سراغ دارین برای زیرنویس اون 2 قسمت اضافه ، برام پخ کنین .
ممنونم

برای وان پیس Film z و Strong World خوبن. بقیشون رو نمیدونم. OVA که زیاد داره وان پیس. یدونه داشتن که مسابقه بیس بالا کلاه حصیری ها با باگی بودش :دی
وان پیس من تقریبا همشون رو پیشنهاد میکنم! :-" بالاخره یه سری باکا بازی کلاه حصیری ها بسی حال میده! ولی برای فیلم علاوه بر این 2تا ، 5و6 پیشنهاد میشه!
و البته Episode 0 : Strong World :d
اتفاقا تنها چیزی که پیشنهاد نمیکنم،همین بیس باله بود! چون رسما دوبلر نداشت و بون چان و باگی ساما که گزارشگر بودن جای بقیه صحبت میکردن:| (فرض کن نامی داره صحبت میکنه،صدای بون چان بیاد جاش :| )
ولی فوتبالش خیلی باحالی بود! Dance Carnival هم که عالی!!!! :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or