Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Fairy tail چقدر فانه :bighug: :d بعد از شینگکی و الفن داید و سایر دوستان ( :d ) که اشکه ادمو در میاوردن چنین انیمه ای واقعا نیاز بود :d شخصیتاشم باحالن :d
نیما سان بشین وان پیس ببین :bighug: خیلی از فیری تیل فان تره :bighug: و صد البته بهتره :bighug:

ناروتو این هفته از فیلر در میاد :|
خیلی ناراحتم :|
به جان خودم ما اینقد تو کف موندیم که آب از سرمون گذشت میخواد بیاد میخواد نیاد!! (الکـــــی میگه)
Hunter X Hunter
خیلی خوشحالم که نخورد تو ذوقم و فن این عنوان شدم دارم مثل اسب میبینمش
نمیدونم واسه شمام اینجوریه یا نه اما صدای Narrator خیلی به دل میشینه آدمو میبیره به حال و هوای کارتونای بچگی
خود انیمه هم خیلی خوش ساخته
واقعا از لحاظ داستانی قویه (خوشم میاد از انیمه هایی که آدمو به فکرمیندازن، یه جاهایی چندبار یکی دو دقیقه رو میدیدم بعد استاپ میکردم ببینم چی شد دقیقا :-b)
یه جایی خوندم از لحاظ محتوا و ساختار خیلی شبیه به شونن هم سبکش dragon ballـــه درسته؟ آخه من اون رو ندیدم

به جان خودم ما اینقد تو کف موندیم که آب از سرمون گذشت میخواد بیاد میخواد نیاد!! (الکـــــی میگه)
Hunter X Hunter
خیلی خوشحالم که نخورد تو ذوقم و فن این عنوان شدم دارم مثل اسب میبینمش
نمیدونم واسه شمام اینجوریه یا نه اما صدای Narrator خیلی به دل میشینه آدمو میبیره به حال و هوای کارتونای بچگی
خود انیمه هم خیلی خوش ساخته
واقعا از لحاظ داستانی قویه (خوشم میاد از انیمه هایی که آدمو به فکرمیندازن، یه جاهایی چندبار یکی دو دقیقه رو میدیدم بعد استاپ میکردم ببینم چی شد دقیقا :-b)
یه جایی خوندم از لحاظ محتوا و ساختار خیلی شبیه به شونن هم سبکش dragon ballـــه درسته؟ آخه من اون رو ندیدم

ناروتو از لحاظ انیمه واقعا مزخرف هست مانگاش عالیه اما انیمه اصلا حرفش رو نزن دیگه حال آدم به هم می خوره اینقدر فیلر !!!!!!!!! صدای ناروتو هم خوبه اما هیچ صدایی جای لوفی رو نمی گیره اصلا این طرف صداش خاصه :d بلیچ هم دوبلر های خوبی داشت مخصوصا نل ( اگر کسی یادش باشه )

آخرین ویرایش:
وان پیس خیلی زیاده :-s اونو گذاشتم برای تابستون :bighug: :d

البته هنوز تصمیم نگرفتم ناروتو ببینم یا وان پیس یا دراگون بال :-?? :d
تصمیم نمیخواد که،دراگون بال که خیلی قدیمیه ناروتو هم که کلا داغون شده فقط میمونه سلطان:d

سلام، من بعد از مدت ها با attack on titan به دنیای انیمه برگشتم :دی (البته تا به حال هم جز پوکمون و چند تا انیمه ی سینمایی چیزه خاصی ندیده بودم :دی ) .

attack on titan که خیلی فوق العاده بود این فصلش و فکر کنم اینجا اکثرا دیده باشین، اگه هم که ندیدید شدیدا پیشنهادش میدم :دی . ممنون میشم چند تا انیمه خوب در این حد که اپیزود هاش هم خیلی زیاد نباشه بهم معرفی کنید، لوس بازی هم نداشته باشن :دی اگه هم که تورنـــت خوب و زیرنویس فارسی خوب هم که داشته باشن واقعا عالی میشه :دی

Deathnote هم فکر کنم خیلی خوب هستش، تاییدش میکنید؟ :دی

سلام، من بعد از مدت ها با attack on titan به دنیای انیمه برگشتم :دی (البته تا به حال هم جز پوکمون و چند تا انیمه ی سینمایی چیزه خاصی ندیده بودم :دی ) .

attack on titan که خیلی فوق العاده بود این فصلش و فکر کنم اینجا اکثرا دیده باشین، اگه هم که ندیدید شدیدا پیشنهادش میدم :دی . ممنون میشم چند تا انیمه خوب در این حد که اپیزود هاش هم خیلی زیاد نباشه بهم معرفی کنید، لوس بازی هم نداشته باشن :دی اگه هم که تورنـــت خوب و زیرنویس فارسی خوب هم که داشته باشن واقعا عالی میشه :دی

Death note تایید میشه...fate/zero هم پیشنهاد میشه...
================
گفتم یه انیمه‌ی نرمال شروع کنم ک ن ب امتحانام لطمه بخوره و ن خودم خمار بمونم:دی،از این رو ao no exorcist رو بطور خودجوش شروع کردم!
اِنی اَدوایس!!!؟؟؟

به عقیده خیلی ها منجمله خودم بهترین انیمه کوتاه هست...حتما ببین...

Death note تایید میشه...fate/zero هم پیشنهاد میشه...
================
گفتم یه انیمه‌ی نرمال شروع کنم ک ن ب امتحانام لطمه بخوره و ن خودم خمار بمونم:دی،از این رو ao no exorcist رو بطور خودجوش شروع کردم!
اِنی اَدوایس!!!؟؟؟

جنگیر فقط یه ایراد کوچیک داره قسمت 14 به بعد فیلره :دی

فقط درس بخون :>

این چنوقته اصلآ فرصت پست دادن نداشتم و امروز هم فقط به خاطر مانگای وان پیس اومد یعنی عالی بود :d :

اسوپ 5 ستاره :d:))=))

این چنوقته اصلآ فرصت پست دادن نداشتم و امروز هم فقط به خاطر مانگای وان پیس اومد یعنی عالی بود :d :

اسوپ 5 ستاره :d:))=))
منم الان اومدم در مورد مانگا بگم! >:) چقدر کیف داد این چپتر! بعد از 1 هفته بی مانگایی! :d

God Ussop ! =))
همینه آقا! همینه! اسوپ 5ستاره! :d
قبلا هم پست داده بودم و گفته بودم دوست دارم بونتی اسوپ از همه بره بالاتر! >:) و خوب...دوفلا اینکار رو کرد توی بازیش! >:) اگر نیروی دریایی هم همینقدر شعور داشته باشه عالیه! >:)
قدرت اسوپ رو جهانیان خواهند فهمید! >:) کاپیتان به حق کلاه حصیری ها! =)) (البته زورو به حق تره:-" ولی خوب چون نمیخواد کاپیتان باشه،اسوپ ساما! :d )

علاوه بر این، بارت داشتیم باز:bighug: بسی ذوق مرگیده شد و باز هم لذت بردیم! :bighug: به خدا اگر ناکاما نشه...:((

ولی با توجه به این چپتر دیگه 100% لوفی قراره دوفلا رو بزنه:( اگر 3تایی بزننش بهتره:-" ، صفحه ی آخر هم که لوفی از گردن گرفته بود این 2تا رو=)) اگر قسمتای اول وان پیس بود، زورو 100% میگفت : "یه روزی میکشمت! :-l " =))
دن دن موشی زورو-ساما هم بس خفن بود! :d

و...
این آشنایی لاو با Birdcage میتونه مربوط به اون قضیه ی کورو-سان(یه چی دیگه بود البته...دقیق یادم نیست:-" روی پل،همونجا که دوفلا 2 ثانیه بعد پودرش کرد:-" ) باشه؟ مثلا دوفلا این 2تا رو انداخته بشه توی Birdcage برای اینکه لاو بیاد رو صندلی قلب،یا اون قبلی همونجا بمونه؟ :-"
حالا شاید این نباشه ولی احساس میکنم قفس پرنده،به اون مرحوم یه ربطی داشته باشه:-"

بروبچ نظرتون راجع ب Inazuma Eleven چیه؟؟؟
Inazuma-Eleven.jpg

سلام به همه
چند وقت پیش داشتم دوباره انیمیشن Final Fantasy VII: Advent Children رو میدیدم که یه سری المان (!) هاش منو به خودش جلب کرد.
مثل پاپیونه قرمزی که به بازوی کلاود بسته شده بود، یا نگاه کاداژ و روفوس شینرا به تاریخ.
کسی هست بهم یه توضیحی راجع بهش بده؟ ممنون میشم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or