Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ندیدم من اون پست رو، اما بوکورانو رو من اینجا یه بار بعنوان تاپ انیمه هام معرفی کردم.
روند داستان شدیداً گیراست، یعنی شما همه اش داری آزمون خطا م یکنی برای قسمت بعدی، اما وقتی قسمت بعدی رو میبینی میفهمی خطا کردی.
مثلاً دروازه اشتاین، هم همین حالت رو داره.
اما بار سنگینی که روی دوش کرکترهاست واقعاً در جاهایی به شدت میوفته روی دوش مخاطب. نویسنده و کارگردان به قدری حرفه ای میتونن بار کار رو منتقل کنند که شما به عنوان بیننده در جاهایی شدیداً بغض می کنید و یا حتی از اون بدتر حالت تهوع بهتون دست میده از اون همه بدبختی، پستی و رذل بودن! واقعاً بی نظیر بود برام!

البته در مورد انتقال بار احساسی یادی کنم از Grave of Firefly که باهاش من گریه کردم!

:| :| :|
Yowamushi Pedal - E18
تو فکرشم دراپش کنم :|

آقا بد رو رو اعصابه! :| خیلی بد رو اعصابه! :|
چرا شخصیت اصلی هیچوقت کم نمیاره؟ تازه 18 قسمت گذشته، از یه نووب توی مسابقات دوچرخه سواری،برای خودش غولی شده! مگه میشه جاش گذاشت! :| آخر بازم بهت میرسه و رد میکنه:|
بقیه ی اصلی ها هم همین وضعیت رو دارن! :|

دلم برای این سال دومی ها سوخت،این همه تمرین،این همه پشتکار،این همه فکر و تکنیک! آخرش به نابغه ها باختن:-" رسما بگن کسی که نابغه نیست بره بمیره دیگه:-"
اوووو! تازه این وسط نابغه که هیچ! این نابغه ها هم غل و زنجیر شده بودن و بازم بردن! یعنی اگر آزاد بودن یحتمل الان دورهاشون رو هم تموم کرده بودن یا با چند دور اختلاف اینا رو میزدن میترکوندن:-" (این دیگه خیلی رو اعصاب بود! :d )

توی کوروکو اگر این ملت میزنند بقیه رو له میکنند،بهشون میگن نسل معجزه ها! از قسمت اول بهت میگه : " این یارو از نسل معجزه هاست، این یارو هم از آمریکا و مهد بسکت اومده، یه چیزایی حالیشونه! :d " همینا هم بالاخره یه جایی کم میارن و اپیک فیل میشن:-" (گرچه کاگامی هم خودش از ایناست که تقریبا کم نمیاره و سرعت پیشرفت خوفی داره! ولی نه در این حد! :d )
چندجا هم برای کوروکو و هم برای کاگامی دیدیم که مشکلات روحی روانی پیش اومد و یکم اومدن رو نیمکت که آدم بشن،بعد با قدرت بیشتر برگردن:-"

البته مسابقه ی آخر کاگامی و برادرش هم همین بود:-" ولی خوب...من اونجا بیشتر حس واقعی تری بهم دست میداد تا اینجا:-" (اونا هم البته یکی از نسل معجزه ها داشتن که از خودش پیشرفت نشون داد توی بازی:-" )

هممم...البته اونجا هم،همین اول کاری سال بالاتری ها رو نیمکت نشین کردن:-"
یا

لوفی 500 قسمت اومد جلو،هیچ جا گفته نشد فلانی خیلی آدم خاص و کله گنده ایه! کاری میکنه که هیچکی نمیتونه انجام بده! یه یارویی بود مثل بقیه ی هم سن و سال ها،حالا یکم کله خر تر:-"
آهسته و پیوسته کم کم قوی شد! تازه نزدیکای 500 قسمت بود که گفتن این بشر چیزی داره به نام هاکی پادشاهی! از هر 10000 نفر یکی داره و فلان و ...:-" و نسبت به بقیه ی هم سن و سال هاش خاص تر شد! :d
(قبلا یه میوه ی شیطانی داشت،که خزترین چیز ممکنه و هرکی از مامانش قهر میکنه،بالاخره پیدا میکنه میوه شیطانی رو! :-" )

سرعت پیشرفت باید آهسته و پیوسته باشه آقا! :-" برای همینه که من با طولانی شدن وان پیس، و سرعت روند داستان که انقدر کنده مشکلی ندارم:-" و تازه دوست دارم که توی این آرک هم لوفی نتونه دوفلا رو بزنه:-" یا اگر میزنه 2-3ـتایی بزننش! :d (البته کارخونه رو خراب کنند، کایدو بیاد سراغ دوفلا خیلی خوب میشه:bighug: )

البته نمیگم شخصیت اصلی همش نفله بشه و اینا! :d ولی کم بیار آقا جان! کم بیار! :| بالاخره یه جایی بباز:(( ، اصلا ترجیه میدم با همون امدادهای غیبی برنده بشن! تا با نیروی"من فلان چیز رو دوست دارم! :d " !
هنوزم قسمت 18 رو تموم نکردم البته،فقط دیدم اینا برنده شدن،ناامید شدم :-"

و...شایدم من خیلی فن بازی در میارم...:| اینجوریه؟ :|
میخوام دوستش داشته باشم...ولی اگر این نیست مشکل انیمه،پس مشکل من با این انیمه چیه؟ :-"

رومنس بدترین اتفاقیه که سر انیمه ها اومده :( البته منظورم انیمه هایی که بر پایه رومنس داستانشون نوشته شده نیست ، اونایی ـه که خود انیمه داستانش یه چیز متفاوته ولی روابط عاشقانه واردش میکنن و کیفیتش شدیدا افت میکنه ... الان دارم Welcome to the N.H.K رو میبینم ، تا قسمت 4 اینا عالی بود ، خنده دار و در عین حال دپرس کننده ، یه جورایی میشد باهاش ارتباط برقرار کرد . ولی الان قسمت 10 ـم و بیشتر تبدیل شده به یه داستان عاشقانه ی کسل کننده که حوصله ندارم ادامه بدم :| امیدوارم ادامه ـش دوباره بهتر بشه .

کلا نمیدونم چرا بی حوصله شدم انقد ، Black Lagoon رو هم که خیلیا ازش تعریف میکردن 3 قسمت دیدم فعلا دارپش کردم بعدا ببینم :d

البته در مورد انتقال بار احساسی یادی کنم از Grave of Firefly که باهاش من گریه کردم!

این رو اگه , افسردگی دارید , یا نشانه هاش رو در خودتون میبینید حتی کم و یا بیماری قلبی دارید به هیچ وجه توصیه نمیشه. دهن سرویس خیلی غمناکه ! از سنگ باید باشی تا آخرش گریه نکنی یا تحت تاثیر قرار نگیری.

Hellsing Ultimate هم تموم شد و خیلی حال کردم باهاش :x:x:x:x:x

به نظرتون Hellsing Dawn رو بگیرم ؟ :-/

اره...نگاش کن
+++++++++++++++
@Sam _Fisher

PM شد..
+++++++++++++++
انتخابای خوبی ان. کلا انیمه های اون لیست (بعلاوه ی یه سری دیگه)، همه شون به نظر من کارای Must Watch هستن. همه شون 8 از 10 یا بالاتر. یعنی از اینا که هر چی میبینی باید دراپ کنی بشینی اینا رو ببینی! ولی حرف آریا درسته. صد در صد، با یه سریاشون حال نمیکنی. همینطور که اگه تو یا آریا لیست بدین، منم با صد در صدش حال نمی کنم!

به مرور زمان به همشون میرسم D:

یه چیز بگم هایپ بشی؟ یکی از بهترین داستانا رو بین فیلمای میازاکی داره. من بعدش رفتم مانگاش رو هم خوندم که کار خود میازاکیه. کلاً برخلاف خیلی از فیلمای میازاکی تم بچگونه نداره، داستان یه قهرمانه! نگران گرافیک قدیمیش هم نیستم، چون میدونم همیشه کیفیت خوب دانلود میکنی. در کل یکی از بهترین فیلمای تاریخ انیمه اس.

ناروهودو (:
تا همین حد کافی بودش

کی گفته خفن نیست ؟ ها؟ فقط معرفیش کن کایجی انیمه ی هیجانی/استرسی مورد علاقه ی منه. یه چیزی بین Death Note و Aku no Hana ست. مثل دفترچه مرگ، هیجانش از بازیای ذهنی و کلک زدن شخصیتا به هم میاد، مثل Aku no Hana هم استرسش از تحقیر و لِه کردن شخصیتا. فقط باید بگم که فصل دومش اُفت میکنه، چون خیلی کش دادنش. نسبت فصل دوم کایجی به فصل اولش، مثل نسبت فصل دوم چیهایافوروئه به فصل اولش. ضعیفتره اما قابل دیدن.

والا چی بگم، شاید با یه انیمه ی دیگه اشتباه اش گرفتم LOL

بذار توضیح بدم

با این توضیحات، فک کنم بازم بیخال Ghost in the Shell بشم بهتره.

اِرین عشق منه یکی از اولین انیمه هایی بود که دیدم و باید حتما دوباره ببینمش. فکر کنم بهترین حالت توصیفش استفاده از مثالای اوشین و یانگوم باشه. یه همچین داستانیه. ماجرای زندگی یه دختر منتهی تو یه دنیای فانتزی. با یه گرافیک آبرنگی خیلی قشنگ. البته وسطاش یکم کند میشه و شاید به جای 50 قسمت میشد تو 42 یا 43 قسمت تمومش کرد ولی اگه کسی به این سبک کارا علاقه داشته باشه، قطعا از این لذت می بره.

اصلاً از همون لحظه ی اول که شخصیت ـش رو دیدم، خیلی خوشم امد...

این خداییش غلط انداز ترین انیمه ی تاریخه. توش یه سری دختربچه رو شستشوی مغزی میدن و تبدیلشون می کنن به نیروی جنگی. خلاصه داستانش هم زباله به نظر میرسه، اما اینقدر خوب ساختنش که من خودمم موقع دیدنش غافلگیر شدم! در کل اگه تصمیم گرفتی ببینیش، حواست باشه، فصل 2ش رو نبینی.

کوزاگرنا..!!!
OK....میزارم تو برنامه ی دانلودی هام...
P.S
داستان تو همون فصل اول تموم میشه؟

کلا نمی دونم نظرت در مورد این درامای فضایی یا به قول معروف Space Opera ها چیه، چون یادم نمیاد نظری داده باشی در موردشون. اما در کل این یکی از بهتریناشونه، چه تو انیمه چه تو خارج از انیمه. ولی دیدنش سخته، هم اینکه خیلی قدیمیه، هم اینکه خیلی توش حرف میزنن و یکم دنبال کردنش سخته و هم اینکه کُنده. 20 قسمت اول حدوداً، فقط مقدمه چینیه. اما تو نقاط اوجش چیزیه که نمونه ی دیگه ای نداره. شاهکاره. ولی قراره یه remake ازش امسال بیاد. صبر کن همینو ببین یهو. یه انیمه ی دیگه ای هم پارسال اومد به اسم Space Battleship Yamato 2199 که هرچند خیلی متفاوته با LOGH ولی خیلی خوب بود و واسه اینکه ببینی با اینطور داستانای جنگای فضایی و اینا حال می کنی یا نه خوبه. 26 قسمت هم بیشتر نیست. ولی فکر کنم اینم زیرنویس نداره.

که اینطور...خیلی خوبه...صبر میکنم برای remakeـش
این Space Battleship Yamato 2199 تو سایت ها دیدم، فک کنم حتی یه Live-Acion هم ازش ساختن...

اینو دیگه نمی دونم چجوری توضیح بدم. Ergo Proxy رو دیدی؟ این چند برابر اون ... تره. به جای ... میتونی عجیب غریب، تاریک، WTF یا اینجور چیزایی بذاری. همه شون جواب میده. اینم سایبرپانکه (مثل ارگو پرو کسی) و به شدت کم دیالوگ. کلا دنبال کردنش سخته ولی اگه کسی بتونه تا آخر دووم بیاره و باهاش ارتباط برقرار کنه، از اون کاراییه که می زنه تمام اعتقادات و دنیای آدمو زیر و رو میکنه.

خوراک خودمُ برادرم هستش...جون میدم برای اینطور انیمه ها D:

البته فکر کنم اونی که حسن معرفی کرده بود Kiba بود، نه کایبا .

اسم هاشون، خیلی شبیه به همه D:

هرکی بهت گفته AO داغون بوده، کاملا درست گفته. تنها کار درستی که AO انجام میده، گند زدن به خاطرات E7 اصلیه. خوشبختانه داستان E7 تو همون سری اول تموم میشه. اگه میخوای میتونی فیلمش رو هم ببینی، ولی به هیچ وجه فصل دومشو نبین. خود E7 هم یه انیمه ی مکای شونن تو یه دنیای استیم پانک با انیمیشن عالی و داستان خوبه. کلا بالا و پایین داره، منتهی نقاط اوجش واقعاً بالا هستن!!

ایول..حتماً میزام تو لیست ـم

فکر کنم قبلا صادق یا محمد علی عکسشو گذاشته بودن تو تاپیک. از این داستانایی که شخصیتاش بچه ها هستن ولی تو موقعیتای کاملا جدی و بزرگانه قرار می گیرن. یکم تو مایه های Now and Then, Here and There. اینم از اونایی هست که احتمال اینکه خوشت بیاد زیاده.

اره دقیقاً خودشته

یادم نمیاد من بوده باشم. شاید صادق بوده.

به صورت کلی بوکورانو از اون انیمه هایی ـه که از قسمت 2 به بعد، بعد از دیدن هر قسمت 3-4 ساعت توی دیوار بودم
البته یه بخشیش به علت سوسول بودن خودمه، اما خود انیمه هم فضای سنگینی داره

فکر می کنم اگر یه روز قرار باشه دنیا رو نجات بدم، مثل آدم های داخل بوکورانو رفتار کنم

ندیدم من اون پست رو، اما بوکورانو رو من اینجا یه بار بعنوان تاپ انیمه هام معرفی کردم.
روند داستان شدیداً گیراست، یعنی شما همه اش داری آزمون خطا م یکنی برای قسمت بعدی، اما وقتی قسمت بعدی رو میبینی میفهمی خطا کردی.
مثلاً دروازه اشتاین، هم همین حالت رو داره.
اما بار سنگینی که روی دوش کرکترهاست واقعاً در جاهایی به شدت میوفته روی دوش مخاطب. نویسنده و کارگردان به قدری حرفه ای میتونن بار کار رو منتقل کنند که شما به عنوان بیننده در جاهایی شدیداً بغض می کنید و یا حتی از اون بدتر حالت تهوع بهتون دست میده از اون همه بدبختی، پستی و رذل بودن! واقعاً بی نظیر بود برام!

@محمدعلی استکبار
@محمد (نارنجی)

واو....امشب میزارم تو top لیست دانلودم

نمی دونم چرا اینجوری فکر میکنی! خیلی دوست داشتنیه. چون از Gosick خوشت میاد، احتمالا از اینم خوشت میاد. بخصوص رابطه ی دو شخصیت اصلیش خیلی شبیه گوسیکه.

یه تجربه ی بیخودی مثل Ookami Kodomo no Ame to Yuki داشتم که خودت بهتر میدونی، فک کنم قبلاً بهت گفتم چرا...
دیگه برای همین از گرگی ـنه ها زده شدم D:

@آریا سنپای
چه مصائب ـی کشیدی (:

دیشب دوتا OVA های شینگکی رو گرفتم و راجع ب این دومیه دوتا جمله هست ک فقط میتونم بگم:دی:
۱ - ژاپنیا در عین جدی بودن میتونن خعلی زیاد هم دلقک باشند!
۲ - من میکاسا میخواااااااااام.:دی
Omelet هم بس جالب بود و الان جاتون خالی دارم املت میخورم:دی البته نسخه‌ی ایرانیشو:دی
:D

با سلام ناکاما های گل بازی سنتری من !
th_10.gif

میخواستم بدونم بین Spacials ها , Ova ها , Amv ها , Movie های انیمه های Bleach , One Piece , Naruto , Dragon Ball , Fairy Tail کدوم هارو ارزش داره وقت بزارم ببینم !
th_149.gif

{چون تا حالا بجز یکی دو مورد دنبال هیچکدوم نرفتم}
:d

با سلام ناکاما های گل بازی سنتری من !
th_10.gif

میخواستم بدونم بین Spacials ها , Ova ها , Amv ها , Movie های انیمه های Bleach , One Piece , Naruto , Dragon Ball , Fairy Tail کدوم هارو ارزش داره وقت بزارم ببینم !
th_149.gif

{چون تا حالا بجز یکی دو مورد دنبال هیچکدوم نرفتم}
:d
ناروتو ها هیچکدوم چیز خاصی نیستند.
دراگون بال ها بعضا خوبن. بین فیلم ها
Cooler Revenge
Legendary Super Saiyan
Broly second coming
Bio Broly
Wrath of the Dragon
و از همه مهم تر Battle of Gods که ارزش دیدن داره.
OVA هم یدونه دارن که اسم خیلی بلندی داره. اونم خوبه خنده دار.
برای وان پیس Film z و Strong World خوبن. بقیشون رو نمیدونم. OVA که زیاد داره وان پیس. یدونه داشتن که مسابقه بیس بالا کلاه حصیری ها با باگی بودش :دی

سلام
دوستان انیمه Fairy tail چطوره؟ ارزش وقت گذاشتن داره ؟ :-/
زیرنویس فارسی هم داره دیگه؟ :d
اگه وقتت خالیه آره :d
کلا بین شونن ها تو رده خوباست و اگه بقیه چیزا رو دیدی یه چند قسمتشو ببین کلا سبکش دستت میاد!
زیرنویس هم داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or