با کاپیتان باگی کبیر شوخی میکنی؟
سر دسته ی فرارایان زندان ایمپل داون! کسی که در مارینفورد حماسه آفرید! و حتی جون پسر دراگون رو نجات داد!
(البته به خاطر اینه در اصل باید اعدام بشه
ولی خوب...چون آدم قدرتمندیه دولت جهانی بهش نیاز داره! :d )
حالا این سوپرنوواها درسته دارن تلاش میکنند یونکوها رو به زیر بکشن! (هر سوپرنووایی چنین کاری میخواد بکنه! همون ایس هم همین کارا رو داشت میکرد دیگه که شیروهیگه یقش رو گرفت
)
ولی خوب...به نظر من هنوز مال این حرفا نیستن
اگرم ببینی این لاو داره با نقشه ی تضعیف کردن کایدو میره جلو! تا بخواد ضعیفش کنه و یا حتی دوفلا و کایدو رو بندازه به جون هم و مرده خوری کنه و ... خیلی طول میکشه
تا اون موقع هم اینا کم کم قوی تر میشن! :d
اونی که جرات نداشتن اسمش رو بیارن دولت جهانی بود،که سوگه کینگ زد پرچمشون رو ترکوند
جواب سؤال ها هم...
1. تایید نشده ولی به خاطر همون یکی دو صحنه ی مرموزی که خودتم گفتی،من اعتقاد دارم که داره!
اصلا زورو نداشته باشه،بعد لوفی داشته باشه؟
میشه همچین چیزی؟
به قول خودت زورو باید پادشاه بشه...ولی خوب به خاطر مرام و معرفت و ایناست که چیزی نمیگه
2.نچ! :d
راستی حالا که به اینجا رسیدی بشین فیلم های وان پیس هم ببین! مخصوصا Strong World و Z ، بعد از اینا هم فیلم 6 رو توصیه میکنم، و بر هر زورو فنی واجب است که The Cursed Holy Sword رو ببینه! :d
یه نکته ای که توی انیمه اشاره نشده در مورد یکی از سوپرنوواها! (روی داستان های صفحه ی اول مانگا بود فقط)
از چپتر 674 تا 731 ... البته اون آخراش هست که طرف وارد میشه
اصل داستان در مورد کاریبو میباشد! :d
من هنوز توش موندم چرا داستانای صفحه ی اول رو انیمه نمیکنند! مخصوصا وقتی چنین اطلاعات مهمی توشه
اینجا تمام عکسا رو گذاشته :
Caribou's Kehihihihi in the New World - The One Piece Wiki - Manga, Anime, Pirates, Marines, Treasure, Devil Fruits, and more