Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Ano hana : The flower we saw that day
Usagi Drop
Tamakoe Shop
Aku no hana : The flower of evil
Welcome to N.H.K

P.S

چرا این تاپیک ما این موقع ساعت فعالیت داره ... هرکی ندونه فکر میکنه تاپیک منحرفی هستیم ! :d>:)
دستت درد نکنه عزیز دل برادر...
فقط یه سوال. چون من خودم هیچ کدوم از اینا رو ندیدم، از لحاظ فاکتور H که مشکلی ندارن انشالله؟ :d
چون اونی که می خوام بدم بهش آشنا نیست، می ترسم سوءتفاهم بشه :d

در باب دکتر های انیمه ای هم جا داره یادی کنیم از سوناده و بقیه دست اندرکاران نینجتسوی پزشکی از ناروتو :d
"دکتر" در Black cat
فاوست در Shaman king
دوباره "دکتر" در Hellsing Ultimate
بر و بکس Trauma
خانم یاماگوچی از Ippo
کادر فنی بیمارستان در Pokemon
و بسیاری دیگه که ذکر نشدن اسمشون چیزی از ارزش هاشون کم نمی کنه :d

آخرین ویرایش:
به دنبال دکتر جماعت،داشتم لیست انیمه ها رو نگاه میکردم ببینم چیز دیگه ای یادم میاد یا نه...
اول بی خیال دکتر بشویم و یه پیشنهاد بدم برای اونایی که لیستشون خالیه! :-"
بشینید انیمه ی Katanagatari رو ببینید و لذت ببرید:x (اسمش زیاد برده نمیشه،با اینکه انیمه ی خیلی خوبیه:d ) فقط این رو هم بگم هر قسمتش 50 دقیقست! :-"

خوب دکترها!
بهترین بانوی انیمه ی اخوی ها( Space Brothers ) رو یادمان رفت! :|
سریکا چان! :x Itou Serika :
Nao Kadena ، دکتر مدرسه :| ( GTO ) :

Franken Stein (ایندفعه Blood Lad ) :

---
اگر بازم دکتر داشته باشیم،دیگه حافظه یاری نمیکنه:-"
البته یه سریشون در کل،دانشمند هم محسوب میشن:-"
---
@سروش
از بین لیست بردیا 2تا و نصفیش رو دیدم! :d
Usagi که گریه نداره! اتفاقا یه لبخند ملیحی موقع دیدن بر لب آدم میشینه! :d
Tamako Marke هم نصفه دیدم،تا اونجا که غم و اینا نداشت! :-"
Ano Hana ولی من رو نابود کرد:(( :((
غیر از این،همون وان پیس من کلش در حال اشک ریختن بودم! حالا یا از خنده،یا از گریه:-"
ناروتو هم یکمی! :((
Mushishi و Natsume هم یه سری داستان های غم ناک دارن!
Gin no Saji نیز،هم چیزایی داره که بسی غمگین بشی،هم چیزایی داره که از خنده منفجر بشی:-"

Kaiji هم میتونه یه انتخاب باشه! کار غمگین نیست،ولی از زندگی ناامید میکنه طرف رو! :-"

آخرین ویرایش:
سلام
به مناسبت شرطی که با یکی از دوستان بسته شده، ناکاما های عزیز بی زحمت چندتا انیمه غمگین و سوزناک معرفی کنین به طوری که اشک آدمو دربیاره! اکشن و اینا هم نباشه ترجیحا درام رئال!
والا من خیلی دنبال این چیزا نمیرم . حال نمیکنم باهاشون .
ولی Asura رو پیشنهاد میکنم . وقتی دیدمش تا 1 هفته آی آب روغنم قاطی بود .

Ano hana : The flower we saw that day
Usagi Drop
Tamakoe Shop
Aku no hana : The flower of evil
Welcome to N.H.K

یعنی تو واقعا سر Usagi Drop گریه کردی ؟ :-o

Aku no hana : The flower of evil : تنها کسی که توی این انیمه گریه میکرد ، اون پسره ی خاک بر سر بود :|

Welcome to N.H.K : قسمت اولش رو دیدم ، بیشتر کمدی بود تا گریه ای :d
>:)

به مناسبت شرطی که با یکی از دوستان بسته شده، ناکاما های عزیز بی زحمت چندتا انیمه غمگین و سوزناک معرفی کنین به طوری که اشک آدمو دربیاره! اکشن و اینا هم نباشه ترجیحا درام رئال!
ممنون!
من که توی این خط نیستم ولی اینا رو امتحان کن :

Five Centimeters per Second : گریه ای نیست و تمش افسرده اس
یه چند قسمت از Gosick
یه چند قسمت Steins Gate
60 درصد از Mawaru Penguin Drum
Air

اینا خوبن ولی هیچکدوم به پای قسمت 7 هلسینگ نمیرسن :((
فعلا همینا بیشتر یادم نیست ;;)

آخرین ویرایش:
ممنون!

ببین اگه فقط قصد داری طرف اشک ـش در بیاد، اون هم طوری که حسابی تا چند روز داغون باشه، فقط و فقط سریال ژاپنی "1لیتر از اشک" میتونه این کار رو کنه...جواب خودش رو هم پس داده، تا حالا به هر کسی دادم (دختر و پسر) داغون شده.
اگه بیشتر در بارش میخوای بدونی، به پست دوم تاپیک سریال های شرقی که تو امضاء ـم هستش برو.

Angel Beats - قسمت های آخرش سوزناک میشه، ولی بعید میدونم اشک ـش در بیاد، بخصوص اگه پسر باشه
Clannad و Clannad After Story عالیه، بخصوص فصل دومش، آخرتشه..اگه دختر باشه، حتماً شک نکن اشک ـش در میاد
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai (همون ano hana) خیلی قشنگه، ولی بازم بیشتر رو دخترها تاثیر گذاره
Grave of the Fireflies سینمایی هستش...چه پسر، چه دختر، حتماً احساساتی میشه
Tokyo Magnitude 8.0 بیشتر رو دختر تاثیر گذاره، بخصوص اگه برادر کوچیک داشته باشه
Rumbling Hearts خیلی قشنگه ولی مشکل H به شدت داره...خودت نگاش کنی خیلی بهتره

اکثر این انیمه ها معرفی ـشون تو این تاپیک قدیمی هستش
http://forum.bazicenter.com/thread42287

به مناسبت شرطی که با یکی از دوستان بسته شده، ناکاما های عزیز بی زحمت چندتا انیمه غمگین و سوزناک معرفی کنین به طوری که اشک آدمو دربیاره! اکشن و اینا هم نباشه ترجیحا درام رئال!ممنون!
به نظرم منم یه نگاهی به 5centimeters per second بندازه،در حد اشک دراومدن شاید نباشه ولی میتونه ناراحتش کنه
Grave of the Fireflies هم مطمئناً ناراحتش میکنه ولی شاید اشکشو درنیاره

این انیمه پسوند،پیشوندی داره که داستانش رو بیشتر بسط بده؟
راسیتش اگر قرار فقط از همین 25 قسمت چیزی برداشت کنم از داستان و مفاهیمش،مطمئنا با کلامات خوبی اونو بیان نمیشه کردش!:d
اتفاقا این انتقاد کاملاً وارده به F/Z . میشه گفت انیمه رو واسه کسایی ساختن که با دنیای فیت آشنا باشن، که البته توی ژاپن تقریبا میشه همه! چون فیت تو ژاپن خیلی گنده س.
درکل خیلی راحت میتونی چیزایی که از داستانش نگرفتی رو پیدا کنی. درباره مفاهیم و اینا هم من نمی دونم :دی
Jojo Bizzare Adventure Part 3 : Stardust Crusaders EPISODE 1 - 4
فقط این جوجو جدیده ی ما خیلی بی ادبه
نکته همینه دیگه، هر جوجو با جوجوی قبلی فرق داره
جوناتان جواِستار : مودب و با وقار، یه جنتلمن واقعی
جوزف جواِستار : دختر باز و حقه باز، یه عوضی واقعی
جوتارو کوجو : بی ادب و دعوایی، یه لات واقعی

------------------------------------------------

شخصیت اصلی یه کار شونن که یه دختر معصوم و بی گناه و خیلی کاوایی رو گروگان میگیره و ازش سو استفاده میکنه ؟
البته واسه من که خیلی وقته هانتر از کلاس بقیه ی کارای شونن جدا شده. تو این آرک، انگار آدما شخصیتای منفی هستن که از حمله ی ناگهانی و گروگان گیری و بمب و ... استفاده کردن. تو شونن های معمولی چنین چیزایی نیست معمولا.

در ضمن این قسمت یه بار دیگه نشون داده شد، پیتو چقدر بچه ست. چون از گون ترسید. اگه یکم تجربه ی بیشتری داشت و خودشو جمع و جور میکرد، همونجا می تونست کار گون و بقیه ی هانترها رو یه سره کنه، کوموگی هم چیزیش نشه.

سلام دوستان گل@};-
با یه تحلیل دیگه از وان پیس در خدمت شما دوستان هستم. امیدوارم ازش لذت ببرین:d

اولا که خودم رو به نزدیکیای هفتگی رسوندم!! همش 3 قسمت مونده:d
خب ! از کجا شروع کنم؟;)

اولین سورپرایزی که تو این چند قسمت آخر بهش برخوردم من و کلا وان پیس رو نابود کرد!!!
بله!! درسته . کاپتان باگی:d
باگی و شیچیبوکای؟!!!!!!:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
با این کار نویسنده زد ابهت شیجیبوکای رو نابود کرد!! آخه این بشر کجاش به شیجیبوکای میخوره؟ البته بسی خندیدماااا:d
فکر کنم مانگاکا میخواست این رو واسه فان به مانگا اضافه کنه. آخه کلا تا حالا فقط باعث خنده شده

تا دیروز از مرگ شیرو هیگه (ریش سفید) ناراحت بودم. و کلی شاکی!! ولی الان واقعا احساس رضایت میکنم....
لا اقل شیرو هیگه جلوی یه دنیا جنگید و کشته شد!! الان هر کی از راه میرسه میخواد یونکو ها رو بکشه!!:d
همون بهتر که تو مارینفورد کشته شد!! لا اقل با ابهت کشته شد!!o:-)
در حال حاضر همه با هم اتحاد تشکیل دادن و میخوان یونکوها رو بکشن!! مطمئن باشین این اتفاق هم خواهد افتاد...
از الان مرگ بیگ مام و کایدو رو پیش بینی میکنم
به نظرم بعد از شیرو هیگه جای خالی یک شخص با ابهت و با اقتدار خیلی خالیه!!
تا الان هم یونکو ها تونسته بودن این جای خالی رو پر کنن. ولی وقتی چند نفر تازه به دوران رسیده دست گذاشتن رو اونا , همش پودر شد.( خیلی دوست داشتم یک شخصی تو انیمه میبود که هیچ کس جرات نکنه اسمش رو ببره چه برسه به اینکه بخواد بکشتش)

با زورو هم که شدید حال میکنم:-" اصلا این شخص مال پادشاه دزدان دریایی شدنه! (خداییش به لوفی میخوره پادشاه دزدان دریایی بشه؟ :d )

یه چند سوال هم در پایان میپرسم ببینم چقدر خوب انیمه رو درک کردید؟!!!:d
1. زورو هاکی شاهی داره؟(تا حالا تو یکی دو تا صحنه مرموز بوده)
2. هیچ چیزی از قدرت راجر نشون نداده؟ مثلا میوه شیطانی خورده بوده؟ میوش چی بوده؟

سلام دوستان گل@};-
با یه تحلیل دیگه از وان پیس در خدمت شما دوستان هستم. امیدوارم ازش لذت ببرین:d

اولا که خودم رو به نزدیکیای هفتگی رسوندم!! همش 3 قسمت مونده:d
خب ! از کجا شروع کنم؟;)

اولین سورپرایزی که تو این چند قسمت آخر بهش برخوردم من و کلا وان پیس رو نابود کرد!!!
بله!! درسته . کاپتان باگی:d
باگی و شیچیبوکای؟!!!!!!:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
با این کار نویسنده زد ابهت شیجیبوکای رو نابود کرد!! آخه این بشر کجاش به شیجیبوکای میخوره؟ البته بسی خندیدماااا:d
فکر کنم مانگاکا میخواست این رو واسه فان به مانگا اضافه کنه. آخه کلا تا حالا فقط باعث خنده شده

تا دیروز از مرگ شیرو هیگه (ریش سفید) ناراحت بودم. و کلی شاکی!! ولی الان واقعا احساس رضایت میکنم....
لا اقل شیرو هیگه جلوی یه دنیا جنگید و کشته شد!! الان هر کی از راه میرسه میخواد یونکو ها رو بکشه!!:d
همون بهتر که تو مارینفورد کشته شد!! لا اقل با ابهت کشته شد!!o:-)
در حال حاضر همه با هم اتحاد تشکیل دادن و میخوان یونکوها رو بکشن!! مطمئن باشین این اتفاق هم خواهد افتاد...
از الان مرگ بیگ مام و کایدو رو پیش بینی میکنم
به نظرم بعد از شیرو هیگه جای خالی یک شخص با ابهت و با اقتدار خیلی خالیه!!
تا الان هم یونکو ها تونسته بودن این جای خالی رو پر کنن. ولی وقتی چند نفر تازه به دوران رسیده دست گذاشتن رو اونا , همش پودر شد.( خیلی دوست داشتم یک شخصی تو انیمه میبود که هیچ کس جرات نکنه اسمش رو ببره چه برسه به اینکه بخواد بکشتش)

با زورو هم که شدید حال میکنم:-" اصلا این شخص مال پادشاه دزدان دریایی شدنه! (خداییش به لوفی میخوره پادشاه دزدان دریایی بشه؟ :d )

یه چند سوال هم در پایان میپرسم ببینم چقدر خوب انیمه رو درک کردید؟!!!:d
1. زورو هاکی شاهی داره؟(تا حالا تو یکی دو تا صحنه مرموز بوده)
2. هیچ چیزی از قدرت راجر نشون نداده؟ مثلا میوه شیطانی خورده بوده؟ میوش چی بوده؟
با کاپیتان باگی کبیر شوخی میکنی؟ :| سر دسته ی فرارایان زندان ایمپل داون! کسی که در مارینفورد حماسه آفرید! و حتی جون پسر دراگون رو نجات داد! :-" (البته به خاطر اینه در اصل باید اعدام بشه:-" ولی خوب...چون آدم قدرتمندیه دولت جهانی بهش نیاز داره! :d )

حالا این سوپرنوواها درسته دارن تلاش میکنند یونکوها رو به زیر بکشن! (هر سوپرنووایی چنین کاری میخواد بکنه! همون ایس هم همین کارا رو داشت میکرد دیگه که شیروهیگه یقش رو گرفت:-" )
ولی خوب...به نظر من هنوز مال این حرفا نیستن:-"
اگرم ببینی این لاو داره با نقشه ی تضعیف کردن کایدو میره جلو! تا بخواد ضعیفش کنه و یا حتی دوفلا و کایدو رو بندازه به جون هم و مرده خوری کنه و ... خیلی طول میکشه:-" تا اون موقع هم اینا کم کم قوی تر میشن! :d
اونی که جرات نداشتن اسمش رو بیارن دولت جهانی بود،که سوگه کینگ زد پرچمشون رو ترکوند :-"

جواب سؤال ها هم...
1. تایید نشده ولی به خاطر همون یکی دو صحنه ی مرموزی که خودتم گفتی،من اعتقاد دارم که داره! :-" اصلا زورو نداشته باشه،بعد لوفی داشته باشه؟ :-" میشه همچین چیزی؟ :-" به قول خودت زورو باید پادشاه بشه...ولی خوب به خاطر مرام و معرفت و ایناست که چیزی نمیگه:-"
2.نچ! :d

راستی حالا که به اینجا رسیدی بشین فیلم های وان پیس هم ببین! مخصوصا Strong World و Z ، بعد از اینا هم فیلم 6 رو توصیه میکنم، و بر هر زورو فنی واجب است که The Cursed Holy Sword رو ببینه! :d

یه نکته ای که توی انیمه اشاره نشده در مورد یکی از سوپرنوواها! (روی داستان های صفحه ی اول مانگا بود فقط)
از چپتر 674 تا 731 ... البته اون آخراش هست که طرف وارد میشه:-" اصل داستان در مورد کاریبو میباشد! :d
من هنوز توش موندم چرا داستانای صفحه ی اول رو انیمه نمیکنند! مخصوصا وقتی چنین اطلاعات مهمی توشه:|
اینجا تمام عکسا رو گذاشته :
Caribou's Kehihihihi in the New World - The One Piece Wiki - Manga, Anime, Pirates, Marines, Treasure, Devil Fruits, and more

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or