persiane
کاربر سایت
دکتر چوپر...دوستان یه دکتر از توی انیمه ها معرفی کنید. اگه وان پیس یه دکتر داره اونم بگید.:d
ممنون.
دکتر وگاپانک....
دکتر چوپر...دوستان یه دکتر از توی انیمه ها معرفی کنید. اگه وان پیس یه دکتر داره اونم بگید.:d
ممنون.
Baccano
وان پیس دکتر داره ولی خود دکتره هم جزو خدمه ی اراذل حساب میشه!
دکتر Tenma Kenzo از Monster:dدوستان یه دکتر از توی انیمه ها معرفی کنید. اگه وان پیس یه دکتر داره اونم بگید.:d
ممنون.
دوستان یه دکتر از توی انیمه ها معرفی کنید. اگه وان پیس یه دکتر داره اونم بگید.:d
ممنون.
دوستان یه دکتر از توی انیمه ها معرفی کنید
میگم کارگردانهای هلسینگ هر قسمت عوض شدن ؟ چون از قسمت 5 به بعد یهو جذابیتش چند برابر شد :d
فیری تیل هم تا قسمت 5 دیدم . خوبه که . چرا میگفتین بدرد نمیخوره ؟
از کجا به بعد ؟شاید چون شخصیت اولش زیادی کپی لوفی وان پیسه و از یه جایی به بعد لوس و تکراری میشه :d
از کجا به بعد ؟
کپی اونم لوفی !!!شاید چون شخصیت اولش زیادی کپی لوفی وان پیسه و از یه جایی به بعد لوس و تکراری میشه :d
آقا این Higurashi no Naku Koro ni چجوریاس ارزش دیدن داره؟!
60% جذابیت و قشنگی Another رو هم داشته باشه من راضیم
من Higurashi رو ندیدم ولی Another که باو خیلی داغون بود کدوم جذابیت؟:d به خصوص تو اپیزودهای آخرش حفره های داستان و تناقضات لاینحل ـش واقعاً مخ من یکی رو منهدم کرد:d
رفقای انیمه باز از بین اینها 1-2 تا رو پیشنهاد کنن برنامه بریزیم ببینیم همه رو نمیشه دید:d اگرم انیمه شاخ دیگه ای که تو این لیست نیست هم مدنظرشونه به همراه ژانرش بگن، ممنون:d
Hunter x Hunter
Shinsekai Yori
Ano Hana
Usagi Drop
B Gata H Kei
Tiger & Bunny
Fate/Zero
FullMetal Alchemist : Brotherhood
Ano Hana
Gosick
Usagi Drop
Steins;Gate