BARDI YA
کاربر سایت
همچنان کسی به میکاسا نظر داشته باشه با من طرفه اساسی. به سبک Levi رگباری قطعه قطعه میشه![]()
من میکاسا میخوام !

همچنان کسی به میکاسا نظر داشته باشه با من طرفه اساسی. به سبک Levi رگباری قطعه قطعه میشه![]()

(یه اپنینگ/اندینگ قشنگی هم داشت که خلیل توی یکی از زنگ تفریح هاش گذاشته بود! :d )
دقت کردین اینایی ک میخوان خیلی پاک و معصوم نشونشون بدن در نهایت ی عوضی ب تمام معنا هستن؟ نانالی هم همینطورهآره خودشه :dیه انیمه ای بود که سال ها پیش،محمدعلی خیلی ازش تعریف میکرد! تنها چیزی که ازش یادم میاد این بود که فکر کنم پنگوئن تو اسمش بود!(یه اپنینگ/اندینگ قشنگی هم داشت که خلیل توی یکی از زنگ تفریح هاش گذاشته بود! :d )
حالا محمدعلی بیاد بگه درسته یادمه یا نه؟ و اون،این میباشد؟ :
Mawaru Penguin Drum ؟![]()

به نظرم روند داستان کد گیاس دقیقا بر عکس Death Note ـه یعنی اوایلش زیاد جالب نیست و هر چی جلوتر میره بهتر میشه و توی اوج تموم میشه . من که به خاطر 4-5 تا قسمت اولش تا یه ماه دراپش کرده بودم ولی بعدش که ادامه اش دادم به شدت معتادش شدم طوری که تموم فکر و ذکرم شده بود کد گیاسCode Geass:خب اینم تموم شد جزء بهترین انیمه هایی ک دیدم هستش هرچند فصل اولش خیلی جالب نبود ولی درکل انیمه ی خیلی خیلی خوبی بود اینهمه کارکتر هرکدوم برای خودشون ی جذابیتی داشتن بعضی انیمه ها فقط 4 / 5 تا کارکتر دارن ولی مفت نمی ارزن اینکه اینهمه کارکتر رو انقدر باحال درست کردن متعجبم میکنه. داستانشم خیلی خوب بود هر لحظه ی اتفاقی میوفتاد ک دهنه ادم باز میموند
ی فیلم یا همون انیمه سینمایی هم ازش دانلود کردم هنوز ندیدم ولی امیدوارم ادامه ی داستان انیمه باشه و ی سری چیزا بیشتر معلوم بشهپایان خیلی بدی بود بنظرم اینکه خودشو برای همچین ادمایی احمقی ک با چهارتا حرف فراموش کردن چقدر بهشون کمک کرده و بدونه اون عمرا ب اینجا نمیرسیدن فدا کرد و حتی نگذاشت کسی بفهمه خیلی دیگه از خودگذشتگی هستش
از نانالی هم منتفرم همه چیزو زیر پا گذاشت و میخواست لولوشو بکشه این اخرشم تا قبل اینکه همه چیو بفهمه از اینکه یکی لولوشو کشته خوشحال هم بوددقت کردین اینایی ک میخوان خیلی پاک و معصوم نشونشون بدن در نهایت ی عوضی ب تمام معنا هستن؟ نانالی هم همینطوره
از خود امپراطور خیلی خوشم میاد حق با اون بود خدایش این ادما ک من دیدم لیاقت ندارن خودشون واسه خودشون تصمیم بگیرن. رولو هم خیلی خوب بود با اینکه لولوش بهش گفت ک فقط داشتم ازت استفاده میکردم ولی بازم جونشو واسه (ب اصطلاح) برادرش فدا کرد
ممنون از دوستان بابت معرفی همچین شاهکاری
(این همون جذابیتیه که انیمه داره ولی فیلم و سریال ندارن
)
)
.فکر کنم که از اوناست که بعد از هر قسمت نیازمند محمدعلی و بقیه ی دوستان میباشم که سیم های مغزم که به هم گره خوردن رو باز کنندآره خودشه :d
از این انیمه های سبک WTF ـه![]()

دقیقا :dفکر کنم که از اوناست که بعد از هر قسمت نیازمند محمدعلی و بقیه ی دوستان میباشم که سیم های مغزم که به هم گره خوردن رو باز کنند
البته بعدا میرم تاریخ پخش رو میبینم و صفحات اون زمان رو میابم! :d

دارم از انتظار دیونه میشم.فیلم دومش چند ماهی میشه که اومده ولی زیرنویس نشدهک اینطور. بشدت منتظر فیلم دومش هستم(حالا کی میاد؟):d
بعضی جاهاش واقعاً بامزه و خنده دار از آب در اومده بود و خیلی باهاش حال کردم!