BARDI YA
کاربر سایت
همچنان کسی به میکاسا نظر داشته باشه با من طرفه اساسی. به سبک Levi رگباری قطعه قطعه میشه
من میکاسا میخوام !
همچنان کسی به میکاسا نظر داشته باشه با من طرفه اساسی. به سبک Levi رگباری قطعه قطعه میشه
آره خودشه :dیه انیمه ای بود که سال ها پیش،محمدعلی خیلی ازش تعریف میکرد! تنها چیزی که ازش یادم میاد این بود که فکر کنم پنگوئن تو اسمش بود! (یه اپنینگ/اندینگ قشنگی هم داشت که خلیل توی یکی از زنگ تفریح هاش گذاشته بود! :d )
حالا محمدعلی بیاد بگه درسته یادمه یا نه؟ و اون،این میباشد؟ :
Mawaru Penguin Drum ؟
به نظرم روند داستان کد گیاس دقیقا بر عکس Death Note ـه یعنی اوایلش زیاد جالب نیست و هر چی جلوتر میره بهتر میشه و توی اوج تموم میشه . من که به خاطر 4-5 تا قسمت اولش تا یه ماه دراپش کرده بودم ولی بعدش که ادامه اش دادم به شدت معتادش شدم طوری که تموم فکر و ذکرم شده بود کد گیاس (این همون جذابیتیه که انیمه داره ولی فیلم و سریال ندارن )Code Geass:خب اینم تموم شد جزء بهترین انیمه هایی ک دیدم هستش هرچند فصل اولش خیلی جالب نبود ولی درکل انیمه ی خیلی خیلی خوبی بود اینهمه کارکتر هرکدوم برای خودشون ی جذابیتی داشتن بعضی انیمه ها فقط 4 / 5 تا کارکتر دارن ولی مفت نمی ارزن اینکه اینهمه کارکتر رو انقدر باحال درست کردن متعجبم میکنه. داستانشم خیلی خوب بود هر لحظه ی اتفاقی میوفتاد ک دهنه ادم باز میموند
ی فیلم یا همون انیمه سینمایی هم ازش دانلود کردم هنوز ندیدم ولی امیدوارم ادامه ی داستان انیمه باشه و ی سری چیزا بیشتر معلوم بشهپایان خیلی بدی بود بنظرم اینکه خودشو برای همچین ادمایی احمقی ک با چهارتا حرف فراموش کردن چقدر بهشون کمک کرده و بدونه اون عمرا ب اینجا نمیرسیدن فدا کرد و حتی نگذاشت کسی بفهمه خیلی دیگه از خودگذشتگی هستش
از نانالی هم منتفرم همه چیزو زیر پا گذاشت و میخواست لولوشو بکشه این اخرشم تا قبل اینکه همه چیو بفهمه از اینکه یکی لولوشو کشته خوشحال هم بود دقت کردین اینایی ک میخوان خیلی پاک و معصوم نشونشون بدن در نهایت ی عوضی ب تمام معنا هستن؟ نانالی هم همینطوره
از خود امپراطور خیلی خوشم میاد حق با اون بود خدایش این ادما ک من دیدم لیاقت ندارن خودشون واسه خودشون تصمیم بگیرن. رولو هم خیلی خوب بود با اینکه لولوش بهش گفت ک فقط داشتم ازت استفاده میکردم ولی بازم جونشو واسه (ب اصطلاح) برادرش فدا کرد
ممنون از دوستان بابت معرفی همچین شاهکاری
فکر کنم که از اوناست که بعد از هر قسمت نیازمند محمدعلی و بقیه ی دوستان میباشم که سیم های مغزم که به هم گره خوردن رو باز کنندآره خودشه :d
از این انیمه های سبک WTF ـه
دقیقا :dفکر کنم که از اوناست که بعد از هر قسمت نیازمند محمدعلی و بقیه ی دوستان میباشم که سیم های مغزم که به هم گره خوردن رو باز کنند
البته بعدا میرم تاریخ پخش رو میبینم و صفحات اون زمان رو میابم! :d
فیلم دومش چند ماهی میشه که اومده ولی زیرنویس نشدهک اینطور. بشدت منتظر فیلم دومش هستم(حالا کی میاد؟):d