Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
همچنان کسی به میکاسا نظر داشته باشه با من طرفه اساسی. به سبک Levi رگباری قطعه قطعه میشه :دی

th_148.gif

من میکاسا میخوام !‌
:((

Steins Gate رو تا قسمت آخر (24) دیدم و واقعا فوق العاده بود :(
یعنی عالی تموم شد.
یه قسمت 25 هم ازش دارم که می‌خوام ببینم :-"
فیلم سینماییش هم دان کردن که ببینم :دی
به هیچ وجه از دست ندید!

یه انیمه ای بود که سال ها پیش،محمدعلی خیلی ازش تعریف میکرد! تنها چیزی که ازش یادم میاد این بود که فکر کنم پنگوئن تو اسمش بود! :-" (یه اپنینگ/اندینگ قشنگی هم داشت که خلیل توی یکی از زنگ تفریح هاش گذاشته بود! :d )
حالا محمدعلی بیاد بگه درسته یادمه یا نه؟ و اون،این میباشد؟ :
Mawaru Penguin Drum ؟ :-"

Code Geass:خب اینم تموم شد جزء بهترین انیمه هایی ک دیدم هستش هرچند فصل اولش خیلی جالب نبود ولی درکل انیمه ی خیلی خیلی خوبی بود اینهمه کارکتر هرکدوم برای خودشون ی جذابیتی داشتن بعضی انیمه ها فقط 4 / 5 تا کارکتر دارن ولی مفت نمی ارزن اینکه اینهمه کارکتر رو انقدر باحال درست کردن متعجبم میکنه. داستانشم خیلی خوب بود هر لحظه ی اتفاقی میوفتاد ک دهنه ادم باز میموند
پایان خیلی بدی بود بنظرم اینکه خودشو برای همچین ادمایی احمقی ک با چهارتا حرف فراموش کردن چقدر بهشون کمک کرده و بدونه اون عمرا ب اینجا نمیرسیدن فدا کرد و حتی نگذاشت کسی بفهمه خیلی دیگه از خودگذشتگی هستش
از نانالی هم منتفرم همه چیزو زیر پا گذاشت و میخواست لولوشو بکشه این اخرشم تا قبل اینکه همه چیو بفهمه از اینکه یکی لولوشو کشته خوشحال هم بود:| دقت کردین اینایی ک میخوان خیلی پاک و معصوم نشونشون بدن در نهایت ی عوضی ب تمام معنا هستن؟ نانالی هم همینطوره
از خود امپراطور خیلی خوشم میاد حق با اون بود خدایش این ادما ک من دیدم لیاقت ندارن خودشون واسه خودشون تصمیم بگیرن. رولو هم خیلی خوب بود با اینکه لولوش بهش گفت ک فقط داشتم ازت استفاده میکردم ولی بازم جونشو واسه (ب اصطلاح) برادرش فدا کرد
ی فیلم یا همون انیمه سینمایی هم ازش دانلود کردم هنوز ندیدم ولی امیدوارم ادامه ی داستان انیمه باشه و ی سری چیزا بیشتر معلوم بشه
ممنون از دوستان بابت معرفی همچین شاهکاری

یه انیمه ای بود که سال ها پیش،محمدعلی خیلی ازش تعریف میکرد! تنها چیزی که ازش یادم میاد این بود که فکر کنم پنگوئن تو اسمش بود! :-" (یه اپنینگ/اندینگ قشنگی هم داشت که خلیل توی یکی از زنگ تفریح هاش گذاشته بود! :d )
حالا محمدعلی بیاد بگه درسته یادمه یا نه؟ و اون،این میباشد؟ :
Mawaru Penguin Drum ؟ :-"
آره خودشه :d
از این انیمه های سبک WTF ـه ;;)
Code Geass:خب اینم تموم شد جزء بهترین انیمه هایی ک دیدم هستش هرچند فصل اولش خیلی جالب نبود ولی درکل انیمه ی خیلی خیلی خوبی بود اینهمه کارکتر هرکدوم برای خودشون ی جذابیتی داشتن بعضی انیمه ها فقط 4 / 5 تا کارکتر دارن ولی مفت نمی ارزن اینکه اینهمه کارکتر رو انقدر باحال درست کردن متعجبم میکنه. داستانشم خیلی خوب بود هر لحظه ی اتفاقی میوفتاد ک دهنه ادم باز میموند
پایان خیلی بدی بود بنظرم اینکه خودشو برای همچین ادمایی احمقی ک با چهارتا حرف فراموش کردن چقدر بهشون کمک کرده و بدونه اون عمرا ب اینجا نمیرسیدن فدا کرد و حتی نگذاشت کسی بفهمه خیلی دیگه از خودگذشتگی هستش
از نانالی هم منتفرم همه چیزو زیر پا گذاشت و میخواست لولوشو بکشه این اخرشم تا قبل اینکه همه چیو بفهمه از اینکه یکی لولوشو کشته خوشحال هم بود:| دقت کردین اینایی ک میخوان خیلی پاک و معصوم نشونشون بدن در نهایت ی عوضی ب تمام معنا هستن؟ نانالی هم همینطوره
از خود امپراطور خیلی خوشم میاد حق با اون بود خدایش این ادما ک من دیدم لیاقت ندارن خودشون واسه خودشون تصمیم بگیرن. رولو هم خیلی خوب بود با اینکه لولوش بهش گفت ک فقط داشتم ازت استفاده میکردم ولی بازم جونشو واسه (ب اصطلاح) برادرش فدا کرد
ی فیلم یا همون انیمه سینمایی هم ازش دانلود کردم هنوز ندیدم ولی امیدوارم ادامه ی داستان انیمه باشه و ی سری چیزا بیشتر معلوم بشه
ممنون از دوستان بابت معرفی همچین شاهکاری
به نظرم روند داستان کد گیاس دقیقا بر عکس Death Note ـه یعنی اوایلش زیاد جالب نیست و هر چی جلوتر میره بهتر میشه و توی اوج تموم میشه . من که به خاطر 4-5 تا قسمت اولش تا یه ماه دراپش کرده بودم ولی بعدش که ادامه اش دادم به شدت معتادش شدم طوری که تموم فکر و ذکرم شده بود کد گیاس;;) (این همون جذابیتیه که انیمه داره ولی فیلم و سریال ندارن;) )
کلا شخصیت پردازی توی کد گیاس چیز عجیبیه چون تقریبا 90 درصد شخصیت ها نه سیاه سیاهن نه سفید سفید . واسه همین خیلی راحت میشه باهاشون همذات پنداری کرد و دلایلشونو درک کرد(به غیر از سوزوکا البته :p)
اگه فقط با مرگ لولوش پایان بدی بوده ، پس بهتره اینم ببینی :-"
https://www.google.com/url?sa=t&rct...D23EknGqiVSdEZSTPexp7Wg&bvm=bv.65397613,d.cWc
آره واقعا ، لولوش این همه خودش رو برای نانالی به آب و آتیش میزد ولی اون خیلی راحت طرف دشمنش رو گرفت ... من اون تیکه ی فصل دوم که لولوش اوفلیا رو کشت خیلی ازش بدم اومد ولی بعد کم کم بخشیدمش :) .
از اونطرف تمام مدت از رولو بدم میومد ، به خاطر اینکه که لولوش رو فقط واسه ی خودش میخواست و واسه ی این خودخواهیش حاضر بود همه ی اطرافیان لولوش رو بکشه ولی از اینکه تا آخرش از لولوش حمایت کرد (حتی با اینکه بهش گفت که دروغ گفته بوده ) خیلی خوشم اومد:x .
موضوع فیلم Code Geass Akito no Exile زیاد به داستان لولوش مربوط نمیشه ولی یه تصاویری از فیلم دوم به بیرون درز کرده که لولوش هم توشونه :d

آره خودشه :d
از این انیمه های سبک WTF ـه ;;)
فکر کنم که از اوناست که بعد از هر قسمت نیازمند محمدعلی و بقیه ی دوستان میباشم که سیم های مغزم که به هم گره خوردن رو باز کنند:-"
البته بعدا میرم تاریخ پخش رو میبینم و صفحات اون زمان رو میابم! :d

---
من باز هم به دوستان دیدن Kimi to Boku رو پیشنهاد میکنم! این انیمه ی دوست داشتنی رو از دست ندین! :x
فصل دوم هم دیروز تموم کردم:(

فکر کنم که از اوناست که بعد از هر قسمت نیازمند محمدعلی و بقیه ی دوستان میباشم که سیم های مغزم که به هم گره خوردن رو باز کنند:-"
البته بعدا میرم تاریخ پخش رو میبینم و صفحات اون زمان رو میابم! :d
دقیقا :d
از ایناست که هر چی جلوتر میره به سوالای قبلی جواب میده و سوالای جدید مطرح میکنه ;;)
دنیای داستان هم یه چیزی بین دنیای واقعی و فانتزیه :d
شخصیت ها هم اولش سطحین ولی کم کم گذشته ی جالبشون رو میشه :d

آخرین ویرایش:
این جا تا حالا کسی دچار بیماری one piece زدگی شده؟!!!:d
دارم صبح تا شب , شب تا صبح وان پیس میبینم. تو خواب وان پیس میبینم . تو کتابا همش حرف از زورو و لوفی هست.... همه ی زندگیم شده وان پیس:d(اینا عواقب یکباره دیدن اون همه قسمتone piece هستا....)
دوستانی که شروع نکردن وان پیس رو ببینن این رو از من داشته باشین....
اگه خواستین شروع کنین یکباره نشینین به هفتگی برسونین... خیلی با ملایمت و حوصله انیمه روببینین
One Piece 613:
عجب قسمتی بود....
یعنی به معنای واقعی ابهت بود. اصلا ابهت با زورو معنی میشه!! خیلی شاخ بود. خیلی منتظر اینم ببینم زورو چقدر قوی شده!! چرا یه مبارزه جانانه بهش نمیدن؟!!!!!!!:(( دارم از انتظار دیونه میشم.
من زورو میخوام:d
در مورد قسمتای قبلی:
چقدر لاو خوف شده بود. ازش خوشم اومده بود. ولی جلوتر زدن لهش کردن!! حیف شد. ولی عجب اشتباهی کرده بود. قلبش رو داده دست دشمن!!

ک اینطور. بشدت منتظر فیلم دومش هستم(حالا کی میاد؟):d
فیلم دومش چند ماهی میشه که اومده ولی زیرنویس نشده
راجب اون سوال/سوالات هم یه نگاهی به AW (توی بخش مربوطش) بندازی یه نفر راجیشون توضیح داده که با اون توضیحا تقریباً میتونی به جواب کاملی برسی

عالی بود! =)) بعضی جاهاش واقعاً بامزه و خنده دار از آب در اومده بود و خیلی باهاش حال کردم! :دی
از اون Openingـش که تغییرات باحالی توش داده بودن و حتی به این تیکه هم رحم نکرده بودن:

تا استفاده از اون آهنگ خفنه که برای جاهای حساس و به یاد موندنی استفاده میشد، ولی توی این قسمت برای بخش آماده شدن برای مبارزه آشپزی!!! :دی
این تیکه هم محشر بود! =))

دیگه اوج ژاپنی بازی هم توی این صحنه بود که منهدم شدم از خنده! =))

بله بله...شینگکی همین الان تموم شد...OVAهاشو گذاشتم رو دانلود:دی...از فرداهم مانگاش:دی...دیگه خو همه هم دیدنش چیزی راجع بهش فک نکنم نیاز باشه بگم:دی
کلا الان من دلم یه چیز میخواد و اونم:
Mikasathreatensthesoldiers.png

Mikasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D

اونی که میگید وان پیس زدگی نیست! :-" در عشق وان پیس سوختنه:p
بشینید همین روزی 20-30 قسمت ببینید که راه درسته انیمه ی طولانی دیدنه:-" >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or