بالاخره!!!!!! اسپیشال وان پیس هم امروز دیدم که زیرنوسش اومده! :bighug: (انگلیسی منظور میباشد! :d )
Episode of Merry رو میگی دیگه؟ اینکه 4-5 روزی هست اومده، منم دیدمش

نکته ی جالب اینجاس که همه اش فکر میکردم اومدم یه پست در موردش اینجا گذاشتم، ولی الان که پست تو رو دیدم، رفتم چک کردم، دیدم توهم زدم!
واسه یکی مثل من که بیشتر از یه ساله وان پیس نمی بینم خیلی لذت بخش بود. دقیقا اتفاقی که پارسال سر فیلم 11 افتاد، اینجا هم افتاد و خیلی بیشتر از چیزی که باید باهاش حال کردم! همین که قیافه ی کلاه حصیری ها رو دیدم کلی خاطره زنده شد. من که خیلی حال کردم. البته فکر می کنم اسپشیال نامی یکم بهتر بود کلا ولی اینم بی اندازه کیف داد.
من وقتی یوزر پسورد Myanimelist رو میزنم. این
پیغام میاد. مشکل چیه؟
این به خاطر اینه که برنامه نویسای MAL یه مشت گاگولن که کاری کردن که به صورت دائم IP یا Subnet IP چک میشه. حالا این به چه دردشون میخوره، احتمالاً خودشونم نمی دونن. به خاطر همین اگه یه تو یه Session لاگین کرده باشی و یدفعه IPت عوض بشه(مثلا چیز شکن بزنی یا بدون لاگ اوت دستگاهتو ببری یه شهر دیگه وصل کنی به اینترنت) این ارور میاد. کار خاصی هم نمیشه کردش. کوکی های MAL رو پاک کن تا فعلا بره.
کلا هم از onGoing ها فقط با موشیشی و هانتر حال میکنم . این فصل انیمه خوب کمه .
به نظر منم این فصل انیمه ی خوب کمه. منتهی پینگ پُنگ رو هم ببین. با اکثر انیمه های ورزشی فرق داره، کلا هم قراره 11 قسمت باشه که 4تاش تا الان اومده. به گرافیکش هم عادت میکنی. Jojo هم واسه فان خیلی عالیه. قسمت اول همین فصلشو دانلود کن، ببین خوشت میاد یا نه. عیبی هم نداره اگه فصل اولشو ندیدی، اگه از این خوشت بیاد، میری اونم میبینی!
من الان نظرم بیشتر رو دو فصل Kaiji و Gankatsuou ـه
انتخابای خوبی ان. کلا انیمه های اون لیست (بعلاوه ی یه سری دیگه)، همه شون به نظر من کارای Must Watch هستن. همه شون 8 از 10 یا بالاتر. یعنی از اینا که هر چی میبینی باید دراپ کنی بشینی اینا رو ببینی! ولی حرف آریا درسته. صد در صد، با یه سریاشون حال نمیکنی. همینطور که اگه تو یا آریا لیست بدین، منم با صد در صدش حال نمی کنم!
Nausicaa of the Valley of the Wind سر این یه خورده شک دارم...یه خورده هایپ ـم کن که برم سراغ ـش (البته به جزء میازاکی ـش D: )
یه چیز بگم هایپ بشی؟

یکی از بهترین داستانا رو بین فیلمای میازاکی داره. من بعدش رفتم مانگاش رو هم خوندم که کار خود میازاکیه. کلاً برخلاف خیلی از فیلمای میازاکی تم بچگونه نداره، داستان یه قهرمانه! نگران گرافیک قدیمیش هم نیستم، چون میدونم همیشه کیفیت خوب دانلود میکنی. در کل یکی از بهترین فیلمای تاریخ انیمه اس.
Kaiji - این رو واقعاً با خودم کلنجار میرفتم که نگاش کنم یا نه...یه سری خیلی وقت پیش سوال کرده بودم تو تاپیک یا سوال کرده بودن، درست یادم نیست، گفتن که خیلی خفن نیست...بنظرت به گروه خونی ـم میخوره
کی گفته خفن نیست ؟ ها؟ فقط معرفیش کن

کایجی انیمه ی هیجانی/استرسی مورد علاقه ی منه. یه چیزی بین Death Note و Aku no Hana ست. مثل دفترچه مرگ، هیجانش از بازیای ذهنی و کلک زدن شخصیتا به هم میاد، مثل Aku no Hana هم استرسش از تحقیر و لِه کردن شخصیتا. فقط باید بگم که فصل دومش اُفت میکنه، چون خیلی کش دادنش. نسبت فصل دوم کایجی به فصل اولش، مثل نسبت فصل دوم چیهایافوروئه به فصل اولش. ضعیفتره اما قابل دیدن.
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex & 2nd GIG من با این Ghost in the Shell مشکل دارم، خیلی زیادن D:
بذار توضیح بدم

مانگایی هست به اسم Ghost in the Shell. تو سال 1995 کارگردان معروف مامورو اوشی، اومد یه فیلم از این مانگا ساخت به همون اسم که البته خیلی جمع و جوره و فقط اول و آخر مانگا رو پوشش داد اما به عنوان یکی از بهترین کارای سایبرپانک شناخته میشه تو کل دنیا. این فیلم رو دیدی قبلا، تو لیستت بود. بعد از موفقیت وحشتناک فیلم، کنجی کامیاما، یه کارگردان خوب انیمه ای تو سال 2002 اومد سریالی ساخت به اسم GITS : Stand Alone Complex که یه سال بعدش هم دنباله اش رو ساخت به اسم GITS : SAC 2nd GIG . این دو تا سریال تو همون دنیای اصلی مانگا و فیلم هستن و با همون شخصیتا، منتهی داستانای متفاوتی دارن. ماجراهای مامورای Section 9 هست.
هر دو فصل هم داستانای اپیسودیک دارن و هم یه داستان کلی. بعد از اینا تو سال 2008، دوباره مامورو اوشی اومد یه فیلم دیگه ساخت به اسم GITS : Innocence که داستان مانگا و فیلم اصلی GITS رو ادامه میده که اینم خوبه ولی مثل فیلم اول موفق نشد. تو سال 2012 دوباره استودیو Production I.G تصمیم گرفت این فرنچایز رو برگردونه. در نتیجه دو تا کار جدید ساختن. یکی یه OVA چهار قسمتی به اسم GITS : Arise که تا الان دو قسمتش اومده، یکی هم یه سری کاملا جدید که به اصطلاح دنباله ی معنوی GITS باشه که آخرش شد همون Psycho Pass . البته PP به جز دنیای سایبرپانک شباهت زیادی به GITS نداره. یه سری چیزای دیگه هم تو دنیای GITS هستن که دیدنشون لزومی نداره. اگه از فیلمش خوشت اومد، بقیه اش رو هم ببین. کلا GITS فرنچایز خیلی باکلاسیه. سطح انیمیشنش هم تو همه چیزش عالیه.
Gankatsuou - واو پسر، Nakata Jouji تو نقش اصلی صحبت میکنه...متفاوت ترین صدایی که تو عمرم شنیدم رو داره
آره. صداش خیلی خاصه. این انیمه در واقع داستان کونت مونت کریستو ئه که بردنش تو فضا با یه گرافیک خاص، انیمه اش کردن! فوق العاده اس!
Denno Coil - یه خورده ازش میگی..داستان ـش رو خودنم، زیرنویس ـش تکمیل نشده
من هر جا می بینم اینو می خوان معرفی کنن، میگن که 10 سال ساختش طول کشیده و یکی از معدود انیمه هاییه که تو هیچ ثانیه ای از هیچ قسمتی، اُفت گرافیک و انیمیشن نداره. هرچند این موضوع کاملا درسته و DC یه شاهکار فنیه، اما به جز اون داستان خیلی خوبی داره، کلا هم خیلی خوب ساخته شده. داستانش علمی تخیلیه و از رو یه رُمان واقعی ساختنش که جایزه هم برده. به شخصیتاش هم نگاه نکن که بچه ان، داستانش به اندازه ی کافی تِم جدی داره، هرچند فان هم هست.
Serial Experiments Lain - دقیقاً از وقتی که انیمه دیدن رو شروع کردم، همیشه این انیمه اسمش جلوم آمده، ولی هیچ وقت سمتش نرفتم، چرا، نمیدونم D:
هممم ... اینم یه کار سایبرپانکه. اما برخلاف GITS که مسائلی که مطرح میکنه الان بیشتر از زمان اومدنش (دهه ی 90) مطرحه، مسائلی که توی SEL مطرح میشه الان از نظر تکنولوژی واسه ما عادی شدن تقریبا و میشه گفت دِمده شدن. کلا هم انیمه ی عجیب غریبیه و دیدنش انرژی و صبر و حوصله ی بیشتری از کارای معمولی میخواد. من شخصا فکر می کنم این یکم Overrate شده اس که هرجا میرم می بینم جزو بهترین انیمه های تاریخ حسابش کردن. اما ببینش. 13 قسمت هم بیشتر نیست.
Gunsliger Girl - فک نکنم خیلی به گروه خونی ـم بخورده، میخورده!؟
این خداییش غلط انداز ترین انیمه ی تاریخه. توش یه سری دختربچه رو شستشوی مغزی میدن و تبدیلشون می کنن به نیروی جنگی. خلاصه داستانش هم زباله به نظر میرسه، اما اینقدر خوب ساختنش که من خودمم موقع دیدنش غافلگیر شدم! در کل اگه تصمیم گرفتی ببینیش، حواست باشه، فصل 2ش رو نبینی.
Haibane Renmei - نمیدونم نظری ندارم
اینم از اون انیمه هاییه که بیشتر به خاطر طراحی هنری و کیفیت ساختش مطرحه (حتما با کیفیت خوب بگیرش) اما من خودم خیلی از شخصیتاش و دنیایی که توش بودن لذت بردم. از اون انیمه های آرومه و واسه همه کس نیست اما اگه کسی خوشش بیاد، خیلی خوشش میاد!
Kino's Journey - فک کنم همین پسره متر سواره بودش، یه بار امدی تو تاپیک کلی هایپ کردی، رفتی D:
اینم مثل بالایی! کُنده و خیلی آرومه ولی اگه با دنیا و حرفایی که میزنه آدم همراه بشه، به موقعش خیلی وحشتناک و غافلگیر کننده هم میشه واسه آدم.
Legend of Galactic Heroes - آقا، این خیلی زیاده، فک کنم پروژه ی زیرنویس هم تموم نشده
کلا نمی دونم نظرت در مورد این درامای فضایی یا به قول معروف Space Opera ها چیه، چون یادم نمیاد نظری داده باشی در موردشون. اما در کل این یکی از بهتریناشونه، چه تو انیمه چه تو خارج از انیمه. ولی دیدنش سخته، هم اینکه خیلی قدیمیه، هم اینکه خیلی توش حرف میزنن و یکم دنبال کردنش سخته و هم اینکه کُنده. 20 قسمت اول حدوداً، فقط مقدمه چینیه. اما تو نقاط اوجش چیزیه که نمونه ی دیگه ای نداره. شاهکاره. ولی قراره یه remake ازش امسال بیاد. صبر کن همینو ببین یهو. یه انیمه ی دیگه ای هم پارسال اومد به اسم Space Battleship Yamato 2199 که هرچند خیلی متفاوته با LOGH ولی خیلی خوب بود و واسه اینکه ببینی با اینطور داستانای جنگای فضایی و اینا حال می کنی یا نه خوبه. 26 قسمت هم بیشتر نیست. ولی فکر کنم اینم زیرنویس نداره.
Kemonozome - دقیقاً این چیه؟

یه انیمه که کارگردانش Masaki Yuasaa ست. همین کارگردان پینگ پنگ. گرافیک زشتی داره. داستانش هم رومنسه، ولی خیلی یونیکه. از اون چیزایی که مثلش نیست و با بقیه انیمه های رومنس فرق داره. اما اگه مثلا خواستی همه ی این لیستو نگاه کنی، اینو بذار آخر سر
Mononoke - دانلودش کردم همراه اون Ayakashi
اینو فقط به خاطر گرافیکش هم که شده باید ببینی. بعد از سه قسمت آخر آیاکاشی ببینش.
Texhnolyze - دقیقاً روز اولی که رفتم تو AW گفتم که این رو دانلود کن، من نکردم D: چراش رو نمیدونم، ولی باید انیمه ی خفن از اون خاص باشه
اینو دیگه نمی دونم چجوری توضیح بدم. Ergo Proxy رو دیدی؟ این چند برابر اون ... تره. به جای ... میتونی عجیب غریب، تاریک، WTF یا اینجور چیزایی بذاری. همه شون جواب میده. اینم سایبرپانکه (مثل ارگو پرو کسی) و به شدت کم دیالوگ. کلا دنبال کردنش سخته ولی اگه کسی بتونه تا آخر دووم بیاره و باهاش ارتباط برقرار کنه، از اون کاراییه که می زنه تمام اعتقادات و دنیای آدمو زیر و رو میکنه.
Planetes - دقیقاً اون طرف سال بودش..خواستم دانلودش کنم، دیدم زیرنویس فارسی درستُ درمونی نداره..ولش کردم
این از اون انیمه هاییه که کسایی که عشق فضا هستن باید ببینن. خیلی واقعیه، یعنی مسائل فضایی رو تا حد غافل گیر کننده ای واقعی نشون میده. به غیر از این، داستان و شخصیتای خیلی جالبی داره و واسه من یکی از دلنشین ترین رومنس هایی که تا حالا تو انیمه دیدم رو داشته. خیلی هم خوب ساختنش. ولی اینم باید بگم که نیمه ی اولش یکم اپیسودیک و کُنده ولی در کل عالیه.
Kemono no Souja Erin - چه باحاله..ولی چرا زیرنویس نداره ):
اِرین عشق منه

یکی از اولین انیمه هایی بود که دیدم و باید حتما دوباره ببینمش. فکر کنم بهترین حالت توصیفش استفاده از مثالای اوشین و یانگوم باشه. یه همچین داستانیه. ماجرای زندگی یه دختر منتهی تو یه دنیای فانتزی. با یه گرافیک آبرنگی خیلی قشنگ. البته وسطاش یکم کند میشه و شاید به جای 50 قسمت میشد تو 42 یا 43 قسمت تمومش کرد ولی اگه کسی به این سبک کارا علاقه داشته باشه، قطعا از این لذت می بره.
Seirei no Moribito - انیمه ی قشنگی ـه، میزارم تو لیستم که زیرنویس ـش تموم شد، دانلودش کنم.
نویسنده ی داستان این با نویسنده ی داستان بالایی یکیه. اینم داستان یه زنه. منتهی اینجا شخصیت اصلی، یه دختر ساده نیست بلکه یه زن جنگجو و قهرمانه. گرافیک بی نهایت زیبایی داره. پر از محیطای طبیعی و جنگلی. طراحی شخصیتاش مثل آدمای خاورمیانه ای و آسیای میانه ست، برخلاف 90 درصد انیمه ها که شخصیتا رو یا شبیه ژاپنی ها یا شبیه اروپایی ها درمیارن. داستانش هم به اندازه ی کافی درام و اکشن داره. کلا فکر کنم انیمه فن ها از این خیلی بیشتر از ارین لذت ببرن. یکی از انیمه هاییه که خیلی خیلی دوسش دارم.
Kaiba - اولین باری که تو تاپیک امدم، فک همین انیمه بودش، حسن خان، پیشنهاد کرد که نگاش کنم..فرصت نشد و دیگه یادم رفت
البته فکر کنم اونی که حسن معرفی کرده بود Kiba بود، نه کایبا . به هر حال، اینم یکی دیگه از انیمه های Masaki Yuasaa ست (کارگردان پینگ پنگ) و همونطور که حتما تا الان متوجه شدی، گرافیک خاصی داره. منتهی این داستانش خیلی قابل دسترس تره نسبت به مثلا Kemonozume ولی در عوض گرافیکش یکم حالت بچگونه داره. کلا کاملا ارزش دیدن داره. فکر کنم از این بیشتر خوشت بیاد تا بقیه ی کاراش. فقط نذار سبک گرافیکی گولت بزنه.
Infinite Ryvius - اولین باره که اسمش رو میبینم، نگاش کردم، بعید میدونم که خوشم بیاد ازش..جنگ های فضایی با اون بچه ها، منو یاد Rebuild of Evangelion ها انداخت
درسته، آدم یاد اوانگلیون میفته ولی من به عنوان کسی که خیلی با اِوا حال نمی کنم، از این خیلی بیشتر خوشم اومد. البته از نظر داستانی و فضا ربط خاصی به هم ندارن. اینجا درام داستان و شخصیتاش جذابیت درست می کنن.
Last Exile - اسم این رو خیلی دیدم، انیمه ی معروفیه...ولی خوب تجربه ی مزخرفی مثل Toaru Hikuushi e no Koiuta رو داشتم...به نظرت این میتونه نظرم رو عوض کنه.
من این جدیده رو ندیدم ولی Last Exile خیلی خوبه. یه داستان فانتزی کاملاً کلاسیکه. شخصیت اصلی که از همه جا بی خبر میفته تو یه ماجرای بزرگی که توش قهرمانایی درگیرن با آدم بدای خیلی قدرتمندی. منتهی تو یه دنیای استیم پانک. کلا ببینش. احتمال خیلی خیلی زیاد خوشت میاد. داستانش تو همون فصل اول تموم میشه، ولی یه فصل دوم هم داره که واقعا نسبت به فصل اولش ضعیفتره و ربط خاصی هم نداره به سری اصلی. نبین فصل دومشو.
Eureka Seven - این تو لیست دانلودـم خیلی وقته داره خاک میخوره D: فقط یه سوال حالا که اسمش پیش کشیده شد، داستان تو همین سری کامل روایت میشه یا اینکه کشیده میشه به AO ... چون ظاهراً AO خیلی داغون بودش
هرکی بهت گفته AO داغون بوده، کاملا درست گفته. تنها کار درستی که AO انجام میده، گند زدن به خاطرات E7 اصلیه. خوشبختانه داستان E7 تو همون سری اول تموم میشه. اگه میخوای میتونی فیلمش رو هم ببینی، ولی به هیچ وجه فصل دومشو نبین. خود E7 هم یه انیمه ی مکای شونن تو یه دنیای استیم پانک با انیمیشن عالی و داستان خوبه. کلا بالا و پایین داره، منتهی نقاط اوجش واقعاً بالا هستن!!
Bokurano - چرا اینقدر عکسش برام آشناس!
فکر کنم قبلا صادق یا محمد علی عکسشو گذاشته بودن تو تاپیک. از این داستانایی که شخصیتاش بچه ها هستن ولی تو موقعیتای کاملا جدی و بزرگانه قرار می گیرن. یکم تو مایه های Now and Then, Here and There. اینم از اونایی هست که احتمال اینکه خوشت بیاد زیاده.
Spice and Wolf & 2nd Season - فک نکنم زیاد با روحیات من سازگار باشه...
نمی دونم چرا اینجوری فکر میکنی! خیلی دوست داشتنیه. چون از Gosick خوشت میاد، احتمالا از اینم خوشت میاد. بخصوص رابطه ی دو شخصیت اصلیش خیلی شبیه گوسیکه.
Fullmetall Alchemist این رو باید یکی از بچه های محل داشته باشه، الان تقریباً یک سالی هست که هر دفعه میبینمش، یادم میره ازش سوال کنم LOL
خلیل ساما، FMA یکمش شبیه سری برادرهوده ولی کاملا ارزش دیدن داره. ایندفعه بگیر حتما
پ.ن: یک قضیه Uke - Seme برام تو پادگان پیش اومد، بعداً میام براتون تعریف کنم که درس عبرت بشه برای نسلهای آینده!
این ماجراهاتو باید مانگا یا LN کنی. شاید انیمه اش رو هم ساختن